Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 10 éve
"Brady 2.1mp átlaggal eldobja"twitter.com/LATimesfarmer/status/691389635394609152
peterk2005

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Számtalan olyan eset volt, ahol ez nem igaz és nem csak ebben a sportban 😀Magyarán a mondás igaz lesz. 😊Mert van, ami nem változik: Defense wins the Championships! 😉na de most lesz az érdekes, mert a másik oldalról is jó Defense jön....
Szép munka volt.
Soldados
gratulálok, szép munka volt!!!!
Klaci79
Soldados
több mint 10 éve
Gratulálok a csapatnak! És az eredménykövetőn is nagyon rendben volt minden részetekről.Egy kalappal a folytatásban!
több mint 10 éve
Hát én nem tudom mit is írjak, ilyen nincs is mégis van.... amit ez a defense ma játszott basszus az valami hihetetlen. A "Brady 2.1mp átlaggal eldobja", "mindenki egészséges", "futnunk se kell olyan jó a passzjáték" jelzőkkel bombázott (amúgy joggal) Pats offense az egész meccsen 1TD-re volt képes, azt is 30 yardról, turnoverből. Nem jutok szóhoz, de tényleg. Most rögtön átmegyek a Steelers topicba és kérem a Sobri féle "defense wins championship" bandwagonba a feltételemet 😀Megyek megnézem a Cardinals meccset. A meccs végére talán el is hiszem ami történt. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Amúgy a Gronk TD-nél túl nehéz lett volna nem a sérült Harris-t rárakni a tankra, hanem mondjuk 2 LB-t....
több mint 10 éve
Hoooooooooooooooollllywyyyyyyyoooooooooooood b.szodAzt mondtam az asszonynak, hogy az lesz a Holywood, ha Gostkowski rúg egy istentelen jó onside kicket, és azza nyer a Pecc.
Mindjárt sírok 😀
Általános Doktor
De nem így lett, Istenem, köszönöm!!!!
El sem hiszem.
A védelem megérdemel minden dícséretet, az O#-ről meg inkább most nem beszélek, majd holnap. Csak lesz egy meccs az idén, amikor összeszedik magukat. 😊
GO BRONCOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 10 éve
Váó, lehet úgy is nyerni, hogy nemcsak több pontot szerzel, hanem úgy is, hogy kevesebbet engedsz? Tényleg, váó.Magyarán a mondás igaz lesz. 😊Mert van, ami nem változik: Defense wins the Championships! 😉na de most lesz az érdekes, mert a másik oldalról is jó Defense jön....
Szép munka volt.
Soldados
Klaci79
Soldados
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Micsoda meccs volt.... Ez a "suttyó" Brady még agyonverve is vissza tudja hozni a meccsbe a csapatát, hihetetlen. Nagy győzelem 😊
több mint 10 éve
Magyarán a mondás igaz lesz. 😊Mert van, ami nem változik: Defense wins the Championships! 😉na de most lesz az érdekes, mert a másik oldalról is jó Defense jön....
Szép munka volt.
Soldados
Klaci79

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Így, hogy nyertünk, megnézem én is, már érdekel, hogy melyik QB-t döngöli a földbe két hét múlva a Von-Ware duó... 😉engem érdekel a kövi meccs is 😀 valamint vagy kumva szar vagy kumva jó kedvem lett volna így inkább kivettem 😀Nem akartam előre inni a medve bőrére, bár megtettem 2,35-ös szorzóval pár száz forintra azért, de a szabit túlzásnak éreztem... 😀Baszki, még mindig remegek, meleg lett a vége, de a gecibe is, megvaaaaan!!! 😀én kivettem pénteken! 😀
Kell egy kis idő, hogy felfogjam, azt hiszem, faszért nem vettem ki szabit... 😛
StormST
Negritis
Reggel az első dolgom lesz kivenni a SB utáni hétfőt... 😛
StormST
persze 8.át is 😀
Negritis

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Gratulálok fiúk/lányok, ma egyértelműen jobbak voltatok...Sok sikert a Superbowl-on... 😉
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 10 éve
Von Miller MVP !!!Wolfe se nyomott kisebbet, de jah
Heisman Trophy
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
A védelem szépen megoldotta azt amit előzőleg sokan lehetetlennek gondoltak, viszont ezt az egész O# teljesítményt át kellene gondolni a két hét alatt.
több mint 10 éve
Von Miller MVP !!!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
engem érdekel a kövi meccs is 😀 valamint vagy kumva szar vagy kumva jó kedvem lett volna így inkább kivettem 😀Nem akartam előre inni a medve bőrére, bár megtettem 2,35-ös szorzóval pár száz forintra azért, de a szabit túlzásnak éreztem... 😀Baszki, még mindig remegek, meleg lett a vége, de a gecibe is, megvaaaaan!!! 😀én kivettem pénteken! 😀
StormST
Negritis
StormST
persze 8.át is 😀
több mint 10 éve
Mekkora meccs volt!!bejött, h felszabadultan játszott a védelem, ha nem Brady játszik, ez alsóhangon 10 sack
Huh Super Bowl!!!
| csak legyen bevethető safety |
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Gratulalok, a d-line valami eszetlen nagyot jatszott. Miller es Ware mar az Ot-k mogott volt sokszor, mire azok eszmeltek a snapnel.
több mint 10 éve
Nem akartam előre inni a medve bőrére, bár megtettem 2,35-ös szorzóval pár száz forintra azért, de a szabit túlzásnak éreztem... 😀Baszki, még mindig remegek, meleg lett a vége, de a gecibe is, megvaaaaan!!! 😀én kivettem pénteken! 😀
StormST
Negritis

több mint 10 éve
Mert van, ami nem változik: Defense wins the Championships! 😉na de most lesz az érdekes, mert a másik oldalról is jó Defense jön....
Szép munka volt.
Soldados
több mint 10 éve
Baszki, még mindig remegek, meleg lett a vége, de a gecibe is, megvaaaaan!!! 😀én kivettem pénteken! 😀
StormST
több mint 10 éve
Baszki, még mindig remegek, meleg lett a vége, de a gecibe is, megvaaaaan!!! 😀Kell egy kis idő, hogy felfogjam, azt hiszem, faszért nem vettem ki szabit... 😛

több mint 10 éve
remélem gyűrűvel vonultatjátok vissza PM-et!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Hoooooooooooooooollllywyyyyyyyoooooooooooood b.szodMindjárt sírok 😀
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'