Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Gratulálok! Aztán megnyerni a SB-t😊
több mint 10 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155
Valamiért örülök a Panthersnek. Remelem jatszunk egy jo meccset. | Az is kiraly, hogy underdogok leszunk megint, sokan mar most odaadjak az SB-t a panthersnek, szerintem jatszuk le a meccset azert |

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 390 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Gratulálok én is a CSAPAT-nak.
Szerintem PM az első félidőben kifejezetten jó volt, ha sikerülne egész meccsre kiterjeszteni akkor lenne sansz. Egyébként is jól áll nektek az underdog szerep .-)
Most is kiderült hogy PM fantasztikus ember, ahogy Brady-vel, és BB-vel (legnagyobb ellenfeleivel)összeölelkezett a végén abban benne volt hogy mekkora sportember. A meccs nem róla szólt, mégis lefújás után percekig csak rajta volt a kamera. Visszafogottan ünnepelt, tisztában volt vele hogy a csapata nyerte meg a meccset.
Még Tebow-nál is nagyobb példakép .-)

több mint 10 éve
mukijoe Indianapolis Colts Stanford Cardinal 1 041
Az észak-kelet balatoni Colts klub vezetőjeként és egyetlen tagjaként,én is gratulálok a csapatnak.
Ennek tiszteletére visszaállítottam a mester képét az avataromban, majd a SB napján áldozunk is futball isteneknek (disznóvágás lesz) a Broncos győzelméért.
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
 twitter.com/sonofbum/status/691458656949268480

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
Erre csak most akadtam rá, de jó 😊

www.youtube.com/watch?v=fiVmb1ULmYg

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
Hát fel van adva a lecke a Panthers által 😊
Mindenesetre egy nagyon jó Super Bowl-t várok.
több mint 10 éve
Béczkó 1 264
 www.sbnation.com/lookit/2016/1/24/10823312/tony-romo-broncos-fan-wtf-this-is-some-matrix-stuff XO
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 554
Ugye megmondtam?
több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 734 — SB 50 Champion @ Grund
Ward rásérült a bokájára, Stewart sprained MCL, mindkettő kb. azt válaszolta arra a kérdésre, hogy kihagyják-e a SB-t, hogy "Hell no!" 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 926 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
gratula, igen komoly ez a védelem, sérülteknek jobbulást. végén azért remélem megizzadtatok a tv/monitor elott 😊
winston
Megizzadtam? Magzatpózban vonyítottam a kanapéba préselődve. Ti okoztátok !!! 😉

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 926 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Nahh, most ki a világ legboldogabb embere? 😉
Megindító meccs volt. Ehhez kellett ez a Pats. Nemes ellenfél. Ez megint pont jó arra, hogy a földön maradjunk és esélytelenül lépjünk pályára az utolsó meccsen.
Nem érdekel, hogy hogyan, de Malikkal, Dannyval, Marshallal, Vonnal azonnal megegyezni. Vonnak adjuk oda a sapka bojtját is. Ezt a védelmet egyben kell tartani.

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 734 — SB 50 Champion @ Grund
PM ezzel a győzelemmel keresett 2 misit, még 2 jár neki a SB-ért, remélem azt is megkapja majd... 😛

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Fredo 205
Öregedtem pár évet, de megérte ( Manninget tizenéve "követem") Tudom hogy utolsó (előtti) meccse volt ezért szurkoltam nagyon neki. Iszonyatosan nagy meccs volt, óriási taktikai harc. Ha pár éve azt mondja nekem valaki hogy a NE a futást próbálja fogni Manning ellen hogy had dobáljon azt hülyének néztem volna de ma konkrétan ez volt a helyzet.
Bárki lesz az ellenfél underdog lesz a Denver, de nem baj. Hátha megint fasza game plan-t sikerül összerakni (és reméljük, hogy az első snap is sikerül)
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 864 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
A védelem szépen megoldotta azt amit előzőleg sokan lehetetlennek gondoltak, viszont ezt az egész O# teljesítményt át kellene gondolni a két hét alatt.
undisputedly
Az offense a második félidőben nulla volt. De ezt még értékelni kell, mert most előnyből játszottunk, ami ritkán fordult elő idén. 😀 És ahogy a defense hasított ma, kivételesen el tudom fogadni, hogy Kubiak semminél is kevesebb kockázatot akart vállalni, ezért futottuk sorba a nulla yardosakat, teljesen kiszámítható módon.

(Ettől eltekintve egyet értek persze, ép ésszel ennél több kell majd.)
peterk2005
Igazából nekem az nem tetszett, hogy Manning bootlegeket futott, és több kifordulással is veszített 10-15 yardot, ami a konzervatív O# playcallingba nem fért már bele, tehát minden ilyen esettel megszűnt az esély a drájv továbbvitelére.

A másik -és ez volt ami a legkevésbé tetszett-, hogy C.J. Andersonban kb 0 vision volt. Zeró. Belerongyolt a falba, akkor is, ha már a scrm előtt 1 yarddal látta, hogy nem nyílt ki a lyuk. Belefutott a saját támadófal emberébe, és nekiállt brusztolni. Nyilván az OL és a vele kontakban álló védő tömege akkora volt, hogy fél centimétert sem ment előrébb.

A Patriots passzvédekezése pedig közel sem tartozott az elitbe, de ennek ellenére sem támadta meg Kubiak.

Persze igazad van, előnyben játszottatok, és az az előny szinte végig úgy tűnt, hogy elég lesz -és lehet vele gazdálkodni-, de szerintem ha azzal lehetett is számolni edzőként, hogy a védelem terrorizálja Bradyt, de azzal azért nem, hogy ennyire, és hogy Brady karakteridegen módon dob 2 interceptiont.

Persze ez nyilván csak egy kanapeszurkoló szemszöge, de borzasztóan kevésnek láttam ezt az O#-t. Amúgy nektek drukkoltam,remélem a döntőben is nyertek, de ha az a párosítás lesz, amire tippelek, akkor a Panthers DL ellen 2x ilyen nehéz lesz majd.

De gondolom most ez senkit sem érdekel, sok sikert a döntőben, és kellemes két felvezető hetet 😀

Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
gratula, igen komoly ez a védelem, sérülteknek jobbulást. végén azért remélem megizzadtatok a tv/monitor elott 😊
több mint 10 éve
FunHun New England Patriots 1 908
Csak GRATULÁLNI tudok!

Zseniálisan játszott a Broncos! Remek gameplan, remek kivitelezéssel!

Őszintén a meccs előtt nem gondoltam volna, hogy ekkora nyomást tudnak tenni Bradyre. Zseniálisak voltak.

Fasza meccs volt!

Kíváncsian várom a SB-t... (Brady majdnem olyan mozgékony mint Newton, úgyhogy ott is bármi lehet 😊)
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nagyon karmolt a védelem, grat a döntőhöz

több mint 10 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 405
| csak legyen bevethető safety |
Black_Adder
Csak ne az első playben vegyétek elő. Gratula a győzelemhez és a pazar védelemhez.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Gratulálok skacok!! A D# front7 megoldotta nektek!!! Az O# falunk ma kevés volt..😞

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 207 — Chiefs GM
A meccslabdából azért egy darabot Colquitt is megérdemel, legutóbb ilyet asszem Scifres-től láttam a PO-ban, pont Manning ellen. 😊

több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Mert van, ami nem változik: Defense wins the Championships! 😉

Szép munka volt.
Soldados
na de most lesz az érdekes, mert a másik oldalról is jó Defense jön....
gratulálok, szép munka volt!!!!
Klaci79
Magyarán a mondás igaz lesz. 😊
Soldados
Számtalan olyan eset volt, ahol ez nem igaz és nem csak ebben a sportban 😀
Kampman
Kivételek mindig vannak, de ez az általános. Legalábbis az amifociban. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 pbs.twimg.com/media/CZhewuwVIAEc3ph.jpg
xrace77
Asszem eldőlt, megéri-e az évi 20 millát 😊

több mint 10 éve
A védelem szépen megoldotta azt amit előzőleg sokan lehetetlennek gondoltak, viszont ezt az egész O# teljesítményt át kellene gondolni a két hét alatt.
undisputedly
Az offense a második félidőben nulla volt. De ezt még értékelni kell, mert most előnyből játszottunk, ami ritkán fordult elő idén. 😀 És ahogy a defense hasított ma, kivételesen el tudom fogadni, hogy Kubiak semminél is kevesebb kockázatot akart vállalni, ezért futottuk sorba a nulla yardosakat, teljesen kiszámítható módon.

(Ettől eltekintve egyet értek persze, ép ésszel ennél több kell majd.)

több mint 10 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Ez szép volt, lebontotta a Broncos D a (nem létező) falunkat, Bradyt ennyit nem ütöttek az karrierje első 7 évében összesen 😊 ... Gratula, én Pats drukkerként nagyon tisztelem Manninget, megérdemelte a mai napot az öreg.

Bár ez távolról sem emlékeztetett egy klasszikus Brady-Manning összecsapásra, inkább egy esőben vívott Ravens-Steelers meccsre, nagyon izgalmas volt.

Hajrá a SBn, ha a Carolina jut be, tuti nektek drukkolok!