Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 10 éve
Lassan-lassan újra feldübörögnek a pacipaták, és végre mi is pályára lépünk a PO-ban. Reméljük nem utoljára... 😊Korábban már kifejtettem, hogy én az általános közgondolkodással szemben (magyarán baromira underdog-ok vagyunk) jónak érzem a csapatot, és érzem azt a plusszt, amivel oda lehet pörkölni a többieknek.
Sokszor láttuk már idén, hogy a TE, O#fal, WR, RB, QB, coaching rossz napot fogott ki, mért ne lehetne, hogy most összeáll minden? Jó lenne egy izgalmas és végig produktív meccset játszani majd vasárnap a Steelers ellen. (Na nem a B csapat ellen, hanem egy viszonylag egészséges BB+AB duóval).
több mint 10 éve
Ezt a magas labdát én magam nem üthettem le magamnak, pedig viszketett a tenyerem 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Az az igazán muris, amikor ezzel a Broncos logóval a fejlécben a Steelers topicba beír egy két kolumnás pátoszos postot a vasas szívről, ami az égiek, a szerencse, a sérülések, meg úgy általában mindenki által fújt ellenszélben is kitart és hősiesen viszi előre a sereget 😀 😀mondod Colts logoval a Broncos topicban 😛
peterk2005
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Az az igazán muris, amikor ezzel a Broncos logóval a fejlécben a Steelers topicba beír egy két kolumnás pátoszos postot a vasas szívről, ami az égiek, a szerencse, a sérülések, meg úgy általában mindenki által fújt ellenszélben is kitart és hősiesen viszi előre a sereget 😀 😀most lesz majd Manning mérlege 1-5...ugyanis 32-t olvastam, a denveri időjárási oldalon a maximális napi hőmérséklet 44 lesz és kb 50% esélye van hogy havazás lesz...Szerintem egy nagyon picit most már túljátszod ezt a szerepet, attól még, hogy Broncos, nem kell átesni a túl oldalára 😛
úgyhogy simán nyer a Broncos...Klaci79
StormST

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
A sorozat akkor is megszakad, ha egyik irányba se megy tovább, lásd a Broncos nyeretlenségi sorozata St. Louis-ban... 😊Tökéletesen igazad van, nem is fogok ilyet írni többet nálatok!!!Én megértem, hogy neked ez babona, meg miegymás, de így, hogy mindenki tudja, hogy valójában nem vagy Broncos drukker, így amit írsz, az az első poénnak vehető dolog után inkább már csak idegesítő nekem...Bocsánat, ha ilyen érzékenyen érint titeket! Mondjuk nem egészen értem mivel van gondotok, de abbahagyom...az időjárás mondjuk érdekes lehet a meccs szempontjából, az meg hogy ki nyer, tele kulcssérülésekkel, szerintem nem lehet kérdéses. Gondolom ti is így gondoljátok, maximum babonából nem írjátok le babonából..Nem fogsz ebbe belezavarodni egy ido utan? 😊most lesz majd Manning mérlege 1-5...ugyanis 32-t olvastam, a denveri időjárási oldalon a maximális napi hőmérséklet 44 lesz és kb 50% esélye van hogy havazás lesz...Peyton Manning is 0-5 in playoff games when the temperature is 40 degrees or lower. Good chance the temps will be around there by the time the game is played Sunday.egyébként remélem Wolfe megint beast leszMeg Manning és "nyugodt" meccs lesz. 😉
Negritis
sirarcheer
empty taxi
úgyhogy simán nyer a Broncos...
Klaci79
PM_the_sheriff
Klaci79
Amit meg amit most írtál, végképp nem tudom normálisan értelmezni, most akkor mi nyerünk, vagy ti, szerinted? Vagyis pontosabban szerinted mit kéne leírnunk, amit babonából nem teszünk meg? Mert kulcssérülésekkel ti vagytok tele (már ha egyáltalán bárki is kimarad), így abból a részből azt veszem le, hogy szerinted a Steelers nyer kérdés nélkül, de ezt még kevésbé írnám le, mint az ellenkezőjét, amit remélek, de valóban babonából nem írom le, illetve azért, mert azt már elég régen megtanultam, hogy az NFL-ben, pláne a PO-ban biztosra semmit nem lehet leírni előre...
StormST
Amúgy szerintem Ti nyertek (sajnos minden poén nélkül, a Denver jel babona, de a többi nem).Erősebbnek gondolom most a Denvert és nyilván nem segít ezen a sérültek helyzete se, de ettől már függetlenül is. Fantasztikus ez a védelem, egyszerűen zseniális. Talán nincs is gyenge pontja.
Az NFL-ben persze minden megtörténhet, de most sajnos azt érzem mindenben, hogy nektek áll a meccs..
Most ebben az időjárásos sztoriban is csak annyit gondoltam, hogy Manning lassan befejezi és ugye egyszer minden sorozat megszakad, most 0-5-el áll 40 fok alatt.
Ha kiesünk remélem meg is nyeritek, mert vonuljon vissza Manning bajnokként.
Klaci79
Én változatlanul nem írom le, de azért köszi a korrekt hozzáállást és hsz-t! 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Tökéletesen igazad van, nem is fogok ilyet írni többet nálatok!!!Én megértem, hogy neked ez babona, meg miegymás, de így, hogy mindenki tudja, hogy valójában nem vagy Broncos drukker, így amit írsz, az az első poénnak vehető dolog után inkább már csak idegesítő nekem...Bocsánat, ha ilyen érzékenyen érint titeket! Mondjuk nem egészen értem mivel van gondotok, de abbahagyom...az időjárás mondjuk érdekes lehet a meccs szempontjából, az meg hogy ki nyer, tele kulcssérülésekkel, szerintem nem lehet kérdéses. Gondolom ti is így gondoljátok, maximum babonából nem írjátok le babonából..Nem fogsz ebbe belezavarodni egy ido utan? 😊most lesz majd Manning mérlege 1-5...ugyanis 32-t olvastam, a denveri időjárási oldalon a maximális napi hőmérséklet 44 lesz és kb 50% esélye van hogy havazás lesz...Peyton Manning is 0-5 in playoff games when the temperature is 40 degrees or lower. Good chance the temps will be around there by the time the game is played Sunday.egyébként remélem Wolfe megint beast leszMeg Manning és "nyugodt" meccs lesz. 😉
Negritis
sirarcheer
empty taxi
Klaci79
PM_the_sheriff
Klaci79
Amit meg amit most írtál, végképp nem tudom normálisan értelmezni, most akkor mi nyerünk, vagy ti, szerinted? Vagyis pontosabban szerinted mit kéne leírnunk, amit babonából nem teszünk meg? Mert kulcssérülésekkel ti vagytok tele (már ha egyáltalán bárki is kimarad), így abból a részből azt veszem le, hogy szerinted a Steelers nyer kérdés nélkül, de ezt még kevésbé írnám le, mint az ellenkezőjét, amit remélek, de valóban babonából nem írom le, illetve azért, mert azt már elég régen megtanultam, hogy az NFL-ben, pláne a PO-ban biztosra semmit nem lehet leírni előre...
StormST
Amúgy szerintem Ti nyertek (sajnos minden poén nélkül, a Denver jel babona, de a többi nem).Erősebbnek gondolom most a Denvert és nyilván nem segít ezen a sérültek helyzete se, de ettől már függetlenül is. Fantasztikus ez a védelem, egyszerűen zseniális. Talán nincs is gyenge pontja.
Az NFL-ben persze minden megtörténhet, de most sajnos azt érzem mindenben, hogy nektek áll a meccs..
Most ebben az időjárásos sztoriban is csak annyit gondoltam, hogy Manning lassan befejezi és ugye egyszer minden sorozat megszakad, most 0-5-el áll 40 fok alatt.
Ha kiesünk remélem meg is nyeritek, mert vonuljon vissza Manning bajnokként.
több mint 10 éve
Én megértem, hogy neked ez babona, meg miegymás, de így, hogy mindenki tudja, hogy valójában nem vagy Broncos drukker, így amit írsz, az az első poénnak vehető dolog után inkább már csak idegesítő nekem...Bocsánat, ha ilyen érzékenyen érint titeket! Mondjuk nem egészen értem mivel van gondotok, de abbahagyom...az időjárás mondjuk érdekes lehet a meccs szempontjából, az meg hogy ki nyer, tele kulcssérülésekkel, szerintem nem lehet kérdéses. Gondolom ti is így gondoljátok, maximum babonából nem írjátok le babonából..Nem fogsz ebbe belezavarodni egy ido utan? 😊most lesz majd Manning mérlege 1-5...ugyanis 32-t olvastam, a denveri időjárási oldalon a maximális napi hőmérséklet 44 lesz és kb 50% esélye van hogy havazás lesz...Peyton Manning is 0-5 in playoff games when the temperature is 40 degrees or lower. Good chance the temps will be around there by the time the game is played Sunday.egyébként remélem Wolfe megint beast leszMeg Manning és "nyugodt" meccs lesz. 😉
Negritis
sirarcheer
empty taxi
Klaci79
PM_the_sheriff
Klaci79

több mint 10 éve
remélem vagy kiesünk vagy ti nyertek vagy valami de ennyi remek viccet és pajkos kacsintást nem viselne el a mi nyugodt kis topicunkSzerintem egy nagyon picit most már túljátszod ezt a szerepet, attól még, hogy Broncos, nem kell átesni a túl oldalára 😛most lesz majd Manning mérlege 1-5...ugyanis 32-t olvastam, a denveri időjárási oldalon a maximális napi hőmérséklet 44 lesz és kb 50% esélye van hogy havazás lesz...Peyton Manning is 0-5 in playoff games when the temperature is 40 degrees or lower. Good chance the temps will be around there by the time the game is played Sunday.egyébként remélem Wolfe megint beast leszMeg Manning és "nyugodt" meccs lesz. 😉
Negritis
sirarcheer
empty taxi
Klaci79
StormST
több mint 10 éve
Bocsánat, ha ilyen érzékenyen érint titeket! Mondjuk nem egészen értem mivel van gondotok, de abbahagyom...az időjárás mondjuk érdekes lehet a meccs szempontjából, az meg hogy ki nyer, tele kulcssérülésekkel, szerintem nem lehet kérdéses. Gondolom ti is így gondoljátok, maximum babonából nem írjátok le babonából..Nem fogsz ebbe belezavarodni egy ido utan? 😊most lesz majd Manning mérlege 1-5...ugyanis 32-t olvastam, a denveri időjárási oldalon a maximális napi hőmérséklet 44 lesz és kb 50% esélye van hogy havazás lesz...Peyton Manning is 0-5 in playoff games when the temperature is 40 degrees or lower. Good chance the temps will be around there by the time the game is played Sunday.egyébként remélem Wolfe megint beast leszMeg Manning és "nyugodt" meccs lesz. 😉
Negritis
sirarcheer
empty taxi
Klaci79
PM_the_sheriff
több mint 10 éve
Szerintem egy nagyon picit most már túljátszod ezt a szerepet, attól még, hogy Broncos, nem kell átesni a túl oldalára 😛most lesz majd Manning mérlege 1-5...ugyanis 32-t olvastam, a denveri időjárási oldalon a maximális napi hőmérséklet 44 lesz és kb 50% esélye van hogy havazás lesz...Peyton Manning is 0-5 in playoff games when the temperature is 40 degrees or lower. Good chance the temps will be around there by the time the game is played Sunday.egyébként remélem Wolfe megint beast leszMeg Manning és "nyugodt" meccs lesz. 😉
Negritis
sirarcheer
empty taxi
Klaci79

több mint 10 éve
nekem mondjuk unalmas és fárasztó, legalább ne nálunk írná le ezt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Nem fogsz ebbe belezavarodni egy ido utan? 😊most lesz majd Manning mérlege 1-5...ugyanis 32-t olvastam, a denveri időjárási oldalon a maximális napi hőmérséklet 44 lesz és kb 50% esélye van hogy havazás lesz...Peyton Manning is 0-5 in playoff games when the temperature is 40 degrees or lower. Good chance the temps will be around there by the time the game is played Sunday.egyébként remélem Wolfe megint beast leszMeg Manning és "nyugodt" meccs lesz. 😉
Negritis
sirarcheer
empty taxi
Klaci79
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
most lesz majd Manning mérlege 1-5...ugyanis 32-t olvastam, a denveri időjárási oldalon a maximális napi hőmérséklet 44 lesz és kb 50% esélye van hogy havazás lesz...Peyton Manning is 0-5 in playoff games when the temperature is 40 degrees or lower. Good chance the temps will be around there by the time the game is played Sunday.egyébként remélem Wolfe megint beast leszMeg Manning és "nyugodt" meccs lesz. 😉
Negritis
sirarcheer
empty taxi
több mint 10 éve
Mondom beast LESZ. 😉Peyton Manning is 0-5 in playoff games when the temperature is 40 degrees or lower. Good chance the temps will be around there by the time the game is played Sunday.egyébként remélem Wolfe megint beast leszMeg Manning és "nyugodt" meccs lesz. 😉
Negritis
sirarcheer
empty taxi
I wanna' that ring again!
több mint 10 éve
Peyton Manning is 0-5 in playoff games when the temperature is 40 degrees or lower. Good chance the temps will be around there by the time the game is played Sunday.egyébként remélem Wolfe megint beast leszMeg Manning és "nyugodt" meccs lesz. 😉
Negritis
sirarcheer

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Nem, persze, hogy nem, de ha meg költöznek, akkor azért fizetni kell 500 misit csak magáért a költözésért, így már 600-ról beszélünk. Meg ugye nem is biztos, hogy nekik kellene megépíteni az újat, most San Diego és Oakland tesz majd ajánlatot. Ja, meg ugye Kroenke is megmondja, hogy ő mennyit kér a társulásért/bérletért, ami nem biztos, hogy előnyös lesz, abszolút nem tuti az se, hogy ő közösködni akar egyáltalán bárkivel a stadionján...Abból mondjuk nem építenek új stadiont...Az NFL igazi ékköve lesz a 10-20 ezer üres székkel virító stadion... 😛Sokkal nagyobb pénz van abban, hogy a Rams meccseket ezek után majd a kaliforniai régióban sugározzák Missouri/Illinois helyett... legfeljebb megvesz 10-20 ezer jegyet ő maga, mint a jacksonville-i tulajdonos csinálta pár éve 😊Sajnos nem fogja szerintem eladni egyik denveri érdekeltségét se, de azért az tetszett, hogy amikor elkezdték emlegetni a Broncos-t vele kapcsolatban (voltak pletykák, hogy ha a Rams nem megy LA-be, akkor eladná a Rams-t és megvenné a Broncos-t), akkor a csapat egyből kategórikusan cáfolta, hogy ő lehetne a tulaj, sőt Bowlen családja körüli emberek azt mondták, hogy kb. bárkinek nagyobb lenne az esélye Broncos tulajnak lennie nála... 😛OFF: Úgy látom a fórummotor döglődik erősen, azt hittem, hogy félkómásan rossz topikba jöttem, mert 49ers hsz-eket láttam, de most már azok eltűntek közben, pár utolsó itteni hsz-el együtt...Amúgy Kroenke mekkora egy fasz, nyíltan fenyegeti a többi ownert, mi egy maffiózó bazdmeg?
ON: jól megkavarodott ez az LA dolog a végére, csoportvariálás már biztos nem lesz legalább, ahogy az is biztosnak tűnik, hogy jó darabig megmarad az a streak, hogy a Broncos nem tud nyerni St. Louis-ban, mert eddig állítólag még egyszer se sikerült... 😊
StormST
Remélem a Nuggets, Avalanche és a Pepsi Center eladásából finanszírozza a költözéssel járó költségeket...
Black_Adder
Azért kíváncsi leszek, hogy akkor mekkora lesz Kroenke arca, amikor megépíti a csilli-villi stadionját és lepkehálóval kell majd összevadásznia a nézőket, hogy elkerülje a blackout-ot, amikor lecseng a hype... 😛
StormST
peterk2005
Kíváncsi leszek végül melyik csoportellenfelünk fog kikötni ott, már ha valamelyik egyáltalán megy végül, simán benne van ezek után a pakliban, hogy mindkettő marad a helyén és megállapodik a saját városával, főleg most, hogy a maradásért belengettek nekik 100-100 misit...
StormST
Black_Adder

több mint 10 éve
Abból mondjuk nem építenek új stadiont...Az NFL igazi ékköve lesz a 10-20 ezer üres székkel virító stadion... 😛Sokkal nagyobb pénz van abban, hogy a Rams meccseket ezek után majd a kaliforniai régióban sugározzák Missouri/Illinois helyett... legfeljebb megvesz 10-20 ezer jegyet ő maga, mint a jacksonville-i tulajdonos csinálta pár éve 😊Sajnos nem fogja szerintem eladni egyik denveri érdekeltségét se, de azért az tetszett, hogy amikor elkezdték emlegetni a Broncos-t vele kapcsolatban (voltak pletykák, hogy ha a Rams nem megy LA-be, akkor eladná a Rams-t és megvenné a Broncos-t), akkor a csapat egyből kategórikusan cáfolta, hogy ő lehetne a tulaj, sőt Bowlen családja körüli emberek azt mondták, hogy kb. bárkinek nagyobb lenne az esélye Broncos tulajnak lennie nála... 😛OFF: Úgy látom a fórummotor döglődik erősen, azt hittem, hogy félkómásan rossz topikba jöttem, mert 49ers hsz-eket láttam, de most már azok eltűntek közben, pár utolsó itteni hsz-el együtt...Amúgy Kroenke mekkora egy fasz, nyíltan fenyegeti a többi ownert, mi egy maffiózó bazdmeg?
ON: jól megkavarodott ez az LA dolog a végére, csoportvariálás már biztos nem lesz legalább, ahogy az is biztosnak tűnik, hogy jó darabig megmarad az a streak, hogy a Broncos nem tud nyerni St. Louis-ban, mert eddig állítólag még egyszer se sikerült... 😊
StormST
Remélem a Nuggets, Avalanche és a Pepsi Center eladásából finanszírozza a költözéssel járó költségeket...
Black_Adder
Azért kíváncsi leszek, hogy akkor mekkora lesz Kroenke arca, amikor megépíti a csilli-villi stadionját és lepkehálóval kell majd összevadásznia a nézőket, hogy elkerülje a blackout-ot, amikor lecseng a hype... 😛
StormST
peterk2005
Kíváncsi leszek végül melyik csoportellenfelünk fog kikötni ott, már ha valamelyik egyáltalán megy végül, simán benne van ezek után a pakliban, hogy mindkettő marad a helyén és megállapodik a saját városával, főleg most, hogy a maradásért belengettek nekik 100-100 misit...
StormST
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Az NFL igazi ékköve lesz a 10-20 ezer üres székkel virító stadion... 😛Sokkal nagyobb pénz van abban, hogy a Rams meccseket ezek után majd a kaliforniai régióban sugározzák Missouri/Illinois helyett... legfeljebb megvesz 10-20 ezer jegyet ő maga, mint a jacksonville-i tulajdonos csinálta pár éve 😊Sajnos nem fogja szerintem eladni egyik denveri érdekeltségét se, de azért az tetszett, hogy amikor elkezdték emlegetni a Broncos-t vele kapcsolatban (voltak pletykák, hogy ha a Rams nem megy LA-be, akkor eladná a Rams-t és megvenné a Broncos-t), akkor a csapat egyből kategórikusan cáfolta, hogy ő lehetne a tulaj, sőt Bowlen családja körüli emberek azt mondták, hogy kb. bárkinek nagyobb lenne az esélye Broncos tulajnak lennie nála... 😛OFF: Úgy látom a fórummotor döglődik erősen, azt hittem, hogy félkómásan rossz topikba jöttem, mert 49ers hsz-eket láttam, de most már azok eltűntek közben, pár utolsó itteni hsz-el együtt...Amúgy Kroenke mekkora egy fasz, nyíltan fenyegeti a többi ownert, mi egy maffiózó bazdmeg?
StormST
Black_Adder
StormST
peterk2005

több mint 10 éve
Sokkal nagyobb pénz van abban, hogy a Rams meccseket ezek után majd a kaliforniai régióban sugározzák Missouri/Illinois helyett... legfeljebb megvesz 10-20 ezer jegyet ő maga, mint a jacksonville-i tulajdonos csinálta pár éve 😊Sajnos nem fogja szerintem eladni egyik denveri érdekeltségét se, de azért az tetszett, hogy amikor elkezdték emlegetni a Broncos-t vele kapcsolatban (voltak pletykák, hogy ha a Rams nem megy LA-be, akkor eladná a Rams-t és megvenné a Broncos-t), akkor a csapat egyből kategórikusan cáfolta, hogy ő lehetne a tulaj, sőt Bowlen családja körüli emberek azt mondták, hogy kb. bárkinek nagyobb lenne az esélye Broncos tulajnak lennie nála... 😛OFF: Úgy látom a fórummotor döglődik erősen, azt hittem, hogy félkómásan rossz topikba jöttem, mert 49ers hsz-eket láttam, de most már azok eltűntek közben, pár utolsó itteni hsz-el együtt...Amúgy Kroenke mekkora egy fasz, nyíltan fenyegeti a többi ownert, mi egy maffiózó bazdmeg?
StormST
Black_Adder
StormST
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 10 éve
Sajnos nem fogja szerintem eladni egyik denveri érdekeltségét se, de azért az tetszett, hogy amikor elkezdték emlegetni a Broncos-t vele kapcsolatban (voltak pletykák, hogy ha a Rams nem megy LA-be, akkor eladná a Rams-t és megvenné a Broncos-t), akkor a csapat egyből kategórikusan cáfolta, hogy ő lehetne a tulaj, sőt Bowlen családja körüli emberek azt mondták, hogy kb. bárkinek nagyobb lenne az esélye Broncos tulajnak lennie nála... 😛OFF: Úgy látom a fórummotor döglődik erősen, azt hittem, hogy félkómásan rossz topikba jöttem, mert 49ers hsz-eket láttam, de most már azok eltűntek közben, pár utolsó itteni hsz-el együtt...Amúgy Kroenke mekkora egy fasz, nyíltan fenyegeti a többi ownert, mi egy maffiózó bazdmeg?
StormST
Black_Adder

több mint 10 éve
OFF: Úgy látom a fórummotor döglődik erősen, azt hittem, hogy félkómásan rossz topikba jöttem, mert 49ers hsz-eket láttam, de most már azok eltűntek közben, pár utolsó itteni hsz-el együtt...Amúgy Kroenke mekkora egy fasz, nyíltan fenyegeti a többi ownert, mi ő, egy maffiózó bazdmeg?
StormST
Szerkesztette: Black_Adder
több mint 10 éve
OFF: Úgy látom a fórummotor döglődik erősen, azt hittem, hogy félkómásan rossz topikba jöttem, mert 49ers hsz-eket láttam, de most már azok eltűntek közben, pár utolsó itteni hsz-el együtt...ON: jól megkavarodott ez az LA dolog a végére, csoportvariálás már biztos nem lesz legalább, ahogy az is biztosnak tűnik, hogy jó darabig megmarad az a streak, hogy a Broncos nem tud nyerni St. Louis-ban, mert eddig állítólag még egyszer se sikerült... 😊

több mint 10 éve
Bezony, ezért kell tenni ellene 😉így tanítják az igazi Jynx mesterek a Jynx akadémián is, mi? 😀Az utolsó két héten három meccsen is bejött. 😊 Laci nagy mestere ennek. 😉
Negritis
Soldados
I wanna' that ring again!
több mint 10 éve
Áh...ennél azért lényegesen prózaibb...a hozzászólásaim úgyis elárulnának...Beépülsz és belülről próbálsz bomlasztani? 😀Bocsánat...nekem ezzel komoly feladatom van 😉OFF: kellett egy kis idő, hogy levonjam, hiába látok nálad minden Broncos-t, Steelers fan vagy, lassulok... 😀hát a 2-3 sack bőven benne van róla...bár a ti sack-gyárosaitok inkább a szélekről indulnak...sokat szívunk Wallace miatt idén, de persze Pouncey igencsak magas színvonalon játszana, Wallace meg hát...ne érts félre, számomra annál nagyobb törlesztés nem is lenne (kellene), ha menne róla 2-3 sack, meg sacc/kb summa -5-10 yard futás sikerülne... A sípszó utáni keménykedést meg hagyjuk meg másnak. Ahogy a Colts meccs óta általában tesszük (beleértve a Vasas elleni odavágót is)...mennyire örültek volna a Steelers szurkolói ha sose látják Wallace-t a kezdőben...ő kapta az egész ligában a centerek között a legtöbb büntetést...de sajnos Pouncey megsérült így az egész évet kihagyta...felesleges törleszteni, mert játékban lehet jobban jártok vele, mint ha mondjuk Hubbard vagy Doug Legursky lenne ottEgy füle se maradna Wallace-nak, vagy inkább az árnyékának, ...miközben simán elkapnák mellette a labdát...Várható volt és lesz, hogy Wallace-t előveszik, meg is érdemelné a szememben, hogy kicsit megfingassák, ordas nagy faszság volt, amit csinált, csak ügyesen kellene csinálni, a szabályok és a sérülésveszély határain belül, ami persze leányálom, ha tényleg el akarják kapni...ilyenkor sajnálom hogy nincs már Mays 😀
StormST
Negritis
de azért én bízom Malik Jacksonban, őt se kell félteni ha törlesztésről van szó, nem szokott habozni kezelésbe venni a pácienseket, és a 15 yard büntetés se szokta zavarni különösképp...
Komolyra fordítva a szót, szerintem nem ártott nekünk, egy oktató videó h milyen következményei lehetnek annak, ha az ember elveszti a fejét vagy feflül a provokációnak.
A Colts meccs óta jelentős előrelépés történt higgadtság terén, de mindig jót tesz feleleveníteni a célokat és okokat...
Black_Adder
Klaci79
Black_Adder
Klaci79
ON:
Ismerjük az érzést mi is, lásd Clady kontra bárki, aki OT-ben játszott nálunk idén...
StormST
Klaci79
StormST
Viszont nekem kell közölnöm a tényt, hogy a Denver simán megnyeri a meccset és ezt Steelers lógóval nem lenne ildomos megtennem 😀