Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
tamssss 31
Jó kis hétvége lesz. Már várom. 😊

fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t31.0-8/12493840_10207395125930752_1516394803604302944_o.jpg
xrace77
Hihetetlen jók ezek a grafikák. Broncos meccsek után csak emiatt megéri végiggörgetni a topikot 😊
több mint 10 éve
xrace77 Denver Broncos 4 667
Jó kis hétvége lesz. Már várom. 😊

fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t31.0-8/12493840_10207395125930752_1516394803604302944_o.jpg

Szerkesztette: xrace77
több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 734 — SB 50 Champion @ Grund
Kivéve, hogy ez már nem két gigász meccse lesz. Mondjuk sose volt az, nem egymás ellen játszottak, de már csak egy gigász maradt, meg egy nagypapa 😊
peterk2005
Oké, akkor egy érdekes adatot szeretnék megosztani. A Patriots PO mérlege a 2001-es évvel kezdve.

Otthoni PO meccsek száma 18. Ebből győzelem 15.

Idegenbeli PO meccsek (neutralt, azaz a SB-t nem számítva): 6. Ebből győzelem 3.

Tehát hazai pályán 83% körüli győzelmi mutató, míg idegenben ez 50%.

Szerk: Adatok innen:  www.pro-football-reference.com/teams/nwe/playoffs.htm
undisputedly
Abból a 3-ból idegenbeliből 1 nálunk esett, az első, addig 10-0 volt Brady PO mérlege, igaz az SB-al együtt... 😊
StormST
Már vereség? Mert abból volt még egy sajna 😊
Wyatt
Nem 1, csak az első, PO-ban, idegenben, sorry, ha nem lett teljesen érthető 😊
StormST
Valóban, kettő is volt, az elsőre be se ugrott a második, valszeg mert pár probléma miatt nem láttam élőben, csak felvételről, így viszont kevésbé rögződött az élmény... 😊

Akkor viszont így kijelenthető, hogy idegenben PO-ban mi vagyunk a legsikeresebbek Brady ellen, ellenünk ő 0-2 idegenben, mások ellen 3-1... 😊

Szerkesztette: StormST

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Kivéve, hogy ez már nem két gigász meccse lesz. Mondjuk sose volt az, nem egymás ellen játszottak, de már csak egy gigász maradt, meg egy nagypapa 😊
peterk2005
Oké, akkor egy érdekes adatot szeretnék megosztani. A Patriots PO mérlege a 2001-es évvel kezdve.

Idegenbeli PO meccsek (neutralt, azaz a SB-t nem számítva): 6. Ebből győzelem 3.

undisputedly
Abból a 3-ból idegenbeliből 1 nálunk esett, az első, addig 10-0 volt Brady PO mérlege, igaz az SB-al együtt... 😊
StormST
Wyatt
Nem 1, csak az első, PO-ban, idegenben, sorry, ha nem lett teljesen érthető 😊

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
peterk2005

undisputedly
StormST
Hovatovább, a harmadiknál meg Manning volt az ellenfél irányítója, szal a 3 idegenbeli vereségből kettő Broncos és kettő PM elleni

Szerkesztette: Wyatt

több mint 10 éve
Studi New England Patriots 215 — hogy játsszon nálad a Logan Ryan CB 2-t
Látom már javában megy a szájkarate alá Pats 😊
Nem is tudom mi lenne a világgal, ha egy Pats elleni meccs előtt és után nem ilyesmivel lenne tele a fórum. Cidriznek Bostonban, ha ilyesmibe próbálnak belekapaszkodni, hogy ha kikapnak biztos csak azért lehet, mert XYZ mocskos módon legyilkolta ABC-t, miközben a zebrák megfújták a hazai pályát. 😊

Én amúgy a Brady áltatl nyomott 2 mp alatt kapom-dobom taktika ellen egyféle hatékony módszert látnék, az pedig a Seattle féle nagyon fizikális emberezés. Szerintem itt is megvannak az emberek hozzá, hogy ha nem is feltétlen azon a szinten, de működhessen ez a taktika. Aztán hagyni, hogy fusson Jackson ha tud.

Bár ahogy Philips taktikázik a PO-ban (nem véletlen, hogy nagyon nem tartják PO edzőnek), inkább ráhívja Tommy boyra a sokemberes blitzet, és vígan nyeljük be majd a rövid passzokat egymás után anélkül, hogy a "szépfiú" haja szála görbülne...
A futást szerintem fogni fogják, zsírral megtölteni a boxot nem nagy dolog, bármelyik beugró meg tudja tenni, ha arról van szó, nem kell feltétlen hozzá Collins kaliberű játékos szerintem. Úgyhogy reméljük DT, Sanders és a többiek jó napot fognak majd ki, mert én a legjobb esélyünknek a sok YAC-ben látnám. (Vagy CJ megint tud futni két olyan hosszút mint a Steelers ellen).

Na remélem sikerült nekem is beleköpni a NE-i önérzetbe, let's get ready to rumble!!! 😊
flzoli
Az alapszakasz meccsen amíg HT pályán volt 15 futásból 43 yard, miután megsérült 17 futásból 136 yard 3TD.Nálunk itt ez a beugrós helyzet nem megy.
Studi
Ne vicceljünk már, hogy 1 emberen áll vagy bukik az egész védelem... Azért nem egy Ray Lewis, Kuechly kaliberről beszélünk, még ha BB rendszerében baromi jól is néz ki a teljesítménye. Én sokkal jobban félek tőletek a Jones-Ninkovich duótól, a mi félig retardált falunk megehetik reggelire...
flzoli
6-8 meccset játszottak együtt, addig minden happy volt, aztán hol Collins nem volt majd HT és ha külön-külön vannak fent akkor nagyon bamba teljesítményt hoznak, plusz Mayo-t IR-re tettük így rotáció is érdekes lesz.
Jones-Ninko páros ebben az évben kicsit beszürkült, most inkább Sheard aki az utóbbi időben ritmusban van.
több mint 10 éve
peterk2005

undisputedly

Szerkesztette: StormST

több mint 10 éve
peterk2005
Bradynek mióta van unokája?
PM_the_sheriff
Nem voltam elég bátor leütni ezt a labdát, pedig nagyon bennem volt 😀

több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 864 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
peterk2005

Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155
peterk2005
Bradynek mióta van unokája?

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Két teljesen más csapat lesz.
Nálatok Ott lesz Manning. Nálunk visszatértek a sérültek. Elkapók is, meg a falba is. Más lesz a mostani meccs. Teljesen. Harper se droppol puntot. 😀

Nem tudnék dönteni ki nyer majd. De nagyon nagyon jó meccs lesz. Méltó a két gigászhoz.

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
meghúzogattuk az oroszlán bajszát, ciki lesz ha TB szétpasszol minket...
Black_Adder
Majd védekezünk... 😊
Amúgy Stewart indiántáncát nem vélem felfedezni azzzzzeggg
3:20-nál az akció
 www.youtube.com/watch?v=w3XHYPR4km4
Zalán
Amúgy ezt sosem vágtam . Elhiszem , hogy kell az önbizalom meg minden de pont egy olyan játékost kezdesz el oltani, aki 90% , hogy szétszopat? Pláne az ilyen trashtalk pont pozitívan hat Bradyre. Mondjuk mindegy igazából mert úgyis nyerni fogunk 😊
PM_the_sheriff
nem baj, mert Gronkot is megkóstolták. Majd összevesznek h kiszopasson szét minket és így nyerünk...
Black_Adder
😊

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
A legtutibb az lenne, ha Malik Jackson és Wolfe is élete meccsét játszaná, és középről porrá zúznák a Pats O# falat. Bármekkora király is Gronk, azért remélem a meccsen sikerül majd párszor helyre tenni (Marshall és Trevethen közrefogja, majd jön Ward lendületből bevégezni a munkát, ha már itt megénekelték hentes mivoltát 😊 ), hogy ne domináljon annyira.flzoli
Én attól tartok, nehogy elkezdjünk vadul blitzelni, mert azt Brady nagyon meg fogja büntetni. A múltkori meccsen nem tettük, remélem most se. 3-4 emberes rush kell, és bízni kell benne, hogy a nem túl veretes Pats oline-t egy-egyben meg tudják verni minél többször. Szerintem nem fogunk Bradyhez odaérni - talán 1-2 kivételtől eltekintve -, de az is rengeteget számít, ha középről megkapja a nyomást az orrába. Manapság "megtanult" kilépegetni is (szívesebben mozog ki, mint akár 1-2 éve tette), de a Miller + Ware duó van olyan jó, hogy lezárja az utat oldalról. Hátrafelé meg ő nem mozog. A Chiefs front7 hasonló erényekkel bír, de nekik nagyon nem jött össze mindez. Viszont náluk egyik rusher se volt igazán egészséges, középen pedig nem volt olyan mélység, hogy a rotáció is tudja tartani a nyomást. Nálunk Ware és Miller is egészséges, és mögöttük Barrett és Ray is minőségi rotációt jelent, tudnak nyomást gyakorolni, amíg a két kezdő pihen. Középen is ez a helyzet, van minőségi mélység. De ezzel együtt is marha nehéz meló lesz.

Az Edelman + Gronk + Amendola hárma levédekezését én nem látom olyan egyszerűnek, hogy Harris vegye ki Edelman-t, Gronkot meg duplázzuk. Már az első is necces - még akkor is az lenne, ha Harris egészséges lenne, így meg, hogy nem az, még neccesebb -, a másik szintúgy. Nincs igazán jó TE-ket levédekező védőnk, sem LB, sem CB. Talán Ward, de ő meg Philipsnél ált. nem ezt a szerepet kapja.

Ráadásul a másik irányba se fest túl jól a matchup, a Pats front7 nagyon összeállt. Szerintem Manningen legalább akkora nyomás lesz, mint Brady-n. Abban sem vagyok biztos, hogy van a tarsolyban az idén látottól eltérő gameplan. Kubiakot nem nagyon ismerem még, hiába van itt már 1 éve, nem tudom lehet-e valami a tarsolyában. Az idényben, amikor bajban voltunk, jellemzően nem tudtunk mihez nyúlni, mire váltani. Egy kivétellel, amikor a Bengals ellen a második félidőben átálltunk Brock-al no-huddle-re, és az bejött. Valamire pedig szükség lesz, mert ha sikerül az elején haladni, akkor is kell majd váltani, mert Belichick reagálni fog rá. Ha meg nem megy az elején, akkor tudni kéne váltani. Egyáltalán, nem engedhetünk meg magunknak most már üres félidőt. Mindkét félidőben teljesíteni kell offense oldalon is.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nem is tudom mi lenne a világgal, ha egy Pats elleni meccs előtt és után nem ilyesmivel lenne tele a fórum. Cidriznek Bostonban, ha ilyesmibe próbálnak belekapaszkodni, hogy ha kikapnak biztos csak azért lehet, mert XYZ mocskos módon legyilkolta ABC-t, miközben a zebrák megfújták a hazai pályát. 😊

Én amúgy a Brady áltatl nyomott 2 mp alatt kapom-dobom taktika ellen egyféle hatékony módszert látnék, az pedig a Seattle féle nagyon fizikális emberezés. Szerintem itt is megvannak az emberek hozzá, hogy ha nem is feltétlen azon a szinten, de működhessen ez a taktika. Aztán hagyni, hogy fusson Jackson ha tud.

Bár ahogy Philips taktikázik a PO-ban (nem véletlen, hogy nagyon nem tartják PO edzőnek), inkább ráhívja Tommy boyra a sokemberes blitzet, és vígan nyeljük be majd a rövid passzokat egymás után anélkül, hogy a "szépfiú" haja szála görbülne...
A futást szerintem fogni fogják, zsírral megtölteni a boxot nem nagy dolog, bármelyik beugró meg tudja tenni, ha arról van szó, nem kell feltétlen hozzá Collins kaliberű játékos szerintem. Úgyhogy reméljük DT, Sanders és a többiek jó napot fognak majd ki, mert én a legjobb esélyünknek a sok YAC-ben látnám. (Vagy CJ megint tud futni két olyan hosszút mint a Steelers ellen).

Na remélem sikerült nekem is beleköpni a NE-i önérzetbe, let's get ready to rumble!!! 😊
flzoli
Az alapszakasz meccsen amíg HT pályán volt 15 futásból 43 yard, miután megsérült 17 futásból 136 yard 3TD.Nálunk itt ez a beugrós helyzet nem megy.
Studi
Ne vicceljünk már, hogy 1 emberen áll vagy bukik az egész védelem... Azért nem egy Ray Lewis, Kuechly kaliberről beszélünk, még ha BB rendszerében baromi jól is néz ki a teljesítménye. Én sokkal jobban félek tőletek a Jones-Ninkovich duótól, a mi félig retardált falunk megehetik reggelire...

több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Én amúgy a Brady áltatl nyomott 2 mp alatt kapom-dobom taktika ellen egyféle hatékony módszert látnék, az pedig a Seattle féle nagyon fizikális emberezés. Szerintem itt is megvannak az emberek hozzá, hogy ha nem is feltétlen azon a szinten, de működhessen ez a taktika. Aztán hagyni, hogy fusson Jackson ha tud.flzoli
Alapvetően igen, ez lenne az, csak, hát ha nagyon formában vannak és jól csinálják, akkor ezt a Seattle-nek se ment ugye... Illetve annyira ment csak, hogy 28 ponton sikerült őket tartani. Ergó, az offense-ünknek kéne legalább ennyit csinálni. Na, ez a necces része a dolognak 😀
peterk2005
Sérült ET-Sherm-Kancellar, Lane eltorte az int return kozben a karjqt, és Avril meccs közben ki kellett,hogy alljon.

Mindazonáltal az új szabályok sem.kedveznek a vedelemnek, szóval az O alapbol elonnyel indul.

Én nem.aggodnek azon, hogy emberanyagban probléma lenne, csak jó gameplan kell. No meg az O -tol egy kis segítség, mert ha vezethet a Pats 10+ drajvot, akkot az biztosan bukta. Ha Brady megtalalja a ritmust, akkor onnan már nagyon nehéz, mert két perc alatt vegig megy.
undisputedly
A legtutibb az lenne, ha Malik Jackson és Wolfe is élete meccsét játszaná, és középről porrá zúznák a Pats O# falat.
Bármekkora király is Gronk, azért remélem a meccsen sikerül majd párszor helyre tenni (Marshall és Trevethen közrefogja, majd jön Ward lendületből bevégezni a munkát, ha már itt megénekelték hentes mivoltát 😊 ), hogy ne domináljon annyira.

Amit nagyon remélek, hogy Minitron ellen nem zónázást akar majd védekezni Philips.... Rá kell állítani Harrist mondjuk, és maximum az öltözőben és a szünetben ér majd csak labdához. Roby-t viszont simán szétszedheti.
Nagyarcú Talib biztos nyalja majd sorjába a yardokat a nem túl veretes LaFell-Dola duótól, de valahogy érzem, hogy egy kulcs pick6-el fogja majd megörvendeztetni BB-t 😊

több mint 10 éve
Tök egyszerű dolog lenne ez: meccs előtt készülsz, meccsen játszol, aztán ha megégsz akkor kussolsz, ha virítasz, akkor lehet nagy a szád. De mindenhol van 1-2 játékos, aki ezt a tök egyszerű dolgot se fogja, úgyhogy egy ideje nem csodálkozom már ezeken a megnyilatkozásokon. 😊

több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 926 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Black_Adder
Majd védekezünk... 😊
Zalán
Amúgy ezt sosem vágtam . Elhiszem , hogy kell az önbizalom meg minden de pont egy olyan játékost kezdesz el oltani, aki 90% , hogy szétszopat? Pláne az ilyen trashtalk pont pozitívan hat Bradyre. Mondjuk mindegy igazából mert úgyis nyerni fogunk 😊
PM_the_sheriff
Félreértesz Sheriff úr. Ez egy reflexió. Én Stewartról beszélek és arról, hogy lehet valakit kabátlopási ügybe keverni. Gronk kétségkívül a liga legjobb TE-ndje. Szenvedni fog a védelmünk ellene, ha ironizálni akarnék, akkor mondhatnám: piszkosul. Fütyörészek tovább tehát a setét erdőben... 😊

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 468
Black_Adder
Majd védekezünk... 😊
Zalán
PM_the_sheriff
nem baj, mert Gronkot is megkóstolták. Majd összevesznek h kiszopasson szét minket és így nyerünk...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155
Black_Adder
Majd védekezünk... 😊
Zalán

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 926 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Black_Adder
Majd védekezünk... 😊

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
FO film room a védelmünkről
 www.footballoutsiders.com/film-room/2016/film-room-denvers-defense

Csak átfutni volt időm, továbbgondolni sajnos nem.

több mint 10 éve
Studi New England Patriots 215 — hogy játsszon nálad a Logan Ryan CB 2-t

flzoli
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 864 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Én amúgy a Brady áltatl nyomott 2 mp alatt kapom-dobom taktika ellen egyféle hatékony módszert látnék, az pedig a Seattle féle nagyon fizikális emberezés. Szerintem itt is megvannak az emberek hozzá, hogy ha nem is feltétlen azon a szinten, de működhessen ez a taktika. Aztán hagyni, hogy fusson Jackson ha tud.flzoli
Alapvetően igen, ez lenne az, csak, hát ha nagyon formában vannak és jól csinálják, akkor ezt a Seattle-nek se ment ugye... Illetve annyira ment csak, hogy 28 ponton sikerült őket tartani. Ergó, az offense-ünknek kéne legalább ennyit csinálni. Na, ez a necces része a dolognak 😀
peterk2005
Sérült ET-Sherm-Kancellar, Lane eltorte az int return kozben a karjqt, és Avril meccs közben ki kellett,hogy alljon.

Mindazonáltal az új szabályok sem.kedveznek a vedelemnek, szóval az O alapbol elonnyel indul.

Én nem.aggodnek azon, hogy emberanyagban probléma lenne, csak jó gameplan kell. No meg az O -tol egy kis segítség, mert ha vezethet a Pats 10+ drajvot, akkot az biztosan bukta. Ha Brady megtalalja a ritmust, akkor onnan már nagyon nehéz, mert két perc alatt vegig megy.

Szerkesztette: undisputedly