Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 10 éve
Te meg egy hülye vagy, nem lehet ezen mit szépíteni...Nem tudom végig nézni az összes Broncos meccset hirtelen, de mutatok pár videót:Amennyiben a védő csípőre, vagy combra szerel, próbál kiütni azzal nekem semmi bajom. Így tanítják, így is kell. De amennyiben szándékosan térdre utazik, mert másképp nem tudja megállítani, az aljas, dirty.. Ward sokszor így játszik..Ezért nem kedvelem.. Szeretem a kemény safety munkát, de a direkt sérülést okozót nem. Ward nálam majdnem Pollard szint..Én két éve nézem az összes meccsét és egyszer se láttam, hogy térdre utazott volna, de te biztos jobban tudod. Nem, a mostani Pats meccsen se utazott a térdére, comb magasságban ment, Gronk lába volt a levegőben, ráadásul az a lába ütközött Ward testével, amelyik távolabb volt tőle a tackle előtt.
Nálunk,is vannak keményen játszók, de dirty playerek nem...
kyobalu
www.youtube.com/watch?v=251gS95Kvfs
De ha te tudsz mondjuk az elmúlt két évből legalább 10 olyan videót hozni, amin valakinek a térdére utazott (szerintem ez egy 30 körüli meccsnél meccseket végigjátszó játékosnál még nem merítené ki a "sokszor" fogalmát, de elfogadnám ennyivel), akkor meghajlok a véleményed előtt, addig inkább bocsáss meg, de csak nevetséges vadgalkozásnak tekintem...
StormST
Gronk elleni térdzúzás:
www.youtube.com/watch?v=nmNuY11vaxs
Ha ez szerinted belefér, s nem térdre ment direkt, akkor nincs miről beszélni tovább..
Itt egy másik. Edelman bucira fejelése, helmet to helmet:
www.youtube.com/watch?v=vLyfcaBrhsY
Egyszerűen ki akarta fejelni Jules-t..Csak nem jött össze..
Vagy itt van egy Cinci meccs..Ugyanez:
www.youtube.com/watch?v=z5C_6lkkPEI
Vagy itt egy földön fekvő játékosra ütés, ütközés után:
www.youtube.com/watch?v=OYNdtZH-oLM
Hirtelen találtam 10-et a youtube-on..Keressek még???
Beállíthatjátok egy széplelkű, lelkes safety-nek Ward-ot, de attól még egy kevésbé intelligens barom marad..Bocs, és nem trollkodni akarok..Ha nálunk játszana, akkor is ezt mondanám..
A Pats nem csak szép, finom és tökéletes...Nem erről van szó..Harrisont sem felejti el senki..
Legyen ütközés, csata, de azt szabályosan játsszák..
Ez nekem pedig inkább sérülés okozásra törekvés, nem kemény védelem..Többek között ezért sem szerettem korábban a Ravens, vagy Steelers védelmét sem..
kyobalu
Beállítod sérülésre utazó, sőt térdre utazó szemétnek, aztán hozol 4 videót, amiben 1-szer ment térdre (még a Browns-ban), 1-szer csinált egy kemény ütközést, szerinted fejre, szerintem szépen szemből korrekten, vállra, aztán megint egyet a Browns-ból, ahol nézd meg szépen 23 mp-től okoska, vállat ér a sisak, nincs helmet-to-helmet, meg egyet, ahol elszállt az agya, de egyrészt nem térdre ment, másrészt ez nem dirty, csak hülye...
Kevered a fogalmakat, vagdalkozol, nem tudsz olvasni. Youtube-ot tudsz használni azt látom, de a feladatot nem tudtad teljesíteni, nem is tudnád, mert ha megrohadsz se tudsz 10 olyan play-t összeszedni az elmúlt két évből, amikor Ward sérülést akart okozni, főleg olyat nem, ahol térdre, mert én veled ellentétben, ahogy írtam, láttam az összes meccsét a Broncos-ban, 100%-os biztonsággal mondom neked, hogy nem volt 1 olyan play se, több 100 snap-ből 2 év alatt. Én nem írok semmit a Pats játékosokról, mert nincs elég mintám véleményt mondani egyikről se, nem is állítottam soha...
Lenne rád egy szavam, f-el kezdődik, szerintem ki tudod találni...
StormST
Egyáltalán nem volt célom trollkodni, sosem szoktam..
Ward eddigi, bennem megmaradt megmozdulásai alapján személyes benyomásom az, hogy sérülésekre utazik, s fölöslegesen durvul néha..Néha térden, néha fejen..Neki az a lényeg, hogy gyaluljon.. S nem nézi hogyan, milyen eszközzel...Nekem ez sok, neked ez szép, természetes..
TE nem így gondolod, én így..
Belinkeltem pár számomra, s mások számára is véleményes, több, mint agresszív, vagy buta megmozdulását az elmúlt évekből.Te ezt csak becsmérelni tudtad, mert szerinted ezek csak kiragadottak, egyesek szabályosak is..Szerintem nem..
Azt mondtad, mondtátok, hogy egyszer volt csak Gronk incidens amikor a Browns-ban játszott..
Nem, nem igaz.. A Broncos színekben is, ki akarta már fejelni a térdét..
A meccset láttad, gondolom.. Az ütközés:
www.youtube.com/watch?v=UIHVN4mRaa0
Ha ez szerinted, vagy bárki szerint ez nem szándékos térdre utazás, akkor mi??? Nem dirty???
Hmmm...
De mind1, mert parttalan vita..
Mi Peccesek többek között ezért nem szeretjük annyira..
Nem azért mert túlokoskodnánk, vagy túlérzelgősködnénk..
Egyszerűen mást gondolunk egy játékosról, aki közelebb áll hozzád, hozzátok, s igen távol tőlem..
DE úgy gondolom, hogy nem trollkodva, másokat nem bántani akarva bármikor, bárhova leírhatom a véleményem..
Amennyiben Te pedig ezért f....betűs valakinek gondolsz engem, a Te dolgod, de egyben szegénységi bizonyítványod is..
Amennyiben szeretnél még erről tovább bármit kifejteni, akkor írj, privátban..
De f betűs szavakkal vagdalkozni nem nagy dolog..Csak egyszerű..Mint egyesek..
Talán mint Pollard, Ward, vagy mások.. 😉
S még ránk mondják, hogy elvakult, saját orrunkig nem látó szurkerek vagyunk..
A téma általam lezárva...A 7végén nyerjen a jobb!!!
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Statot nem néztem, csak a benyomásomra hagyatkoztam. Akkor rosszul 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Amikor már látszott, h Manning szenved a pályán, vhanyadik forduló után, akkor volt egy kimutatás, h százalékosan nagyságrendileg ugyanannyi 20+ passzt küld mint tavaly (ami egyébként tavalyi stat alapján meglepően sok a többi QB-hoz viszonyítva tekintettel a korára, nyakműtétére meg miegymásra. ha jól rémlik a felső felében volt). Csak idén sokkal sikertelenebb belőlük.Aztán Oszi óta lehet visszavettünk kicsit belőlük...
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Az itt látható videók fele nem az elmúlt két évben készült, márpedig ez volt a szurkolótársunk kérése. Meggyőzve nem vagyok. Leginkább a Juliannal közös performansza nem támaszt alá, ott mindketten behajolva mint a kosok mentek egymásnak.ZalánHa már ide került az a bejátszás: Az a hit a tackle boxon belül volt, amikor az elkapó (Edelman) már birtokolta a labdát, és futott vele. Ilyenkor még a sisak-a-sisaknak is legális. (Még egyszer: tackle boxon belül, labdát hordóvá váló játékos esetén). Az menjen oda (futni, vagy elkapni), aki ezt bírja. 😊 Mellesleg ilyen playből 10 van minden meccsen, minden linebacker ezt csinálja, ha éppen tudja. A "tépd ki a karját" mellett ez az egyetlen hatékony mód a fumble okozásra. (Az egyik nyilván akkor, ha szembe jön, a másik, ha elfut melletted.) Remélem mi jópárat csinálunk belőle szombaton, nem ártana 1-2 fumbli. 😊 És gondolom Bostonban is erre készülnek...
(U.i.: Kyobalu nem szokott trollkodni, ez egy félre ment poszt lett, ennyi. Van olyan, hogy ha a saját kedvenc játékosodat elintézi valaki, akkor rossz kép ragad meg róla (akár hamisan is). Kár felkapni a vizet.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Egyébként ez felveti, h vajon mekkora szabadsága van Manningnek a snap előtt és alatt? Láttuk őt áthívni a playt, de inkább tűnt úgy, mintha a huddle-ben lett volna hívva 2 play, nem tetszett a védelem felállása, és áthívta az alternatívára. Ezt azért a legtöbb QB-tól elvárják, nem látjuk azt, mint amikor kb saját kezűleg rakta helyükre a skill playákat. Nem mintha vasárnap nem jött volna ki a rutin fontos pár fontos szituációban, és nem jött volna méginkább ki, ha a végrehajtásba se csúszik hiba. Egészen más képe is lehetett volna a meccsnek, ha az elkapók elkapják a labdákat a 4. negyed előt is. Peyton nem dobja szépen a labdákat, 2013-ban se dobta szépen, kacsázik a levegőben, nincs meg a szép spirálja, ezért jobban belezavar a szél, amit láthattunk mekkora volt. De ha egyszer az elkapó keze ügyében a labda, akkor fogja meg.Black_AdderNo huddle nem is volt szinte egész meccsen. Szóval az a fajta PM játék, amikor (teljesen) ő hív, az eleve korlátozott volt. Huddle-ben ő se nagyon hívogat. Már saját kútfőből, teljesen újat. Megkapja azt a 2-3 playt, és ő is abból választ. A mutogatás, szövegelés ilyenkor a kijelölt playek közötti áthívás és a semmit se jelentő blabla mellett inkább arra vonatkozik, hogy megmutatja az egyes emberkék feladatát. Észreveszi, hogy a defense úgy áll fel, hogy egy játékos blokkolatlan maradhat, rá mutat, hogy Vasquez/akárki, őt blokkold. Vagy átküldi a futót a másik oldalára, hogy onnan indjulon, vagy azt a rést blokkolja. Vagy mond valamit a WR-nek, hogy jöjjön beljebb 2 méterrel, mert a safety úgy áll, hogy beljebbről jobb indulni, ilyesmi. Teljesen új (huddleben nem megbeszélt) játékot ritkán hív ilyenkor szerintem. A vasárnapi meccsen ráadásul úgy tűnt, hogy önmagával szemben is kifejezetten konzervatív, nagyon vigyázott, hogy ne dobjon kockázatosat. Nem is nagyon volt necces passza azon az egy Sanders felé menőn kívül, amikor egy inside route-on a védő beelőzte Sanderst és Sanders mentette meg az INT-et.
Nekem ami így idény végén feltűnt, hogy egész évben nagyon kevés mély passzal próbálkozunk. Manningnál még indokolható lenne azzal, hogy a nudli karja miatt. De Brock meccsein sem emlékszem, hogy különösebben támadtuk volna a hátsó vonalakat, vele is inkább a rövid-közép passzos játékot nyomtuk. Gondolom ebben a fal/blokkolás bizonytalansága is benne lehet, a mély játékokhoz több idő kell. A Steelers ellen volt 1-2, ami pontatlan lett, nem jött be. De már csak a pálya vertikális széthúzása miatt se kéne ezt feladni. Sőt, még 1-2-t meg lehetne ereszteni. Ha nem is jön be, akkor is lazítja a boxot. Manning meg azért el tudja dobni a labdát 30+ yardra, ha nem kell szaladgálnia.
A dropokról. A vasárnapi meccsen csúcsot állítottunk be, a merger óta nem volt ennél több drop playoff meccsen, ugyanennyi is csak egyszer, 1991-ben. A Mike & Mike-nak volt tegnap a vendége Tom Waddle, volt chicagoi WR, akit megkérdeztek a denveri dropokról, meg szélről, kacsázó labdáról, stb. Azt mondta, bullshit. Manapság elvárás egy NFL elkapótól, hogy úgy is megfogja a labdát, ha közben a védő karja az orrában túrkál, a másik a felkarját piszkálja, közben üti, nyomja, kibillenti. Ehhez képest az, hogy szél van, vagy, hogy nincs a labdában spirál lényegtelen. Azt mondta, sokkal nehezebb elkapni teljes sebességgel futva egy mély labdát, ami az elkapó háta felől érkezik, és neki "visszafelé kézzel" kell elkapnia, mint egy szemben érkező labdát, üresen állva. Szemből, védő nyomás nélkül ezekben a kesztyűkben egy kézzel is le kell tudni szedni akármilyen labdát. Úgyhogy a dropokat letudtuk, most már a Pats ellen lehetőleg ne ejtsünk el többet. 😊
Még egy érdekes adat: A Denver sorrendben a 27. olyan meccsét nyerte meg, amikor 30-nál többször futott. Úgyhogy a recept adott, futásból még drop se lehet. 😊 Igaz, abból meg fumble lehet, de ne legyen 😊
A másik ami foglalkoztat, h vajon Harris sérülése miatt játszottunk ennyi zónát. Amiről látszott h nem nagyon működik. Majdnem egész évben embereztünk, most többször üresen marad egy elkapó, nem tudok másra gondolni, minth nem mindenki ugyanarra gondolt, h kinek kéne rajta lennie. A pecc ellen se tudunk majd tisztán emberezni, mert abból olyan mismatch lesz, ami kivégez minket. Főleg ha Harris nem lesz olyan állapotbn h 1v1ben álljon Edelmanen vagy akár Amendolán. Sackünk nem sok lesz, rá leszünk kényszerítve, h minél több ember coveragebe kerüljön a front7ből, és 2mp se lesz oda érni Brady-hez. Leginkább az elkapás utáni yardokat kéne limitálni, csak ahhoz meg kéne 2 egészséges váll Harrisnek...Black_AdderHarris állapota mellett talán az is szerepet játszott, hogy a megelőző meccsen emberezve se voltunk jók Pittsburghben, a Bengals ellen pedig bejött, hogy a második félidőben átálltunk zónára. Egyébként azt hallottam valamelyik podcastben a napokban, hogy Philips nagyon jó "generális" defensive mind, de matchupok kihasználásában nem az igazi. Halvány lila dunsztom sincs, hogy ebben mennyi igazság van... Az biztos, hogy Belichick ebben nagyon jó - talán ez a legnagyobb erénye. Úgyhogy gatyát felkötni, mert a szembeni oldalon ilyen staff lesz.
A legjobb esélyünk a futójátékunk lesz. Múltkor nagyon ültek a pin and pull playek, nem tudom talált-e ki valamit ellen Belichick. Pass protectionben Schofield végre több TE/RB segítséget kapott, emellett ki kell tartani. Fura mód most úgy érzem, h a védelemnek lesz nehezebb dolga és a támadóknak kell kisegíteni majd őket...Belichick szereti kivenni a legjobb elkapót a passzjátékból, aztán a többiekre rábízni a többit. Kérdés, hogy Sanderst vagy DT-t találja-e veszélyesebbnek. Amelyiket igen, azon valószínűleg állandó safety besegítés lesz. Úgyhogy a másiknak domborítania kell. Meg Fowlernek, meg a futóknak (elkapásban), meg Caldwellnek, meg a TE-knek. 😊 És igen, futni, amennyit csak lehet...
Black_Adder

több mint 10 éve
Egyébként van intelligens barom is?Nem tudom végig nézni az összes Broncos meccset hirtelen, de mutatok pár videót:Amennyiben a védő csípőre, vagy combra szerel, próbál kiütni azzal nekem semmi bajom. Így tanítják, így is kell. De amennyiben szándékosan térdre utazik, mert másképp nem tudja megállítani, az aljas, dirty.. Ward sokszor így játszik..Ezért nem kedvelem.. Szeretem a kemény safety munkát, de a direkt sérülést okozót nem. Ward nálam majdnem Pollard szint..Én két éve nézem az összes meccsét és egyszer se láttam, hogy térdre utazott volna, de te biztos jobban tudod. Nem, a mostani Pats meccsen se utazott a térdére, comb magasságban ment, Gronk lába volt a levegőben, ráadásul az a lába ütközött Ward testével, amelyik távolabb volt tőle a tackle előtt.
kyobalu
De ha te tudsz mondjuk az elmúlt két évből legalább 10 olyan videót hozni, amin valakinek a térdére utazott (szerintem ez egy 30 körüli meccsnél meccseket végigjátszó játékosnál még nem merítené ki a "sokszor" fogalmát, de elfogadnám ennyivel), akkor meghajlok a véleményed előtt, addig inkább bocsáss meg, de csak nevetséges vadgalkozásnak tekintem...
StormST
Gronk elleni térdzúzás:
Ha ez szerinted belefér, s nem térdre ment direkt, akkor nincs miről beszélni tovább..
Beállíthatjátok egy széplelkű, lelkes safety-nek Ward-ot, de attól még egy kevésbé intelligens barom marad..Bocs, és nem trollkodni akarok..Ha nálunk játszana, akkor is ezt mondanám..
A Pats nem csak szép, finom és tökéletes...Nem erről van szó..Harrisont sem felejti el senki..
Ez nekem pedig inkább sérülés okozásra törekvés, nem kemény védelem..Többek között ezért sem szerettem korábban a Ravens, vagy Steelers védelmét sem..
kyobalu
Az itt látható videók fele nem az elmúlt két évben készült, márpedig ez volt a szurkolótársunk kérése. Meggyőzve nem vagyok. Leginkább a Juliannal közös performansza nem támaszt alá, ott mindketten behajolva mint a kosok mentek egymásnak. Legyen ütközés, csata, de ne okozzunk egymásnak érzelmi sérülést vasárnapig itt a denveri kommentpáholyban. Ez a kérés.
Itt van 32 csapat, közel egyforma mechanizmusokkal. Minden tiszteletünk Bill Bácsié, a boxergyűrűs Bradyé, címvédőként jár a tisztelet, de ez elvárt viszont is. Ne gondold, hogy mázlid van, mert a Te csapatod erkölcsileg egy tisztavízű erdei forrással ér fel és ott mindenki buddhista szerzetes jóságával van megáldva. És most direkt nem kezdek el ügyeket sorolni. Hosszú hetünk lesz. A múlt héten a Steelers-brigádja járt itt – példaértékűen –, egy hétig az önmarcangolásukat hallgattuk, miszerint esélyük sincs Barna sporttárs nélkül. Mi meg már majdnem elhittük. Láttuk. Volt. Most nem kéne inverz hetet tartani. Oké, értjük, Ward piszkos mint egy strassekinder, Manning öreg és gyengekarú, talán a farka sem áll már olyan mereven, a D egy reggeli szellentés erejével ér fel, a WR-einket pedig úgy veszitek ki, mint kisgyerek horgásztóban a fahalacskát a Vidámparkban.
Szerintem meg az van, hogy vasárnap játszunk egy meccset, fenn nálunk, 85 ezer üvöltő Broncoval a hátunk mögött, és az fog számítani, hogy a negyedik negyed második szakaszában melyik csapat lesz mentálisan, fizikailag, egészségileg fittebb, erősebb.
Szerkesztette: Zalán
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
Rush mint futás támadó oldalonJöhet a Pats, ott rushra nem nagyon kell figyelni, inkább csak állítsuk meg a Gronk-Edelman-Brady triót.Bocsi..De a Broncos D# passrush-a mögött rögtön a Patriots-é szerepel a ligában..Nekünk volt a 2. legtöbb sack-ünk és irányító siettetésünk az alapszakaszban..Sajna ezt mindenki elfelejti. A KC elleni meccsen is mindenki féltette Bradyt mert összefogják törni Haliék, Houstonnal együtt, aztán Smith-nek kellett futni egész meccsen az életéért..
Heisman Trophy
Nagyobb nyomás lesz Manning-en, mint Brady-n szerintem..Brady mobilisabb, gyorsabb irányító..
A Gronk-Edelman-Brady trió meg azért tud működni, mert mindig van egy minőségi 3. vagy 4. lehetőség, akit már nem tudnak levédekezni a védők..A játékaink kifejezetten gyorsak, átlagban 2,3 másodperces hívásaink vannak.. Ennyi idő alatt nehéz odaérni Brady-hez, 2 ember alapon elmegy Gronkra, Edelman és Dola keresztmozgással megint elvisz három embert, s ekkor lép előre White, Martin, Lafell elkapásokban, vagy Jackson futásban..
Ez nem az őszi Patriots lesz, akivel játszottatok..
kyobalu
Persze Jonesnak és a többi játékosnak nagyon jo szezonja volt ! Nem becsülöm le őket, főleg milyen az OLineunk
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Közel jársz 😉F, mint fullánk?Te meg egy hülye vagy, nem lehet ezen mit szépíteni...Nem tudom végig nézni az összes Broncos meccset hirtelen, de mutatok pár videót:Amennyiben a védő csípőre, vagy combra szerel, próbál kiütni azzal nekem semmi bajom. Így tanítják, így is kell. De amennyiben szándékosan térdre utazik, mert másképp nem tudja megállítani, az aljas, dirty.. Ward sokszor így játszik..Ezért nem kedvelem.. Szeretem a kemény safety munkát, de a direkt sérülést okozót nem. Ward nálam majdnem Pollard szint..Én két éve nézem az összes meccsét és egyszer se láttam, hogy térdre utazott volna, de te biztos jobban tudod. Nem, a mostani Pats meccsen se utazott a térdére, comb magasságban ment, Gronk lába volt a levegőben, ráadásul az a lába ütközött Ward testével, amelyik távolabb volt tőle a tackle előtt.
kyobalu
StormST
Gronk elleni térdzúzás:
kyobalu
Beállítod sérülésre utazó, sőt térdre utazó szemétnek, aztán hozol 4 videót, amiben 1-szer ment térdre (még a Browns-ban), 1-szer csinált egy kemény ütközést, szerinted fejre, szerintem szépen szemből korrekten, vállra, aztán megint egyet a Browns-ból, ahol nézd meg szépen 23 mp-től okoska, vállat ér a sisak, nincs helmet-to-helmet, meg egyet, ahol elszállt az agya, de egyrészt nem térdre ment, másrészt ez nem dirty, csak hülye...
Kevered a fogalmakat, vagdalkozol, nem tudsz olvasni. Youtube-ot tudsz használni azt látom, de a feladatot nem tudtad teljesíteni, nem is tudnád, mert ha megrohadsz se tudsz 10 olyan play-t összeszedni az elmúlt két évből, amikor Ward sérülést akart okozni, főleg olyat nem, ahol térdre, mert én veled ellentétben, ahogy írtam, láttam az összes meccsét a Broncos-ban, 100%-os biztonsággal mondom neked, hogy nem volt 1 olyan play se, több 100 snap-ből 2 év alatt. Én nem írok semmit a Pats játékosokról, mert nincs elég mintám véleményt mondani egyikről se, nem is állítottam soha...
StormST
Amadeus91

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
F, mint fullánk?Te meg egy hülye vagy, nem lehet ezen mit szépíteni...Nem tudom végig nézni az összes Broncos meccset hirtelen, de mutatok pár videót:Amennyiben a védő csípőre, vagy combra szerel, próbál kiütni azzal nekem semmi bajom. Így tanítják, így is kell. De amennyiben szándékosan térdre utazik, mert másképp nem tudja megállítani, az aljas, dirty.. Ward sokszor így játszik..Ezért nem kedvelem.. Szeretem a kemény safety munkát, de a direkt sérülést okozót nem. Ward nálam majdnem Pollard szint..Én két éve nézem az összes meccsét és egyszer se láttam, hogy térdre utazott volna, de te biztos jobban tudod. Nem, a mostani Pats meccsen se utazott a térdére, comb magasságban ment, Gronk lába volt a levegőben, ráadásul az a lába ütközött Ward testével, amelyik távolabb volt tőle a tackle előtt.
kyobalu
StormST
Gronk elleni térdzúzás:
kyobalu
StormST
több mint 10 éve
Storm ne fröcsögj légy szíves.Sajnálom, az emberi hülyeség ezt hozza ki belőlem...
empty taxi

több mint 10 éve
Storm ne fröcsögj légy szíves.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
azon után is kapott szavazatot a most dirty player of the yearre h visszavonult 😀😀😀DA Pats szép, a Pats finom, a Pats tökéletes.Be kell mutatni a Pats fanoknak Rodney Harrisont úgy tűnik.
empty taxi
(Nekem amúgy nagy kedvencem volt 😀)
undisputedly
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Te meg egy hülye vagy, nem lehet ezen mit szépíteni...Nem tudom végig nézni az összes Broncos meccset hirtelen, de mutatok pár videót:Amennyiben a védő csípőre, vagy combra szerel, próbál kiütni azzal nekem semmi bajom. Így tanítják, így is kell. De amennyiben szándékosan térdre utazik, mert másképp nem tudja megállítani, az aljas, dirty.. Ward sokszor így játszik..Ezért nem kedvelem.. Szeretem a kemény safety munkát, de a direkt sérülést okozót nem. Ward nálam majdnem Pollard szint..Én két éve nézem az összes meccsét és egyszer se láttam, hogy térdre utazott volna, de te biztos jobban tudod. Nem, a mostani Pats meccsen se utazott a térdére, comb magasságban ment, Gronk lába volt a levegőben, ráadásul az a lába ütközött Ward testével, amelyik távolabb volt tőle a tackle előtt.
kyobalu
StormST
Gronk elleni térdzúzás:
kyobalu

több mint 10 éve
Nem tudom végig nézni az összes Broncos meccset hirtelen, de mutatok pár videót:Amennyiben a védő csípőre, vagy combra szerel, próbál kiütni azzal nekem semmi bajom. Így tanítják, így is kell. De amennyiben szándékosan térdre utazik, mert másképp nem tudja megállítani, az aljas, dirty.. Ward sokszor így játszik..Ezért nem kedvelem.. Szeretem a kemény safety munkát, de a direkt sérülést okozót nem. Ward nálam majdnem Pollard szint..Én két éve nézem az összes meccsét és egyszer se láttam, hogy térdre utazott volna, de te biztos jobban tudod. Nem, a mostani Pats meccsen se utazott a térdére, comb magasságban ment, Gronk lába volt a levegőben, ráadásul az a lába ütközött Ward testével, amelyik távolabb volt tőle a tackle előtt.
kyobalu
StormST
Gronk elleni térdzúzás:
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Szerintem nálunk nincsenek dirty player-ek. Van olyan, (vagyis csak volt, mert pár hete már ez se igaz), hogy valakinek elszáll az agya, de az nem dirty, csak hülye, nagy különbség...Nálunk,is vannak keményen játszók, de dirty playerek nem...Mert Talib már itt van 😊
kyobalu
Lecsó

több mint 10 éve
Egy szubjektív nézőponttal, megnyerni az ellentétes szubjektív nézőpontot és még tetézni is...Néha megértem miért mondják hogy "Pecc drukker"
több mint 10 éve
Nálunk,is vannak keményen játszók, de dirty playerek nem...Mert Talib már itt van 😊
kyobalu
több mint 10 éve
Köszi 👍A válla sérült meg az utolsó fordulóban a Chargers ellen.Neki mi baja volt/van?Boldent már nem látjuk a PO-ban...Chris Harris meg gyakorlatilag 1 kézzel játszotta a meccset.
espn.go.com/nfl/story/_/id/14596723/omar-bolden-denver-broncos-playoffs
Black_Adder
Na ha ő nem lesz 90% közeli állapotban Edelman ellen, akkor ott komoly gondok lesznek...
Black_Adder
kolok1972
Black_Adder
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
A Pats szép, a Pats finom, a Pats tökéletes.Be kell mutatni a Pats fanoknak Rodney Harrisont úgy tűnik.
empty taxi
(Nekem amúgy nagy kedvencem volt 😀)
több mint 10 éve
Amennyiben a védő csípőre, vagy combra szerel, próbál kiütni azzal nekem semmi bajom. Így tanítják, így is kell. De amennyiben szándékosan térdre utazik, mert másképp nem tudja megállítani, az aljas, dirty.. Ward sokszor így játszik..Ezért nem kedvelem.. Szeretem a kemény safety munkát, de a direkt sérülést okozót nem. Ward nálam majdnem Pollard szint..Én két éve nézem az összes meccsét és egyszer se láttam, hogy térdre utazott volna, de te biztos jobban tudod. Nem, a mostani Pats meccsen se utazott a térdére, comb magasságban ment, Gronk lába volt a levegőben, ráadásul az a lába ütközött Ward testével, amelyik távolabb volt tőle a tackle előtt.
kyobalu

több mint 10 éve
A Pats szép, a Pats finom, a Pats tökéletes.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Amennyiben a védő csípőre, vagy combra szerel, próbál kiütni azzal nekem semmi bajom. Így tanítják, így is kell. De amennyiben szándékosan térdre utazik, mert másképp nem tudja megállítani, az aljas, dirty.. Ward sokszor így játszik..Ezért nem kedvelem.. Szeretem a kemény safety munkát, de a direkt sérülést okozót nem. Ward nálam majdnem Pollard szint..Nálunk,is vannak keményen játszók, de dirty playerek nem...
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Ez nem igaz. Dola vállal ment előre és a visszahordó nyilatkozta, hogy látta Dolát jönni, készült a szerelésre, úgyhogy a védtelen elkapó teória sem áll fenn, ami visszahordásnál amúgy fogalmilag kizárt. Ward pedig kevlár sisakkal ment a térdre, ami legsérülékenyebb "alkatrész." Mindkettő szabályos volt, mindkettőben megvolt a hit szándéka, az a különbség, hogy Dolára zászlót dobtak (alaptalanul), Wardra nem.igen, pont ezértami egyébként ugyanolyan szabályos volt, mint a Ward tackleEz a Ward rászállt Gronkra duma olyan uncsi.azután az ütés után amit hétvégén a KC ellen bevittek jobb lenne ha kussba lennének de sebaj
1x okozott neki sérülést. És?
Szerencsétlennek az a feladata hogy aki arra jár elüsse mint a gyorsvonat.
Lábra ment... És? Próbáld már meg azt a nagy darab állatot lehúzni a kisujjánál fogva...
Félre értés ne essen nem szeretem mikor egy játékos aljas(pl Talib szemböködése), de könyörgöm a védőket arra nevelik éveken át hogy ha törik ha szakad állítsd meg aki előtted van.
Ez az NFL. Csúnya sérülés volt és lesz. De ha szalagokat kéne elkapni a másik derekán vagy hogy a fenébe is szoktak játszani a kutya nem nézné...
Miért nem piszkálja senki azt a bokszolót aki a másik felrepedt szemét még bucira veri??? Ez a dolga azért...
beresrobi
Negritis
zinedine5
de legalább annyira sérülés veszélyes volt
Negritis
több mint 10 éve
igen, pont ezértami egyébként ugyanolyan szabályos volt, mint a Ward tackleEz a Ward rászállt Gronkra duma olyan uncsi.azután az ütés után amit hétvégén a KC ellen bevittek jobb lenne ha kussba lennének de sebaj
Lábra ment... És? Próbáld már meg azt a nagy darab állatot lehúzni a kisujjánál fogva...
Félre értés ne essen nem szeretem mikor egy játékos aljas(pl Talib szemböködése), de könyörgöm a védőket arra nevelik éveken át hogy ha törik ha szakad állítsd meg aki előtted van.
Ez az NFL. Csúnya sérülés volt és lesz. De ha szalagokat kéne elkapni a másik derekán vagy hogy a fenébe is szoktak játszani a kutya nem nézné...
Miért nem piszkálja senki azt a bokszolót aki a másik felrepedt szemét még bucira veri??? Ez a dolga azért...
beresrobi
Negritis
zinedine5
de legalább annyira sérülés veszélyes volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
ami egyébként ugyanolyan szabályos volt, mint a Ward tackleEz a Ward rászállt Gronkra duma olyan uncsi.azután az ütés után amit hétvégén a KC ellen bevittek jobb lenne ha kussba lennének de sebaj
beresrobi
Negritis