NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 10 aktív topik

Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 497 — Keep pounding
Jöhet a Pats, ott rushra nem nagyon kell figyelni, inkább csak állítsuk meg a Gronk-Edelman-Brady triót.
Heisman Trophy
Bocsi..De a Broncos D# passrush-a mögött rögtön a Patriots-é szerepel a ligában..Nekünk volt a 2. legtöbb sack-ünk és irányító siettetésünk az alapszakaszban..Sajna ezt mindenki elfelejti. A KC elleni meccsen is mindenki féltette Bradyt mert összefogják törni Haliék, Houstonnal együtt, aztán Smith-nek kellett futni egész meccsen az életéért..
Nagyobb nyomás lesz Manning-en, mint Brady-n szerintem..Brady mobilisabb, gyorsabb irányító..
A Gronk-Edelman-Brady trió meg azért tud működni, mert mindig van egy minőségi 3. vagy 4. lehetőség, akit már nem tudnak levédekezni a védők..A játékaink kifejezetten gyorsak, átlagban 2,3 másodperces hívásaink vannak.. Ennyi idő alatt nehéz odaérni Brady-hez, 2 ember alapon elmegy Gronkra, Edelman és Dola keresztmozgással megint elvisz három embert, s ekkor lép előre White, Martin, Lafell elkapásokban, vagy Jackson futásban..
Ez nem az őszi Patriots lesz, akivel játszottatok..
kyobalu
A szövegkörnyezetből arra következtetek, hogy a futójátéknak a részetekről történő ignorálására gondolt a szerző, vagyis vélhetően lesz 50 passzkisérlet és 10 futás. Nem kell minden hsz-ben a Pats elleni összesküvéselméletet látni.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Jöhet a Pats, ott rushra nem nagyon kell figyelni, inkább csak állítsuk meg a Gronk-Edelman-Brady triót.
Heisman Trophy
Bocsi..De a Broncos D# passrush-a mögött rögtön a Patriots-é szerepel a ligában..Nekünk volt a 2. legtöbb sack-ünk és irányító siettetésünk az alapszakaszban..Sajna ezt mindenki elfelejti. A KC elleni meccsen is mindenki féltette Bradyt mert összefogják törni Haliék, Houstonnal együtt, aztán Smith-nek kellett futni egész meccsen az életéért..
Nagyobb nyomás lesz Manning-en, mint Brady-n szerintem..Brady mobilisabb, gyorsabb irányító..
A Gronk-Edelman-Brady trió meg azért tud működni, mert mindig van egy minőségi 3. vagy 4. lehetőség, akit már nem tudnak levédekezni a védők..A játékaink kifejezetten gyorsak, átlagban 2,3 másodperces hívásaink vannak.. Ennyi idő alatt nehéz odaérni Brady-hez, 2 ember alapon elmegy Gronkra, Edelman és Dola keresztmozgással megint elvisz három embert, s ekkor lép előre White, Martin, Lafell elkapásokban, vagy Jackson futásban..
Ez nem az őszi Patriots lesz, akivel játszottatok..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
 twitter.com/ESPNNFL/status/689079454908465158
Negritis
Kisebbségi komplexus és frusztráció level 99. 😊 A mi szezonunk sikeres volt (többet kaptunk, mint vártunk), az övék nem, szóval ennyi örömük legyen. 😊
Soldados
Tomlin, Porter és a többiek meg a földre szállt angyalok. Hagyjuk a lekezelő hülyeséget.
Amadeus91
Ezt senki nem mondta. 😉 Bár engem nem zavar, hogy nem angyalok, viszont nincs is olyan frusztrációjuk és komplexusuk, ami gátolná a csapat sikerességét. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 35 116
Negritis
Kisebbségi komplexus és frusztráció level 99. 😊 A mi szezonunk sikeres volt (többet kaptunk, mint vártunk), az övék nem, szóval ennyi örömük legyen. 😊
Soldados
Tomlin, Porter és a többiek meg a földre szállt angyalok. Hagyjuk a lekezelő hülyeséget.
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 24 186
Negritis
Soldados
Aki fiatalon elkezd szurkolni egy csapatnak, már lassan jön az unoka és még mindig nem látta PO-ban győzni a csapatát. Még jó hogy frusztrált lesz. 😊
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 496
Boldent már nem látjuk a PO-ban...
 espn.go.com/nfl/story/_/id/14596723/omar-bolden-denver-broncos-playoffs

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Negritis

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 304 — The only discipline that lasts, is self discipline
Negritis
Érdekes ez a divízión belüli utálat. 😊 Van egy-két ilyen rivalizálás, a Pats-Jets jut eszembe, vagy a Dallas-Phily (Giants).

A Denver-Oakland is ilyen? Szerintem ha volt is valamikor, manapság már nem. (A Coltsnál a South-ban teljesen más a helyzet, ott én kifejezetten drukkolni szoktam a div riválisoknak, ha ők jutnak tovább. Csak addig szurkolok ellenük, amíg a Colts meg nem nyeri a csoportot. A Bolts-on kívül a West-el is így vagyok.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
A Pats ellen szerintem nem is fogunk zónázni, nem deep threat csapat, és ellenük kell/jobb a press a LOS-on. Emberezve viszont Gronkot kell(ene) megfogni, az nem lesz egyszerű úgy, hogy Edelman-re és Amendola-ra is figyelni kell.
peterk2005
Majd kimegy még James White a számokon kívülre, s vagy ő vagy Gronk marad egy az egyben Miller-rel. 😊

Készüljetek egy Gronk-Edelman-Dola-LaFell-White ötösre!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 899 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 304 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én egy kicsit komolyabb pressure-t szeretnék látni a Pats ellen, mint amit a Steelers ellen nyomtunk, sokszor nagyon súlytalannak éreztem a front 7-t. A secondary-ben azokat a barom elváltásokat meg, amikből szívtunk pár nagy play-t, meg remélem nagyon gyorsan kijavítják...
StormST
Ez a secondary nem a zónázásra van kitalálva, az látszik.😊 Néha úgy kóvályogtak, mint gólyaf*** a levegőben. A Pats ellen szerintem nem is fogunk zónázni, nem deep threat csapat, és ellenük kell/jobb a press a LOS-on. Emberezve viszont Gronkot kell(ene) megfogni, az nem lesz egyszerű úgy, hogy Edelman-re és Amendola-ra is figyelni kell.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 538 — "Montoya por favor!"
Grat a csapatnak ! Az O# döcögős volt, de amikor kellett végig tudtunk vinni egy jó drive-ot ! Jó meccs, volt, kiváltképpen azért, mert a Vasas remekül közdött, nekik is Grat. Jöhet a Pats, ott rushra nem nagyon kell figyelni, inkább csak állítsuk meg a Gronk-Edelman-Brady triót. Támadó oldalon olyan volt a Broncos, mint a szezon elején, de legalább nyerjük a meccseket. Érdemes megemlíteni mekkorát játszott az ST, K. Webster nagyon jól játszott. Pár játékot elrontottunk mindkét oldalon, Onál a droppokat kéne kijavítani, defense-nél az elváltásokat, amikből lettek big playek Pittsburghi oldalon. Mégegyszer grat a csapatnak, és a Vasasnak is 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 13 297 — SB 50 Champion @ Grund
Voltak könnyen elkapható labdák is, amikből drop lett, de volt több olyan is, ahol PM hibázott. Remélem mindkettő inkább a kapcsolatokban a PM kimaradása miatt bekövetkezett rozsdásság miatt volt és vasárnapra javul majd a helyzet...
StormST
Igen. Mondjuk nagyobb kérdés, hogy D oldalon mit fogunk csinálni Bradyékkel. A mi O-nk most nem úgy van kitalálva, hogy 30-40 pontot pakoljon fel a táblára, még dropok nélkül sem szerintem. Úgyhogy valahogy muszáj lesz limitálni a Pats passzjátékát.
levaisw3
Én egy kicsit komolyabb pressure-t szeretnék látni a Pats ellen, mint amit a Steelers ellen nyomtunk, sokszor nagyon súlytalannak éreztem a front 7-t. A secondary-ben azokat a barom elváltásokat meg, amikből szívtunk pár nagy play-t, meg remélem nagyon gyorsan kijavítják...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 10 éve
levaisw3 Denver Broncos 89
Voltak könnyen elkapható labdák is, amikből drop lett, de volt több olyan is, ahol PM hibázott. Remélem mindkettő inkább a kapcsolatokban a PM kimaradása miatt bekövetkezett rozsdásság miatt volt és vasárnapra javul majd a helyzet...
StormST
Igen. Mondjuk nagyobb kérdés, hogy D oldalon mit fogunk csinálni Bradyékkel. A mi O-nk most nem úgy van kitalálva, hogy 30-40 pontot pakoljon fel a táblára, még dropok nélkül sem szerintem. Úgyhogy valahogy muszáj lesz limitálni a Pats passzjátékát.
több mint 10 éve

több mint 10 éve
A droppokról meg annyit, hogy amikor OZ passzolt azokat is rendszeresen eldroppolták. Szóval ez inkább az egész évet tekintve kritika.levaisw3
Egyetértek. A dropok jó része sima 5-10 yardos rövid passz volt, ahol a szélnek aligha volt szerepe. Túl sok volt a drop, nincs ezen mit szépíteni. Anderson és DT is saját magukat hibáztatta egyébként a meccs után, nem fogták a szélre. A szélnek talán arra a két mélyebb passzra volt komolyabb hatása, amiből az egyiket Big Ben a másikat Manning engedett el. Big Bené az első playben lett kb. egy méterrel hosszabb - szerencsénkre, mert ha nem tolja meg a szél, azt beszoptuk volna. Manningé pedig tán a második negyedben volt, amikor DT szakad el és dobta túl ő is kb. egy méterrel. Abból meg TD lett volna, ott meg a Steelersnek segített a szél, szóval egál. 😊

McManus-t viszont nagyon nagy dícséret illeti, mert az ő dolgát viszont nagyon megnehezítette a szél, és nem hibázott. Az első félidő végi FG-ja 50 körülről bravúr volt, látszott, hogy a végén métereket tolja jobbra a szél a labdát.

több mint 10 éve
levaisw3 Denver Broncos 89
De most már aztán tessék PM-et meggyűrűztetni, ha már így alakult!

Két gondolat a leírtakhoz:

- nekem az volt fura, hogy amikor PM lefeküdt aludni, majd felpattant, az nem volt challenge-elhető. Nem értettem, miért nem? Erre mi a magyarázat?

- sok volt a dropotok, de szerintem PM is szar volt. Azokat a labdákat baromi nehéz volt elkapni, amiket ő hajigált, ütemtelenek voltak a dobásai, lassúak és sokszor kacsázott a labda a levegőben. Mindezt csak az elkapók védelmében említem meg!

Még egyszer SB-győzelmi ünneplést kívánok nektek!
Szokol
Érdekes szerintem senki nem volt szar 😀
Ha azt nézzük mekkora szél volt én minimum arra számítottam, hogy mindkét oldalon 2-3 INT becsúszik. Ahhoz képest BB 24/37, PM 21/37 0 int 0 td.

A QB-teknek külön dicséret. NFL szakértők nyomták a héten, hogy nem tud 10 yardnál messzebb dobni, első playben máris előrevágott egy hosszút. 😀

A droppokról meg annyit, hogy amikor OZ passzolt azokat is rendszeresen eldroppolták. Szóval ez inkább az egész évet tekintve kritika.
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Az mondjuk érdekes volt, a down by contact challenge-elhető, ez lényegében ugyanilyen helyzet volt. Amúgy akármi miatt is, de megspórolt nektek egy elvesztett időkérést...
Black_Adder
az volt a kérdés, hogy feladta-e a playt.
ugye ha földre megy, akkor már nem lehet megütni. itt az volt az érdekes, hogy felállt, és Tomlin azt vitatta, hogy magától ment le, jelezve, hogy vége a playnek. ez ugye csak azért fontos, mert ha feladja, földre megy és érkezik valaki, hogy megüsse, akkor az 15 yard, hiszen lefeküdt, már vége a playnek. itt viszont simán felállhatott, amitől viszont véleményes lesz a helyzet, de nem visszanézhető.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 796 — Steelers fan
Gratulálok! Jó meccs volt, megérdemelten húztátok be.
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 496

- nekem az volt fura, hogy amikor PM lefeküdt aludni, majd felpattant, az nem volt challenge-elhető. Nem értettem, miért nem? Erre mi a magyarázat?

- sok volt a dropotok, de szerintem PM is szar volt. Azokat a labdákat baromi nehéz volt elkapni, amiket ő hajigált, ütemtelenek voltak a dobásai, lassúak és sokszor kacsázott a labda a levegőben. Mindezt csak az elkapók védelmében említem meg!

Szokol
Az mondjuk érdekes volt, a down by contact challenge-elhető, ez lényegében ugyanilyen helyzet volt. Amúgy akármi miatt is, de megspórolt nektek egy elvesztett időkérést...

PM sok kacsát dobott, azoknak a szél nem tesz jót... A droppokon nem lepődtem meg.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 455 — Steelers fan

több mint 10 éve
Abban bízhatunk azért, hogy a Pats ellen nem volt ilyen gond (igaz akkor nem volt Edelman).
peterk2005
+Amendola, +a védelemből Collins
gordon
Hightower kihullott a 2. negyedben, Gronk meg a 4.-ben. Egyébként full csapat volt. 😊
tomi-tomi
Jó, hát nekünk csak Ware hiányzott és egyazon play-nél esett ki Ward és Sly Williams az első negyed végén, meg hát ugye PM... 😊
StormST
Ezert lesz jo,ha most mindenki jatszik itt is,ott is
kolok1972
Egyetértek, így tiszta lesz a kép, akármilyen lesz is... 😊

több mint 10 éve
Vissza kéne néznem, de nagyon úgy emlékszem, hogy megállították a play-t, "progress"-el, onnantól már hulla mindegy, hogy fumble/passz/TD/Hail Mary/világvége jön, a play-nek vége és ez nem visszanézhető, judgement call, ahogy a holding és társai. Kb. mint amikor egy RB-t körbevesznek 5-en és sípszó után kirángatják a kezéből a labdát, ha megállították a play-t a zebrák, akkor az a fumble már nem visszanézhető, mert "nem történt meg"...

Szerk.: Kicsit rosszul fogalmaztam a korábbiban, az "ilyen" nem erre a play-re akart vonatkozni, csak akkor még idegállapotban voltam 😀
StormST
Ok, hogy megállítanak egy játékot, ha megáll a forward progress, de ez backward progress volt 😊. Bár nem beszéltem a bírókkal azóta, de szerintem inkább azért állították meg, mert azt hitték, hogy BB lent volt, mielőtt eldobta, és pont ezért kellett volna hivatalból visszanézni, mert fumbligyanús volt.

Ettől függetlenül:
Amúgy nem úgy van, hogy a labda helye bármelyik play-ben cselendzselhető, ha az edzőbá úgy gondolja? Tudom hogy 2 percen belül nincs cselendzs, de azon kívül. És ha ilyenkor észreveszik, hogy nem is volt lent, akkor ítélhetnek fumble-t, holott nem is erre ment a cselendzs?
Lecsó
Backward progress-nél ugyanúgy megállhat a play, ha a bírók úgy ítélik meg, hogy véget ért a játék, ha nem így lenne, akkor kb. bármikor felkaphatná a RB-t egy DL és befuthatna vele safety-re (sarkítás, de talán így érthető)... 😊

A spot challenge-elhető, de akkor csak a labda helyzete változtatható, a birtokló csapat nem, amennyiben persze nem 4th down megvolt/nem volt meg esetéről beszélünk... 😊

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Abban bízhatunk azért, hogy a Pats ellen nem volt ilyen gond (igaz akkor nem volt Edelman).
peterk2005
gordon
Hightower kihullott a 2. negyedben, Gronk meg a 4.-ben. Egyébként full csapat volt. 😊
tomi-tomi
Jó, hát nekünk csak Ware hiányzott és egyazon play-nél esett ki Ward és Sly Williams az első negyed végén, meg hát ugye PM... 😊
StormST
Én most is örülök, hogy PM lesz a kezdő.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 143 — Pats fan
peterk2005
gordon
tomi-tomi
StormST
Ezert lesz jo,ha most mindenki jatszik itt is,ott is

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.