Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 10 éve
Én örülök. 😊 twitter.com/TroyRenck/status/688109404751724544
Idén FA játékosaink. (Wolfe már nem) Szép lista.
www.spotrac.com/nfl/free-agents/denver-broncos/
Szerkesztette: xrace77
több mint 10 éve
Végre történik valami konkrét Thomas mamán és a sajtgolyókon túl. Itt meg csend van? Wolfe +4 év. Örülünk? Pont akartam kérdezni, kiknek ketyeg le a szerződése és mik lehetnek a prioritások? Csak hogy tereljem a témát, mert hosszú még az idő vasárnapig. És még három meccset meg is kell nézni. Tiszta szívás ez az első hely.
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
Pedig a Tebow meccs nem olyan régen volt. 😊 Azon a Steelers legalább akkora favorit volt (nagyobb), mint most a Denver. És láttunk mi már bombaformában évet befejező Saints-et elbukni 7-9-es, gyengécske Seattle ellen is. Szóval itt nincs előre lefutott meccs, akkor sem, ha némelyiknek a vége blowout lesz (lásd 2 évvel ezelőtti SB, stb.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
azért a PO-ba ilyen csodára én nem emlékszem...Óóóóó, én hány csodát láttam már. 😊 A Tebow-s Denvernek kb fikarcnyi esélye sem volt ellenünk a józanész és a papírforma alapján, mégsem nyertünk. De sok ilyet tudnék még hozni. 😉
Klaci79

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Részint megértem az aggodalmakat, mert innen ha veszít a Broncos, azt nagyon nehéz ki/megmagyarázni. Egy QB aki egész héten nem tudott edzeni, elszakadt vállal maximum 20-30 yardra tudja a labdát dobni, vagy egy másik QB aki 3. számú a csapatnál vagy 4. és ennek megfelelően is játszik. A liga legjobb WR-RB párosa, a 2. számú RB, a center, LT hiányzik és ugye a liga egyik papíron leggyengébb passzvédekezése...bizony érdekes magyarázatok születnének ha innen veszítene a Denver. Azért is megértem, mert persze sokkal jobb egy szoros meccsre készülni, aztán kellemesen csalódni.
Másrészt viszont a gatyámból kiugranék, hogy 2 lépéssel a SB előtt egy olyan csapattal játszhatnánk, aki ezer sebből vérzik, ráadásul mind az előző ellenféltől kapta...igazán sportszerű körülmények között is agyonverhető.
Emlékszem, amikor a Browns ellen beszéltük, hogy mi lenne ha nyerne a Bills, de mi kikapnánk a Browns-tól, akkor úgyse érdemeljük meg a PO-t. Itt most azt gondolom, ha nem sikerül megverni a Steelers-t, akkor nem is érdemlik meg a továbbjutást, de szerintem azért a PO-ba ilyen csodára én nem emlékszem...
több mint 10 éve
Kár. Tényleg szívesen megnéztem volna egy visszavágót Harris és Brown között, 😕Brown kiesése minden csapatot súlyosan érintene. Az h mit játszik nélküle a steelers arról tényleg nicns tape, de a többi elkapóra is nagyobb figyelem juthat így.
Veszélyes a sebzett vad, ez vitán felül áll, de ez a vad teljes erejében még veszélyesebb lenne.
Az esélyeink ezzel biztosan nőttek, de ahogy a közhely mondja, pályán nem az előzetes esélyek számítanak majd, hanem h ki hogyan játszik...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Big ben Questionable, ha nem játszik, Landry Jonest le kéne mosni a pályáról szerintem, nem egy nagy képességű QBSzerintem ugyanezt mondtak Pittsburgh szurkolok Tibow-rol. 😉 Senkit sem szabad lebecsülni playoffban.
Heisman Trophy
I wanna' that ring again!
több mint 10 éve
Big ben Questionable, ha nem játszik, Landry Jonest le kéne mosni a pályáról szerintem, nem egy nagy képességű QB
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Anderson úgy tűnik idén is az idény második felére ébredt fel. A bye week óta 6.4 yardot átlagol futásonként... (Igaz, ebben nyilván szerepe van annak is, hogy az idény első felében sérült is volt.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Nem mondtam, hogy rosszabb, de nem feltétlenül jobb. Ha már mondjuk 2-3 meccsről is hiányzott volna, és lenne tape a Steelers játékáról Brown nélkül, akkor nem is kérdés a kérdés. De emlékezz pl. a tavalyi SuperBowl-ra, hogy a Pats tavalyi elit secondary-jét - Revissel, Brownerrel, stb - hogy megégette egy teljesen ismeretlen, addig semmit nem mutató játékos. Chris Matthewsnak azon a meccsen 100+ yardja és TD elkapása volt, úgy, hogy előtte egész idényben nem volt összesen 100 yardja. Mellesleg idén se jutott el 100 yardig... viszont pont a Steelerst megégette egy TD-vel pár hete, már baltimoriként - szintén váratlanul. 😊 A jó NFL edzők egy meccsen ki tudják használni a játékos ismeretlenségéből származó előnyöket, tudnak olyan playeket tervezni, ami erre épül.AB pótolhatatlan jelenleg. No question about that. Sokkal fontosabb hiányzó, mint Bell, DeWill együtt. Nála csak BB kiesése okozna nagyobb problémát. Az év támadója (megelőlegeztem neki 😊 ) esett ki, ez olyan hátrány, amivel nehéz szembesülni, a rövidpasszos játékunk alappillére, márpedig sérült BB-vel, vagy akár Landry Jones-szal ez lenne az alap. Egyben PR-ünk is volt, de ez már szinte mellékes. Mellesleg mivel mindenki AB-t duplázta, így Bryant és Wheaton sokat profitált AB-ből, most viszont nélküle kellene boldogulniuk.
Ha Big Ben hiányozna, az sokkal komolyabb hátrány lenne. Nem csak a QB poszt fontossága miatt, hanem azért is, mert Landry Jonest ismerik, van róla tape, fel lehet készülni ellene. Első számú WR nélkül már nagyon sok csapat tudott hasonló erejű támadójátékot produkálni, mint vele együtt. A Steelersnek ráadásul talán a legmélyebb a WR corpja, úgyhogy ha van csapat amelyikből a legkevésbé hiányzik egy ilyen szintű elkapó, azok pont ők azok.
peterk2005
Hogy helyette 4. WR-nek az újonc Coates lesz, és kb 10-15-20 playben a pályán lesz? Hát gondolom, most összefosta magát Chris Harris, Talib és Roby is. 😊
Őszintén szólva kb esélytelenek vagyunk jelen állapotban. Csak abban bízhatunk, hogy PM szar lesz és a Defense megnyeri a meccset nekünk és 1-2 splash play összejön Oban, s akkor kb olyan csoda W lesz, mint az ARI elleni volt az alapszakaszban.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Nem mondtam, hogy rosszabb, de nem feltétlenül jobb. Ha már mondjuk 2-3 meccsről is hiányzott volna, és lenne tape a Steelers játékáról Brown nélkül, akkor nem is kérdés a kérdés. De emlékezz pl. a tavalyi SuperBowl-ra, hogy a Pats tavalyi elit secondary-jét - Revissel, Brownerrel, stb - hogy megégette egy teljesen ismeretlen, addig semmit nem mutató játékos. Chris Matthewsnak azon a meccsen 100+ yardja és TD elkapása volt, úgy, hogy előtte egész idényben nem volt összesen 100 yardja. Mellesleg idén se jutott el 100 yardig... viszont pont a Steelerst megégette egy TD-vel pár hete, már baltimoriként - szintén váratlanul. 😊 A jó NFL edzők egy meccsen ki tudják használni a játékos ismeretlenségéből származó előnyöket, tudnak olyan playeket tervezni, ami erre épül. Ha Big Ben hiányozna, az sokkal komolyabb hátrány lenne. Nem csak a QB poszt fontossága miatt, hanem azért is, mert Landry Jonest ismerik, van róla tape, fel lehet készülni ellene. Első számú WR nélkül már nagyon sok csapat tudott hasonló erejű támadójátékot produkálni, mint vele együtt. A Steelersnek ráadásul talán a legmélyebb a WR corpja, úgyhogy ha van csapat amelyikből a legkevésbé hiányzik egy ilyen szintű elkapó, azok pont ők azok.

több mint 10 éve
Szerintem sem. Érdekes kérdés, hogy vajon ez előny lesz-e egyáltalán? AB baromi jó, de a denveri defense is az. Lehet, hogy jobban feküdne egy ismert játékos, akiről rengeteg videó van, akit lehet tanulmányozni, mint egy ismeretlen, akivel kapcsolatban nem lehet tudni, hogy mi várható.Szerintem ha Landry Jones játszik, akkor is oda kéne érni, és oda is fognak. Azzal nem értek egyet, hogy ez ne lenne előny nekünk. Egy olyan játékos fog az ellenfélnél hiányozni, akit senki nem tudott megakadályozni idén a produktivitásban. Hiába a rengeteg videó. Mitől lehetne rosszabb nekünk egy olyan videotalan játékos, aki eddig epizódszerepet kapott, be sem fért? Nem örülünk sérülésnek. Ez így alakult. Mellesleg aranyszabály, mindig az a legjobb játékos, aki nem játszik...
Akárhogy is, ha Big Ben játszik, akkor Milleréknek oda kéne érni hozzá még a meccs elején párszor. Nem Burflct módon, ész nélkül / aljasan, de keményen...
peterk2005
több mint 10 éve
Szerintem sem. Érdekes kérdés, hogy vajon ez előny lesz-e egyáltalán? AB baromi jó, de a denveri defense is az. Lehet, hogy jobban feküdne egy ismert játékos, akiről rengeteg videó van, akit lehet tanulmányozni, mint egy ismeretlen, akivel kapcsolatban nem lehet tudni, hogy mi várható.Akárhogy is, ha Big Ben játszik, akkor Milleréknek oda kéne érni hozzá még a meccs elején párszor. Nem Burflct módon, ész nélkül / aljasan, de keményen...

több mint 10 éve
Ezért tényleg kár, meggyőződésem h másodszor már nem tudott volna ficánkolni.+ Ezzel nagyobb lett a nyomás is a csapaton, ők pedig kvázi az esélytelenek nyugalmával játszhatnak, szal nem lesz egyszerű meccs...
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
Brown out... Kár érte kiváncsi lettem volna hogy sikerül levédekezni
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
Amerikában nem narancssárgában vannak a rabok?csak az újoncok vannak abban, legalábbis Litchfieldben.
Thomas abban lesz...
Black_Adder
több mint 10 éve
Von Miller betegsége? twitter.com/bylindsayhjones/status/687746598986584064
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
http://www.denverpost.com/broncosmailbag/ci_29374862/broncos-mailbag-does-peyton-manning-give-best-chancePlayoff esélylatolgatás.
I wanna' that ring again!
több mint 10 éve
Amerikában nem narancssárgában vannak a rabok?Thomas abban lesz...
több mint 10 éve
Legutóbb Sanders-nek majdnem összejött a 200+ elkapott yard, pedig akkor csak A. Blake figyelő tekintete volt közelben 😊Az mindegy. DT éreze otthon magát a füvön, az 200+ yard a drága mama figyelő teknintete mellett... 😊Thomas anyját 17 év után kiengedték a börtönből, először láthatja fiát élőben játszani a Steelers ellenkár, hogy nem a csíkos mezben játszik a Steelers, a mama otthon érezné magát 😉
Black_Adder
Klaci79
Zalán
több mint 10 éve
Nyugi a zebrák megfelelő mementók lesznek 😊Thomas anyját 17 év után kiengedték a börtönből, először láthatja fiát élőben játszani a Steelers ellenkár, hogy nem a csíkos mezben játszik a Steelers, a mama otthon érezné magát 😉
Black_Adder
Klaci79

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Az mindegy. DT éreze otthon magát a füvön, az 200+ yard a drága mama figyelő teknintete mellett... 😊Thomas anyját 17 év után kiengedték a börtönből, először láthatja fiát élőben játszani a Steelers ellenkár, hogy nem a csíkos mezben játszik a Steelers, a mama otthon érezné magát 😉
Black_Adder
Klaci79
több mint 10 éve
Thomas anyját 17 év után kiengedték a börtönből, először láthatja fiát élőben játszani a Steelers ellenkár, hogy nem a csíkos mezben játszik a Steelers, a mama otthon érezné magát 😉
Black_Adder
több mint 10 éve
Thomas anyját 17 év után kiengedték a börtönből, először láthatja fiát élőben játszani a Steelers ellen
több mint 10 éve
Von Miller vírusos megbetegedés miatt kihagyta a mai edzést...Csodás....
Általános Doktor

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!