Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 10 éve
Na ezért a kedvenc csapatom a Broncos !!!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Gratulálok srácok! Most már húzzátok be, hogy Manning gyűrűvel vonulhasson vissza!

több mint 10 éve
Gratula, hála istennek nem a Patriots-ot kell nézni a döntőben
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Megbocsátom nektek az előző körös vereségünket, hajrá srácok!
több mint 10 éve
a 2 Safety nagyon hiányzott, 3. meccs ahol 300+ passolt yardot kaptunkde mind1 mert nyertünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Gratulálok, megérdemelt volt
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Super Bowl baby
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
Irány Santa Clara!!! 😀
több mint 10 éve
Gratulálok srácok, nagyon keményen nyomtátok!Soha nem mondtam még ilyet: ha így alakult nyerjétek meg,gyűrűt Manningnek!
több mint 10 éve
Minden tiszteletem és elismerésem a Broncos védelméé, elképesztő élvezet volt ma nézni őket!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 10 éve
FUCK YEAH SUUUPER BOWLSzép volt fiúk, GO BRONCOS, SB 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 10 éve
Na, nem megmondtam?Én minden világsajtóban lenyilatkoztam, hogy SonofBum (és Kubiak) fanboy vagyok, de '13 januárjában a szintén nagyon jó erőkből álló védelmét úgy lepofozták, hogy ihaj. Idei alapszakaszmeccs egy dolog, rájátszás más tészta. Ha fogadnom kéne, azt mondanám 30 pont felett szerez a Pats.Há' veletek meg mi van ember? A hét elején még azt olvastam, hogy a White- Martin-LaFell mesterhármasra nem lesz/lehet ellenszere a D1-nek. Maliknak, Wolfe-nak, Vonnak az orrataknya sem csöppen le guggolóállásból, mire Brady elhajítja, nem hogy hozzáérni. Manning meg pffff. azt inkább ki sem szabadna engedni a fűtött szobából a kandalló mellől, se hall, se lát. Futást azt felejtsük is el, Torony visszajött, "nem úgy van most, min volt régen". Gronk bármikor bemutatja a zubbonyfogásból való szabadulást, ahogy tanította Bika gúnynevű kiképző a rendőrtiszti főiskola alakulóterén a betonon. Aztán azóta nem változott semmi, mi sem lettünk erősebbek ti sem gyengébbek. Jahh, hogy csak közelít a meccs és a nyomás a felsőtestben, pulzust lehet mérni a gombocon a torokban? 😊 A jelek valamit jelentenek. Így kell megtudnom, hogy mégis csak van erő a Broncosban Pats optikán keresztül is? Hát igazán köszönöm. 😊Én azért fosok ettől a meccstől. Valahogy azt érzem, hogy kimennek a srácok nagy arccal, aztán a végén megint pár butaság vagy hülye büntik miatt szopunk egy egész pályát.Átjöttem egy kis önbizalompótlékért, mert a Pats topicban elkezdődött a cidrizés a meccstől. Szerencsére nem kellett csalódnom, itt is hasonló a helyzet 😀
Lecsó
vpi
Zalán
füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
Grat srácok!
több mint 10 éve
Mert van, ami nem változik: Defense wins the Championships! 😉Szép munka volt.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Kezdődjön máááááááááár!!! 😛

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Broncos inactives: G/C Sam Brenner, CB Lorenzo Doss, NT Darius Kilgo, G Robert Myers, CB Taurean Nixon, QB Trevor Siemian, RB Juwan Thompson
több mint 10 éve
Én minden világsajtóban lenyilatkoztam, hogy SonofBum (és Kubiak) fanboy vagyok, de '13 januárjában a szintén nagyon jó erőkből álló védelmét úgy lepofozták, hogy ihaj. Idei alapszakaszmeccs egy dolog, rájátszás más tészta. Ha fogadnom kéne, azt mondanám 30 pont felett szerez a Pats.Há' veletek meg mi van ember? A hét elején még azt olvastam, hogy a White- Martin-LaFell mesterhármasra nem lesz/lehet ellenszere a D1-nek. Maliknak, Wolfe-nak, Vonnak az orrataknya sem csöppen le guggolóállásból, mire Brady elhajítja, nem hogy hozzáérni. Manning meg pffff. azt inkább ki sem szabadna engedni a fűtött szobából a kandalló mellől, se hall, se lát. Futást azt felejtsük is el, Torony visszajött, "nem úgy van most, min volt régen". Gronk bármikor bemutatja a zubbonyfogásból való szabadulást, ahogy tanította Bika gúnynevű kiképző a rendőrtiszti főiskola alakulóterén a betonon. Aztán azóta nem változott semmi, mi sem lettünk erősebbek ti sem gyengébbek. Jahh, hogy csak közelít a meccs és a nyomás a felsőtestben, pulzust lehet mérni a gombocon a torokban? 😊 A jelek valamit jelentenek. Így kell megtudnom, hogy mégis csak van erő a Broncosban Pats optikán keresztül is? Hát igazán köszönöm. 😊Én azért fosok ettől a meccstől. Valahogy azt érzem, hogy kimennek a srácok nagy arccal, aztán a végén megint pár butaság vagy hülye büntik miatt szopunk egy egész pályát.Átjöttem egy kis önbizalompótlékért, mert a Pats topicban elkezdődött a cidrizés a meccstől. Szerencsére nem kellett csalódnom, itt is hasonló a helyzet 😀
Lecsó
vpi
Zalán
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
azért jobb érzés a pecctől fosni, mint a HC piacot nézegetni...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Indulatokra én sem számítok, egyik csapat se szokott hirigelni a meccsein. Kisebb hülyeségek persze mindig vannak, de ilyenek voltak a Steelers elleni első meccsen is, aztán tök normálisan lement a meccs. Nincs is olyan múltja a két társaságnak ami miatt különösebben utálnák egymást. Ez nem AFC North. De azért én mindig tartok a túlzott pörgéstől, mert van nálunk is pár játékos, aki hajlamos erre és akkor jön a hülye bünti. Legyünk felszabadultak, ne görcsöljünk, de ne is büntikkel verjük meg magunkat, ha lehet.A meccstől én sem tartok. Éppen délelőtt gondolkodtam azon, hogy ez, hogy a Pats a favorit, a matchup se nekünk kedvez, Vegas is alapus underdognak lát bennünket, stb. szóval, hogy itt már a Pats veszíthet inkább, mi mi már csak nyerhetünk. ezt mennyire érzem magam is így. És az a helyzet, hogy én is így érzem. Két éve borzasztóan el lettem volna keseredve, ha nem jutunk SB-ba. Tavaly is nagyon letört az idény végi leolvadás, a három évvel ezelőtti Ravens meccs meg szabályos sokk volt. Most semmi ilyent nem érzek. Nem mi vagyunk az esélyesek, a csoportdöntőig jutás kifejezetten nagy siker, ebből a szezonból már kihoztuk ami benne volt. Ha sikerülne ennél is többet kihozni, az már ajándék lenne. Viszont ez az az évad, hogy nincs meccs ami "csak úgy" meglenne, egyszerűen ki lehetne pipálni. MIndig van küszködés, mindig van valami ami nem megy, de a végén csak kiszenvedjük valahogy. Úgyhogy idén miért is ne mi lehetnénk az a csapat? Hátha ők görcsölik el ezúttal. 😊 Mert azért időnként ők is elgörcsölik, ha nem is gyakran.
Szóval annak drukkolok, hogy legyen egy szoros meccs, tudjunk a nyakukon ragadni. Aztán hátha az a szerencsésen pattanó labda, az a turnover, az a zebra sárga, akármi, felénk dönt. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Just win it, Go Broncos!
több mint 10 éve
😊Há' veletek meg mi van ember? A hét elején még azt olvastam, hogy a White- Martin-LaFell mesterhármasra nem lesz/lehet ellenszere a D1-nek. Maliknak, Wolfe-nak, Vonnak az orrataknya sem csöppen le guggolóállásból, mire Brady elhajítja, nem hogy hozzáérni. Manning meg pffff. azt inkább ki sem szabadna engedni a fűtött szobából a kandalló mellől, se hall, se lát. Futást azt felejtsük is el, Torony visszajött, "nem úgy van most, min volt régen". Gronk bármikor bemutatja a zubbonyfogásból való szabadulást, ahogy tanította Bika gúnynevű kiképző a rendőrtiszti főiskola alakulóterén a betonon. Aztán azóta nem változott semmi, mi sem lettünk erősebbek ti sem gyengébbek. Jahh, hogy csak közelít a meccs és a nyomás a felsőtestben, pulzust lehet mérni a gombocon a torokban? 😊 A jelek valamit jelentenek. Így kell megtudnom, hogy mégis csak van erő a Broncosban Pats optikán keresztül is? Hát igazán köszönöm. 😊Én azért fosok ettől a meccstől. Valahogy azt érzem, hogy kimennek a srácok nagy arccal, aztán a végén megint pár butaság vagy hülye büntik miatt szopunk egy egész pályát.Átjöttem egy kis önbizalompótlékért, mert a Pats topicban elkezdődött a cidrizés a meccstől. Szerencsére nem kellett csalódnom, itt is hasonló a helyzet 😀
Lecsó
vpi
Zalán
FYI Mi minden meccs előtt és után temetjük a csapatot. Függetlenül eredménytől, matchuptól.
több mint 10 éve
Még csak január van, de az év kommentje.Há' veletek meg mi van ember? A hét elején még azt olvastam, hogy a White- Martin-LaFell mesterhármasra nem lesz/lehet ellenszere a D1-nek. Maliknak, Wolfe-nak, Vonnak az orrataknya sem csöppen le guggolóállásból, mire Brady elhajítja, nem hogy hozzáérni. Manning meg pffff. azt inkább ki sem szabadna engedni a fűtött szobából a kandalló mellől, se hall, se lát. Futást azt felejtsük is el, Torony visszajött, "nem úgy van most, min volt régen". Gronk bármikor bemutatja a zubbonyfogásból való szabadulást, ahogy tanította Bika gúnynevű kiképző a rendőrtiszti főiskola alakulóterén a betonon. Aztán azóta nem változott semmi, mi sem lettünk erősebbek ti sem gyengébbek. Jahh, hogy csak közelít a meccs és a nyomás a felsőtestben, pulzust lehet mérni a gombocon a torokban? 😊 A jelek valamit jelentenek. Így kell megtudnom, hogy mégis csak van erő a Broncosban Pats optikán keresztül is? Hát igazán köszönöm. 😊Én azért fosok ettől a meccstől. Valahogy azt érzem, hogy kimennek a srácok nagy arccal, aztán a végén megint pár butaság vagy hülye büntik miatt szopunk egy egész pályát.Átjöttem egy kis önbizalompótlékért, mert a Pats topicban elkezdődött a cidrizés a meccstől. Szerencsére nem kellett csalódnom, itt is hasonló a helyzet 😀
Lecsó
vpi
Zalán
több mint 10 éve
Há' veletek meg mi van ember? A hét elején még azt olvastam, hogy a White-Martin-LaFell mesterhármasra nem lesz/lehet ellenszere a D1-nek. Maliknak, Wolfe-nak, Vonnak az orrataknya sem csöppen le guggolóállásból, mire Brady elhajítja, nem hogy hozzáérni. Manning meg pffff, azt inkább ki sem szabadna engedni a fűtött szobából a kandalló mellől, se hall, se lát. A futást azt felejtsük is el gyorsan, Torony visszajött, "nem úgy van most, min volt régen". Gronk pedig bármikor bemutatja a zubbonyfogásból való szabadulást, ahogy tanította Bika gúnynevű köpcös kiképző a rendőrtiszti főiskola alakulóterén a betonon. Aztán azóta nem változott semmi, mi sem lettünk erősebbek ti sem gyengébbek. Jahh, hogy csak közelít a meccs és a nyomás a felsőtestben, pulzust lehet mérni a gombócon a torokban? 😊 A jelek valamit jelentenek. Így kell megtudnom, hogy mégis csak van erő a Broncosban Pats optikán keresztül is? Hát igazán köszönöm. 😊Én azért fosok ettől a meccstől. Valahogy azt érzem, hogy kimennek a srácok nagy arccal, aztán a végén megint pár butaság vagy hülye büntik miatt szopunk egy egész pályát.Átjöttem egy kis önbizalompótlékért, mert a Pats topicban elkezdődött a cidrizés a meccstől. Szerencsére nem kellett csalódnom, itt is hasonló a helyzet 😀
Lecsó
vpi
Szerkesztette: Zalán
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
Aztán nyerjetek este!.-)