Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 10 éve
Davis és Atwater HOF döntősökÉs Lynch is bejutott, igaz csak 4 szezonja volt nálunk, de nálam ő is Bronco... 😊
Black_Adder

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Davis és Atwater HOF döntősök
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Lehet, hogy most az, de jó szezonjai csak Kubiak keze alatt voltak, valószínűleg nála jobban egy QB se ismeri az ő sémáját, így ha nem PM marad, akkor akár Oswi lesz, akár valamilyen más fiatal QB, elég sokat tanulhatnának tőle erről a rendszerről...Schaub? 😀😀😀DDDDProjekt QB-t húztunk már idén Sieman személyében, ráadásul a preseasonben meglepően jónak tűnt a fiú.Bocs, elb@sztam, úgy értettem, h az első 3 körben kéne draftolni QB-t, javítomPMvsOswi kérdés :Csak Bortles nem 3. körös volt, hanem 1/3, ráadásul nem nagyon van olyan QB az idei eresztésben, aki egyszerre teljesíti azokat a feltételeket, hogy NFL-ready is legyen, és le is csússzon 3. körig...
Szerintem PM visszavonul majd és Oswi mellé kell hozni egy QB-t maximum a 3. körben. PreSeasonben majd lesz csata, ez nem is baj. Aztán ha Gary bàcsi azt mondja, hogy Oswi kezd majd, de ha szarul megy neki a játék, jön a Rookie QB. Mint a Jagsnél a tavalyelőtti Draftnál, ott is Henne kezdett, majd Bortles jött a helyére.
Heisman Trophy
somoskovig
Heisman Trophy
Ha jövőre Oswi mellett tesszük le a voksot és PM ellovagol a második gyűrűjével a naplementébe, akkor én valószínűbbnek tartok egy veterán backupot (pl.: Schaub), mint egy korai QB picket.
Általános Doktor
Akkora 0 a pali, hogy 3rd qb a ravens rosteren Mallett és Clausen mögött.
Amadeus91

több mint 10 éve
Megkérdezték Oswit arról, hogy mit szól ahhoz, hogy PM kezd a hétvégén. Azt válaszolta, hogy kicsit csalódott, de mivel csapatjátékos támogatja amiben tudja.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Schaub? 😀😀😀DDDDProjekt QB-t húztunk már idén Sieman személyében, ráadásul a preseasonben meglepően jónak tűnt a fiú.Bocs, elb@sztam, úgy értettem, h az első 3 körben kéne draftolni QB-t, javítomPMvsOswi kérdés :Csak Bortles nem 3. körös volt, hanem 1/3, ráadásul nem nagyon van olyan QB az idei eresztésben, aki egyszerre teljesíti azokat a feltételeket, hogy NFL-ready is legyen, és le is csússzon 3. körig...
Szerintem PM visszavonul majd és Oswi mellé kell hozni egy QB-t maximum a 3. körben. PreSeasonben majd lesz csata, ez nem is baj. Aztán ha Gary bàcsi azt mondja, hogy Oswi kezd majd, de ha szarul megy neki a játék, jön a Rookie QB. Mint a Jagsnél a tavalyelőtti Draftnál, ott is Henne kezdett, majd Bortles jött a helyére.
Heisman Trophy
somoskovig
Heisman Trophy
Ha jövőre Oswi mellett tesszük le a voksot és PM ellovagol a második gyűrűjével a naplementébe, akkor én valószínűbbnek tartok egy veterán backupot (pl.: Schaub), mint egy korai QB picket.
Általános Doktor
Akkora 0 a pali, hogy 3rd qb a ravens rosteren Mallett és Clausen mögött.
több mint 10 éve
Az FO-nál a legjobb a védelmünk idén, és 8. legjobb valaha (amióta van DVOA)www.footballoutsiders.com/dvoa-ratings/2016/final-2015-dvoa-ratings
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Manning kezd a div roundban+ Brock nem edzett (térdficam), ettől függetlenül várhatóan meccskeretben lesz.
Black_Adder
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
Manning kezd a div roundban
több mint 10 éve
amúgy a pff-nél Miller és Harris 2nd team All Pro-k lettek (utóbbi slotCB-ként).A Yahoonál meg Miller 1., Harris 2. csapatos.
Black_Adder

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
amúgy a pff-nél Miller és Harris 2nd team All Pro-k lettek (utóbbi slotCB-ként).
több mint 10 éve
Teniszben Pete Sampras volt úgy a világ legjobbja, hogy semmiben nem volt a legjobb. De hiányossága neki volt a legkevesebb. A D-nk abban volt a legjobb, hogy a legkevesebb gyenge pontja van a ligában. És ez épp elég és reménykeltő. A korábbi évek munkáját, játékosok kiválasztását és felkészítését is minősíti mellesleg ez az eredmény. Nézetem szerint a szavazások, díjak érdektelenek; a fontos az, ami a lószarszagú füvőn történik lenn a küzdőtéren.
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
Összességében együtt veszélyesebbek, de Miller számai valószínűleg jobbak lennének, ha egyedül lenne. A kettőzés igaz, de ehhez az kellene, hogy Miller és Ware közül egész évben mindig ugyanazt kettőzzék. Akkor a másik tudna aratni. De ez ritka, általában azt kettőzik, aki az adott napon éppen nehezebben "kezelhető" az offense számára. Azaz a kettőzés is megoszlik. Ráadásul a kettőzés általában nem azokra a számokra van nagyobb hatással (pl. sack) amit az ilyen szavazásokon díjaznak, hanem az overall hatékonyságra. Watt állandó kettőzés mellett kevésbé hatékony, mintha nem kettőznék, de a sack számai mégis magasabbak lehetnek, ha kettőzik.Mííg ha egy másik csapatban három vak és egy jó játszik, akkor annak kiemelkedő számai lesznek.Vagy pont nem lesznek... Vagy ha Wattot nem lehetne mindig kettőzni, mert van mellette más, aki veszélyes, akkor lehet, hogy több sackje lenne. 😊 Szerintem Miller és Ware együtt veszélyesebbek, mint külön-külön.
gabokocka
De mindegy, ezen ne vitázzunk. Azért nincs egy Bronco sem az elsők közt, mert mindenhol vannak náluk jobbak. Ennyi.
Lecsó
Na, csak sikerült gabokockánál is bonyolultabban megfogalmaznom. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Hillman lett az AFC Offensive Player of the Week, vele együtt hat alkalommal adtunk AFC hét játékosát az éven:Once there was only dark.

több mint 10 éve
No, azért tegyük kicsit tisztába a dolgokat. Az itteni szerkesztők csak a végleges csapataikat tették ki, nem tudjuk, hogy kiket fontoltak meg a választásaik során, én azt sejtem (kb. biztos vagyok benne), hogy volt ott több Broncos játékos is, ahogy kint a szavazások alatt is biztos lesz majd pár Bronco, aki szavazatot kap, mert vannak jó játékosaink, akik ráadásul elég korrekt szezonokat futottak!DE, az szerintem elég simán kijelenthető, hogy egyik játékosunk se volt liga top3 idén a saját posztján, ami nem rájuk vet rossz fényt igazából, így, hogy a védelem a liga legjobbja lett, a csapat pedig 1st seed, csupán annyit jelent, hogy idén voltak náluk jobbak is.
Von pl. 11 sack-et szerzett, ami nem kevés egyáltalán, de tőle a legkevesebb 15+ meccses szezonban karrierje során, a 35 tackle meg, amit összeszedett, hát az nagyon halovány tőle, még 2013-ban is, amikor 5 meccsen játszott, szerzett 34-et. Talib jól játszott, de a CB poszton nagyon el lehet tűnni meccsekre, ha nem dobnak feléd, viszont ha mégis és azt pont beszopod, akkor azt mindenki megjegyzi, nála is volt 1-2 ilyen eset, ahogy Harris-nél is...

több mint 10 éve
Hát nem tudom,lehet van abban valami amiket leírtatok.De azért szerintem Miller is jól játszott idén,Ware sem volt rossz míg le nem sérült,és bár Talib-nak is voltak néha kihagyásai,szerintem ő sem volt rossz.Gondolkodtam ezen egy ideig, tényleg nem tudnék kiemelni senkit. Te kit neveznél?Úgy látom a szerkesztők all-pro szavazása is azt hozta ki, amit én éreztem, nem nagyon lehet igazán senkit kiemelni, hogy annyira nagyon jó, értsd liga-top évet futott volna, egyszerűen csak az egész csapat együtt hozza amennyi kell. Mondjuk szerintem Phillips kap majd kint pár szavazatot a segédedzők között, amit ő ebben az első évében tett, még ha jó anyagból dolgozva is, azt azért nem sokan tudnák utána csinálni szerintem... 😊Igen,de azért bennem felmerül a kérdés:a liga legjobb védelméből senki-,egyetlen egy ember sem érdemli meg hogy posztján a legjobbak közé nevezzék?
StormST
Ez azért kicsit furcsa számomra.....
Foresz
StormST
Persze lehet hogy nem a legjobb egyik sem idén a posztján,na de legalább egy-egy jelölést megérdemeltek volna szerintem.
(Ez olyasmi mint az Oscar-díj.Csak egy film lesz díjazott,de igazából a másik négy (ha jól emlékszem hogy 5-ből választanak) is nagyon elismert csupán a jelöléssel is.)
több mint 10 éve
Mííg ha egy másik csapatban három vak és egy jó játszik, akkor annak kiemelkedő számai lesznek.Vagy pont nem lesznek... Vagy ha Wattot nem lehetne mindig kettőzni, mert van mellette más, aki veszélyes, akkor lehet, hogy több sackje lenne. 😊 Szerintem Miller és Ware együtt veszélyesebbek, mint külön-külön.
gabokocka
De mindegy, ezen ne vitázzunk. Azért nincs egy Bronco sem az elsők közt, mert mindenhol vannak náluk jobbak. Ennyi.
több mint 10 éve
Igen, de ha teszem azt egy védőfalban van négy kiemelkedő képességű játékos, akkor a sackek nagyjából egyenlően eloszlanak köztük. Mííg ha egy másik csapatban három vak és egy jó játszik, akkor annak kiemelkedő számai lesznek. Ha pl, Watt mellett lenne még három hasonló képességű ember a Texans frontban, biztosan nem lenne 17 sackje, mint ahogy ha most beillesztenénk a Broncos D-be, itt sem lennének olyan számai, mint Houstonban. Viszont a csapat előrelépne.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Egy adott poszton lévő játékosnak nem a csapatához képest kell kiemelkedőt nyújtania, hanem a többi csapat hasonló poszton teljesítő játékosait kell felülmúlnia. Ilyen szempontból mindegy, hogy milyen körülötte a csapat (lásd pl JJ Watt).Amúgy én pont lesz...m, hogy hány poszton nyerjük meg a szavazást. Legyen egy Bronco mindenhol második vagy harmadik. Azzal már jók leszünk 😊
több mint 10 éve
Ennek a védelemnek abban is rejlik az ereje, hogy minden poszton a liga élmezőnyébe tartozó játékosok vannak, ennek pedig az a következménye, hogy nincs olyan aki kimagaslana közülük, hiszen több helyről is jöhet extra teljesítmény, nem kell egy-két embernek cipelnie a hátán az egységet az egész szezonban. Míg más csapatokban sokszor csak egy-két kiemelkedő képességű védő van, viszont ők sokkal nagyobb hatással vannak a csapatuk játékára, hiszen gyakorlatilag ők csinálják a nagy játékok jelentős részét. Kicsit nyakatekert magyarázat, de remélem érthető.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
nem annyira. Idén minden poszton volt valaki, aki jobb volt a mi játékosunknál, csak nekünk a védelemben minden pospzton a legjobbak között voltak a játékosaink, és a depth is nagyon mély volt (Barrett és Ray eléggé a luxuscsere kategóriába esnek pl...)Úgy látom a szerkesztők all-pro szavazása is azt hozta ki, amit én éreztem, nem nagyon lehet igazán senkit kiemelni, hogy annyira nagyon jó, értsd liga-top évet futott volna, egyszerűen csak az egész csapat együtt hozza amennyi kell. Mondjuk szerintem Phillips kap majd kint pár szavazatot a segédedzők között, amit ő ebben az első évében tett, még ha jó anyagból dolgozva is, azt azért nem sokan tudnák utána csinálni szerintem... 😊Igen,de azért bennem felmerül a kérdés:a liga legjobb védelméből senki-,egyetlen egy ember sem érdemli meg hogy posztján a legjobbak közé nevezzék?
StormST
Foresz
több mint 10 éve
Gondolkodtam ezen egy ideig, tényleg nem tudnék kiemelni senkit. Te kit neveznél?Úgy látom a szerkesztők all-pro szavazása is azt hozta ki, amit én éreztem, nem nagyon lehet igazán senkit kiemelni, hogy annyira nagyon jó, értsd liga-top évet futott volna, egyszerűen csak az egész csapat együtt hozza amennyi kell. Mondjuk szerintem Phillips kap majd kint pár szavazatot a segédedzők között, amit ő ebben az első évében tett, még ha jó anyagból dolgozva is, azt azért nem sokan tudnák utána csinálni szerintem... 😊Igen,de azért bennem felmerül a kérdés:a liga legjobb védelméből senki-,egyetlen egy ember sem érdemli meg hogy posztján a legjobbak közé nevezzék?
StormST
Foresz

több mint 10 éve
Úgy látom a szerkesztők all-pro szavazása is azt hozta ki, amit én éreztem, nem nagyon lehet igazán senkit kiemelni, hogy annyira nagyon jó, értsd liga-top évet futott volna, egyszerűen csak az egész csapat együtt hozza amennyi kell. Mondjuk szerintem Phillips kap majd kint pár szavazatot a segédedzők között, amit ő ebben az első évében tett, még ha jó anyagból dolgozva is, azt azért nem sokan tudnák utána csinálni szerintem... 😊Igen,de azért bennem felmerül a kérdés:a liga legjobb védelméből senki-,egyetlen egy ember sem érdemli meg hogy posztján a legjobbak közé nevezzék?
StormST
több mint 10 éve
Philips érdekes eset, ha jól emlékszem már kétszer is megcsinálta, hogy új DC-ként egy addig nem kiemelkedő defense-ből azonnal liga elit D-t faragott. Rosszabb hír, hogy mindkétszer az első évben ligaelit defense szép fokozatosan visszaesett 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Úgy látom a szerkesztők all-pro szavazása is azt hozta ki, amit én éreztem, nem nagyon lehet igazán senkit kiemelni, hogy annyira nagyon jó, értsd liga-top évet futott volna, egyszerűen csak az egész csapat együtt hozza amennyi kell. Mondjuk szerintem Phillips kap majd kint pár szavazatot a segédedzők között, amit ő ebben az első évében tett, még ha jó anyagból dolgozva is, azt azért nem sokan tudnák utána csinálni szerintem... 😊

több mint 10 éve
Elway egy minapi interjúban:twitter.com/MileHighReport/status/684498792024899584
Valamint ezt a tweetet is megosztásra érdemesnek találtam:
twitter.com/VeteranScout/status/684461156480634880
Elwaynek a kései interior OL pickjei eddig nagyon ülnek, mind Paradis, mind Garcia kezdő matéria 😊
Once there was only dark.