Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
Most az tűnik valószínűbbnek, hogy a Chargers és a Rams megy L.A.-be. Ez azt jelentené, hogy csoportbeosztás szempontjából nem változna semmi.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nekem az első komoly NFL-es kudarc élmény az a 2005-ös AFC döntő | te jó ég, már 10 éve volt | . Kubiak akkor OC volt, mondjuk a keretből már nincs senki, de az ellenfélnél ott van BB. Van kin és miért revansot venni...
Black_Adder
Az az év bennem is nagyon bennem maradt. Előtte héten a Steelers a Colts-ot verte ki, nem mindennapi körülmények között. A meccs keveréke volt a szombati Steelers-Bengals és a tegnapi Viking meccsnek. Az elején nagyon elment a Steelers, a Colts a második negyedben kapcsolt csak rá. Szorosra vissza is kapaszkodott, de a meccs végén a Steelersnél volt az esély: előnyben voltak, és a Colts goal line-nál jártak. Ott viszont a Busz elfumblizta a labdát - a gólvonalon! -, amit megszerzett a Colts, és elkezdtek visszafutni vele. A védő már mindenkin túl volt, amikor Big Ben valahogy visszanyúlt és a sarkát elérte még a védőnek, ezzel megmente a return TD-től a csapatot. A Colts jött, Manning át is vezette az offense-t a pályán, FG távolságig, hogy végül Vanderjagt - aki abban a pillanatban még a liga történetének legpontosabb rúgója volt - kihagyja...

Szóval hasonló előzmény-meccs után érkezik a Steelers, mint 2005-ben, szintén a Denver elleni meccsre. Nem jó ómen, de ahogy Soldi írta, itt a lehetőség változtatni a mintán. 😊

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
3 éven keresztül virított a kollégám kedves, alkoholos filccel odavetett üzenete az irodaajtóm ablakán. (tavasszal a felújítás tüntette el róla)
"Tebow 80y 11mp"
Ha akarnám sem tudnám kitörölni az emlékeimből azt a hosszabbítást.
kittli
Sajnálatos, bármikor szívesen helyre hozzuk! 😊
tomi-tomi
Ááá nem kell, most majd mi viszonozzuk. 😉
sirarcheer
Szerintem is ez fog történni. Csak kittlit frocliztam.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
sirarcheer Denver Broncos Boise State Broncos 249 — Anti Voodoo Master
3 éven keresztül virított a kollégám kedves, alkoholos filccel odavetett üzenete az irodaajtóm ablakán. (tavasszal a felújítás tüntette el róla)
"Tebow 80y 11mp"
kittli
tomi-tomi
Ááá nem kell, most majd mi viszonozzuk. 😉

I wanna' that ring again!

több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 468
Yep a Broncos ellen volt a legtöbb, utána a Raiders ill. Colts (2 mint Baltimore 3 mint Indianapolis) jön 5-tel.
empty taxi
Nekünk is ez a legtöbb messze. Pecc 4, Colts, Browns, Oilers 3-3 még a sorban utána...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 262 — NFL bracket champion '26
Nekem az első komoly NFL-es kudarc élmény az a 2005-ös AFC döntő | te jó ég, már 10 éve volt | . Kubiak akkor OC volt, mondjuk a keretből már nincs senki, de az ellenfélnél ott van BB. Van kin és miért revansot venni...
Black_Adder
Épp a Cincy-meccsre hangolódásként azt néztem meg. 😊 Plummer, Champ, Rod Smith, Lelie, Lynch, Foxy, DJ Williams. Jó kis csapat volt az is.
Soldados
Hát, volt pár nagy PO csata a 2 csapat között, csak nem koncentrálódnak annyira egyetlen évtizedre, mint mondjuk a Raiders ellen, ezért kisebb az éle, de azért nyolcadszor találkozni a PO-ban nem rossz.

'77 div round -> Broncos SB loss
'78 div round -> Steelers SB champ
'84 div round -> Steelers Conf loss
'89 div round -> Broncos SB loss
'97 conf döntő -> Broncos SB champ
'05 conf döntő -> Steelers SB champ
'11 WC round -> Broncos div round loss

7-ből 5× a győztes a döntőig menetelt, az ómennek nem rossz.
Black_Adder
Ahogy nézem, most mi jövünk. Így lenne igazságos. 😊

Amúgy meg nem mondtam volna, hogy ez már a 8. PO-meccs lesz a 2 gárda között, kb 5-6-ra tippeltem volna. Most így elsőre arra tippelnék, hogy ez a legtöbb nekünk egy riválissal szemben, mert a 70-es évek után nem igazán találkoztunk már emlékeim szerint a Raiders-szel. Na majd otthon meg is nézem. A 90-es években és 00-es elején még Pats-meccsünk volt sok.
Soldados
Yep a Broncos ellen volt a legtöbb, utána a Raiders ill. Colts (2 mint Baltimore 3 mint Indianapolis) jön 5-tel.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 734 — SB 50 Champion @ Grund
Black_Adder
Épp a Cincy-meccsre hangolódásként azt néztem meg. 😊 Plummer, Champ, Rod Smith, Lelie, Lynch, Foxy, DJ Williams. Jó kis csapat volt az is.
Soldados
Nem sok Bronco maradt az akkori csapatból a ligában, első átnézésre csak 2-t találtam, az akkor backup OT Erik Pears-t (49ers) és a LS Mike Leach-et (Cardinals), de hát 10 év azért még ebben a ligában is sok... 😊

Szép emlékek, még a vereség ellenére is, a második Broncos meccs volt, amit láttam, az első az egy héttel korábbi Pats-verés volt, azzal a két meccsel magához ragadott a Mile High és Denver hangulata, pedig akkor még nem is tudtam, hogy milyen Bronco legendákat látok a pályán, a korábban felsoroltak mellett Nalen, Elam és Pryce személyében... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Black_Adder
Soldados
Hát, volt pár nagy PO csata a 2 csapat között, csak nem koncentrálódnak annyira egyetlen évtizedre, mint mondjuk a Raiders ellen, ezért kisebb az éle, de azért nyolcadszor találkozni a PO-ban nem rossz.

Black_Adder
Ahogy nézem, most mi jövünk. Így lenne igazságos. 😊

Amúgy meg nem mondtam volna, hogy ez már a 8. PO-meccs lesz a 2 gárda között, kb 5-6-ra tippeltem volna. Most így elsőre arra tippelnék, hogy ez a legtöbb nekünk egy riválissal szemben, mert a 70-es évek után nem igazán találkoztunk már emlékeim szerint a Raiders-szel. Na majd otthon meg is nézem. A 90-es években és 00-es elején még Pats-meccsünk volt sok.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Black_Adder
Soldados

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Black_Adder

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 162 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Black_Adder
Az akkori csapatból nálunk nem csak BigBen maradt, hanem Heath Miller és James Harrison is. + Joey Porter edzőként. Ja és a LS Greg Warren is itt volt már akkor.

Szerkesztette: Shilkor
több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 926 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Black_Adder
Rá két hétre megnéztem életem első nfl mérkőzését. Még nem tudtam, hogy bronkó vagyok/leszek. Viszont azon az egy meccsen a Phily-nek szurkoltam. Már éreztem valamit, kinek nem szabad...

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
"Tebow 80y 11mp"
kittli

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 846 — Steelers fan
ezt a win-now üzemmódot érvényesíteni is kell a pályán. Ez nem mindig sikerült. Manninggel nem tudtunk futni, majd minden időklegtöbb int-jét dobta idén, Oswival 3 meccsen nem tettünk fel pontot a második félidőben, az edzői kar nem tudott változatni a félidőben, volt olyan pillanat, amikor a play off is kérdés volt számunkra. És nincs falunk. ezt most csak azért írom, mert épp elég helyen lehetünk sebezhetőek. Természetesen ennél hosszabb a leírás a pozitívumokról és az erősségeinkről. Ahogy tegnap is írtam, félni senkitől nem féljünk, mi ne akarjunk senkit elkerülni. Akarjanak minket elkerülni. Ezt most is tartom. De mér most számolni a NE-del esetleg Kansas-szel? Az kábé olyan lenne, mint amikor a PIT azt gondolta, a passzolni képtelen Tebown túl vagyunk. Az az este a mai napig fáj nekik, és mindent mozgosítani fognak. Láthattuk tegnap is. Kemény Dénes mondta, nagyon kellemetlen, amikor a behűtött pezsgősüvegekkel át kell sétálni az ellenfél kispadjához... Bronco szeművegen keresztül élve az életet, természetesen győzelmet várok a tisztesség keretén belül bármi áron...
Zalán
"Tebow 80y 11mp"

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
Safety-eink hogy vannak ? Ward és D. Steward felépülnek ? Ők még a 17. héten Injury Reporton voltak, nem tudom mennyit javultak. Szerintem ha egybe lesz a védelem, és a 2. félidőben nem olvadunk le, akkor miénk a meccs. A Pitt Secondary nem egy világverő csapatrész, és ha Manning jól olvassa, akkor lehet dobálni DTre és Sandersre.
Heisman Trophy
A sérültjeinkről:

- Ware: MRI negatívan jött vissza, ma 1 órás limitált edzésen vesz részt, ha minden ok, akkor szerdán teljes edzésmunka várhat rá. Reális esély van rá h játsszon.

- CHJ: MRI negatív, karja sérült, de 100% h játszani fog.

- Talib, Owen Daniels: Pénteken is tudtak már edzeni, ők is pályára fognak lépni.

- Ward: Az elérhető infók alapján játszani fog, a héten kiderül h mennyit.

- Stewart: Ő a legnagyobb kérdőjel, Kubes azt nyilatkozta h reméli h szerdán már ő is edzeni fog. Vasárnap több mint valószínű h pályára lép, azonban sanszos h erősen limitált snapszámban...

- Bolden: A felépülése nagyon lassan haladt, de friss infót nem olvastam róla.

Összességében jól állunk, kellett ez a hét, azonban ettől függetlenül a két kezdő Safety és Ware sincs túl jó passzban, erősen kérdéses h mennyit fognak tudni játszani
Általános Doktor
Marshall ebből kimaradt, ő se edzett múlt héten, még a Bengals ellen szedett össze egy high ankle sprain-t, a Chargers ellen kezdett, de 3 play után jelezte, hogy nem tudja folytatni. Elvileg a héten már fog edzeni és valószínűleg játszani tud majd vasárnap, de még semmi se igazán biztos nála sajnos...

több mint 10 éve
Roethlisberger és Antonio Brown valószínűleg játszik majd ellenünk 😕
Heisman Trophy
Nem is számítanék másra, mi is igyekszünk összedrótozni mindenkit, így BigBen tényleg csak akkor nem játszana, ha levágták volna a kezét. Brown esetében meg elvileg a liga által levezetett protokoll számít, de ahogy írták, nem volt rosszul a meccs után annyira, szóval valószínűleg nem volt túl súlyos az agyrázkódása...

több mint 10 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 702 — "Montoya por favor!"
Roethlisberger és Antonio Brown valószínűleg játszik majd ellenünk 😕

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 162 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Safety-eink hogy vannak ? Ward és D. Steward felépülnek ? Ők még a 17. héten Injury Reporton voltak, nem tudom mennyit javultak. Szerintem ha egybe lesz a védelem, és a 2. félidőben nem olvadunk le, akkor miénk a meccs. A Pitt Secondary nem egy világverő csapatrész, és ha Manning jól olvassa, akkor lehet dobálni DTre és Sandersre.
Heisman Trophy
A sérültjeinkről:

- Ware: MRI negatívan jött vissza, ma 1 órás limitált edzésen vesz részt, ha minden ok, akkor szerdán teljes edzésmunka várhat rá. Reális esély van rá h játsszon.

- CHJ: MRI negatív, karja sérült, de 100% h játszani fog.

- Talib, Owen Daniels: Pénteken is tudtak már edzeni, ők is pályára fognak lépni.

- Ward: Az elérhető infók alapján játszani fog, a héten kiderül h mennyit.

- Stewart: Ő a legnagyobb kérdőjel, Kubes azt nyilatkozta h reméli h szerdán már ő is edzeni fog. Vasárnap több mint valószínű h pályára lép, azonban sanszos h erősen limitált snapszámban...

- Bolden: A felépülése nagyon lassan haladt, de friss infót nem olvastam róla.

Összességében jól állunk, kellett ez a hét, azonban ettől függetlenül a két kezdő Safety és Ware sincs túl jó passzban, erősen kérdéses h mennyit fognak tudni játszani

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
Atyám, ezt a szent beszédet rendesen összerittyentette. 😊

több mint 10 éve
Marshall és Trevathan megosztva kapták idén az Ed Block Courage Awardot
http://blogs.denverpost.com/broncos/2016/01/09/brandon-marshall-danny-trevathan-named-broncos-2015-ed-block-courage-award-winners/37087/

Szerkesztette: Black_Adder

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Gyere csak 😀

több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 926 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Jó az látszik, hogy alapvetően én más véleményen vagyok mint ti. Néhányszor már pedzegettem a kis csapat - nagy csapat dolgot, és szerintem most is erről van szó.
Hülye példa, de teljesen másképp viselkedik mondjuk egy Barca/Real/Bayern drukker, mint mondjuk a Sevilla/Valancia/Leverkusen (hogy ne nagyobb kontrasztot mondjak) szurkoló. Másképp állnak hozzá a meccsekhez, mindegyik örül a gólnak, a győzelemnek, de az első csoportban elvárás a győzelem mindenhol, a másiknál nem. Az elsőnél ha nyersz, akkor is jól kell játszani, a másodiknál nem. Az elsőnél ha kiesel a BL elődöntőben az kudarc, a másiknál ha továbbmész a csoportból az nagy eredmény. És így tovább.

Az NFL teljesen más világ, de alapvetően itt is van néhány csapat, amelyik a szezon előtt tisztán az SB győzelmet tűzi ki célul (Lásd, Pats, Seattle, Cards, Colts...). Lehet hadoválni sok mindenről, meg, hogy bármi megtörténhet a sportban, de baromira nem így működnek a dolgok. A Broncos is ilyen, amióta PM itt van, vagy kimondja mindenki vagy nem. Lutri tud lenni az egész PO, bárki megverhet bárkit mindenféle őrült meccsen, de attól még #1-el nehogy már ne mi legyünk a TOP favoritok az AFC-ben....
flzoli
Más világ. A legfőbb oka, a sapka és ezzel a csapatok erejének adminisztratív kiegyenlítése, a tényleges versenyegyenlőségre való maximális törekvés. Ez a futballban nincs. Ott jön az ellenőrizetlen arab, orosz ki tudja milyen mérhetetlen költségvetés és aránytalan pénzelosztási elv, ezáltal a csapatok erejének mértéktelen eltolódása egymástól. Ezért kialakultak gigaklubok és olyan átlagos klubok, akik egyébként még a kilencvenes években is nyerhettek, akár nemzetközi trófeát, országuk bajnokságát. Ma már a cél, kábé a negyedik hely elérése, az egyenlő egy korabeli bajnoki címmel. Továbbá szintén versenyellenes a tornák, bajnokságok lebonyolításának rendje, ahol sokszor kellene legyőzni a gigászt a kicsinek. Emiatt nem lehetnek ma már olyan tündérmeseszerű sztorik, mint amikor a Steaua Bucaresti Spanyolországban győzte le BEK döntőben a Barcelonát. És hát így kialakultak azok a szurkolói csoportok, azok a felfogások, hogy kudarc ha nem vagy BL győztes. Szerintem a sport nem erről szól, nem a hegemóniáról és a dominanciáról. Mindig is szerettem azokat a csapatokat, sportolókat, akik sebezhetőek voltak, akiket le is lehetett győzni. A focitól pontosan emaitt fordultam el. Nem érdekel az, amikor a nagyok nem engedik a kicsiket a mézesbödönhöz. Amikor a tudatom arra ébredt, hogy Bronco szurkoló vagyok, a csapat nem volt éppen nagy csapat az eredményességet tekintve. A múltját, tradicióit akkor pedig nem is ismertem. A 4-12-es szezonban is ennek a csapatnak a mérkőzéseit néztem vasárnap esténként. Lehet, hogy Manning miatt elvárás a SB, de ha megnézed Manning múltját, akkor pont azért szerethető, mert a PO-ban már nem ő a legyőzhetetlen favorit QB. Különben 8 gyűrűje lenne ma már. Emberi az egész. Egyedül a Pats, ami egy állócsillag, de én ezt BB-nek tulajdonítom, mert ők is ugyanabban a feltételrendszerben versenyeznek. Itt az van, hogy egy meccs dönt mindenről. Felmész, mindegy hogy hol, idegenben vagy otthon, hogy -29 fokban vagy plusz 30-ban. Mindegy ki sérült, ki ép. Itt és most van. És ezért fogalmazunk óvatosabban. Ettől még hiszünk a győzelemben, de nem leszünk elbizakodottak. Most pedig átmegyek a Pats fórumba és beírom, hogy Peyton Manning az Úristen !!!
(vicceltem)

Szerkesztette: Zalán

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 702 — "Montoya por favor!"
Szerintem nem ti vagytok, de ez más kérdés 😊
Viszont szerintem tök nyugodtan tervezzétek a Pats/Chiefs elleni meccset, aligha lesz hatása a csapat játékára, a szurkoló meg azt számolgat, amit szeretne 😊
Wyatt
Egy Pats fan mégis mit kellene mondjon? 😊 Szerintem így normális
De azért a jó öreg rozmár remélem kitalál majd ellenetek valamit 😊
flzoli
Szinte biztos, hogy Brady nyakán legalább mindig lesz egy ember, aki üldözni fogja. Kemény meccs lesz, ha ASmith jól tudja managelni a játékot, és a Pats O-Line nem tudja rendesen megvédeni Brady-t.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Szerintem nem ti vagytok, de ez más kérdés 😊
Viszont szerintem tök nyugodtan tervezzétek a Pats/Chiefs elleni meccset, aligha lesz hatása a csapat játékára, a szurkoló meg azt számolgat, amit szeretne 😊
Wyatt
Egy Pats fan mégis mit kellene mondjon? 😊 Szerintem így normális
De azért a jó öreg rozmár remélem kitalál majd ellenetek valamit 😊