Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Steelers. Ebben a pillanatban talán ezt bánom kevésbé.

Mondjuk a Chiefs szerintem lerakja a vasmacskát Bostonban, úgyhogy hasznot nem fognak hajtani, de Denverben nagyon veszélyesek lettek volna. A Steelers meg .... nem is tudom... Ha nálunk is csak ennyire lesznek jók, akkor bőven lesz sansz. Csak kérdés, hogy milyen lábbal kelnek aznap...
peterk2005
Tök mindegy. Ember nem maradt a támadósorban ott. A Chiefsszel kapcsolatban legyen igazad, de én valahogy nehezen hiszem, hogy olyan nagyon sima lenne. Nem úgy a denveri
Wyatt
A tegnapi meccsek után van egy olyan megérzésem, hogy a Chiefs - és ha a Bengals továbbjutott volna, akkor ők is - emócionálisan erre a div fordulóra pörögtek rá igazán a loosing streak megtörése, az önigazolás miatt. Kábé mint tavaly a Colts Denverben. Mindent kiadtak, kihozták a legtöbbet, és utána héten jön a leülés/lehűlés. A Chiefstől azért tartottam jobban, mert csoportrivális, és ez a rivalizálás visszaadhatott volna annyi töltést, hogy ismét képesek nagyon odatenni magukat. Bostonba szerintem jutalomjátékra mennek, nem fogják tudni felszívni magukat fejben. A Bengal is így járt volna.

A Steelers, Pats (és Denver) ezzel szemben szerintem addig megy, amíg tud, és minden győzelem csak erősíti őket. Tudásban, játékerőben idén nagyon kicsi a különbség a csapatok között, de ez a mentális különbség szerintem megvan.
peterk2005
Nem vagyok jogosult a megérzéseidet megkérdőjelezni, de ez a Chiefs 11 forduló óta 12 pontokat kap meccsenként és valami elképesztő stabilitással rendelkezik a védelmük, az O nem adja el a labdát és összeszedik azt a mennyiségű pontot, ami kell nekik a győzelemhez. Nem merném leírni, hogy jutalomjátékra mennek Bostonba, ahol a legnagyobb probléma, hogyan védjék meg a gyűrűembert.
Zalán
Erős ellenfél a Chiefs, de szerintem itt többen abból indulunk ki, hogy a Pats-nek, és főleg BB-nek a specialitása a rutintalanabb, feltörekvő csapatok földbe állítása a PO-ban. Nem nyögvenyelősen, hanem nagyon simán. Ettől független én szurkolok nekik, hogy tovább tartson a menetelésük, de félek tőle, hogy megint egy Colts meccs lesz belőle...

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Mondjuk a Chiefs szerintem lerakja a vasmacskát Bostonban, úgyhogy hasznot nem fognak hajtani, de Denverben nagyon veszélyesek lettek volna. A Steelers meg .... nem is tudom... Ha nálunk is csak ennyire lesznek jók, akkor bőven lesz sansz. Csak kérdés, hogy milyen lábbal kelnek aznap...
peterk2005
Tök mindegy. Ember nem maradt a támadósorban ott. A Chiefsszel kapcsolatban legyen igazad, de én valahogy nehezen hiszem, hogy olyan nagyon sima lenne. Nem úgy a denveri
Wyatt
A tegnapi meccsek után van egy olyan megérzésem, hogy a Chiefs - és ha a Bengals továbbjutott volna, akkor ők is - emócionálisan erre a div fordulóra pörögtek rá igazán a loosing streak megtörése, az önigazolás miatt. Kábé mint tavaly a Colts Denverben. Mindent kiadtak, kihozták a legtöbbet, és utána héten jön a leülés/lehűlés. A Chiefstől azért tartottam jobban, mert csoportrivális, és ez a rivalizálás visszaadhatott volna annyi töltést, hogy ismét képesek nagyon odatenni magukat. Bostonba szerintem jutalomjátékra mennek, nem fogják tudni felszívni magukat fejben. A Bengal is így járt volna.

A Steelers, Pats (és Denver) ezzel szemben szerintem addig megy, amíg tud, és minden győzelem csak erősíti őket. Tudásban, játékerőben idén nagyon kicsi a különbség a csapatok között, de ez a mentális különbség szerintem megvan.
peterk2005
Nem vagyok jogosult a megérzéseidet megkérdőjelezni, de ez a Chiefs 11 forduló óta 12 pontokat kap meccsenként és valami elképesztő stabilitással rendelkezik a védelmük, az O nem adja el a labdát és összeszedik azt a mennyiségű pontot, ami kell nekik a győzelemhez. Nem merném leírni, hogy jutalomjátékra mennek Bostonba, ahol a legnagyobb probléma, hogyan védjék meg a gyűrűembert.
Zalán
Nem sok más csapatot akartam mostanában elkerülni, mint a Chiefst 😊
De hátha a bosszúvágy fűt az előző x, pocsék egymás elleni meccse után 😀

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Szerintem nem ti vagytok, de ez más kérdés 😊
Viszont szerintem tök nyugodtan tervezzétek a Pats/Chiefs elleni meccset, aligha lesz hatása a csapat játékára, a szurkoló meg azt számolgat, amit szeretne 😊

több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 926 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...

peterk2005
Wyatt

peterk2005

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
Jó az látszik, hogy alapvetően én más véleményen vagyok mint ti. Néhányszor már pedzegettem a kis csapat - nagy csapat dolgot, és szerintem most is erről van szó.
Hülye példa, de teljesen másképp viselkedik mondjuk egy Barca/Real/Bayern drukker, mint mondjuk a Sevilla/Valancia/Leverkusen (hogy ne nagyobb kontrasztot mondjak) szurkoló. Másképp állnak hozzá a meccsekhez, mindegyik örül a gólnak, a győzelemnek, de az első csoportban elvárás a győzelem mindenhol, a másiknál nem. Az elsőnél ha nyersz, akkor is jól kell játszani, a másodiknál nem. Az elsőnél ha kiesel a BL elődöntőben az kudarc, a másiknál ha továbbmész a csoportból az nagy eredmény. És így tovább.

Az NFL teljesen más világ, de alapvetően itt is van néhány csapat, amelyik a szezon előtt tisztán az SB győzelmet tűzi ki célul (Lásd, Pats, Seattle, Cards, Colts...). Lehet hadoválni sok mindenről, meg, hogy bármi megtörténhet a sportban, de baromira nem így működnek a dolgok. A Broncos is ilyen, amióta PM itt van, vagy kimondja mindenki vagy nem. Lutri tud lenni az egész PO, bárki megverhet bárkit mindenféle őrült meccsen, de attól még #1-el nehogy már ne mi legyünk a TOP favoritok az AFC-ben....

több mint 10 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 702 — "Montoya por favor!"
Safety-eink hogy vannak ? Ward és D. Steward felépülnek ? Ők még a 17. héten Injury Reporton voltak, nem tudom mennyit javultak. Szerintem ha egybe lesz a védelem, és a 2. félidőben nem olvadunk le, akkor miénk a meccs. A Pitt Secondary nem egy világverő csapatrész, és ha Manning jól olvassa, akkor lehet dobálni DTre és Sandersre.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 926 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Manningből úgy kábé 18 évnyi videó van. Talán nem zsákbamacska a Steelers elemzőinek. Ebben a sportban kijelenteni, hogy kudarc, ha nem jutunk Super Bowlba, vakmerőség. Pont tegnap a Pittsburgh bizonyította be, hogy 5 yardnál messzebre nem látó irányítóval is megfordította a leglehetetlenebb helyzetben a mérkőzést. Az biztos, hogy látva az eddigi meccseket, nem baj feltétlen baj, hogy mi pihentünk, az biztos, hogy jobb állapotban vagyunk mint a Vasas. De ez végül a negyedik negyedben már lehet semmit nem fog jelenteni, bárki is játszon/hiányozzon náluk.
Zalán
Megint kezdünk elmenni az Oswi <> PM csere által generált nyelvtani, fonetikai és filozófia felesleges vita irányba....
Jelenleg a Broncos win-now üzemmódban van, ezek után nem tudom miért változott ez át a szezon közben minden győzelemnek örülni kell hozzáállásra. Persze vannak bajok és kérdőjelek a csapatnál, de a máshol még inkább.

A vakmerőség az lenne, ha azt mondanám, hogy bármikor bárhogy ütjük a többieket, és sima út lesz az SB-ig, nem az, hogy egy újabb SB nélküli szezon kudarc lenne.
flzoli
ezt a win-now üzemmódot érvényesíteni is kell a pályán. Ez nem mindig sikerült. Manninggel nem tudtunk futni, majd minden időklegtöbb int-jét dobta idén, Oswival 3 meccsen nem tettünk fel pontot a második félidőben, az edzői kar nem tudott változatni a félidőben, volt olyan pillanat, amikor a play off is kérdés volt számunkra. És nincs falunk. ezt most csak azért írom, mert épp elég helyen lehetünk sebezhetőek. Természetesen ennél hosszabb a leírás a pozitívumokról és az erősségeinkről. Ahogy tegnap is írtam, félni senkitől nem féljünk, mi ne akarjunk senkit elkerülni. Akarjanak minket elkerülni. Ezt most is tartom. De mér most számolni a NE-del esetleg Kansas-szel? Az kábé olyan lenne, mint amikor a PIT azt gondolta, a passzolni képtelen Tebown túl vagyunk. Az az este a mai napig fáj nekik, és mindent mozgosítani fognak. Láthattuk tegnap is. Kemény Dénes mondta, nagyon kellemetlen, amikor a behűtött pezsgősüvegekkel át kell sétálni az ellenfél kispadjához... Bronco szeművegen keresztül élve az életet, természetesen győzelmet várok a tisztesség keretén belül bármi áron...
Zalán
Ezt mondtam én is. Nem szabad előre számolgatni és már fél szemmel a Pats-KC meccset figyelni, amikor még ott a megoldandó feladat előttünk. De a hibák ellenére továbbra is azt mondom, mint az összes PM vezérelte évben, hogy nem SB-be jutni egy szezonban egyértelműen kudarc ennek a csapatnak. Hát még egy olyan idényben, amelyikben hazai pályát szereztünk amellett (az ismert körülmények mellett),hogy legalább a szezon 1/3-ában No.1 LT, QB, RB, safety és értelmes O# fal nélkül játszottunk
flzoli
Nahh, akkor ebben kiegyeztünk, hogy nem Bostonra figyelünk, mert az a következő ellenfelünk lebecsülését jelentené. Mondjuk azt, hogy a fekete csíkos papírosba csomagolt sajt ott van a szánkban, de a fa alatt ott ül róka is. Személyében a karakter, mint a Gyalog-Galoppban szereplő fekete lovag, akinek már levágták mindkét kezét, mindkét lábát, de még mindig küzd egy törzs, forgolódik jobbra-balra és felajánlja, hogy kiegyezik döntetlenben. BB-t ezért tisztelem ellefélként is.

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline

peterk2005
Wyatt

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hát én se nagyon értem ezt a mi vagyunk a favoritok hozzáállást, de kinek mi tetszik. Én az idei évet úgy láttam eddig, hogy a Packersen kívül egyetlen egy csapatot se tudtunk tönkreverni (na jó, még talán a Chargers oda meccs volt sima). Ergo a közepes csapatok ellen is tudtunk szenvedni, és jópár meccset a Jóisten segítségével húztunk be. A Chiefs oda nem volt kisebb csoda, mint a Steelers tegnapi győzelme azok után, hogy Burflict 1 perccel a vége előtt azzal az INT-el gyak. megnyerte a Bengalsnak a meccset. Osztán mégsem...

Ebben a csapatban az a jó, hogy bárkit meg tud verni. Bárkit. A Seattle-t is, Arizona-t is. Ha olyan napot fog ki, ha ülnek az offensive playhívások. Ha nem, akkor viszont képes kikapni otthon egy fél meccsen keresztül szenvedő Oaklandtől is. A kiemelésért menő - ergo baromi fontos - utolsó Chargers elleni meccset majdnem sikerült elbukni, egy B csapattal felálló Chargers ellen... Előtte héten pedig ugyanazt a Bengalst csak hosszabbításban, egy hajszállal tudtuk verni OTTHON, akiknek a Steelers IDEGENBEN, három negyedig gyakorlatilag esélyt sem adott. Egy nem is különösebben jól játszó Steelers.

Úgyhogy én nem látok esélyest, csak lehetőséget. Meg tudja a csapat nyerni a meccset a Steelers ellen, de ha kikap, akkor se teljesít alul. A két évvel ezelőtti társaságnál én is úgy voltam, hogy ha nem SB, akkor az kudarc. Az ideitől a playoff is már eredmény, ha pedig ott sikerülne is menni valamennyit, akkor az már remek idény. SB nélkül is.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 734 — SB 50 Champion @ Grund
Voltunk mi már 1st seed-ek, ennél sokkal tisztábban is, amikor nem nyertünk SB-t, sőt két olyat eset is volt, amikor a divízió meccsnél se jutottunk tovább, nem is kell sokat visszanézni, hogy találjunk ilyet, de pl. 1996-ban is így estünk ki...

Nyerjük meg ezt a meccset, jó játékkal, komolyan véve, nem nagy arccal, mindegy ki jön végül majd a Steelers-nél szembe, aztán lehet nézni, hogy ki jön a következő héten.

Nem változott semmi nálunk, össze kell állnia az OL-nak legalább egy kicsit, jó lenne, ha a két S végig tudná egészségesen játszani végre a meccset, legyünk rendben fejben (Malik főleg!!), hozzunk végre valami redzone játékot is és vigyázzunk a labdára, jobban, mint múlt héten, vagy ahogy PM tette a szezon elején. Ezek azok a területek, ahol úgy érzem, hogy szükség lenne a javulásra/odafigyelésre, hogy ne legyen gond, mindegy, hogy ki az ellenfél és ezért nem tudok most jobban felülni a bandwagon-ra, mint egy nappal ezelőtt tettem volna, épp elég bajunk van magunkkal is...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 468
én már csak azért se szeretem ha lesajnálják az ellenfelet, mert akkor az esetleges siker érdemét is kisebbítik. Ha kudarc, ha nem jutunk PO-ba, akkor a PO győzelmeknek se lehet örülni. Na ebből meg én nem kérek. És akkor is azt mondanám, ha szakmailag megalapozott lenne az esélyünk, ami meg egyébként nagyon nem úgy van.

Jussunk inkább a pályán a Super Bowlba a meccseket lejátszva, mint elméleti síkon az első PO meccsünk előtt (ami Elway óta nem egyszer az utolsó is volt egyben....), és ha kiderül h feleslegesen óvatoskodtam csak még jobban fogok örülni, ami még mindig jobb, mintha utóbb kiderül, h nem ártott volna óvatoskodni, esetleg idézetben visszakapni ezeket kijelentéseket....

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Manningből úgy kábé 18 évnyi videó van. Talán nem zsákbamacska a Steelers elemzőinek. Ebben a sportban kijelenteni, hogy kudarc, ha nem jutunk Super Bowlba, vakmerőség. Pont tegnap a Pittsburgh bizonyította be, hogy 5 yardnál messzebre nem látó irányítóval is megfordította a leglehetetlenebb helyzetben a mérkőzést. Az biztos, hogy látva az eddigi meccseket, nem baj feltétlen baj, hogy mi pihentünk, az biztos, hogy jobb állapotban vagyunk mint a Vasas. De ez végül a negyedik negyedben már lehet semmit nem fog jelenteni, bárki is játszon/hiányozzon náluk.
Zalán
Megint kezdünk elmenni az Oswi <> PM csere által generált nyelvtani, fonetikai és filozófia felesleges vita irányba....
Jelenleg a Broncos win-now üzemmódban van, ezek után nem tudom miért változott ez át a szezon közben minden győzelemnek örülni kell hozzáállásra. Persze vannak bajok és kérdőjelek a csapatnál, de a máshol még inkább.

A vakmerőség az lenne, ha azt mondanám, hogy bármikor bárhogy ütjük a többieket, és sima út lesz az SB-ig, nem az, hogy egy újabb SB nélküli szezon kudarc lenne.
flzoli
ezt a win-now üzemmódot érvényesíteni is kell a pályán. Ez nem mindig sikerült. Manninggel nem tudtunk futni, majd minden időklegtöbb int-jét dobta idén, Oswival 3 meccsen nem tettünk fel pontot a második félidőben, az edzői kar nem tudott változatni a félidőben, volt olyan pillanat, amikor a play off is kérdés volt számunkra. És nincs falunk. ezt most csak azért írom, mert épp elég helyen lehetünk sebezhetőek. Természetesen ennél hosszabb a leírás a pozitívumokról és az erősségeinkről. Ahogy tegnap is írtam, félni senkitől nem féljünk, mi ne akarjunk senkit elkerülni. Akarjanak minket elkerülni. Ezt most is tartom. De mér most számolni a NE-del esetleg Kansas-szel? Az kábé olyan lenne, mint amikor a PIT azt gondolta, a passzolni képtelen Tebown túl vagyunk. Az az este a mai napig fáj nekik, és mindent mozgosítani fognak. Láthattuk tegnap is. Kemény Dénes mondta, nagyon kellemetlen, amikor a behűtött pezsgősüvegekkel át kell sétálni az ellenfél kispadjához... Bronco szeművegen keresztül élve az életet, természetesen győzelmet várok a tisztesség keretén belül bármi áron...
Zalán
Ezt mondtam én is. Nem szabad előre számolgatni és már fél szemmel a Pats-KC meccset figyelni, amikor még ott a megoldandó feladat előttünk. De a hibák ellenére továbbra is azt mondom, mint az összes PM vezérelte évben, hogy nem SB-be jutni egy szezonban egyértelműen kudarc ennek a csapatnak. Hát még egy olyan idényben, amelyikben hazai pályát szereztünk amellett (az ismert körülmények mellett),hogy legalább a szezon 1/3-ában No.1 LT, QB, RB, safety és értelmes O# fal nélkül játszottunk

több mint 10 éve
Zalán

flzoli

több mint 10 éve
Ha BB és Brown is kiesik, akkor illene hozni a meccset, ha BB játszik, akkor már sokkal jobban oda kell tenni magunkat és mindkét esetben a legfontosabb, hogy teljesen komolyan kell venni a meccset.

Én ennél a meccsnél tovább még nem nézek, szerintem az teljesen felesleges, a másik ágon is lehet akármi, a Chiefs D nagyon jó, a támadóik is kaparják azért össze a yard-okat, szóval nem írnám le őket még Maclin nélkül se...

Egyébként meg a legnagyobb kérdőjelek mi vagyunk szerintem az egészben, egy félidőnyi játékot láttunk PM-től múlt héten, az alapján én nem következtetek semmire, rakjuk össze a saját játékunkat először, az most a legfontosabb...
StormST
Lehet rosszul fogalmaztam, de én egyik ellenfelet sem írtam vagy sajnáltam le, csak nem értem, hogy mire fel kell óvatoskodni már az elején.
flzoli
Hogy mire fel? Tegnap két hazai vereség lett az eredmény, meg hát ez az NFL, itt inkább óvatosnak kell lenni, nem pedig már 3 meccsel előre tervezni, ennyi...
StormST
Jó. ebbe nincs értelme belemenni, ha nem akarod megérteni azt amit mondok. A "nyerni kell" és a "csak ki ne kapjunk" hozzáállás között baromi nagy a különbség. A Steelers a következő megoldandó feladat, arra kell koncentrálni
flzoli
Én értem, amit mondasz, csak az okfejtésedet nem. De mindegy, te állj hozzá így, én meg igyekszem nem megint beleélni magam semmibe. Én drukkolok a csapatnak, de az elmúlt 10+ év megtanított arra, hogy óvatosan álljak hozzá, főleg a PO-ban...

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 967
nem kell itt izgulni, simán nyer a Denver...még OZ-zal is, nemhogy PM vezetésével...😛
több mint 10 éve
Ha BB és Brown is kiesik, akkor illene hozni a meccset, ha BB játszik, akkor már sokkal jobban oda kell tenni magunkat és mindkét esetben a legfontosabb, hogy teljesen komolyan kell venni a meccset.

Én ennél a meccsnél tovább még nem nézek, szerintem az teljesen felesleges, a másik ágon is lehet akármi, a Chiefs D nagyon jó, a támadóik is kaparják azért össze a yard-okat, szóval nem írnám le őket még Maclin nélkül se...

Egyébként meg a legnagyobb kérdőjelek mi vagyunk szerintem az egészben, egy félidőnyi játékot láttunk PM-től múlt héten, az alapján én nem következtetek semmire, rakjuk össze a saját játékunkat először, az most a legfontosabb...
StormST
Lehet rosszul fogalmaztam, de én egyik ellenfelet sem írtam vagy sajnáltam le, csak nem értem, hogy mire fel kell óvatoskodni már az elején.
flzoli
Hogy mire fel? Tegnap két hazai vereség lett az eredmény, meg hát ez az NFL, itt inkább óvatosnak kell lenni, nem pedig már 3 meccsel előre tervezni, ennyi...
StormST
Jó. ebbe nincs értelme belemenni, ha nem akarod megérteni azt amit mondok. A "nyerni kell" és a "csak ki ne kapjunk" hozzáállás között baromi nagy a különbség. A Steelers a következő megoldandó feladat, arra kell koncentrálni

több mint 10 éve
Szerintem a Vasast meg kell verni. PMre nem tudnak nagyon készülni, mivel sérült volt, nem tudják mire számíthatnak, mennyire épült fel. Kényszerpihenője alatt rendet tett a fejében. Nincs Big Ben és AB se, akkor az az O# nem tud ellenünk megint felrakni 34 pontot. Látszott, hogy szar helyzetből is vissza lehet jönni a Pitt ellen, ezt a Bengals bemutatta, bár a végét elb@szt@k. Örülök egy picit, hogy nem Chiefs ellen játszunk, mivel ők csoportriválisok, simán benne lehet egy vereség számunkra. GO Broncos, irány a Conf Döntő, és a SB !!!
Heisman Trophy
BigBen-ről még semmi se biztos, simán kiderülhet, hogy tud játszani, Brown meg állítólag ott mosolygott és poénkodott a többiekkel az öltözőben a meccs után, a concussion protokollból ki lehet jönni egy hét alatt, bár tény, hogy ha csak ő játszik és BigBen nem, akkor az kevésbé gáz, mintha fordítva lenne...

És igen, látszott, hogy vissza lehet jönni szar helyzetből a Steelers ellen, de az is, hogy ők is vissza tudnak jönni...

több mint 10 éve
Zalán

több mint 10 éve

StormST
flzoli

több mint 10 éve

több mint 10 éve

StormST

több mint 10 éve
Továbbra sem értem mire fel óvatoskodni....
Persze, ócska és flag halmozó idióta játékkal bárkitől ki lehet kapni, de ha mindenki hozza magát (nem extrát, csak az elvártat), akkor mi vagyunk a konf. legjobban egységben lévő csapata.
Ez nem magas ló vagy elbizakodottság, de nehogy már underdog-ként menjünk neki az egésznek....

A többieknek konkrétan nincs fala vagy egészséges célpontja, ezek után nem tudom miért kéne már előre cidrizve nekimenni a párharcoknak

több mint 10 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 702 — "Montoya por favor!"
Szerintem a Vasast meg kell verni. PMre nem tudnak nagyon készülni, mivel sérült volt, nem tudják mire számíthatnak, mennyire épült fel. Kényszerpihenője alatt rendet tett a fejében. Nincs Big Ben és AB se, akkor az az O# nem tud ellenünk megint felrakni 34 pontot. Látszott, hogy szar helyzetből is vissza lehet jönni a Pitt ellen, ezt a Bengals bemutatta, bár a végét elb@szt@k. Örülök egy picit, hogy nem Chiefs ellen játszunk, mivel ők csoportriválisok, simán benne lehet egy vereség számunkra. GO Broncos, irány a Conf Döntő, és a SB !!!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 468
mert nekünk baromira meggyőző a támadósorunk a fal szélével az élen, illetve csak úgy dúskálunk az RZ célpontokban...

attól, h mérföld magasan játszunk és Broncos a nevünk még nem kell felülni a magas lóra...
Én Broncos győzelemre tippeltem, de ha úgy játszik Manning mint idén általában... Haladjunk csak lépésenként. Először a Steelers. Aztán majd meglátjuk.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data