NFL eredménykövetés
- 10 aktív topik
Jacksonville Jaguars - New England Patriots
35
14
19:00, ARENA4
New York Giants - Tennessee Titans
30
8
19:00
RedZone week3
24
4
Pittsburgh Steelers - Cincinnati Bengals
22
10
Indianapolis Colts - Houston Texans
11
7
Buffalo Bills - Los Angeles Chargers
10
4
Cleveland Browns - Carolina Panthers
6
5
Washington Commanders - Seattle Seahawks
6
4
Detroit Lions - New York Jets
3
3
Miami Dolphins - Kansas City Chiefs
3
2
Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 10 éve
A szövegkörnyezetből arra következtetek, hogy a futójátéknak a részetekről történő ignorálására gondolt a szerző, vagyis vélhetően lesz 50 passzkisérlet és 10 futás. Nem kell minden hsz-ben a Pats elleni összesküvéselméletet látni.Jöhet a Pats, ott rushra nem nagyon kell figyelni, inkább csak állítsuk meg a Gronk-Edelman-Brady triót.Bocsi..De a Broncos D# passrush-a mögött rögtön a Patriots-é szerepel a ligában..Nekünk volt a 2. legtöbb sack-ünk és irányító siettetésünk az alapszakaszban..Sajna ezt mindenki elfelejti. A KC elleni meccsen is mindenki féltette Bradyt mert összefogják törni Haliék, Houstonnal együtt, aztán Smith-nek kellett futni egész meccsen az életéért..
Heisman Trophy
Nagyobb nyomás lesz Manning-en, mint Brady-n szerintem..Brady mobilisabb, gyorsabb irányító..
A Gronk-Edelman-Brady trió meg azért tud működni, mert mindig van egy minőségi 3. vagy 4. lehetőség, akit már nem tudnak levédekezni a védők..A játékaink kifejezetten gyorsak, átlagban 2,3 másodperces hívásaink vannak.. Ennyi idő alatt nehéz odaérni Brady-hez, 2 ember alapon elmegy Gronkra, Edelman és Dola keresztmozgással megint elvisz három embert, s ekkor lép előre White, Martin, Lafell elkapásokban, vagy Jackson futásban..
Ez nem az őszi Patriots lesz, akivel játszottatok..
kyobalu
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Jöhet a Pats, ott rushra nem nagyon kell figyelni, inkább csak állítsuk meg a Gronk-Edelman-Brady triót.Bocsi..De a Broncos D# passrush-a mögött rögtön a Patriots-é szerepel a ligában..Nekünk volt a 2. legtöbb sack-ünk és irányító siettetésünk az alapszakaszban..Sajna ezt mindenki elfelejti. A KC elleni meccsen is mindenki féltette Bradyt mert összefogják törni Haliék, Houstonnal együtt, aztán Smith-nek kellett futni egész meccsen az életéért..
Heisman Trophy
Nagyobb nyomás lesz Manning-en, mint Brady-n szerintem..Brady mobilisabb, gyorsabb irányító..
A Gronk-Edelman-Brady trió meg azért tud működni, mert mindig van egy minőségi 3. vagy 4. lehetőség, akit már nem tudnak levédekezni a védők..A játékaink kifejezetten gyorsak, átlagban 2,3 másodperces hívásaink vannak.. Ennyi idő alatt nehéz odaérni Brady-hez, 2 ember alapon elmegy Gronkra, Edelman és Dola keresztmozgással megint elvisz három embert, s ekkor lép előre White, Martin, Lafell elkapásokban, vagy Jackson futásban..
Ez nem az őszi Patriots lesz, akivel játszottatok..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Ezt senki nem mondta. 😉 Bár engem nem zavar, hogy nem angyalok, viszont nincs is olyan frusztrációjuk és komplexusuk, ami gátolná a csapat sikerességét. 😊Tomlin, Porter és a többiek meg a földre szállt angyalok. Hagyjuk a lekezelő hülyeséget.twitter.com/ESPNNFL/status/689079454908465158Kisebbségi komplexus és frusztráció level 99. 😊 A mi szezonunk sikeres volt (többet kaptunk, mint vártunk), az övék nem, szóval ennyi örömük legyen. 😊
Negritis
Soldados
Amadeus91

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Tomlin, Porter és a többiek meg a földre szállt angyalok. Hagyjuk a lekezelő hülyeséget.twitter.com/ESPNNFL/status/689079454908465158Kisebbségi komplexus és frusztráció level 99. 😊 A mi szezonunk sikeres volt (többet kaptunk, mint vártunk), az övék nem, szóval ennyi örömük legyen. 😊
Negritis
Soldados
több mint 10 éve
Aki fiatalon elkezd szurkolni egy csapatnak, már lassan jön az unoka és még mindig nem látta PO-ban győzni a csapatát. Még jó hogy frusztrált lesz. 😊twitter.com/ESPNNFL/status/689079454908465158Kisebbségi komplexus és frusztráció level 99. 😊 A mi szezonunk sikeres volt (többet kaptunk, mint vártunk), az övék nem, szóval ennyi örömük legyen. 😊
Negritis
Soldados
több mint 10 éve
Boldent már nem látjuk a PO-ban... espn.go.com/nfl/story/_/id/14596723/omar-bolden-denver-broncos-playoffs
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
twitter.com/ESPNNFL/status/689079454908465158Kisebbségi komplexus és frusztráció level 99. 😊 A mi szezonunk sikeres volt (többet kaptunk, mint vártunk), az övék nem, szóval ennyi örömük legyen. 😊
Negritis

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
twitter.com/ESPNNFL/status/689079454908465158Érdekes ez a divízión belüli utálat. 😊 Van egy-két ilyen rivalizálás, a Pats-Jets jut eszembe, vagy a Dallas-Phily (Giants).
Negritis
A Denver-Oakland is ilyen? Szerintem ha volt is valamikor, manapság már nem. (A Coltsnál a South-ban teljesen más a helyzet, ott én kifejezetten drukkolni szoktam a div riválisoknak, ha ők jutnak tovább. Csak addig szurkolok ellenük, amíg a Colts meg nem nyeri a csoportot. A Bolts-on kívül a West-el is így vagyok.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
A Pats ellen szerintem nem is fogunk zónázni, nem deep threat csapat, és ellenük kell/jobb a press a LOS-on. Emberezve viszont Gronkot kell(ene) megfogni, az nem lesz egyszerű úgy, hogy Edelman-re és Amendola-ra is figyelni kell.Majd kimegy még James White a számokon kívülre, s vagy ő vagy Gronk marad egy az egyben Miller-rel. 😊
peterk2005
Készüljetek egy Gronk-Edelman-Dola-LaFell-White ötösre!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Én egy kicsit komolyabb pressure-t szeretnék látni a Pats ellen, mint amit a Steelers ellen nyomtunk, sokszor nagyon súlytalannak éreztem a front 7-t. A secondary-ben azokat a barom elváltásokat meg, amikből szívtunk pár nagy play-t, meg remélem nagyon gyorsan kijavítják...Ez a secondary nem a zónázásra van kitalálva, az látszik.😊 Néha úgy kóvályogtak, mint gólyaf*** a levegőben. A Pats ellen szerintem nem is fogunk zónázni, nem deep threat csapat, és ellenük kell/jobb a press a LOS-on. Emberezve viszont Gronkot kell(ene) megfogni, az nem lesz egyszerű úgy, hogy Edelman-re és Amendola-ra is figyelni kell.
StormST

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Grat a csapatnak ! Az O# döcögős volt, de amikor kellett végig tudtunk vinni egy jó drive-ot ! Jó meccs, volt, kiváltképpen azért, mert a Vasas remekül közdött, nekik is Grat. Jöhet a Pats, ott rushra nem nagyon kell figyelni, inkább csak állítsuk meg a Gronk-Edelman-Brady triót. Támadó oldalon olyan volt a Broncos, mint a szezon elején, de legalább nyerjük a meccseket. Érdemes megemlíteni mekkorát játszott az ST, K. Webster nagyon jól játszott. Pár játékot elrontottunk mindkét oldalon, Onál a droppokat kéne kijavítani, defense-nél az elváltásokat, amikből lettek big playek Pittsburghi oldalon. Mégegyszer grat a csapatnak, és a Vasasnak is 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Én egy kicsit komolyabb pressure-t szeretnék látni a Pats ellen, mint amit a Steelers ellen nyomtunk, sokszor nagyon súlytalannak éreztem a front 7-t. A secondary-ben azokat a barom elváltásokat meg, amikből szívtunk pár nagy play-t, meg remélem nagyon gyorsan kijavítják...Voltak könnyen elkapható labdák is, amikből drop lett, de volt több olyan is, ahol PM hibázott. Remélem mindkettő inkább a kapcsolatokban a PM kimaradása miatt bekövetkezett rozsdásság miatt volt és vasárnapra javul majd a helyzet...Igen. Mondjuk nagyobb kérdés, hogy D oldalon mit fogunk csinálni Bradyékkel. A mi O-nk most nem úgy van kitalálva, hogy 30-40 pontot pakoljon fel a táblára, még dropok nélkül sem szerintem. Úgyhogy valahogy muszáj lesz limitálni a Pats passzjátékát.
StormST
levaisw3
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 10 éve
Voltak könnyen elkapható labdák is, amikből drop lett, de volt több olyan is, ahol PM hibázott. Remélem mindkettő inkább a kapcsolatokban a PM kimaradása miatt bekövetkezett rozsdásság miatt volt és vasárnapra javul majd a helyzet...Igen. Mondjuk nagyobb kérdés, hogy D oldalon mit fogunk csinálni Bradyékkel. A mi O-nk most nem úgy van kitalálva, hogy 30-40 pontot pakoljon fel a táblára, még dropok nélkül sem szerintem. Úgyhogy valahogy muszáj lesz limitálni a Pats passzjátékát.
StormST
több mint 10 éve
Voltak könnyen elkapható labdák is, amikből drop lett, de volt több olyan is, ahol PM hibázott. Remélem mindkettő inkább a kapcsolatokban a PM kimaradása miatt bekövetkezett rozsdásság miatt volt és vasárnapra javul majd a helyzet...
több mint 10 éve
A droppokról meg annyit, hogy amikor OZ passzolt azokat is rendszeresen eldroppolták. Szóval ez inkább az egész évet tekintve kritika.levaisw3Egyetértek. A dropok jó része sima 5-10 yardos rövid passz volt, ahol a szélnek aligha volt szerepe. Túl sok volt a drop, nincs ezen mit szépíteni. Anderson és DT is saját magukat hibáztatta egyébként a meccs után, nem fogták a szélre. A szélnek talán arra a két mélyebb passzra volt komolyabb hatása, amiből az egyiket Big Ben a másikat Manning engedett el. Big Bené az első playben lett kb. egy méterrel hosszabb - szerencsénkre, mert ha nem tolja meg a szél, azt beszoptuk volna. Manningé pedig tán a második negyedben volt, amikor DT szakad el és dobta túl ő is kb. egy méterrel. Abból meg TD lett volna, ott meg a Steelersnek segített a szél, szóval egál. 😊
McManus-t viszont nagyon nagy dícséret illeti, mert az ő dolgát viszont nagyon megnehezítette a szél, és nem hibázott. Az első félidő végi FG-ja 50 körülről bravúr volt, látszott, hogy a végén métereket tolja jobbra a szél a labdát.

több mint 10 éve
De most már aztán tessék PM-et meggyűrűztetni, ha már így alakult!Érdekes szerintem senki nem volt szar 😀
Két gondolat a leírtakhoz:
- nekem az volt fura, hogy amikor PM lefeküdt aludni, majd felpattant, az nem volt challenge-elhető. Nem értettem, miért nem? Erre mi a magyarázat?
- sok volt a dropotok, de szerintem PM is szar volt. Azokat a labdákat baromi nehéz volt elkapni, amiket ő hajigált, ütemtelenek voltak a dobásai, lassúak és sokszor kacsázott a labda a levegőben. Mindezt csak az elkapók védelmében említem meg!
Még egyszer SB-győzelmi ünneplést kívánok nektek!
Szokol
Ha azt nézzük mekkora szél volt én minimum arra számítottam, hogy mindkét oldalon 2-3 INT becsúszik. Ahhoz képest BB 24/37, PM 21/37 0 int 0 td.
A QB-teknek külön dicséret. NFL szakértők nyomták a héten, hogy nem tud 10 yardnál messzebb dobni, első playben máris előrevágott egy hosszút. 😀
A droppokról meg annyit, hogy amikor OZ passzolt azokat is rendszeresen eldroppolták. Szóval ez inkább az egész évet tekintve kritika.
több mint 10 éve
Az mondjuk érdekes volt, a down by contact challenge-elhető, ez lényegében ugyanilyen helyzet volt. Amúgy akármi miatt is, de megspórolt nektek egy elvesztett időkérést...az volt a kérdés, hogy feladta-e a playt.
Black_Adder
ugye ha földre megy, akkor már nem lehet megütni. itt az volt az érdekes, hogy felállt, és Tomlin azt vitatta, hogy magától ment le, jelezve, hogy vége a playnek. ez ugye csak azért fontos, mert ha feladja, földre megy és érkezik valaki, hogy megüsse, akkor az 15 yard, hiszen lefeküdt, már vége a playnek. itt viszont simán felállhatott, amitől viszont véleményes lesz a helyzet, de nem visszanézhető.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Gratulálok! Jó meccs volt, megérdemelten húztátok be.
több mint 10 éve
De most már aztán tessék PM-et meggyűrűztetni, ha már így alakult!Az mondjuk érdekes volt, a down by contact challenge-elhető, ez lényegében ugyanilyen helyzet volt. Amúgy akármi miatt is, de megspórolt nektek egy elvesztett időkérést...
Két gondolat a leírtakhoz:
- nekem az volt fura, hogy amikor PM lefeküdt aludni, majd felpattant, az nem volt challenge-elhető. Nem értettem, miért nem? Erre mi a magyarázat?
- sok volt a dropotok, de szerintem PM is szar volt. Azokat a labdákat baromi nehéz volt elkapni, amiket ő hajigált, ütemtelenek voltak a dobásai, lassúak és sokszor kacsázott a labda a levegőben. Mindezt csak az elkapók védelmében említem meg!
Szokol
PM sok kacsát dobott, azoknak a szél nem tesz jót... A droppokon nem lepődtem meg.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
De most már aztán tessék PM-et meggyűrűztetni, ha már így alakult!Két gondolat a leírtakhoz:
több mint 10 éve
Egyetértek, így tiszta lesz a kép, akármilyen lesz is... 😊Ezert lesz jo,ha most mindenki jatszik itt is,ott isJó, hát nekünk csak Ware hiányzott és egyazon play-nél esett ki Ward és Sly Williams az első negyed végén, meg hát ugye PM... 😊Hightower kihullott a 2. negyedben, Gronk meg a 4.-ben. Egyébként full csapat volt. 😊Abban bízhatunk azért, hogy a Pats ellen nem volt ilyen gond (igaz akkor nem volt Edelman).+Amendola, +a védelemből Collins
peterk2005
gordon
tomi-tomi
StormST
kolok1972
több mint 10 éve
Backward progress-nél ugyanúgy megállhat a play, ha a bírók úgy ítélik meg, hogy véget ért a játék, ha nem így lenne, akkor kb. bármikor felkaphatná a RB-t egy DL és befuthatna vele safety-re (sarkítás, de talán így érthető)... 😊Vissza kéne néznem, de nagyon úgy emlékszem, hogy megállították a play-t, "progress"-el, onnantól már hulla mindegy, hogy fumble/passz/TD/Hail Mary/világvége jön, a play-nek vége és ez nem visszanézhető, judgement call, ahogy a holding és társai. Kb. mint amikor egy RB-t körbevesznek 5-en és sípszó után kirángatják a kezéből a labdát, ha megállították a play-t a zebrák, akkor az a fumble már nem visszanézhető, mert "nem történt meg"...Ok, hogy megállítanak egy játékot, ha megáll a forward progress, de ez backward progress volt 😊. Bár nem beszéltem a bírókkal azóta, de szerintem inkább azért állították meg, mert azt hitték, hogy BB lent volt, mielőtt eldobta, és pont ezért kellett volna hivatalból visszanézni, mert fumbligyanús volt.
Szerk.: Kicsit rosszul fogalmaztam a korábbiban, az "ilyen" nem erre a play-re akart vonatkozni, csak akkor még idegállapotban voltam 😀
StormST
Ettől függetlenül:
Amúgy nem úgy van, hogy a labda helye bármelyik play-ben cselendzselhető, ha az edzőbá úgy gondolja? Tudom hogy 2 percen belül nincs cselendzs, de azon kívül. És ha ilyenkor észreveszik, hogy nem is volt lent, akkor ítélhetnek fumble-t, holott nem is erre ment a cselendzs?
Lecsó
A spot challenge-elhető, de akkor csak a labda helyzete változtatható, a birtokló csapat nem, amennyiben persze nem 4th down megvolt/nem volt meg esetéről beszélünk... 😊
több mint 10 éve
Én most is örülök, hogy PM lesz a kezdő.Jó, hát nekünk csak Ware hiányzott és egyazon play-nél esett ki Ward és Sly Williams az első negyed végén, meg hát ugye PM... 😊Hightower kihullott a 2. negyedben, Gronk meg a 4.-ben. Egyébként full csapat volt. 😊Abban bízhatunk azért, hogy a Pats ellen nem volt ilyen gond (igaz akkor nem volt Edelman).+Amendola, +a védelemből Collins
peterk2005
gordon
tomi-tomi
StormST
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Ezert lesz jo,ha most mindenki jatszik itt is,ott isJó, hát nekünk csak Ware hiányzott és egyazon play-nél esett ki Ward és Sly Williams az első negyed végén, meg hát ugye PM... 😊Hightower kihullott a 2. negyedben, Gronk meg a 4.-ben. Egyébként full csapat volt. 😊Abban bízhatunk azért, hogy a Pats ellen nem volt ilyen gond (igaz akkor nem volt Edelman).+Amendola, +a védelemből Collins
peterk2005
gordon
tomi-tomi
StormST
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.