Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 10 éve
Voltak könnyen elkapható labdák is, amikből drop lett, de volt több olyan is, ahol PM hibázott. Remélem mindkettő inkább a kapcsolatokban a PM kimaradása miatt bekövetkezett rozsdásság miatt volt és vasárnapra javul majd a helyzet...Igen. Mondjuk nagyobb kérdés, hogy D oldalon mit fogunk csinálni Bradyékkel. A mi O-nk most nem úgy van kitalálva, hogy 30-40 pontot pakoljon fel a táblára, még dropok nélkül sem szerintem. Úgyhogy valahogy muszáj lesz limitálni a Pats passzjátékát.
StormST
több mint 10 éve
Voltak könnyen elkapható labdák is, amikből drop lett, de volt több olyan is, ahol PM hibázott. Remélem mindkettő inkább a kapcsolatokban a PM kimaradása miatt bekövetkezett rozsdásság miatt volt és vasárnapra javul majd a helyzet...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
A droppokról meg annyit, hogy amikor OZ passzolt azokat is rendszeresen eldroppolták. Szóval ez inkább az egész évet tekintve kritika.levaisw3Egyetértek. A dropok jó része sima 5-10 yardos rövid passz volt, ahol a szélnek aligha volt szerepe. Túl sok volt a drop, nincs ezen mit szépíteni. Anderson és DT is saját magukat hibáztatta egyébként a meccs után, nem fogták a szélre. A szélnek talán arra a két mélyebb passzra volt komolyabb hatása, amiből az egyiket Big Ben a másikat Manning engedett el. Big Bené az első playben lett kb. egy méterrel hosszabb - szerencsénkre, mert ha nem tolja meg a szél, azt beszoptuk volna. Manningé pedig tán a második negyedben volt, amikor DT szakad el és dobta túl ő is kb. egy méterrel. Abból meg TD lett volna, ott meg a Steelersnek segített a szél, szóval egál. 😊
McManus-t viszont nagyon nagy dícséret illeti, mert az ő dolgát viszont nagyon megnehezítette a szél, és nem hibázott. Az első félidő végi FG-ja 50 körülről bravúr volt, látszott, hogy a végén métereket tolja jobbra a szél a labdát.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
De most már aztán tessék PM-et meggyűrűztetni, ha már így alakult!Érdekes szerintem senki nem volt szar 😀
Két gondolat a leírtakhoz:
- nekem az volt fura, hogy amikor PM lefeküdt aludni, majd felpattant, az nem volt challenge-elhető. Nem értettem, miért nem? Erre mi a magyarázat?
- sok volt a dropotok, de szerintem PM is szar volt. Azokat a labdákat baromi nehéz volt elkapni, amiket ő hajigált, ütemtelenek voltak a dobásai, lassúak és sokszor kacsázott a labda a levegőben. Mindezt csak az elkapók védelmében említem meg!
Még egyszer SB-győzelmi ünneplést kívánok nektek!
Szokol
Ha azt nézzük mekkora szél volt én minimum arra számítottam, hogy mindkét oldalon 2-3 INT becsúszik. Ahhoz képest BB 24/37, PM 21/37 0 int 0 td.
A QB-teknek külön dicséret. NFL szakértők nyomták a héten, hogy nem tud 10 yardnál messzebb dobni, első playben máris előrevágott egy hosszút. 😀
A droppokról meg annyit, hogy amikor OZ passzolt azokat is rendszeresen eldroppolták. Szóval ez inkább az egész évet tekintve kritika.
több mint 10 éve
Az mondjuk érdekes volt, a down by contact challenge-elhető, ez lényegében ugyanilyen helyzet volt. Amúgy akármi miatt is, de megspórolt nektek egy elvesztett időkérést...az volt a kérdés, hogy feladta-e a playt.
Black_Adder
ugye ha földre megy, akkor már nem lehet megütni. itt az volt az érdekes, hogy felállt, és Tomlin azt vitatta, hogy magától ment le, jelezve, hogy vége a playnek. ez ugye csak azért fontos, mert ha feladja, földre megy és érkezik valaki, hogy megüsse, akkor az 15 yard, hiszen lefeküdt, már vége a playnek. itt viszont simán felállhatott, amitől viszont véleményes lesz a helyzet, de nem visszanézhető.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Gratulálok! Jó meccs volt, megérdemelten húztátok be.
több mint 10 éve
De most már aztán tessék PM-et meggyűrűztetni, ha már így alakult!Az mondjuk érdekes volt, a down by contact challenge-elhető, ez lényegében ugyanilyen helyzet volt. Amúgy akármi miatt is, de megspórolt nektek egy elvesztett időkérést...
Két gondolat a leírtakhoz:
- nekem az volt fura, hogy amikor PM lefeküdt aludni, majd felpattant, az nem volt challenge-elhető. Nem értettem, miért nem? Erre mi a magyarázat?
- sok volt a dropotok, de szerintem PM is szar volt. Azokat a labdákat baromi nehéz volt elkapni, amiket ő hajigált, ütemtelenek voltak a dobásai, lassúak és sokszor kacsázott a labda a levegőben. Mindezt csak az elkapók védelmében említem meg!
Szokol
PM sok kacsát dobott, azoknak a szél nem tesz jót... A droppokon nem lepődtem meg.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
De most már aztán tessék PM-et meggyűrűztetni, ha már így alakult!Két gondolat a leírtakhoz:
több mint 10 éve
Egyetértek, így tiszta lesz a kép, akármilyen lesz is... 😊Ezert lesz jo,ha most mindenki jatszik itt is,ott isJó, hát nekünk csak Ware hiányzott és egyazon play-nél esett ki Ward és Sly Williams az első negyed végén, meg hát ugye PM... 😊Hightower kihullott a 2. negyedben, Gronk meg a 4.-ben. Egyébként full csapat volt. 😊Abban bízhatunk azért, hogy a Pats ellen nem volt ilyen gond (igaz akkor nem volt Edelman).+Amendola, +a védelemből Collins
peterk2005
gordon
tomi-tomi
StormST
kolok1972

több mint 10 éve
Backward progress-nél ugyanúgy megállhat a play, ha a bírók úgy ítélik meg, hogy véget ért a játék, ha nem így lenne, akkor kb. bármikor felkaphatná a RB-t egy DL és befuthatna vele safety-re (sarkítás, de talán így érthető)... 😊Vissza kéne néznem, de nagyon úgy emlékszem, hogy megállították a play-t, "progress"-el, onnantól már hulla mindegy, hogy fumble/passz/TD/Hail Mary/világvége jön, a play-nek vége és ez nem visszanézhető, judgement call, ahogy a holding és társai. Kb. mint amikor egy RB-t körbevesznek 5-en és sípszó után kirángatják a kezéből a labdát, ha megállították a play-t a zebrák, akkor az a fumble már nem visszanézhető, mert "nem történt meg"...Ok, hogy megállítanak egy játékot, ha megáll a forward progress, de ez backward progress volt 😊. Bár nem beszéltem a bírókkal azóta, de szerintem inkább azért állították meg, mert azt hitték, hogy BB lent volt, mielőtt eldobta, és pont ezért kellett volna hivatalból visszanézni, mert fumbligyanús volt.
Szerk.: Kicsit rosszul fogalmaztam a korábbiban, az "ilyen" nem erre a play-re akart vonatkozni, csak akkor még idegállapotban voltam 😀
StormST
Ettől függetlenül:
Amúgy nem úgy van, hogy a labda helye bármelyik play-ben cselendzselhető, ha az edzőbá úgy gondolja? Tudom hogy 2 percen belül nincs cselendzs, de azon kívül. És ha ilyenkor észreveszik, hogy nem is volt lent, akkor ítélhetnek fumble-t, holott nem is erre ment a cselendzs?
Lecsó
A spot challenge-elhető, de akkor csak a labda helyzete változtatható, a birtokló csapat nem, amennyiben persze nem 4th down megvolt/nem volt meg esetéről beszélünk... 😊

több mint 10 éve
Én most is örülök, hogy PM lesz a kezdő.Jó, hát nekünk csak Ware hiányzott és egyazon play-nél esett ki Ward és Sly Williams az első negyed végén, meg hát ugye PM... 😊Hightower kihullott a 2. negyedben, Gronk meg a 4.-ben. Egyébként full csapat volt. 😊Abban bízhatunk azért, hogy a Pats ellen nem volt ilyen gond (igaz akkor nem volt Edelman).+Amendola, +a védelemből Collins
peterk2005
gordon
tomi-tomi
StormST
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Ezert lesz jo,ha most mindenki jatszik itt is,ott isJó, hát nekünk csak Ware hiányzott és egyazon play-nél esett ki Ward és Sly Williams az első negyed végén, meg hát ugye PM... 😊Hightower kihullott a 2. negyedben, Gronk meg a 4.-ben. Egyébként full csapat volt. 😊Abban bízhatunk azért, hogy a Pats ellen nem volt ilyen gond (igaz akkor nem volt Edelman).+Amendola, +a védelemből Collins
peterk2005
gordon
tomi-tomi
StormST
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Jó, hát nekünk csak Ware hiányzott és egyazon play-nél esett ki Ward és Sly Williams az első negyed végén, meg hát ugye PM... 😊Hightower kihullott a 2. negyedben, Gronk meg a 4.-ben. Egyébként full csapat volt. 😊Abban bízhatunk azért, hogy a Pats ellen nem volt ilyen gond (igaz akkor nem volt Edelman).+Amendola, +a védelemből Collins
peterk2005
gordon
tomi-tomi

több mint 10 éve
Hightower kihullott a 2. negyedben, Gronk meg a 4.-ben. Egyébként full csapat volt. 😊Abban bízhatunk azért, hogy a Pats ellen nem volt ilyen gond (igaz akkor nem volt Edelman).+Amendola, +a védelemből Collins
peterk2005
gordon
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Csak abban változhat a play, amit challenge-elsz, pl. az ARI-GB meccsen volt egy vicces játék, ahol a földre is leesett labdával iramodott meg az egyik Packers-játékos. Ott ha Arians a down by contactet challenge-elte volna akk szopóág van, mert nem ért hozzá Cards-játékos hiába volt közel hozzá, viszont mivel a laszti érintette földet és onnan kaparták össze ezért nem volt catch, ezt challengelte Arians, vissza is vonták az ítéletet.Vissza kéne néznem, de nagyon úgy emlékszem, hogy megállították a play-t, "progress"-el, onnantól már hulla mindegy, hogy fumble/passz/TD/Hail Mary/világvége jön, a play-nek vége és ez nem visszanézhető, judgement call, ahogy a holding és társai. Kb. mint amikor egy RB-t körbevesznek 5-en és sípszó után kirángatják a kezéből a labdát, ha megállították a play-t a zebrák, akkor az a fumble már nem visszanézhető, mert "nem történt meg"...Ettől függetlenül:
Szerk.: Kicsit rosszul fogalmaztam a korábbiban, az "ilyen" nem erre a play-re akart vonatkozni, csak akkor még idegállapotban voltam 😀
StormST
Amúgy nem úgy van, hogy a labda helye bármelyik play-ben cselendzselhető, ha az edzőbá úgy gondolja? Tudom hogy 2 percen belül nincs cselendzs, de azon kívül. És ha ilyenkor észreveszik, hogy nem is volt lent, akkor ítélhetnek fumble-t, holott nem is erre ment a cselendzs?
Lecsó
Ball spotot tudtommal 2 percen kívül nyugodtan lehet challengelni bármilyen playben.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Kiszenvedett győzelem volt, de jár a gratuláció, nagyon szurkoltam nektek!
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Vissza kéne néznem, de nagyon úgy emlékszem, hogy megállították a play-t, "progress"-el, onnantól már hulla mindegy, hogy fumble/passz/TD/Hail Mary/világvége jön, a play-nek vége és ez nem visszanézhető, judgement call, ahogy a holding és társai. Kb. mint amikor egy RB-t körbevesznek 5-en és sípszó után kirángatják a kezéből a labdát, ha megállították a play-t a zebrák, akkor az a fumble már nem visszanézhető, mert "nem történt meg"...Ok, hogy megállítanak egy játékot, ha megáll a forward progress, de ez backward progress volt 😊. Bár nem beszéltem a bírókkal azóta, de szerintem inkább azért állították meg, mert azt hitték, hogy BB lent volt, mielőtt eldobta, és pont ezért kellett volna hivatalból visszanézni, mert fumbligyanús volt.
StormST
Ettől függetlenül:
több mint 10 éve
Abban bízhatunk azért, hogy a Pats ellen nem volt ilyen gond (igaz akkor nem volt Edelman).+Amendola, +a védelemből Collins
peterk2005
több mint 10 éve
Vissza kéne néznem, de nagyon úgy emlékszem, hogy megállították a play-t, "progress"-el, onnantól már hulla mindegy, hogy fumble/passz/TD/Hail Mary/világvége jön, a play-nek vége és ez nem visszanézhető, judgement call, ahogy a holding és társai. Kb. mint amikor egy RB-t körbevesznek 5-en és sípszó után kirángatják a kezéből a labdát, ha megállították a play-t a zebrák, akkor az a fumble már nem visszanézhető, mert "nem történt meg"...Lehet challenge-elni az ilyen játékokat, de két percen belül volt. Akkor viszont csak hivatalból van visszanézés, edző nem dobhat pirosat.Forward progress-t és ilyen down by contact-et nem lehet challenge-elni, azt hiszem pont tegnap volt erre egy példa valamelyik meccsen. Von pedig azért dobta el a labdát, mert hallotta a sok sípszót...Nem akarom sokáig csűrni-csavarni, csak szeretném megérteni jobban a focit, meg tényleg nem változtat a lényegen (hála Istennek), de szerintem ez a legegyszerűbb fumble volt. BB hátrafelé haladt, nem előre, és egyszerűen elvesztette (vagy eldobta, de ez mindegy, mert hátrafelé dobta) a labdát. A down by contact részt meg azért nem értem, mert csak azt volt a kérdés, mikor ér le a térde, nem az, hogy kontankttól megy-e le, mikor csüngenek rajta hárman. Egy sima fumble-nél is ezt nézik elsősorban, szóval szerintem ez visszanézhető lett volna. Csak az a kérdés, hogy akkor mi lett volna a folytatás, ha nekünk adják a labdát, közben Von meg elejti az 1 yardoson.
StormST
Lecsó
Az más kérdés, hogy miért nem nézték vissza. Ha lent van a térd (könyök stb.), akkor turnover on down, ha nem, akkor hátrapassz, amit a Broncos szed össze.
Ha utóbbit ítélik meg a visszanézés után, akkor a Broncos jön, ahol Von felkapta a labdát. (A visszahordást már nem adták volna meg, mert sípszó után történt.)
tomi-tomi
Szerkesztette: StormST

több mint 10 éve
Jó hogy belealudtam és csak az utolsó negyedre ébredtem fel,mert lehet hogy tönkrevágtam volna az egészségem. 😉Az biztos, hogy nagy agyfasz volt az egesz. Vegigalltam az egesz meccset.
Nehéz menet lesz ez a Pats ellen....
Foresz
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
Jó hogy belealudtam és csak az utolsó negyedre ébredtem fel,mert lehet hogy tönkrevágtam volna az egészségem. 😉Nehéz menet lesz ez a Pats ellen....
több mint 10 éve
Lehet challenge-elni az ilyen játékokat, de két percen belül volt. Akkor viszont csak hivatalból van visszanézés, edző nem dobhat pirosat.Forward progress-t és ilyen down by contact-et nem lehet challenge-elni, azt hiszem pont tegnap volt erre egy példa valamelyik meccsen. Von pedig azért dobta el a labdát, mert hallotta a sok sípszót...Nem akarom sokáig csűrni-csavarni, csak szeretném megérteni jobban a focit, meg tényleg nem változtat a lényegen (hála Istennek), de szerintem ez a legegyszerűbb fumble volt. BB hátrafelé haladt, nem előre, és egyszerűen elvesztette (vagy eldobta, de ez mindegy, mert hátrafelé dobta) a labdát. A down by contact részt meg azért nem értem, mert csak azt volt a kérdés, mikor ér le a térde, nem az, hogy kontankttól megy-e le, mikor csüngenek rajta hárman. Egy sima fumble-nél is ezt nézik elsősorban, szóval szerintem ez visszanézhető lett volna. Csak az a kérdés, hogy akkor mi lett volna a folytatás, ha nekünk adják a labdát, közben Von meg elejti az 1 yardoson.
StormST
Lecsó
Az más kérdés, hogy miért nem nézték vissza. Ha lent van a térd (könyök stb.), akkor turnover on down, ha nem, akkor hátrapassz, amit a Broncos szed össze.
Ha utóbbit ítélik meg a visszanézés után, akkor a Broncos jön, ahol Von felkapta a labdát. (A visszahordást már nem adták volna meg, mert sípszó után történt.)
több mint 10 éve
fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t31.0-8/12471640_10207376722870687_6497894820865779250_o.jpg
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Azert barmennyire imadom CHJ-t, ilyen vallal, lehet nem kellene eroltetni. Egy normalis tacklet nem tud igy csinalni, nem kellene, hogy szetbassza a vallat jobban.
Szerkesztette: PM_the_sheriff
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
Gratulálok, jött a papírforma. Nehéz lesz a jövő hét de reméljük megmutatjátok, hogy nem estünk ki hiába 😊Sok sikert!!!