Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
levaisw3 Denver Broncos 89
Voltak könnyen elkapható labdák is, amikből drop lett, de volt több olyan is, ahol PM hibázott. Remélem mindkettő inkább a kapcsolatokban a PM kimaradása miatt bekövetkezett rozsdásság miatt volt és vasárnapra javul majd a helyzet...
StormST
Igen. Mondjuk nagyobb kérdés, hogy D oldalon mit fogunk csinálni Bradyékkel. A mi O-nk most nem úgy van kitalálva, hogy 30-40 pontot pakoljon fel a táblára, még dropok nélkül sem szerintem. Úgyhogy valahogy muszáj lesz limitálni a Pats passzjátékát.
több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 734 — SB 50 Champion @ Grund
Voltak könnyen elkapható labdák is, amikből drop lett, de volt több olyan is, ahol PM hibázott. Remélem mindkettő inkább a kapcsolatokban a PM kimaradása miatt bekövetkezett rozsdásság miatt volt és vasárnapra javul majd a helyzet...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
A droppokról meg annyit, hogy amikor OZ passzolt azokat is rendszeresen eldroppolták. Szóval ez inkább az egész évet tekintve kritika.levaisw3
Egyetértek. A dropok jó része sima 5-10 yardos rövid passz volt, ahol a szélnek aligha volt szerepe. Túl sok volt a drop, nincs ezen mit szépíteni. Anderson és DT is saját magukat hibáztatta egyébként a meccs után, nem fogták a szélre. A szélnek talán arra a két mélyebb passzra volt komolyabb hatása, amiből az egyiket Big Ben a másikat Manning engedett el. Big Bené az első playben lett kb. egy méterrel hosszabb - szerencsénkre, mert ha nem tolja meg a szél, azt beszoptuk volna. Manningé pedig tán a második negyedben volt, amikor DT szakad el és dobta túl ő is kb. egy méterrel. Abból meg TD lett volna, ott meg a Steelersnek segített a szél, szóval egál. 😊

McManus-t viszont nagyon nagy dícséret illeti, mert az ő dolgát viszont nagyon megnehezítette a szél, és nem hibázott. Az első félidő végi FG-ja 50 körülről bravúr volt, látszott, hogy a végén métereket tolja jobbra a szél a labdát.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
levaisw3 Denver Broncos 89
De most már aztán tessék PM-et meggyűrűztetni, ha már így alakult!

Két gondolat a leírtakhoz:

- nekem az volt fura, hogy amikor PM lefeküdt aludni, majd felpattant, az nem volt challenge-elhető. Nem értettem, miért nem? Erre mi a magyarázat?

- sok volt a dropotok, de szerintem PM is szar volt. Azokat a labdákat baromi nehéz volt elkapni, amiket ő hajigált, ütemtelenek voltak a dobásai, lassúak és sokszor kacsázott a labda a levegőben. Mindezt csak az elkapók védelmében említem meg!

Még egyszer SB-győzelmi ünneplést kívánok nektek!
Szokol
Érdekes szerintem senki nem volt szar 😀
Ha azt nézzük mekkora szél volt én minimum arra számítottam, hogy mindkét oldalon 2-3 INT becsúszik. Ahhoz képest BB 24/37, PM 21/37 0 int 0 td.

A QB-teknek külön dicséret. NFL szakértők nyomták a héten, hogy nem tud 10 yardnál messzebb dobni, első playben máris előrevágott egy hosszút. 😀

A droppokról meg annyit, hogy amikor OZ passzolt azokat is rendszeresen eldroppolták. Szóval ez inkább az egész évet tekintve kritika.
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Az mondjuk érdekes volt, a down by contact challenge-elhető, ez lényegében ugyanilyen helyzet volt. Amúgy akármi miatt is, de megspórolt nektek egy elvesztett időkérést...
Black_Adder
az volt a kérdés, hogy feladta-e a playt.
ugye ha földre megy, akkor már nem lehet megütni. itt az volt az érdekes, hogy felállt, és Tomlin azt vitatta, hogy magától ment le, jelezve, hogy vége a playnek. ez ugye csak azért fontos, mert ha feladja, földre megy és érkezik valaki, hogy megüsse, akkor az 15 yard, hiszen lefeküdt, már vége a playnek. itt viszont simán felállhatott, amitől viszont véleményes lesz a helyzet, de nem visszanézhető.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 559 — Steelers fan
Gratulálok! Jó meccs volt, megérdemelten húztátok be.
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 468

- nekem az volt fura, hogy amikor PM lefeküdt aludni, majd felpattant, az nem volt challenge-elhető. Nem értettem, miért nem? Erre mi a magyarázat?

- sok volt a dropotok, de szerintem PM is szar volt. Azokat a labdákat baromi nehéz volt elkapni, amiket ő hajigált, ütemtelenek voltak a dobásai, lassúak és sokszor kacsázott a labda a levegőben. Mindezt csak az elkapók védelmében említem meg!

Szokol
Az mondjuk érdekes volt, a down by contact challenge-elhető, ez lényegében ugyanilyen helyzet volt. Amúgy akármi miatt is, de megspórolt nektek egy elvesztett időkérést...

PM sok kacsát dobott, azoknak a szél nem tesz jót... A droppokon nem lepődtem meg.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 393 — Steelers fan

több mint 10 éve
Abban bízhatunk azért, hogy a Pats ellen nem volt ilyen gond (igaz akkor nem volt Edelman).
peterk2005
+Amendola, +a védelemből Collins
gordon
Hightower kihullott a 2. negyedben, Gronk meg a 4.-ben. Egyébként full csapat volt. 😊
tomi-tomi
Jó, hát nekünk csak Ware hiányzott és egyazon play-nél esett ki Ward és Sly Williams az első negyed végén, meg hát ugye PM... 😊
StormST
Ezert lesz jo,ha most mindenki jatszik itt is,ott is
kolok1972
Egyetértek, így tiszta lesz a kép, akármilyen lesz is... 😊

több mint 10 éve
Vissza kéne néznem, de nagyon úgy emlékszem, hogy megállították a play-t, "progress"-el, onnantól már hulla mindegy, hogy fumble/passz/TD/Hail Mary/világvége jön, a play-nek vége és ez nem visszanézhető, judgement call, ahogy a holding és társai. Kb. mint amikor egy RB-t körbevesznek 5-en és sípszó után kirángatják a kezéből a labdát, ha megállították a play-t a zebrák, akkor az a fumble már nem visszanézhető, mert "nem történt meg"...

Szerk.: Kicsit rosszul fogalmaztam a korábbiban, az "ilyen" nem erre a play-re akart vonatkozni, csak akkor még idegállapotban voltam 😀
StormST
Ok, hogy megállítanak egy játékot, ha megáll a forward progress, de ez backward progress volt 😊. Bár nem beszéltem a bírókkal azóta, de szerintem inkább azért állították meg, mert azt hitték, hogy BB lent volt, mielőtt eldobta, és pont ezért kellett volna hivatalból visszanézni, mert fumbligyanús volt.

Ettől függetlenül:
Amúgy nem úgy van, hogy a labda helye bármelyik play-ben cselendzselhető, ha az edzőbá úgy gondolja? Tudom hogy 2 percen belül nincs cselendzs, de azon kívül. És ha ilyenkor észreveszik, hogy nem is volt lent, akkor ítélhetnek fumble-t, holott nem is erre ment a cselendzs?
Lecsó
Backward progress-nél ugyanúgy megállhat a play, ha a bírók úgy ítélik meg, hogy véget ért a játék, ha nem így lenne, akkor kb. bármikor felkaphatná a RB-t egy DL és befuthatna vele safety-re (sarkítás, de talán így érthető)... 😊

A spot challenge-elhető, de akkor csak a labda helyzete változtatható, a birtokló csapat nem, amennyiben persze nem 4th down megvolt/nem volt meg esetéről beszélünk... 😊

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Abban bízhatunk azért, hogy a Pats ellen nem volt ilyen gond (igaz akkor nem volt Edelman).
peterk2005
gordon
Hightower kihullott a 2. negyedben, Gronk meg a 4.-ben. Egyébként full csapat volt. 😊
tomi-tomi
Jó, hát nekünk csak Ware hiányzott és egyazon play-nél esett ki Ward és Sly Williams az első negyed végén, meg hát ugye PM... 😊
StormST
Én most is örülök, hogy PM lesz a kezdő.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 117 — Pats fan
peterk2005
gordon
tomi-tomi
StormST
Ezert lesz jo,ha most mindenki jatszik itt is,ott is

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
peterk2005
gordon
tomi-tomi

több mint 10 éve
peterk2005
gordon

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 262 — NFL bracket champion '26
Vissza kéne néznem, de nagyon úgy emlékszem, hogy megállították a play-t, "progress"-el, onnantól már hulla mindegy, hogy fumble/passz/TD/Hail Mary/világvége jön, a play-nek vége és ez nem visszanézhető, judgement call, ahogy a holding és társai. Kb. mint amikor egy RB-t körbevesznek 5-en és sípszó után kirángatják a kezéből a labdát, ha megállították a play-t a zebrák, akkor az a fumble már nem visszanézhető, mert "nem történt meg"...

Szerk.: Kicsit rosszul fogalmaztam a korábbiban, az "ilyen" nem erre a play-re akart vonatkozni, csak akkor még idegállapotban voltam 😀
StormST
Ettől függetlenül:
Amúgy nem úgy van, hogy a labda helye bármelyik play-ben cselendzselhető, ha az edzőbá úgy gondolja? Tudom hogy 2 percen belül nincs cselendzs, de azon kívül. És ha ilyenkor észreveszik, hogy nem is volt lent, akkor ítélhetnek fumble-t, holott nem is erre ment a cselendzs?
Lecsó
Csak abban változhat a play, amit challenge-elsz, pl. az ARI-GB meccsen volt egy vicces játék, ahol a földre is leesett labdával iramodott meg az egyik Packers-játékos. Ott ha Arians a down by contactet challenge-elte volna akk szopóág van, mert nem ért hozzá Cards-játékos hiába volt közel hozzá, viszont mivel a laszti érintette földet és onnan kaparták össze ezért nem volt catch, ezt challengelte Arians, vissza is vonták az ítéletet.
Ball spotot tudtommal 2 percen kívül nyugodtan lehet challengelni bármilyen playben.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Kiszenvedett győzelem volt, de jár a gratuláció, nagyon szurkoltam nektek!

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Lecsó Denver Broncos 3 373

StormST
Ok, hogy megállítanak egy játékot, ha megáll a forward progress, de ez backward progress volt 😊. Bár nem beszéltem a bírókkal azóta, de szerintem inkább azért állították meg, mert azt hitték, hogy BB lent volt, mielőtt eldobta, és pont ezért kellett volna hivatalból visszanézni, mert fumbligyanús volt.

Ettől függetlenül:
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
peterk2005
több mint 10 éve
Forward progress-t és ilyen down by contact-et nem lehet challenge-elni, azt hiszem pont tegnap volt erre egy példa valamelyik meccsen. Von pedig azért dobta el a labdát, mert hallotta a sok sípszót...
StormST
Nem akarom sokáig csűrni-csavarni, csak szeretném megérteni jobban a focit, meg tényleg nem változtat a lényegen (hála Istennek), de szerintem ez a legegyszerűbb fumble volt. BB hátrafelé haladt, nem előre, és egyszerűen elvesztette (vagy eldobta, de ez mindegy, mert hátrafelé dobta) a labdát. A down by contact részt meg azért nem értem, mert csak azt volt a kérdés, mikor ér le a térde, nem az, hogy kontankttól megy-e le, mikor csüngenek rajta hárman. Egy sima fumble-nél is ezt nézik elsősorban, szóval szerintem ez visszanézhető lett volna. Csak az a kérdés, hogy akkor mi lett volna a folytatás, ha nekünk adják a labdát, közben Von meg elejti az 1 yardoson.
Lecsó
Lehet challenge-elni az ilyen játékokat, de két percen belül volt. Akkor viszont csak hivatalból van visszanézés, edző nem dobhat pirosat.

Az más kérdés, hogy miért nem nézték vissza. Ha lent van a térd (könyök stb.), akkor turnover on down, ha nem, akkor hátrapassz, amit a Broncos szed össze.

Ha utóbbit ítélik meg a visszanézés után, akkor a Broncos jön, ahol Von felkapta a labdát. (A visszahordást már nem adták volna meg, mert sípszó után történt.)
tomi-tomi

Szerkesztette: StormST

több mint 10 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155
Jó hogy belealudtam és csak az utolsó negyedre ébredtem fel,mert lehet hogy tönkrevágtam volna az egészségem. 😉
Nehéz menet lesz ez a Pats ellen....
Foresz
Az biztos, hogy nagy agyfasz volt az egesz. Vegigalltam az egesz meccset.

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
Foresz Denver Broncos 954 — Broncos
Jó hogy belealudtam és csak az utolsó negyedre ébredtem fel,mert lehet hogy tönkrevágtam volna az egészségem. 😉
Nehéz menet lesz ez a Pats ellen....
több mint 10 éve
Forward progress-t és ilyen down by contact-et nem lehet challenge-elni, azt hiszem pont tegnap volt erre egy példa valamelyik meccsen. Von pedig azért dobta el a labdát, mert hallotta a sok sípszót...
StormST
Nem akarom sokáig csűrni-csavarni, csak szeretném megérteni jobban a focit, meg tényleg nem változtat a lényegen (hála Istennek), de szerintem ez a legegyszerűbb fumble volt. BB hátrafelé haladt, nem előre, és egyszerűen elvesztette (vagy eldobta, de ez mindegy, mert hátrafelé dobta) a labdát. A down by contact részt meg azért nem értem, mert csak azt volt a kérdés, mikor ér le a térde, nem az, hogy kontankttól megy-e le, mikor csüngenek rajta hárman. Egy sima fumble-nél is ezt nézik elsősorban, szóval szerintem ez visszanézhető lett volna. Csak az a kérdés, hogy akkor mi lett volna a folytatás, ha nekünk adják a labdát, közben Von meg elejti az 1 yardoson.
Lecsó
Lehet challenge-elni az ilyen játékokat, de két percen belül volt. Akkor viszont csak hivatalból van visszanézés, edző nem dobhat pirosat.

Az más kérdés, hogy miért nem nézték vissza. Ha lent van a térd (könyök stb.), akkor turnover on down, ha nem, akkor hátrapassz, amit a Broncos szed össze.

Ha utóbbit ítélik meg a visszanézés után, akkor a Broncos jön, ahol Von felkapta a labdát. (A visszahordást már nem adták volna meg, mert sípszó után történt.)

több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 852 — The Mathematician
 fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t31.0-8/12471640_10207376722870687_6497894820865779250_o.jpg

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155
Azert barmennyire imadom CHJ-t, ilyen vallal, lehet nem kellene eroltetni. Egy normalis tacklet nem tud igy csinalni, nem kellene, hogy szetbassza a vallat jobban.

Szerkesztette: PM_the_sheriff

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 967
Gratulálok, jött a papírforma. Nehéz lesz a jövő hét de reméljük megmutatjátok, hogy nem estünk ki hiába 😊
Sok sikert!!!