Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
Lecsó Denver Broncos 3 373
 www.milehighreport.com/2016/1/24/10822010/chris-harris-jr-struggling-to-even-brush-his-teeth-with-shoulder

Harris minimum a szájszagával meg fogja zavarni őket. Jó szar hír amúgy
PM_the_sheriff
Hát nem tudom mennyi igazság van az ilyen hangulatkeltő megfogalmazásokban, de ha fogat mosni is nehezen tud, akkor nem sok hasznát vesszük 😊
több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 553 — Patriot
Én azért fosok ettől a meccstől. Valahogy azt érzem, hogy kimennek a srácok nagy arccal, aztán a végén megint pár butaság vagy hülye büntik miatt szopunk egy egész pályát.
Lecsó
Átjöttem egy kis önbizalompótlékért, mert a Pats topicban elkezdődött a cidrizés a meccstől. Szerencsére nem kellett csalódnom, itt is hasonló a helyzet 😀
több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 926 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
 www.milehighreport.com/2016/1/24/10822010/chris-harris-jr-struggling-to-even-brush-his-teeth-with-shoulder

PM_the_sheriff
Amúgy Gerendás Gyuri pólóedzőnek voltak olyan módszerei egy időben, hogy a legfontosabb mérkőzések előtt tudatosan fokhagymát etetett a csapattal, hogy meccs alatt büdös fokhagymás gyomorszag áradjon a játékosokból ezzel is kellemetlenné téve az ellenfeleknek a közelharcokat. 😊

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 468
Denver Broncos
2 perce ·

“I hate everything about [the New England Patriots]. They are always in my way (laughter). They are always in my way to get what I want so it is naturally going to create hate.” - Derek Wolfe

‪#‎BeatThePatriots‬

my man 😀
Negritis
Az idézet többi része is érdekes... A hatalmas tisztelet Brady és a Pats irányába 😉.
LordTamas
Sztem sokunk véleményét összefoglalta Wolfe 😀
| Ha valaki nem látta volna, itt van egészben:  www.denverbroncos.com/multimedia/videos/Wolfe-has-a-lot-of-respect-for-Patriots/044e8b17-e151-4944-967b-bd302ede6cd9 |
Általános Doktor
Én azért fosok ettől a meccstől. Valahogy azt érzem, hogy kimennek a srácok nagy arccal, aztán a végén megint pár butaság vagy hülye büntik miatt szopunk egy egész pályát.
Lecsó
Szerintem nem az arc nagy. Meg lett nekik mondva, h élvezzék ezt a hetet és látványosan nem görcsölnek a meccsen, kicsit trollkodnak a peccel ami ha kikapunk visszaüthet, de ha megnézed Wolfe egyáltalán nem nagyképűsködik, nem mérges mikor mondja h utálja a peccet, hanem mosolyog. Nem úgy néz ki, mint aki mellett bevisznek egy nagy playt mert csak arra megy h büntessen. Semmi bosszúhangulat nincs (nem mintha nekünk kéne megbosszúlni bármit is mostanában), egyszerűen csak trollkodnak a hazafiakkal. Harrisé egy kicsit meredekebb lett, mint ami nekem még tetszik, úgyh remélem valójában senki nem fog szándékosan térdre utazni (btw nem emlékszem h Harris valaha valaki ellen térdre ment volna), de ezzel együtt úgy vélem h ez tudatos felkészülés a csapattól, h nem görcsölnek a meccsen, nem izgulnak a pecc miatt, hanem jól érzik magukat. Ha a pályán is ilyen felszabadultan tudnak játszani, akkor elérte a célját.

A másik oldalt nem nagyon követtem, de ők inkább azt az utat választották, h már most 100% a meccsre koncentrálnak, nem meccs előtt a beszólogatásokkal akarják felhívni magukra a figyelmet, hanem majd a pályán nyújtott teljesítménnyel. Ez az utóbbi hozzám is közelebb áll, de a végeredmény az lesz, h ha kikapunk, akkor inkább a pályán kellett volna megmutatni, és nem twitterezni, hanem edzeni. Ha meg nyerünk, akkor meg mekkora mastermind Kubiak, meg a Broncos, belemásztunk a pecc fejlbe, felszabadultak voltunk, bla-bla-bla. Számít, h hogy állunk hozzá a meccshez, de mindkettő lehet sikeres.

Amíg csak olvastam ezeket, aggódtam is, h nyertünk egy PO meccset és máris azt hisszük h a SB-t nyertük meg. De a nemverbális kommunikációs eszközökkel együtt azért más a kép. Persze lehet h csak bemagyarázom magamnak, de nem számítok olyan indulatokra mint mondjuk a Bengals-Steelers meccsen...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 926 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Denver Broncos
2 perce ·

“I hate everything about [the New England Patriots]. They are always in my way (laughter). They are always in my way to get what I want so it is naturally going to create hate.” - Derek Wolfe

‪#‎BeatThePatriots‬

my man 😀
Negritis
Az idézet többi része is érdekes... A hatalmas tisztelet Brady és a Pats irányába 😉.
LordTamas
| Ha valaki nem látta volna, itt van egészben:  www.denverbroncos.com/multimedia/videos/Wolfe-has-a-lot-of-respect-for-Patriots/044e8b17-e151-4944-967b-bd302ede6cd9 |
Általános Doktor
Lecsó
Félni egy meccstől? Ez a szórakozásunk. Átélni kell. Ha győzelem, akkor a boldogságot. Ha vereséget, akkor a fájdalmat. Mind a kettő érzelem és mind a kettőt meg kell tapasztalnunk. Nehogy már az legyen a sírunkra írva, hogy "Félt hetven évet!" 😊 Egyrészt egy Brady-BB ellen nagy arccal felmenni bármikor bármilyen körülmény között oktalanság. Én pont azért örültem, hogy egy brutál küzdős meccsen nyertünk a PIT ellen, mert ez kénytelen a földön tartani bennünket. Emlékezzünk az 55 TD-s szezonra. Majd jön Manning és megoldja. Aztán akkor kaptuk a legkeserűbb pirulát, amikor a legjobban fájt. Jó ez így. Nem minket tartanak favoritnak. Ez pont az a szituáció, ahonnan klasszul meg is lehet nyerni ezt a meccset...

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Denver Broncos
2 perce ·

‪#‎BeatThePatriots‬

my man 😀
Negritis
LordTamas
Általános Doktor
Lecsó
Ha lesznek olyan barmok, mint ez az IQ fighter.
 itiswhatitis.weei.com/sports/newengland/football/patriots/2016/01/23/ex-broncos-qb-danny-kanell-says-denver-should-deliver-questionable-hits-on-tom-brady/

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Lecsó Denver Broncos 3 373
Denver Broncos
2 perce ·

‪#‎BeatThePatriots‬

my man 😀
Negritis
LordTamas
Általános Doktor
több mint 10 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 702 — "Montoya por favor!"
XD az NFL now-on már Garoppolo-Oswi csatát mutatták be 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Remélem ez az utálat holnaptól még mélyebb lesz 😛
winston
S végre oka is lesz rá. Pályafutása alatt soha nem verte ki a Pats PO-ból a Broncos-t.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Denver Broncos
2 perce ·

‪#‎BeatThePatriots‬

my man 😀
Negritis
LordTamas
Általános Doktor
Remélem ez az utálat holnaptól még mélyebb lesz 😛
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 468
off: Kuper offense quality control coach lett Gase-nél Miamiban

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 163 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Denver Broncos
2 perce ·

‪#‎BeatThePatriots‬

my man 😀
Negritis
LordTamas

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Denver Broncos
2 perce ·

‪#‎BeatThePatriots‬

my man 😀
Negritis
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 853 — The Mathematician
Denver Broncos
2 perce ·

‪#‎BeatThePatriots‬

my man 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 553 — Patriot
 www.youtube.com/watch?v=BmczFRidvVE

😀
xrace77
1995-ben még menő lett volna, de 2016 van! 😉
több mint 10 éve
xrace77 Denver Broncos 4 667

😀
több mint 10 éve
Az SBnation-ön is 3 pontosak vagyunk (de mindenhol ezt írják szinte), 44 pont az under/over

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
A The Football Today szerint 3 pontosak, ami 6 pontos vereséget jelent. A számokat csak hallottam és írom, dunsztom sincs Vegasról, nem szoktam fogadni 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155
Lusta vagyok utánanézni . Hány pontos underdogok vagyunk ?

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
Vasárnap ők lesznek a tiszteletbeli csapatkapitányok a pénzfeldobásnál. 😊

www.denverbroncos.com/news-and-blogs/article-1/Terrell-Davis-Steve-Atwater-and-John-Lynch-to-be-honorary-captains-for-AFC-Championship-Game/41d7d416-1df2-4d74-97c2-f5ae82130b35

Szerkesztette: xrace77
több mint 10 éve
Jó kis hétvége lesz. Már várom. 😊

fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t31.0-8/12493840_10207395125930752_1516394803604302944_o.jpg
xrace77
Hihetetlen jók ezek a grafikák. Broncos meccsek után csak emiatt megéri végiggörgetni a topikot 😊
tamssss
Csak emiatt megéri a Broncosnak szurkolni - helyesen a mondat. 😊
Zalán
Én azért maradnék csak a grafikánál 😊
tamssss
Bad idea

több mint 10 éve
tamssss 31

fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t31.0-8/12493840_10207395125930752_1516394803604302944_o.jpg
xrace77
Hihetetlen jók ezek a grafikák. Broncos meccsek után csak emiatt megéri végiggörgetni a topikot 😊
tamssss
Zalán
Én azért maradnék csak a grafikánál 😊
több mint 10 éve
Bírom az öreget... 😊

twitter.com/NickiJhabvala/status/690294145609379841
több mint 10 éve

xrace77
tamssss