Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 926 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
oktalanság előre definiálni egy po-meccset. Főleg látva, mik történnek idén. A liga ezen szakaszában nincs egészséges csapat. Az a legjobb csapat, aki pályára lép. Nálunk is hosszú a sérültlista. Kemény, férfias meccset kívánok mindkét country-nak. A PIT mindig is szimpatikus csapat számomra. Ez így is marad. Szóval kéretik abbahagyni az altatást, és ezt a mantrát, miszerint annyi esélyetek van, mint ha a Pál utcai fiúk a vörösingesekkel társulva állna ki Nemecsekkel, Bokával, Áts Ferivel, Gerébbel, a Pásztor testvérekkel ma ellenünk. Titkon ti is bíztok a csodában és abban, hogy Ben-apót nem lehet ledönteni a posztamenséről, pontosan tudjuk. Mi is ezt tennénk. 😊
Zalán
Kb ez amiben bízhatunk.
Régebben azért mindig volt egy elképzelés, hogy adott csapatot hogyan lehetne legyőzni, mert a labda valamelyik oldalán (általában D) volt egy domináns egységünk. Idén a D középszerű, az O időnként elit formát hozott, tehát az lenne a koncepció, hogy megszórjuk az ellenfelet 30+ ponttal, a D meg próbál labdákat szerezni és lehozni vhogy huszonpár ponttal a meccset.

A megszórásnak perpillanat annyi akadálya van csak, hogy sérült a kezdő center, a kezdő LT, a no1 és 2 RB, a no1 WR, a no 2 QB, a kezdő QB dobóvállában szakadtak a szalagok, és olyan arcok fognak ma játszani, akiknek a nevét talán már hallottam, de pályán még sosem láttam őket...

Szóval ha az a kérdés, hogy nyerhetünk-e, azt mondom láttam a hibátlan Patset a Giants ellen, nincs előre lefutott meccs. Ha az a kérdés hogyan, hát arról elképzelésem sincs...
Jan
Elég, ha Tomlinék tudják. És nekik egészen biztosan van forgatókönyvük a győzelemre. Ez egy fizikális, kontaktsport, itt mindegyik birgád azt gondolja magáról, hogy az övék a legkomolyabb brigád. Feszítenek, méregetik magukat, kinek nagyobb a pajszer, mint egy kőbányai pincében a gymben. Minden pályán mutatott gesztusnak, mozdulatnak, ünneplésnek ez az olvasata. Ahogy mi itt gondolkozunk, óvatoskodunk, félünk, ez bennük nincs meg. Ez nem így működik, hogy: "jesszus mit csinálunk az első wr és futónk nélkül?" Oda beáll egy másik gyerek, aki maximálisan hisz magában, ő most előlép és megcsinálja. Olyan ez, mint amikor Verebes mágus mondta a Boda Imrének, hogy "Boda, te jobb vagy mint Elkjaer-Larsen." És Boda elhitte, hogy jobb ő jobb mint Elkjaer-Larsen. És ezek a srácok időnként megcsinálják. Peterk jól beszél, tegnap pont ezt lehetett látni a GB-nél. A po-ban mindenki tudja, teljesen más energiák szabadulnak fel. A PIT D pontosan tudja, hogy nekik kell ellensúlyozni az O-ban a hiányokat. Nagyon kemény meccset várok.

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
Az egy dolgo, hogy Vegas mit mond, meg az, hogy az ember mit érez. Vegas mond valamit, az ember azt érzi, hogy valamelyik csapat óriási favorit. Aztán eljön a meccs, az esélytelenebb csapatból - amelyikben már az első 2. számú elkapó pályára sem tudott lépni - kiesik a harmadik számú is, mert átszakad a tüdeje, aztán a végén az utcáról behívott nyócadik elkapó leszedi a hail mary-t double coverage-ben, úgy, hogy a rá vigyázó kettőből az egyik a liga egyik legjobb one-on-one cornere.

Itt már minden megtörténhet. Ami nem is baj, ha nyernénk, lennénk még mi underdogok is. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 559 — Steelers fan
oktalanság előre definiálni egy po-meccset. Főleg látva, mik történnek idén. A liga ezen szakaszában nincs egészséges csapat. Az a legjobb csapat, aki pályára lép. Nálunk is hosszú a sérültlista. Kemény, férfias meccset kívánok mindkét country-nak. A PIT mindig is szimpatikus csapat számomra. Ez így is marad. Szóval kéretik abbahagyni az altatást, és ezt a mantrát, miszerint annyi esélyetek van, mint ha a Pál utcai fiúk a vörösingesekkel társulva állna ki Nemecsekkel, Bokával, Áts Ferivel, Gerébbel, a Pásztor testvérekkel ma ellenünk. Titkon ti is bíztok a csodában és abban, hogy Ben-apót nem lehet ledönteni a posztamenséről, pontosan tudjuk. Mi is ezt tennénk. 😊
Zalán
Kb ez amiben bízhatunk.
Régebben azért mindig volt egy elképzelés, hogy adott csapatot hogyan lehetne legyőzni, mert a labda valamelyik oldalán (általában D) volt egy domináns egységünk. Idén a D középszerű, az O időnként elit formát hozott, tehát az lenne a koncepció, hogy megszórjuk az ellenfelet 30+ ponttal, a D meg próbál labdákat szerezni és lehozni vhogy huszonpár ponttal a meccset.

A megszórásnak perpillanat annyi akadálya van csak, hogy sérült a kezdő center, a kezdő LT, a no1 és 2 RB, a no1 WR, a no 2 QB, a kezdő QB dobóvállában szakadtak a szalagok, és olyan arcok fognak ma játszani, akiknek a nevét talán már hallottam, de pályán még sosem láttam őket...

Szóval ha az a kérdés, hogy nyerhetünk-e, azt mondom láttam a hibátlan Patset a Giants ellen, nincs előre lefutott meccs. Ha az a kérdés hogyan, hát arról elképzelésem sincs...
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 967
Amúgy mivel BB valószínűleg azért limitált lesz, kiváncsi vagyok, hogy tudjuk levédekezni a rövid gyors passzokat. Tegnap lehetett látni, hogy a KC elite front sevennel kitörölhette, ha TB két mp alatt megszabadul a labdától. Azért mondjuk a mi secondarynket sokkal jobbnak tartom. Remelem sikerül a futást first downon megfogni es elkerülni a rövid yardos second es third downokat.

Offense oldalon meg sok futással enni az órát és jegelni a Vasas támadókat. Milyen furcsa ilyet írni nem? Utóbbi három évben inkább ellenünk játszották ezt, most meg mi imádkozunk hogy az offense ne szarja el a meccset. Rohadtul kiváncsi vagyok, hogy PM milyen formában tér vissza. Tényleg milyen hideg lesz a meccsen ?
PM_the_sheriff
Kellemes, hideg football idő lesz:
 www.accuweather.com/en/us/denver-co/80203/daily-weather-forecast/347810
Jó meccset kívánok, győzzön a jobb, lehetőleg sportszerűen. Szerintem ez a sérültek miatt egyértelműen a Denver lesz, bár sajnálom, hogy nem tudunk egészséges csapattal odaállni, kíváncsi lettem volna a legjobb D ellen mire megyünk komplett csapattal.
Klaci79
Zalán
Persze, hogy bízik az ember a csodában, de azért azt látod, hogy eddig, ha nagy drámák közepén is, de csak az esélyesebb csapatok jutottak tovább a PO-ban!
Igen láttam a hosszú-hosszú sérültlistát. Van rajta vagy 14 játékosotok. És ha lenne köztük legalább egy, aki kezdene, de sérülés miatt nem játszik...na de nem is folytatom, szívesen cserélnék veletek sérültlistában. De igazán nincs jelentősége, mert meg kell próbálni a lehetetlent a no1 WR és a no1 RB nélkül is. Mondjuk annak azért örülök, hogy szimpatikusnak tartod a Steelers-t, azt hittem minket már lassan mindenki utál 😀
több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 926 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Amúgy mivel BB valószínűleg azért limitált lesz, kiváncsi vagyok, hogy tudjuk levédekezni a rövid gyors passzokat. Tegnap lehetett látni, hogy a KC elite front sevennel kitörölhette, ha TB két mp alatt megszabadul a labdától. Azért mondjuk a mi secondarynket sokkal jobbnak tartom. Remelem sikerül a futást first downon megfogni es elkerülni a rövid yardos second es third downokat.

Offense oldalon meg sok futással enni az órát és jegelni a Vasas támadókat. Milyen furcsa ilyet írni nem? Utóbbi három évben inkább ellenünk játszották ezt, most meg mi imádkozunk hogy az offense ne szarja el a meccset. Rohadtul kiváncsi vagyok, hogy PM milyen formában tér vissza. Tényleg milyen hideg lesz a meccsen ?
PM_the_sheriff
Jó meccset kívánok, győzzön a jobb, lehetőleg sportszerűen. Szerintem ez a sérültek miatt egyértelműen a Denver lesz, bár sajnálom, hogy nem tudunk egészséges csapattal odaállni, kíváncsi lettem volna a legjobb D ellen mire megyünk komplett csapattal.
Klaci79

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 967

PM_the_sheriff
több mint 10 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 162 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Érdekes, de a meccsel kapcsolatban meglepően nyugodt vagyok. A nyilatkozatok alapján 100%-on pörögnek a fiúk, ismerve a keretünket és az ő sérültjeiket, nos, azon kívül h a fociban bármi megtörténhet én nem látom h hol verhetnek meg minket | és ezzel nem lebecsülni akarom őket, pusztán a jelen körülmények között úgy érzem h toronymagas esélyesek vagyunk | .

Von Millerrel kapcsolatban csak egy kockázat van (a mindenkinél fennálló sérülésen kívül), mégpedig az, hogy 1 rossz lépésre van a teljes idényes eltiltástól. Kíváncsi leszek, hogy ez meg fog-e látszani az Elway által ajánlott összegen. (Miller ügynöke által kért összegen valószínűleg nem 😊 )
peterk2005
Von Miller idén augusztusban kikerült az NFL "drog programjából", ugyanis nyáron enyhítettek a szabályokon + ő maga 2 évig nem produkált pozitív tesztet:
 www.denverpost.com/broncos/ci_28574928/von-miller-released-from-nfls-drug-program

Szal ez nem lesz akadálya a nagy szerződésnek, bár sztem nem kérdés h bármi áron meg fogjuk tartani.
A Wolfe - Malik J. döntésben is szerepet játszhatott h Von Miller legjobb barátja Wolfe, a betegségét követő depresszióban konkrétan Von Miller családja tartotta benne a lelket:
 www.denverpost.com/broncos/ci_25645694/scary-ordeal-over-denver-broncos-derek-wolfe-is

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nem mondom, van egy kis félelem bennem a meccs előtt, a sebzett vadnál nincs veszélyesebb ellenfél....

Amúgy meg ha nagyképű ha nem, egy elitnek mondott védelemnek nem szabadna gondot okozni egy olyan csapat, ahol nin No1,2 RB, No1 WR és sérült a QB. Ássák el magukat, ha mégis sikerül elarcoskodni az egészet.

Mindenhol megy a cidri PM miatt, meg konkrétan egy game manager szerepet is sok helyen kétkedve emlegetnek.... Ezt nem is kommentálnám. Öreg, felépülőben van, nagy kihagyás után tér vissza, pocsék idénye volt, de ennyire lesajnálni előre. Hát érdekes, főleg, hogy azért még mindig egy ligaelit O# (-fal) van körülette.

több mint 10 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155
Game day! Beszarás milyen hosszú volt ez a két hét denveri foci nélkül !

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
Von Millerrel kapcsolatban csak egy kockázat van (a mindenkinél fennálló sérülésen kívül), mégpedig az, hogy 1 rossz lépésre van a teljes idényes eltiltástól. Kíváncsi leszek, hogy ez meg fog-e látszani az Elway által ajánlott összegen. (Miller ügynöke által kért összegen valószínűleg nem 😊 )

Én egyébként úgy vagyok, hogy nincs pótolhatatlan játékos - a fénykorában levő elit QB-n kívül. Szóval, ha Miller menne, mert annyit kér / annyit adnak másutt /, amit a Denver sokall, akkor azt is megérteném. Én is sokallom, szerintem nem ér meg 18+ millát (senki sem ér meg, sem Suh, sem senki, QB-n kívül). Főleg ha figyelembe veszem a vele járó nagyon durva garantáltat, ami formahanyatlás, eltiltás, stb. esetén kiütheti 1-2 évre egy franchise pénztárát is annyira, hogy nincs FA. Pedig valami mozgástér kell, mert mindig van üres poszt, amit FA-ról kell és lehet pótolgatni, esetleg fejlesztgetni. Ugyanakkor Miller valóban ritka tehetség, és ezt a pályára is teszi (ha játszik 😀).

Elway (és a szakmai stáb) rohadt jól dolgozik eddig. Elment Decker - őt is sajnáltuk -, de jött Sanders, aki jobb is és olcsóbb is nála. Elment Cromartie, aki nagyon jó évet zárt itt, de jött helyette Talib, aki még jobb. Jobb, mint korábban bárhol. Elment Adams, jött Ward, aki nagyon jó. Elment Pot Roast, aki a dline fundamentuma volt amíg itt volt. Máshol közel se jó, miközben itt Sly Williams teljesen jól megoldja a posztot. Közben meg sikerült találni egy Harris-t, draftolni egy Roby-t, kukázni egy Malik Jackson-t, szerezni egy Barrett-et, stb., stb. Szóval a szakmai háttér is jól dolgozik, hozza, képzi, fedezi fel sorban a tehetségeket. Van ugyan pár besült projekt is (Ball, Latimer), de a helyükre többnyire sikerül találni mást, akár UDFA-t (pl. C.J. Anderson).

Szóval ha Elway úgy gondolná, hogy nem fizeti ki Miller pénzét (nem hiszem, de ha, akkor) azt is megérteném. Nyilván inkább Miller, mint Ware, de az is tény, hogy nagyon sok az a 18-19 évente... És van egy Ray és Barrett is, akikről még nem is tudjuk, hogy hol a plafon. Lényeg a lényeg, hogy több felé is lehet menni, attól függően, hogy a stáb mit akar. Ott van még pl. Ryan Clady is, aki elvisz 10 millát a capből, és 1 milla dead cappel kitehető. Amennyi hasznot hajtott mióta megkapta a franchise LT pénzét, nem lepődnék meg, ha nem maradna... Az máris 9 milla.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 468
Értem így logikus. Másik kérdés még ehhez kapcsolódva. Úgy nézem, hogy Von Miller messze a legértékesebb FA, viszont ha ő elmegy lehet jut pénz az O fal megerősítésére, illetve a többi kezdő védőnknek. Szerinted lehet egy ilyen stratégia, hogy a legjobbat elengeded mondjuk Travathan-Malik-Bruton stb kedvéért?
levaisw3
A legjobb a legnehezebben pótolható. Még egy olyan fizikumú játékost mint Von Miller a közeljövőben nem hinném h találunk. Nincs minden drafton, és ha van akkor meg top5 pick.

Szar dolog elveszteni Malik Jacksont vagy Trevathant, de őket jobb eséllyel pótoljuk, ha nem is az 5-6. körből, ahol ők jöttek, hanem kicsit magasabban, de akkor is.

Ha Manning és Ware kirakásával mennyi helyünk lenne, és oda ki férne be ki nem, azt majd offseasonben számolgatom. Maliknak egy Wolfe közeli szerződés kéne a maradásához, szerintem Trevathannek is hasonló igényei lehetnek. Jelenleg talán Trevathan a nélkülözhetőbb, LB-ből több van és fiatalabb, mint DL-ből...

Egy biztos, ha mindenkit itt tartunk, akkor max draftról erősítjük az OL-t.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 734 — SB 50 Champion @ Grund
A témához kapcsolódva két dolog nem teljesen világos.
1)Ware és PM kirakásával nem marad egy csomó pénz felhasználatlan? Elvégre nekik még él a szerződésük jövőre.
2)Francise Tag: tavaly DT-re került, de mégis meg kellett adni neki a nagy szerződést, különben nem volt hajlandó játszani. Akkor viszont mi értelme a Tagnek? Ha mondjuk jön Von és azt mondja addig nem játszom, amíg nem kapok szerződést máris a fene megette.
levaisw3
1) De elvileg ők kirakhatók, kérdés, hogy mennyire akarjuk majd, illetve, hogy ők mennyire akarnak majd maradni/játszani...
2) A tag lényege az, hogy a játékostól elveszed a FA lehetőségét, vagy marad és játszik, igaz csak egy évre biztosítva, de azért elég jó pénzért, vagy holdout-ol, de akkor nem edzhet és játszhat a csapattal, amivel veszít az értékéből. Sőt, ha jól tudom, amennyiben az egész szezon-t végignyomja holdout-ban, akkor következő szezonban alap áron tag-elhető újra, szóval mindkét oldal érdeke, hogy legyen valami megegyezés, akár egy hosszabb szerződés, akár tag alatti játék...
StormST
Értem így logikus. Másik kérdés még ehhez kapcsolódva. Úgy nézem, hogy Von Miller messze a legértékesebb FA, viszont ha ő elmegy lehet jut pénz az O fal megerősítésére, illetve a többi kezdő védőnknek. Szerinted lehet egy ilyen stratégia, hogy a legjobbat elengeded mondjuk Travathan-Malik-Bruton stb kedvéért?
levaisw3
Von fiatal, posztja egyik legjobbja, viszonylag kevésbé sérülékeny és már komolyodott is sokat talán. Ilyen játékost elengedni anyagi okokból szerintem hatalmas hiba lenne. Én bírom Trevathan-t, Bruton-t is, Malik is elég sokat fejlődött, de hárman együtt se érnek a szememben annyit, mint Von. Ők olyan játékosok, akik bár értékesek, nincsenek azon a szinten, hogy ne lehetne őket viszonylag könnyen pótolni, akár FA-ben, akár draft-on...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
levaisw3 Denver Broncos 89
levaisw3
Esélytelen inkább elengeditek Ware-t. Az ő cutjával és Manning visszavonulásával/cutjával megtudtok tartani mindenkit.
fodi91
Nyilván, de arra is elég, hogy O oldalon fejlesszünk? Mert ott azért van mit...
több mint 10 éve
fodi91 196
levaisw3
Esélytelen inkább elengeditek Ware-t. Az ő cutjával és Manning visszavonulásával/cutjával megtudtok tartani mindenkit.

Szerkesztette: fodi91
több mint 10 éve
A fr. taggel nyertünk egy csomó hónapot amíg mi tárgyalhattunk DT-vel, de más nem.

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
1)Ware és PM kirakásával nem marad egy csomó pénz felhasználatlan? Elvégre nekik még él a szerződésük jövőre.
2)Francise Tag: tavaly DT-re került, de mégis meg kellett adni neki a nagy szerződést, különben nem volt hajlandó játszani. Akkor viszont mi értelme a Tagnek? Ha mondjuk jön Von és azt mondja addig nem játszom, amíg nem kapok szerződést máris a fene megette.
levaisw3
1) De elvileg ők kirakhatók, kérdés, hogy mennyire akarjuk majd, illetve, hogy ők mennyire akarnak majd maradni/játszani...
2) A tag lényege az, hogy a játékostól elveszed a FA lehetőségét, vagy marad és játszik, igaz csak egy évre biztosítva, de azért elég jó pénzért, vagy holdout-ol, de akkor nem edzhet és játszhat a csapattal, amivel veszít az értékéből. Sőt, ha jól tudom, amennyiben az egész szezon-t végignyomja holdout-ban, akkor következő szezonban alap áron tag-elhető újra, szóval mindkét oldal érdeke, hogy legyen valami megegyezés, akár egy hosszabb szerződés, akár tag alatti játék...
StormST
több mint 10 éve
levaisw3

több mint 10 éve
több mint 10 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 162 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
És Shane Ray nem DE ként játszik ? Szerintem benne meg van a pontenciál. Én is örülök, hogy marad Wolfe. De még Francise Tag is kerülhet valakire nem ?
Heisman Trophy
Shane Ray nálunk 3-4-ben OLB, az Ő (és Barrett) jó játéka Ware szerződése szempontjából előny, ott egy cuttal tudnánk nyerni 10 millát (bár jól meg kell gondolni h egy vezért érdemes-e beáldozni).

A Franchise Tag pedig Millerre fog kerülni, aztán lélekben készíthetjük magunkat a 19 Milla/éves szerződésére (egy PM cut pont ennyit fog felszabadítani).

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 702 — "Montoya por favor!"
És Shane Ray nem DE ként játszik ? Szerintem benne meg van a pontenciál. Én is örülök, hogy marad Wolfe. De még Francise Tag is kerülhet valakire nem ?

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Örülök, hogy sikerült megtartani Wolfe-t, azt hittem picit olcsóbban is sikerül, de ennyit is megér simán. Malik-tól így minden bizonnyal el kell majd búcsúznunk, de ez is benne volt a pakliban és szerintem a jobbikat tartottuk meg a két DE-ből így...

több mint 10 éve
Wolfe nagyon durva szezon második felét nyomott, lubickol Wade rendszerében. Az a "baj", hogy Jackson is és Sly Williams is nagyon jó, és az ő szerződésük is lejár idén, ill. jövőre...

De, ha egy védelem ennyire jó, akkor az nem lehet anélkül jó, hogy a benne játszó játékosok ne lennének többségében jók. Annak meg ez a következménye... Meg kell találni, hogy kik azok akiknek muszáj maradni, mert pillérek a rendszerben, a többiek helyére pedig hozni kell a szokásos UDFA felfedezetteket. (Malik Jacksonért én nagyon kaparnék, mert Wolfe még most is inkább run stopban emelkedik ki - bár most már rushban is OK -, Jackson viszont amellett, hogy futás ellen OK, rushban Wilkerson-i, Fletcher Cox-i számokat hoz. Sack, hurry, hit, stb. A középső nyomást leginkább ő jelenti. Egy ilyen játékos más védelemben a figyelem középpontjában lenne és prémium fizetésért tárgyalna. Nálunk kicsit elveszik a sok érték között - talán FA előtt megegyezve ez árban is érvényesíthető lenne. Bár egyik játékos ügynöke se hülye manapság. Legfeljebb faxolni nem tud... )

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 862 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Én örülök. 😊
xrace77
Nálunk Mike Daniels 1 hónapja írta alá 4 év 42M signjét. Nálunk mondjuk jobban függ a DL tőle, ő az egyedüli aki nem átlag vagy alatti, hanem valóban elit 3-4 DL játékos. Itt azért nincs egyedül Wolfe, és még olcsóbban meg is úsztátok 😊

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Szerintem jó ütemben hosszabbítottunk. 2 éve annyira nem jött be, h az járt néhány játékos fejében, h vajon az utolsó meccse-e a Broncosban...
Von Miller nobrainer
Aztán kérdés, h a Malik Jackson, Trevathan, Oszi hármasból kit tudunk itt tartani. Ha megy Manning és Ware akkor van hely.
Marshall és Anderson fontos még, de ők RFA-k. Brutonhoz ragaszkodnék még, de ő úgy se lesz drága.

A többi nemERFA az beáldozható...