Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
Lecsó Denver Broncos 3 373
Forward progress-t és ilyen down by contact-et nem lehet challenge-elni, azt hiszem pont tegnap volt erre egy példa valamelyik meccsen. Von pedig azért dobta el a labdát, mert hallotta a sok sípszót...
StormST
Nem akarom sokáig csűrni-csavarni, csak szeretném megérteni jobban a focit, meg tényleg nem változtat a lényegen (hála Istennek), de szerintem ez a legegyszerűbb fumble volt. BB hátrafelé haladt, nem előre, és egyszerűen elvesztette (vagy eldobta, de ez mindegy, mert hátrafelé dobta) a labdát. A down by contact részt meg azért nem értem, mert csak azt volt a kérdés, mikor ér le a térde, nem az, hogy kontankttól megy-e le, mikor csüngenek rajta hárman. Egy sima fumble-nél is ezt nézik elsősorban, szóval szerintem ez visszanézhető lett volna. Csak az a kérdés, hogy akkor mi lett volna a folytatás, ha nekünk adják a labdát, közben Von meg elejti az 1 yardoson.
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Grat nektek. Remélem, jön a reváns a legutóbbi kettőért

több mint 10 éve
Béczkó 1 264
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/xtpe6odravsht3njnoda
Manning vs. Brady: The Complete History
Two elite quarterbacks. One unforgettable rivalry. Peyton Manning and Tom Brady will meet for the 17th time when the Broncos host the Patriots in the AFC title game. Relive all their highlights here.
Vasárnap folytatás!
több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 734 — SB 50 Champion @ Grund
Forward progress-t és ilyen down by contact-et nem lehet challenge-elni, azt hiszem pont tegnap volt erre egy példa valamelyik meccsen. Von pedig azért dobta el a labdát, mert hallotta a sok sípszót...

Nem voltunk jók, talán csak a ST volt az, McManus, Webster és Colquitt sokat tett ezért a győzelemért, mindenképp megérdemlik a dicséretet szerintem! A támadó és a védő oldalon is voltak megingások, de a végén, amikor igazán kellett, akkor tudtak a srácok mindkét oldalon villantani egyet-egyet, ez elég volt...

Vasárnap ez kevés lesz, de az már egy másik ellenfél lesz és egy teljesen más meccs, addig én most örülök ennek a győzelemnek, amit mondhatjuk talán, hogy a CSAPAT vívott ki és én büszke is vagyok rájuk! (a kardiológusomtól a számlát a kezelésért azért még majd megkapják 😛)

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Itt már minden megtörténhet. Ami nem is baj, ha nyernénk, lennénk még mi underdogok is. 😊
peterk2005
Én nem tudok ilyen Soldi féle magasztos dolgokat mondani, hogy az a csapat nyert aki jobb volt végül,
peterk2005
Pedig ezúttal is az a csapat nyert, amelyik MA jobb volt. 😉

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Akkor az fumble, nem? Mi történt utánna?
Lecsó
Az zebrák úgy ítélték, hogy Big Ben földre került, így halott labda volt.
A hajamat téptem volna amúgy, ha kiderül, hogy fumble és Von eldobja az 1 yardoson....
peterk2005
Meg lehetett volna challengelni, de nekünk már nem volt?
Vagy nem kellett volna alapból visszanézni, mint turnover gyanús esetet?

Szerkesztette: Lecsó
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
Manning egyébként a meccs végén odaadta DT-nek a game ball-t azzal, hogy adja oda az anyjának. Nem mondom, hogy lehúznék 15 évet, hogy legyen egy ilyen meccs labdám, de ma irigylem az öreglányt 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
Lecsó
Az zebrák úgy ítélték, hogy Big Ben földre került, így halott labda volt.
A hajamat téptem volna amúgy, ha kiderül, hogy fumble és Von eldobja az 1 yardoson....

Philips amúgy elmehet a fenébe. Ha ennyire trágyán működik a zóna, nem tudom mért nem lehet visszaállni az egész évben alkalmazott emberezéshez...
flzoli
Ennek szerintem oka volt. Meg kell majd nézni ilyen szemmel is a meccset - most szurkolva baromira nem tudtam ilyesmire odafigyelni -, de szerintem az lehetett az egyik ok, hogy pár hete nagyon nem ült az emberezés, olyan fürgék a Steelers elkapók (több is, nem csak AB), hogy el tudtak szakadni, sőt, szarrá verték időnként elkapás után is a secondary-t. A másik meg talán az, hogy a zónázásban kevésbé van benne a big play, és jobban benne van egy esetleges turnover, ha a QB rosszul olvas, vagy nem lát meg egy védőt. Mondjuk nem jött be. 😊 Turnover nem volt, viszont volt 3-4 csúnyán benyalt big play az így is megvolt - csak éppen nem hosszú passzból, hanem rövid utáni YAC-ból.

Nem tudom, hogy a Steelers passzjáték nem fekszik-e nekünk ennyire, vagy mi a szösz, de tényleg feltűnően közepes volt ma is passz ellen a társaság. Abban bízhatunk azért, hogy a Pats ellen nem volt ilyen gond (igaz akkor nem volt Edelman).

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 926 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Miller összeszedett labdája miért nem volt TD?
Lecsó
mert eldobta az end zone előtt egy méterrel?

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
Miller összeszedett labdája miért nem volt TD?
több mint 10 éve
Itt már minden megtörténhet. Ami nem is baj, ha nyernénk, lennénk még mi underdogok is. 😊
peterk2005
Hát akkor az első fele megvan. Most mi leszünk az underdogok, de playoff van, akár nyerhetünk is 😊

Én nem tudok ilyen Soldi féle magasztos dolgokat mondani, hogy az a csapat nyert aki jobb volt végül, meg aki jobban akarta, meg profibb meg mittudomén. Szerintem önmagához képest az offense és a defense is alul teljesített, szó nem volt arról, hogy playoff, mindenki a legjobbját teszi ki az asztalra. Összességében elég közepes játékot nyújtott minden csapategység, viszont nem adta el a labdát, nem csinált meccsbukó hibákat sem ezúttal. Plusz az összességében közepes / olykor gyenge / teljesítmény mellé időnként befért egy-egy kiváló megmozdulás is offense, defense és ST részről is. Így az az egy turnover pedig végül el is döntötte a meccset.

több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Harris-t amúgy szerintem sárga törölközővel csapkodták a bölcsiben, mert hihetetlen pocsékul játszott mindkét meccsen....

McManus, Webster extra volt

több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 851 — The Mathematician
Cinkes volt, de a továbbjutás a lényeg!
Hihetetlen ez a Steelers, komplett csapattal akár sorozatban pakolgathatnák az 50 pontokat a táblára....

Philips amúgy elmehet a fenébe. Ha ennyire trágyán működik a zóna, nem tudom mért nem lehet visszaállni az egész évben alkalmazott emberezéshez...
flzoli
mer 1 hónapja azt is szétszedte Big Ben

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155
Manning breakelese mi volt már? Hihetetlen meccs

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Cinkes volt, de a továbbjutás a lényeg!
Hihetetlen ez a Steelers, komplett csapattal akár sorozatban pakolgathatnák az 50 pontokat a táblára....

több mint 10 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 390 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Grat, nyerjen a csapat még egy gyűrűt Manning-nek.

több mint 10 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155
Hát kurva nagy körömrágás volt az egész . Hát 13 pontot kaptunk. Szerintem annyira nem volt szar a védelem . De majd holnap bővebben. Tuti nem fogok már aludni melóig

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 851 — The Mathematician
grat a csapatnak
de én is csak a spec teamnek tudok gratulálni maradék nélkül
valamint az O és D fal sem volt ma rossz

viszont a WR corp és a Sec azért elég gyenge volt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Gyerünk, nyerjétek most már meg az AFC-t! 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 468
Csak meg lett a végére. De elnézve a zóna védekezésünket óriási szerencsénk, h nem volt Brown, és a pecc ellen ennél több kell a védelemtől és a támadóktól is.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 926 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Kb ez amiben bízhatunk.
Régebben azért mindig volt egy elképzelés, hogy adott csapatot hogyan lehetne legyőzni, mert a labda valamelyik oldalán (általában D) volt egy domináns egységünk. Idén a D középszerű, az O időnként elit formát hozott, tehát az lenne a koncepció, hogy megszórjuk az ellenfelet 30+ ponttal, a D meg próbál labdákat szerezni és lehozni vhogy huszonpár ponttal a meccset.

A megszórásnak perpillanat annyi akadálya van csak, hogy sérült a kezdő center, a kezdő LT, a no1 és 2 RB, a no1 WR, a no 2 QB, a kezdő QB dobóvállában szakadtak a szalagok, és olyan arcok fognak ma játszani, akiknek a nevét talán már hallottam, de pályán még sosem láttam őket...

Szóval ha az a kérdés, hogy nyerhetünk-e, azt mondom láttam a hibátlan Patset a Giants ellen, nincs előre lefutott meccs. Ha az a kérdés hogyan, hát arról elképzelésem sincs...
Jan
Elég, ha Tomlinék tudják. És nekik egészen biztosan van forgatókönyvük a győzelemre. Ez egy fizikális, kontaktsport, itt mindegyik birgád azt gondolja magáról, hogy az övék a legkomolyabb brigád. Feszítenek, méregetik magukat, kinek nagyobb a pajszer, mint egy kőbányai pincében a gymben. Minden pályán mutatott gesztusnak, mozdulatnak, ünneplésnek ez az olvasata. Ahogy mi itt gondolkozunk, óvatoskodunk, félünk, ez bennük nincs meg. Ez nem így működik, hogy: "jesszus mit csinálunk az első wr és futónk nélkül?" Oda beáll egy másik gyerek, aki maximálisan hisz magában, ő most előlép és megcsinálja. Olyan ez, mint amikor Verebes mágus mondta a Boda Imrének, hogy "Boda, te jobb vagy mint Elkjaer-Larsen." És Boda elhitte, hogy jobb ő jobb mint Elkjaer-Larsen. És ezek a srácok időnként megcsinálják. Peterk jól beszél, tegnap pont ezt lehetett látni a GB-nél. A po-ban mindenki tudja, teljesen más energiák szabadulnak fel. A PIT D pontosan tudja, hogy nekik kell ellensúlyozni az O-ban a hiányokat. Nagyon kemény meccset várok.
Zalán
Én sem egy tinglitangli labdázgatásra készülök. 😊
Jan
Nahh, helyes. Már az egész heti teljesítményetek alapján azt hittem, kislányok jönnek tobozokat szedni meg mókusokat kergetni a sziklás hegységbe. De megnyugodtam, igazi férfiak jönnek egymásnak feszülni, hogy eldöntsük, ma este ki a az erősebb. 😊

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
xrace77 Denver Broncos 4 667
 www.denverbroncos.com/assets/images/imported/DEN/photos/centerpiece/homepage/2016/01-January/160117_inactivesPIT.jpg
több mint 10 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 559 — Steelers fan
Kb ez amiben bízhatunk.
Régebben azért mindig volt egy elképzelés, hogy adott csapatot hogyan lehetne legyőzni, mert a labda valamelyik oldalán (általában D) volt egy domináns egységünk. Idén a D középszerű, az O időnként elit formát hozott, tehát az lenne a koncepció, hogy megszórjuk az ellenfelet 30+ ponttal, a D meg próbál labdákat szerezni és lehozni vhogy huszonpár ponttal a meccset.

A megszórásnak perpillanat annyi akadálya van csak, hogy sérült a kezdő center, a kezdő LT, a no1 és 2 RB, a no1 WR, a no 2 QB, a kezdő QB dobóvállában szakadtak a szalagok, és olyan arcok fognak ma játszani, akiknek a nevét talán már hallottam, de pályán még sosem láttam őket...

Szóval ha az a kérdés, hogy nyerhetünk-e, azt mondom láttam a hibátlan Patset a Giants ellen, nincs előre lefutott meccs. Ha az a kérdés hogyan, hát arról elképzelésem sincs...
Jan
Elég, ha Tomlinék tudják. És nekik egészen biztosan van forgatókönyvük a győzelemre. Ez egy fizikális, kontaktsport, itt mindegyik birgád azt gondolja magáról, hogy az övék a legkomolyabb brigád. Feszítenek, méregetik magukat, kinek nagyobb a pajszer, mint egy kőbányai pincében a gymben. Minden pályán mutatott gesztusnak, mozdulatnak, ünneplésnek ez az olvasata. Ahogy mi itt gondolkozunk, óvatoskodunk, félünk, ez bennük nincs meg. Ez nem így működik, hogy: "jesszus mit csinálunk az első wr és futónk nélkül?" Oda beáll egy másik gyerek, aki maximálisan hisz magában, ő most előlép és megcsinálja. Olyan ez, mint amikor Verebes mágus mondta a Boda Imrének, hogy "Boda, te jobb vagy mint Elkjaer-Larsen." És Boda elhitte, hogy jobb ő jobb mint Elkjaer-Larsen. És ezek a srácok időnként megcsinálják. Peterk jól beszél, tegnap pont ezt lehetett látni a GB-nél. A po-ban mindenki tudja, teljesen más energiák szabadulnak fel. A PIT D pontosan tudja, hogy nekik kell ellensúlyozni az O-ban a hiányokat. Nagyon kemény meccset várok.
Zalán
Én sem egy tinglitangli labdázgatásra készülök. 😊
több mint 10 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 390 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
oktalanság előre definiálni egy po-meccset. Főleg látva, mik történnek idén. A liga ezen szakaszában nincs egészséges csapat. Az a legjobb csapat, aki pályára lép. Nálunk is hosszú a sérültlista. Kemény, férfias meccset kívánok mindkét country-nak. A PIT mindig is szimpatikus csapat számomra. Ez így is marad. Szóval kéretik abbahagyni az altatást, és ezt a mantrát, miszerint annyi esélyetek van, mint ha a Pál utcai fiúk a vörösingesekkel társulva állna ki Nemecsekkel, Bokával, Áts Ferivel, Gerébbel, a Pásztor testvérekkel ma ellenünk. Titkon ti is bíztok a csodában és abban, hogy Ben-apót nem lehet ledönteni a posztamenséről, pontosan tudjuk. Mi is ezt tennénk. 😊
Zalán
Kb ez amiben bízhatunk.

Jan
Zalán
Ebben bízunk.