Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 10 éve
Beépülsz és belülről próbálsz bomlasztani? 😀Bocsánat...nekem ezzel komoly feladatom van 😉OFF: kellett egy kis idő, hogy levonjam, hiába látok nálad minden Broncos-t, Steelers fan vagy, lassulok... 😀hát a 2-3 sack bőven benne van róla...bár a ti sack-gyárosaitok inkább a szélekről indulnak...sokat szívunk Wallace miatt idén, de persze Pouncey igencsak magas színvonalon játszana, Wallace meg hát...ne érts félre, számomra annál nagyobb törlesztés nem is lenne (kellene), ha menne róla 2-3 sack, meg sacc/kb summa -5-10 yard futás sikerülne... A sípszó utáni keménykedést meg hagyjuk meg másnak. Ahogy a Colts meccs óta általában tesszük (beleértve a Vasas elleni odavágót is)...mennyire örültek volna a Steelers szurkolói ha sose látják Wallace-t a kezdőben...ő kapta az egész ligában a centerek között a legtöbb büntetést...de sajnos Pouncey megsérült így az egész évet kihagyta...felesleges törleszteni, mert játékban lehet jobban jártok vele, mint ha mondjuk Hubbard vagy Doug Legursky lenne ottEgy füle se maradna Wallace-nak, vagy inkább az árnyékának, ...miközben simán elkapnák mellette a labdát...Várható volt és lesz, hogy Wallace-t előveszik, meg is érdemelné a szememben, hogy kicsit megfingassák, ordas nagy faszság volt, amit csinált, csak ügyesen kellene csinálni, a szabályok és a sérülésveszély határain belül, ami persze leányálom, ha tényleg el akarják kapni...ilyenkor sajnálom hogy nincs már Mays 😀
StormST
Negritis
de azért én bízom Malik Jacksonban, őt se kell félteni ha törlesztésről van szó, nem szokott habozni kezelésbe venni a pácienseket, és a 15 yard büntetés se szokta zavarni különösképp...
Komolyra fordítva a szót, szerintem nem ártott nekünk, egy oktató videó h milyen következményei lehetnek annak, ha az ember elveszti a fejét vagy feflül a provokációnak.
A Colts meccs óta jelentős előrelépés történt higgadtság terén, de mindig jót tesz feleleveníteni a célokat és okokat...
Black_Adder
Klaci79
Black_Adder
Klaci79
ON:
Ismerjük az érzést mi is, lásd Clady kontra bárki, aki OT-ben játszott nálunk idén...
StormST
Klaci79

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Bocsánat...nekem ezzel komoly feladatom van 😉OFF: kellett egy kis idő, hogy levonjam, hiába látok nálad minden Broncos-t, Steelers fan vagy, lassulok... 😀hát a 2-3 sack bőven benne van róla...bár a ti sack-gyárosaitok inkább a szélekről indulnak...sokat szívunk Wallace miatt idén, de persze Pouncey igencsak magas színvonalon játszana, Wallace meg hát...ne érts félre, számomra annál nagyobb törlesztés nem is lenne (kellene), ha menne róla 2-3 sack, meg sacc/kb summa -5-10 yard futás sikerülne... A sípszó utáni keménykedést meg hagyjuk meg másnak. Ahogy a Colts meccs óta általában tesszük (beleértve a Vasas elleni odavágót is)...mennyire örültek volna a Steelers szurkolói ha sose látják Wallace-t a kezdőben...ő kapta az egész ligában a centerek között a legtöbb büntetést...de sajnos Pouncey megsérült így az egész évet kihagyta...felesleges törleszteni, mert játékban lehet jobban jártok vele, mint ha mondjuk Hubbard vagy Doug Legursky lenne ottEgy füle se maradna Wallace-nak, vagy inkább az árnyékának, ...miközben simán elkapnák mellette a labdát...Várható volt és lesz, hogy Wallace-t előveszik, meg is érdemelné a szememben, hogy kicsit megfingassák, ordas nagy faszság volt, amit csinált, csak ügyesen kellene csinálni, a szabályok és a sérülésveszély határain belül, ami persze leányálom, ha tényleg el akarják kapni...ilyenkor sajnálom hogy nincs már Mays 😀
StormST
Negritis
de azért én bízom Malik Jacksonban, őt se kell félteni ha törlesztésről van szó, nem szokott habozni kezelésbe venni a pácienseket, és a 15 yard büntetés se szokta zavarni különösképp...
Komolyra fordítva a szót, szerintem nem ártott nekünk, egy oktató videó h milyen következményei lehetnek annak, ha az ember elveszti a fejét vagy feflül a provokációnak.
A Colts meccs óta jelentős előrelépés történt higgadtság terén, de mindig jót tesz feleleveníteni a célokat és okokat...
Black_Adder
Klaci79
Black_Adder
Klaci79
ON:
Ismerjük az érzést mi is, lásd Clady kontra bárki, aki OT-ben játszott nálunk idén...
StormST
több mint 10 éve
OFF: kellett egy kis idő, hogy levonjam, hiába látok nálad minden Broncos-t, Steelers fan vagy, lassulok... 😀OFF:
StormST
Laci ,az a Jets címer az neked komoly, vagy meghackeltek?
- Klemó
Én javasoltam neki, miután nem sokkal Ben múlt heti "parádéja" előtt rendelt Roethlisberger mezt, a college playoffra pedig Michigan State logót állított be.
Bár lehet a profilképet is cserélni kellene...
- vassadi
I wanna' that ring again!
több mint 10 éve
OFF: kellett egy kis idő, hogy levonjam, hiába látok nálad minden Broncos-t, Steelers fan vagy, lassulok... 😀hát a 2-3 sack bőven benne van róla...bár a ti sack-gyárosaitok inkább a szélekről indulnak...sokat szívunk Wallace miatt idén, de persze Pouncey igencsak magas színvonalon játszana, Wallace meg hát...ne érts félre, számomra annál nagyobb törlesztés nem is lenne (kellene), ha menne róla 2-3 sack, meg sacc/kb summa -5-10 yard futás sikerülne... A sípszó utáni keménykedést meg hagyjuk meg másnak. Ahogy a Colts meccs óta általában tesszük (beleértve a Vasas elleni odavágót is)...mennyire örültek volna a Steelers szurkolói ha sose látják Wallace-t a kezdőben...ő kapta az egész ligában a centerek között a legtöbb büntetést...de sajnos Pouncey megsérült így az egész évet kihagyta...felesleges törleszteni, mert játékban lehet jobban jártok vele, mint ha mondjuk Hubbard vagy Doug Legursky lenne ottEgy füle se maradna Wallace-nak, vagy inkább az árnyékának, ...miközben simán elkapnák mellette a labdát...Várható volt és lesz, hogy Wallace-t előveszik, meg is érdemelné a szememben, hogy kicsit megfingassák, ordas nagy faszság volt, amit csinált, csak ügyesen kellene csinálni, a szabályok és a sérülésveszély határain belül, ami persze leányálom, ha tényleg el akarják kapni...ilyenkor sajnálom hogy nincs már Mays 😀
StormST
Negritis
Black_Adder
Klaci79
Black_Adder
Klaci79
ON:

több mint 10 éve
egyébként remélem Wolfe megint beast leszMeg Manning és "nyugodt" meccs lesz. 😉
Negritis
I wanna' that ring again!
több mint 10 éve
egyébként remélem Wolfe megint beast lesz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
hát a 2-3 sack bőven benne van róla...bár a ti sack-gyárosaitok inkább a szélekről indulnak...sokat szívunk Wallace miatt idén, de persze Pouncey igencsak magas színvonalon játszana, Wallace meg hát...ne érts félre, számomra annál nagyobb törlesztés nem is lenne (kellene), ha menne róla 2-3 sack, meg sacc/kb summa -5-10 yard futás sikerülne... A sípszó utáni keménykedést meg hagyjuk meg másnak. Ahogy a Colts meccs óta általában tesszük (beleértve a Vasas elleni odavágót is)...mennyire örültek volna a Steelers szurkolói ha sose látják Wallace-t a kezdőben...ő kapta az egész ligában a centerek között a legtöbb büntetést...de sajnos Pouncey megsérült így az egész évet kihagyta...felesleges törleszteni, mert játékban lehet jobban jártok vele, mint ha mondjuk Hubbard vagy Doug Legursky lenne ottEgy füle se maradna Wallace-nak, vagy inkább az árnyékának, ...miközben simán elkapnák mellette a labdát...Várható volt és lesz, hogy Wallace-t előveszik, meg is érdemelné a szememben, hogy kicsit megfingassák, ordas nagy faszság volt, amit csinált, csak ügyesen kellene csinálni, a szabályok és a sérülésveszély határain belül, ami persze leányálom, ha tényleg el akarják kapni...ilyenkor sajnálom hogy nincs már Mays 😀
StormST
Negritis
Black_Adder
Klaci79
Black_Adder
több mint 10 éve
ne érts félre, számomra annál nagyobb törlesztés nem is lenne (kellene), ha menne róla 2-3 sack, meg sacc/kb summa -5-10 yard futás sikerülne... A sípszó utáni keménykedést meg hagyjuk meg másnak. Ahogy a Colts meccs óta általában tesszük (beleértve a Vasas elleni odavágót is)...mennyire örültek volna a Steelers szurkolói ha sose látják Wallace-t a kezdőben...ő kapta az egész ligában a centerek között a legtöbb büntetést...de sajnos Pouncey megsérült így az egész évet kihagyta...felesleges törleszteni, mert játékban lehet jobban jártok vele, mint ha mondjuk Hubbard vagy Doug Legursky lenne ottEgy füle se maradna Wallace-nak, vagy inkább az árnyékának, ...miközben simán elkapnák mellette a labdát...Várható volt és lesz, hogy Wallace-t előveszik, meg is érdemelné a szememben, hogy kicsit megfingassák, ordas nagy faszság volt, amit csinált, csak ügyesen kellene csinálni, a szabályok és a sérülésveszély határain belül, ami persze leányálom, ha tényleg el akarják kapni...ilyenkor sajnálom hogy nincs már Mays 😀
StormST
Negritis
Black_Adder
Klaci79
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
mennyire örültek volna a Steelers szurkolói ha sose látják Wallace-t a kezdőben...ő kapta az egész ligában a centerek között a legtöbb büntetést...de sajnos Pouncey megsérült így az egész évet kihagyta...felesleges törleszteni, mert játékban lehet jobban jártok vele, mint ha mondjuk Hubbard vagy Doug Legursky lenne ottEgy füle se maradna Wallace-nak, vagy inkább az árnyékának, ...miközben simán elkapnák mellette a labdát...Várható volt és lesz, hogy Wallace-t előveszik, meg is érdemelné a szememben, hogy kicsit megfingassák, ordas nagy faszság volt, amit csinált, csak ügyesen kellene csinálni, a szabályok és a sérülésveszély határain belül, ami persze leányálom, ha tényleg el akarják kapni...ilyenkor sajnálom hogy nincs már Mays 😀
StormST
Negritis
Black_Adder
több mint 10 éve
Egy füle se maradna Wallace-nak, vagy inkább az árnyékának, ...miközben simán elkapnák mellette a labdát...Várható volt és lesz, hogy Wallace-t előveszik, meg is érdemelné a szememben, hogy kicsit megfingassák, ordas nagy faszság volt, amit csinált, csak ügyesen kellene csinálni, a szabályok és a sérülésveszély határain belül, ami persze leányálom, ha tényleg el akarják kapni...ilyenkor sajnálom hogy nincs már Mays 😀
StormST
Negritis
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Soha nem felejtem el,pont házibuliban voltunk azon a bizonyos szombat éjjelen, elvonultam külön nézni a meccset hogy ne zavarjanak. A meccs után vége is lett a bulinak 😊 , viszont az a jelenet örökre emlékezetes marad eredménytől függetlenül.Sorry, lusta voltam megkeresni a nevet. És igen, közel volt a touchback, vissza is játszották a tv-n vagy 20-szor, talán még challenge is volt (ebben nem vagyok biztos), szerencsére nem ért be a labda és így tényleg legendás lehetett a play, touchback esetén kevésbé lett volna az... 😊Igen, 105 yard, leghosszabb TD nélküli play volt akkor, talán még most is az, az 1 yard környékén kapta el egy TE, miután a saját endzone-ja mélyén csinálta meg az INT-t. Igaz utána TD lett egy sima futással... 😊StormSTNem egy TE kapta el, hanem Ben Watson. Aki legalább 120 yard-ot sprintelt, mivel átlósan futotta végig a pályát. Nem mellesleg kb. fél yard-on múlott, hogy a forced fumble után nem touchback lett.
Paradox módon mindkét csapat számára legendás play lett.
tomi-tomi
StormST
több mint 10 éve
Már nagyon várom a meccset!Szezonunkkal én már elégedett vagyok, úgy hogy innen már minden gratis.
Ha ti mentek tovább akkor viszont szeretném, hogy Peyton helyreállítsa a családi egyensúlyt. Nem állja, hogy az öcsinek több gyűrűje van. 😊
több mint 10 éve
ilyenkor sajnálom hogy nincs már Mays 😀Nem túl jó ómen a Bengals meccs után, hogy a védelmünk nem felejtette el h Cody Wallace mit művelt a legutóbbi találkozónkon.Várható volt és lesz, hogy Wallace-t előveszik, meg is érdemelné a szememben, hogy kicsit megfingassák, ordas nagy faszság volt, amit csinált, csak ügyesen kellene csinálni, a szabályok és a sérülésveszély határain belül, ami persze leányálom, ha tényleg el akarják kapni...
Darian Stewart interjúrészlet:
"It's not going to be anything as far as cheap or anything. We're going to get him between the lines, between the whistles. He's going to be sore after the game, that's how I see it. He come out on a screen, he better not come at 2-6. I'm cutting him. There's where I'm at with it, because the (expletive) really (expletive) me off last time. You got me mad right now just thinking about it."
Az említett eset:
twitter.com/TheCauldron/status/678698783723511808/photo/1
Kubest egyébként megkérdezték a Bengals meccs végéről, azt mondta h mi minden héten tartunk egy meetinget az ehhez hasonló esetek elemzésére. A büntik terén sztem egész tisztességes javuláson mentünk keresztül, remélem nem most lesz a visszaesés, rohadtul nem hiányzik h mi is túlpörögjünk...
A sérültekkel kapcsolatban: jelen állás szerint mindenki edzeni fog holnap!
Általános Doktor
StormST
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
BB is rozoga. 😊 AB-nek épp nincs ki a négy kereke, DeWill-nek meg lába nincs. 😕 Viszont lépet már nem kell vinni, mert Ryan Clark visszavonult, szóval állunk elébe. 😉Azt is elmondom nektek, hogy életem legfájdalmasabb veresége is a Denverhez fűződik. Természetesen a Tebow-meccs. Láttam vesztes SB-t kétszer (95, 10), láttam először kikapni a csapatot divriválistól a PO-ban, ráadásul a Ravenstől (tavaly), vagy a Pats elleni konfdöntő 2004-ből, amikor a Steelers 15-1-gyel ment PO-ba. De azt a Tebow-s meccset semmi sem múlja alul. Azt a meccset ma sem akarom elhinni, hogyan kaphattunk ki. Ráadásul a sírból hoztuk vissza a meccset, hogy aztán az OT első playével vége is legyen a szezonnak. És nemcsak a szezonnak, a korszakos védelemnek (04-11) tulajdonképpen az volt a zárómeccse. Ez zárta le. Életem legkeserűbb NFL-pirulája volt. Nagyon vártam a PO-t, tudtuk, hogy az utolsó nagy dobásunk lehet, jók voltunk, 12-4-gyel mentünk a PO-ba, csak jó csapatoktól kaptunk ki (10-6-os Texans volt a leggyengébb L-ünk), egyetlen egyszer kaptunk 25 pont felett az idényben (az is az idénynyitón volt), utolsó 6 meccsünkből 5-ször 10 pontot se kaptunk. Így jöttünk a 8-8-as, épphogy PO-s, lesajnált, Tebow-s Broncoshoz. És jött Ike Taylor karrierjének legrosszabb napja. Az alapszakasz 16 meccsén alig több mint 400 yardot engedett, majd ezen az egy meccsen több mint 200-at. Na ez a meccs még ma is fáj. Meglopva éreztem magam. 😊Olyan rég volt, lehet igaz sem volt.
Félreértések elkerülése véget, megérdemeltétek. 😉
Soldados
Egyszer minden történet véget ér.
Most meg itt van nekünk a "rozoga" Manning. 😉
Meg persze Brokkoli-és-zeller...
Tebowért meg kaptunk egy Trevathant a hetedik osztályból.
De még mindig itt vagyunk.
Vàrunk bennetek!
Meleg zoknit, forró teàt, oxigént hozzatok magatokkal... 😊
Zalán
De Tüszi szétfut titeket. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Azt is elmondom nektek, hogy életem legfájdalmasabb veresége is a Denverhez fűződik. Természetesen a Tebow-meccs. Láttam vesztes SB-t kétszer (95, 10), láttam először kikapni a csapatot divriválistól a PO-ban, ráadásul a Ravenstől (tavaly), vagy a Pats elleni konfdöntő 2004-ből, amikor a Steelers 15-1-gyel ment PO-ba. De azt a Tebow-s meccset semmi sem múlja alul. Azt a meccset ma sem akarom elhinni, hogyan kaphattunk ki. Ráadásul a sírból hoztuk vissza a meccset, hogy aztán az OT első playével vége is legyen a szezonnak. És nemcsak a szezonnak, a korszakos védelemnek (04-11) tulajdonképpen az volt a zárómeccse. Ez zárta le. Életem legkeserűbb NFL-pirulája volt. Nagyon vártam a PO-t, tudtuk, hogy az utolsó nagy dobásunk lehet, jók voltunk, 12-4-gyel mentünk a PO-ba, csak jó csapatoktól kaptunk ki (10-6-os Texans volt a leggyengébb L-ünk), egyetlen egyszer kaptunk 25 pont felett az idényben (az is az idénynyitón volt), utolsó 6 meccsünkből 5-ször 10 pontot se kaptunk. Így jöttünk a 8-8-as, épphogy PO-s, lesajnált, Tebow-s Broncoshoz. És jött Ike Taylor karrierjének legrosszabb napja. Az alapszakasz 16 meccsén alig több mint 400 yardot engedett, majd ezen az egy meccsen több mint 200-at. Na ez a meccs még ma is fáj. Meglopva éreztem magam. 😊Olyan rég volt, lehet igaz sem volt.
Félreértések elkerülése véget, megérdemeltétek. 😉
Soldados
Egyszer minden történet véget ér.
Most meg itt van nekünk a "rozoga" Manning. 😉
Meg persze Brokkoli-és-zeller...
Tebowért meg kaptunk egy Trevathant a hetedik osztályból.
De még mindig itt vagyunk.
Vàrunk bennetek!
Meleg zoknit, forró teàt, oxigént hozzatok magatokkal... 😊
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
Sorry, lusta voltam megkeresni a nevet. És igen, közel volt a touchback, vissza is játszották a tv-n vagy 20-szor, talán még challenge is volt (ebben nem vagyok biztos), szerencsére nem ért be a labda és így tényleg legendás lehetett a play, touchback esetén kevésbé lett volna az... 😊Igen, 105 yard, leghosszabb TD nélküli play volt akkor, talán még most is az, az 1 yard környékén kapta el egy TE, miután a saját endzone-ja mélyén csinálta meg az INT-t. Igaz utána TD lett egy sima futással... 😊StormSTNem egy TE kapta el, hanem Ben Watson. Aki legalább 120 yard-ot sprintelt, mivel átlósan futotta végig a pályát. Nem mellesleg kb. fél yard-on múlott, hogy a forced fumble után nem touchback lett.
tomi-tomi

több mint 10 éve
nagyon előreszaladtunk, ezt majd jövőhéten elevenítgessük fel 😉Igen, 105 yard, leghosszabb TD nélküli play volt akkor, talán még most is az, az 1 yard környékén kapta el egy TE, miután a saját endzone-ja mélyén csinálta meg az INT-t. Igaz utána TD lett egy sima futással... 😊StormSTNem egy TE kapta el, hanem Ben Watson. Aki legalább 120 yard-ot sprintelt, mivel átlósan futotta végig a pályát. Nem mellesleg kb. fél yard-on múlott, hogy a forced fumble után nem touchback lett.
tomi-tomi
több mint 10 éve
Igen, 105 yard, leghosszabb TD nélküli play volt akkor, talán még most is az, az 1 yard környékén kapta el egy TE, miután a saját endzone-ja mélyén csinálta meg az INT-t. Igaz utána TD lett egy sima futással... 😊StormSTNem egy TE kapta el, hanem Ben Watson. Aki legalább 120 yard-ot sprintelt, mivel átlósan futotta végig a pályát. Nem mellesleg kb. fél yard-on múlott, hogy a forced fumble után nem touchback lett.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Azt is elmondom nektek, hogy életem legfájdalmasabb veresége is a Denverhez fűződik. Természetesen a Tebow-meccs. Láttam vesztes SB-t kétszer (95, 10), láttam először kikapni a csapatot divriválistól a PO-ban, ráadásul a Ravenstől (tavaly), vagy a Pats elleni konfdöntő 2004-ből, amikor a Steelers 15-1-gyel ment PO-ba. De azt a Tebow-s meccset semmi sem múlja alul. Azt a meccset ma sem akarom elhinni, hogyan kaphattunk ki. Ráadásul a sírból hoztuk vissza a meccset, hogy aztán az OT első playével vége is legyen a szezonnak. És nemcsak a szezonnak, a korszakos védelemnek (04-11) tulajdonképpen az volt a zárómeccse. Ez zárta le. Életem legkeserűbb NFL-pirulája volt. Nagyon vártam a PO-t, tudtuk, hogy az utolsó nagy dobásunk lehet, jók voltunk, 12-4-gyel mentünk a PO-ba, csak jó csapatoktól kaptunk ki (10-6-os Texans volt a leggyengébb L-ünk), egyetlen egyszer kaptunk 25 pont felett az idényben (az is az idénynyitón volt), utolsó 6 meccsünkből 5-ször 10 pontot se kaptunk. Így jöttünk a 8-8-as, épphogy PO-s, lesajnált, Tebow-s Broncoshoz. És jött Ike Taylor karrierjének legrosszabb napja. Az alapszakasz 16 meccsén alig több mint 400 yardot engedett, majd ezen az egy meccsen több mint 200-at. Na ez a meccs még ma is fáj. Meglopva éreztem magam. 😊Félreértések elkerülése véget, megérdemeltétek. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Igen, 105 yard, leghosszabb TD nélküli play volt akkor, talán még most is az, az 1 yard környékén kapta el egy TE, miután a saját endzone-ja mélyén csinálta meg az INT-t. Igaz utána TD lett egy sima futással... 😊Óóóóó, Trevor Pryce-t hogy is hagyhattam ki, ő nálam is nagy kedvenc volt. Nálunk négyen is még a csapatban vannak (BB, Harrison, Miller és Warren a long snapper). A Pats-verés az szép nyitány lehetett. 😊 Ha emlékeim nem csalnak, ott Champnek volt egy qrva hosszú INT returnje..Nem sok Bronco maradt az akkori csapatból a ligában, első átnézésre csak 2-t találtam, az akkor backup OT Erik Pears-t (49ers) és a LS Mike Leach-et (Cardinals), de hát 10 év azért még ebben a ligában is sok... 😊Nekem az első komoly NFL-es kudarc élmény az a 2005-ös AFC döntő | te jó ég, már 10 éve volt | . Kubiak akkor OC volt, mondjuk a keretből már nincs senki, de az ellenfélnél ott van BB. Van kin és miért revansot venni...Épp a Cincy-meccsre hangolódásként azt néztem meg. 😊 Plummer, Champ, Rod Smith, Lelie, Lynch, Foxy, DJ Williams. Jó kis csapat volt az is.
Black_Adder
Soldados
Szép emlékek, még a vereség ellenére is, a második Broncos meccs volt, amit láttam, az első az egy héttel korábbi Pats-verés volt, azzal a két meccsel magához ragadott a Mile High és Denver hangulata, pedig akkor még nem is tudtam, hogy milyen Bronco legendákat látok a pályán, a korábban felsoroltak mellett Nalen, Elam és Pryce személyében... 😊
StormST
Soldados
Emlékezetes még arról a meccsről nekem a punter Todd Sauerbrun FF-je egy KO után, nem sok P csinált olyat addig, meg azóta se, nálunk biztosan... 😊

több mint 10 éve
Az mekkora meccs volt. Ott is volt bírói hiba (liga által utólag eliserve), amikor videózás után elvették Troy INT-jét. Amúgy emlékeim szerint a Colts feltámadás inkább a negyedik negyedtől jött, addig asszem mindössze 3 pontja volt Manningéknek. Porterék szétszedték a Colts OL-t.Nekem az első komoly NFL-es kudarc élmény az a 2005-ös AFC döntő | te jó ég, már 10 éve volt | . Kubiak akkor OC volt, mondjuk a keretből már nincs senki, de az ellenfélnél ott van BB. Van kin és miért revansot venni...Az az év bennem is nagyon bennem maradt. Előtte héten a Steelers a Colts-ot verte ki, nem mindennapi körülmények között. A meccs keveréke volt a szombati Steelers-Bengals és a tegnapi Viking meccsnek. Az elején nagyon elment a Steelers, a Colts a második negyedben kapcsolt csak rá. Szorosra vissza is kapaszkodott, de a meccs végén a Steelersnél volt az esély: előnyben voltak, és a Colts goal line-nál jártak. Ott viszont a Busz elfumblizta a labdát - a gólvonalon! -, amit megszerzett a Colts, és elkezdtek visszafutni vele. A védő már mindenkin túl volt, amikor Big Ben valahogy visszanyúlt és a sarkát elérte még a védőnek, ezzel megmente a return TD-től a csapatot. A Colts jött, Manning át is vezette az offense-t a pályán, FG távolságig, hogy végül Vanderjagt - aki abban a pillanatban még a liga történetének legpontosabb rúgója volt - kihagyja...
Black_Adder
Szóval hasonló előzmény-meccs után érkezik a Steelers, mint 2005-ben, szintén a Denver elleni meccsre. Nem jó ómen, de ahogy Soldi írta, itt a lehetőség változtatni a mintán. 😊
peterk2005

több mint 10 éve
Óóóóó, Trevor Pryce-t hogy is hagyhattam ki, ő nálam is nagy kedvenc volt. Nálunk négyen is még a csapatban vannak (BB, Harrison, Miller és Warren a long snapper). A Pats-verés az szép nyitány lehetett. 😊 Ha emlékeim nem csalnak, ott Champnek volt egy qrva hosszú INT returnje..Nem sok Bronco maradt az akkori csapatból a ligában, első átnézésre csak 2-t találtam, az akkor backup OT Erik Pears-t (49ers) és a LS Mike Leach-et (Cardinals), de hát 10 év azért még ebben a ligában is sok... 😊Nekem az első komoly NFL-es kudarc élmény az a 2005-ös AFC döntő | te jó ég, már 10 éve volt | . Kubiak akkor OC volt, mondjuk a keretből már nincs senki, de az ellenfélnél ott van BB. Van kin és miért revansot venni...Épp a Cincy-meccsre hangolódásként azt néztem meg. 😊 Plummer, Champ, Rod Smith, Lelie, Lynch, Foxy, DJ Williams. Jó kis csapat volt az is.
Black_Adder
Soldados
Szép emlékek, még a vereség ellenére is, a második Broncos meccs volt, amit láttam, az első az egy héttel korábbi Pats-verés volt, azzal a két meccsel magához ragadott a Mile High és Denver hangulata, pedig akkor még nem is tudtam, hogy milyen Bronco legendákat látok a pályán, a korábban felsoroltak mellett Nalen, Elam és Pryce személyében... 😊
StormST

több mint 10 éve
Nem túl jó ómen a Bengals meccs után, hogy a védelmünk nem felejtette el h Cody Wallace mit művelt a legutóbbi találkozónkon.Várható volt és lesz, hogy Wallace-t előveszik, meg is érdemelné a szememben, hogy kicsit megfingassák, ordas nagy faszság volt, amit csinált, csak ügyesen kellene csinálni, a szabályok és a sérülésveszély határain belül, ami persze leányálom, ha tényleg el akarják kapni...
Darian Stewart interjúrészlet:
"It's not going to be anything as far as cheap or anything. We're going to get him between the lines, between the whistles. He's going to be sore after the game, that's how I see it. He come out on a screen, he better not come at 2-6. I'm cutting him. There's where I'm at with it, because the (expletive) really (expletive) me off last time. You got me mad right now just thinking about it."
Az említett eset:
Kubest egyébként megkérdezték a Bengals meccs végéről, azt mondta h mi minden héten tartunk egy meetinget az ehhez hasonló esetek elemzésére. A büntik terén sztem egész tisztességes javuláson mentünk keresztül, remélem nem most lesz a visszaesés, rohadtul nem hiányzik h mi is túlpörögjünk...
Általános Doktor

több mint 10 éve
még most is borsózik a hátam, pedig nem is látom, csak olvasom amit írsz 😀Nekem az első komoly NFL-es kudarc élmény az a 2005-ös AFC döntő | te jó ég, már 10 éve volt | . Kubiak akkor OC volt, mondjuk a keretből már nincs senki, de az ellenfélnél ott van BB. Van kin és miért revansot venni...Az az év bennem is nagyon bennem maradt. Előtte héten a Steelers a Colts-ot verte ki, nem mindennapi körülmények között. A meccs keveréke volt a szombati Steelers-Bengals és a tegnapi Viking meccsnek. Az elején nagyon elment a Steelers, a Colts a második negyedben kapcsolt csak rá. Szorosra vissza is kapaszkodott, de a meccs végén a Steelersnél volt az esély: előnyben voltak, és a Colts goal line-nál jártak. Ott viszont a Busz elfumblizta a labdát - a gólvonalon! -, amit megszerzett a Colts, és elkezdtek visszafutni vele. A védő már mindenkin túl volt, amikor Big Ben valahogy visszanyúlt és a sarkát elérte még a védőnek, ezzel megmente a return TD-től a csapatot. A Colts jött, Manning át is vezette az offense-t a pályán, FG távolságig, hogy végül Vanderjagt - aki abban a pillanatban még a liga történetének legpontosabb rúgója volt - kihagyja...
Black_Adder
Szóval hasonló előzmény-meccs után érkezik a Steelers, mint 2005-ben, szintén a Denver elleni meccsre. Nem jó ómen, de ahogy Soldi írta, itt a lehetőség változtatni a mintán. 😊
peterk2005
több mint 10 éve
Nem túl jó ómen a Bengals meccs után, hogy a védelmünk nem felejtette el h Cody Wallace mit művelt a legutóbbi találkozónkon.Darian Stewart interjúrészlet:
Az említett eset:
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'