Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 10 éve
Projekt QB-t húztunk már idén Sieman személyében, ráadásul a preseasonben meglepően jónak tűnt a fiú.Bocs, elb@sztam, úgy értettem, h az első 3 körben kéne draftolni QB-t, javítomPMvsOswi kérdés :Csak Bortles nem 3. körös volt, hanem 1/3, ráadásul nem nagyon van olyan QB az idei eresztésben, aki egyszerre teljesíti azokat a feltételeket, hogy NFL-ready is legyen, és le is csússzon 3. körig...
Szerintem PM visszavonul majd és Oswi mellé kell hozni egy QB-t maximum a 3. körben. PreSeasonben majd lesz csata, ez nem is baj. Aztán ha Gary bàcsi azt mondja, hogy Oswi kezd majd, de ha szarul megy neki a játék, jön a Rookie QB. Mint a Jagsnél a tavalyelőtti Draftnál, ott is Henne kezdett, majd Bortles jött a helyére.
Heisman Trophy
somoskovig
Heisman Trophy
Ha jövőre Oswi mellett tesszük le a voksot és PM ellovagol a második gyűrűjével a naplementébe, akkor én valószínűbbnek tartok egy veterán backupot (pl.: Schaub), mint egy korai QB picket.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
Bocs, elb@sztam, úgy értettem, h az első 3 körben kéne draftolni QB-t, javítomPMvsOswi kérdés :Csak Bortles nem 3. körös volt, hanem 1/3, ráadásul nem nagyon van olyan QB az idei eresztésben, aki egyszerre teljesíti azokat a feltételeket, hogy NFL-ready is legyen, és le is csússzon 3. körig...
Szerintem PM visszavonul majd és Oswi mellé kell hozni egy QB-t maximum a 3. körben. PreSeasonben majd lesz csata, ez nem is baj. Aztán ha Gary bàcsi azt mondja, hogy Oswi kezd majd, de ha szarul megy neki a játék, jön a Rookie QB. Mint a Jagsnél a tavalyelőtti Draftnál, ott is Henne kezdett, majd Bortles jött a helyére.
Heisman Trophy
somoskovig
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Mondok én adatot. 😊 2015-ben total pressure (sack + hit + hurry): 354 a front 7-től, amiből 162 a front3 produktuma.
2012-ben total pressure: 249 a front 7-től, amiből 139 a front4 produktuma.
A 2015-ös szám azért markánsan magasabb. A megoszlás a linemenek és a linebackerek között arányaiban nagyjából hasonló (kb fele), de mást jelentenek a linemanek számai egy 3-4-es felállásban és mást 4-3-ban. Árnyalja a képet, hogy a denveri egy hibrid 4-3 volt, amiben Miller volt az egyik pass rusher. (Ő egymaga hozott kb. 100-at a totálból 2012-ben. Dumervil pedig 61-et DE-ként.).
A secondary-t nem adom össze. Belenéztem, egyik évben sem volt érdemi mennyiség - nem blitzeltünk egyik évben sem sokat (onnan).
Alapvetően a különbséget - azon kívül, hogy totálban is bő 100-al több nyomást sikerült elérni - abban érzem, hogy idén középről is megvolt a nyomás, 3 éve pedig döntően szélről érkezett.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
PMvsOswi kérdés :Csak Bortles nem 3. körös volt, hanem 1/3, ráadásul nem nagyon van olyan QB az idei eresztésben, aki egyszerre teljesíti azokat a feltételeket, hogy NFL-ready is legyen, és le is csússzon 3. körig...
Heisman Trophy
több mint 10 éve
PMvsOswi kérdés :Szerintem PM visszavonul majd és Oswi mellé kell hozni egy QB-t az első három kör valamelyikében. PreSeasonben majd lesz csata, ez nem is baj. Aztán ha Gary bàcsi azt mondja, hogy Oswi kezd majd, de ha szarul megy neki a játék, jön a Rookie QB. Mint a Jagsnél a tavalyelőtti Draftnál, ott is Henne kezdett, majd Bortles jött a helyére.
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Megnyertük az alapszakasz sack versenyt, végül 52 jött össze. Még többet mondó adat, hogy ebből 49-et a front7 hozott össze... Szóval (safety, corner) blitzelni se kellett, hogy a QB gatyája folyamatosan tele legyen. Nem csoda, hogy maradt energia a secondary védekezésre is....fun fact. 2012-ben a nem elég agresszív JDR-rel szintén 52 sack jött össze. (tudom h a pressure számít, de olyan adatokat nem tudok)
peterk2005
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Megnyertük az alapszakasz sack versenyt, végül 52 jött össze. Még többet mondó adat, hogy ebből 49-et a front7 hozott össze... Szóval (safety, corner) blitzelni se kellett, hogy a QB gatyája folyamatosan tele legyen. Nem csoda, hogy maradt energia a secondary védekezésre is....

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
amíg nincs ellenfél addig ez lesz a téma 😀Jogos 😊
Negritis
Bár engem most is sokkal jobban érdekel az, hogy pl. most akkor mi is van a futással, mert fogalmam sincs, mit gondoljak 😊 Van ugye a "papír", Kubes rendszere, kívánja a jó futásokat, amik egész évben többnyire szenvedősen mentek, de néhány meccsen meg baromi jól. És úgy tűnik, ennek mégsem ahhoz van köze amihez az ember hinné, azaz, hogy Kubes under center, play action stílusa kell neki. Más szavakkal Brockkal megy, Manninggel meg pistolból nem. Kiderült, hogy nem így van. De ha nem így van, akkor mi a fene a baj, amikor nem megy? 😊

több mint 10 éve
Kis példa: ha Elway is úgy gondolkodna, hogy csak idén nyerjünk, aztán kész, akkor megdobta volna Julius-t az összes elérhető pénzünkkel, csak hogy legyen egy jó TE idénre, de akkor 2015 után kevesebb pénze maradt volna a sok lejáró szerződésű védőre. Nem lehet mindent egy lapra feltenni, ebben a ligában nem...Hát érdekes a példa, senki nem mondta, hogy ez lenne a jó, és nem is így álltak hozzá.
StormST
De azért a po-ban már más kicsit a felállás, mikor 2 meccset kell csak nyerni, nem 12-t, mint a szezon elején, közben meg történhet bármi.
Itt szerintem hibázik, aki nem maximalizálja az esélyeit a SB-ra. És ha ebbe az tartozik, hogy össze vissza cserélgeti a qb-kat, akkor legyen. Legalább próbálkoznak. A tököm tele volt pl a Fox féle bénázásokkal, mikor 38mp-el a vége előtt térdeltünk, hogy majd a hosszabbításban lesz valahogy.
Szerintem Itt már mindent egy lapra kell feltenni, jobban mondva kettőre.
Lecsó
A PO valóban más helyzet, de én most GM és csapattervezés szempontból írtam, a PO már nem a GM terepe...Kis példa: ha Elway is úgy gondolkodna, hogy csak idén nyerjünk, aztán kész, akkor megdobta volna Julius-t az összes elérhető pénzünkkel, csak hogy legyen egy jó TE idénre, de akkor 2015 után kevesebb pénze maradt volna a sok lejáró szerződésű védőre. Nem lehet mindent egy lapra feltenni, ebben a ligában nem...Hát érdekes a példa, senki nem mondta, hogy ez lenne a jó, és nem is így álltak hozzá.
StormST
De azért a po-ban már más kicsit a felállás, mikor 2 meccset kell csak nyerni, nem 12-t, mint a szezon elején, közben meg történhet bármi.
Itt szerintem hibázik, aki nem maximalizálja az esélyeit a SB-ra. És ha ebbe az tartozik, hogy össze vissza cserélgeti a qb-kat, akkor legyen. Legalább próbálkoznak. A tököm tele volt pl a Fox féle bénázásokkal, mikor 38mp-el a vége előtt térdeltünk, hogy majd a hosszabbításban lesz valahogy.
Lecsó

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Még egy megjezgyés erejéig visszatérve a vasárnapi cseréhez: Az Around the NFL podcastban említették meg, hogy Kubes már a félidei nyilatkozatában azt mondta, hogy alapjában véve oké a dolog, vezetünk, de a hibákat el kell kerülni, és - ez a lényeg a nyilatkozatban - offense oldalon Brocknak elő kell lépnie, vezérré kell válnia, össze kell kapnia a társaságot. És tényleg, visszanéztem a meccset és benne a riportot, tényleg ezt nyilatkozta. Ezt akkor el lehetett könyvelni a szokásos bullshitelésnek, de utólag már más az értelme. Valami nem tetszett neki, már a félidőben sem.Namost, tény, hogy pl. Sanders a fumblija után úgy vigyorgott, mint a nyeretlen kétéves. És Brock is az oldalvonalon minden alkalommal amikor a kamera mutatta végig nevetgélt, jó kedvű volt, bratyizott a többiekkel. Ennek akkor nem tulajdonítottam jelentőséget, mert miért is ne legyen jó kedvük, jobb az, mint rágörcsölni a hibára. De így utólag, a fene tudja.... lehet, hogy úgy mentek ki, hogy ezt a meccset úgyis nyerjük a cserecsapattal felálló Bolts ellen, aztán menet közben a nagy felszabadultságnak fejben szétesés lett a következménye... Ha így történt, akkor Kubes baromi nagyot húzott, nem kis edzői feladat egy szétesett csapatot hirtelen összekapni...

több mint 10 éve
amíg nincs ellenfél addig ez lesz a téma 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Manning szerződése: A 2016-os pénze június 1-én válik teljesen garantálttá. Nincs orvosi feltétel tudomásom szerint, egyszerűen a dátum után válik garantálttá. Ha tehát Elway nem vele akar menni jövőre, akkor egyszerűen ezt június 1 előtt el kell dönteni. Aminek úgyis meg kell születnie, hiszen Brock-al kapcsolatban még az FA szezon kezdete előtt el kell dönteni, hogy mi legyen. Manning szerződésében egyébként az átstruktúrálás után lett 5 millió prorated összeg, ami oszlik 2015 és 2016 között. Azaz, ha megy, akkor lesz 2.5 millió dead money. Figyelembe véve, hogy a cap terhe viszont 21.5 millió, ez a 2.5 millió nem lesz befolyásoló tényező, nem köti meg Elway kezét, hiszen 19 millió viszont felszabadulna.A jövővel kapcsolatban: szerintem túlságosan leegyszerűsített megközelítás az, hogy vagy idei év (Manning-el) a gyűrűért, plusz még egy év esetleg és utána hét szűk esztendő, vagy pedig idén és jövőre kisebb esély Brockkal, de a jövőt építjük. Egyrészt Manning is nagy kérdőjel. Most beszállt, morálisan átbillentette a társaságot, és nyertük a meccset, de nem láttam tőle semmi olyant, ami azt mondaná, hogy a tavaly év eleji Manning tér majd visssza. Szóval a feltételezés első fele is homályos, nem feltétlenül van nagyobb esély Manning-el, inkább csak az esély lehetősége van meg. És a másik fele is homályos, mert ugyanakkor Brocktól sem láttam semmi olyant, ami alapján azt merném gondolni, hogy vele nem lesz hét szűk esztendő. Matt Cassell is agyon nyerte magát a Patriots-al, baromi jól mutatott Brady cseréjeként a LOS mögött, aztán láttuk mi lett akkor, ha rá lett bízva egy csapat, hosszú távon is. Vagy Kaepernicket is említettem. De mondhatnám McCarron-t is. Beállt egy remek Bengalsba, és teljesen frankón megoldja a szitut. Ellenünk a meccs 2-3-ában jobban festett, mint Brock. Aztán a végén fordult a kocka. Azt jelenti ez, hogy McCarron franchise irányító lesz? Egy fenét jelenti.
Szóval ez egy összetett döntés, Elway valószínűleg erősen vakarja a fejét, mert mindenben van kockázat. Abban is, ha marad Manning és abban is, ha Brock jön jövőre. Mindegyik elsülhet jól és elsülhet rosszul is. Ha Manning marad és utána nem sikerül találni helyettest, az nem jó. És az se jó, ha Brock marad és besül. És az is jó, ha Manning marad és utána sikerül találni valami potens helyettest, és az is jó, ha Brock marad és beválik. Egyelőre én egyikben sem látok több esélyt. Az NFL-ben benne van, hogy valamit évekig képtelen vagy megoldani, de az is, hogy egyik évről a másikra sikerül. Lásd Seattle. Szerződtettek egy kezdő irányítót, és húztak mögé harmadik körben egy cserét, és 2 hónap alatt kiderült, hogy megtalálták a franchise irányítójukat - a harmadik körös cserejátékosban. Ilyen az NFL. Azt se mondta volna meg senki előre, hogy JDR távozása után Phillips ilyen brutális védelmet rak össze pár hónap alatt. Simán bekövetkezhetett volnaa fordítottja is, hogy évekig szenved a védelem a váltás után Denverben. Ezeket előre látni nem lehet, legfeljebb az ember az érzelmei, preferenciái alapján valamit szeretne. Aztán utólag ha az amit szeretne beválik, akkor verheti a mellét a semmire, ha meg nem, akkor vonhatja vissza, vagy törölheti ki az aláírásából a bold mondatokat 😀 😀 😀 Kb. ennyit tudunk mi szurkolók hozzátenni a történethez 😊
Lényeg a lényeg, lesz miről beszélgetni az offseasonban. Viszont nem korai ez a téma most? Úgy értem, persze, mindenki arról beszélget ami érdekli, node pillanatnyilag a csapat #1 seed, az út az SB-be Denveren keresztül vezet, engem jelenleg csak ez érdekel igazán. A többi ráér, úgyis baromi hosszú az a 6 hónap utána 😊

több mint 10 éve
Kis példa: ha Elway is úgy gondolkodna, hogy csak idén nyerjünk, aztán kész, akkor megdobta volna Julius-t az összes elérhető pénzünkkel, csak hogy legyen egy jó TE idénre, de akkor 2015 után kevesebb pénze maradt volna a sok lejáró szerződésű védőre. Nem lehet mindent egy lapra feltenni, ebben a ligában nem...Hát érdekes a példa, senki nem mondta, hogy ez lenne a jó, és nem is így álltak hozzá.
StormST
több mint 10 éve
Szép szakma, persze. De egy játékosnak se mindegy ám, hogy mikor milyen csapatban játszik, a szponzori pénzek nem mennek ám a gyűrűre, azok a folyamatos rivaldafényre mennek, azt meg NEM a 2-14-es csapatokban játszók kapják többnyire. Egy játékosnak is jobb, ha olyan csapatban játszhat, ahol évekig van esélye SB-t nyerni, mert biztos SB nyertes csapat nincs, az csak egy mítosz. Olyan lehet, amelyik évekig esélyes nyerni. Egy jó GM nem egy adott szezonba tesz bele mindent, ahogy egy jó HC se...Szóval igen, ha aközött kellene választani, hogy most egy gyűrű, de utána évekig PO se, vagy most egy elbukott gyűrű, de maradunk a "minden évben PO contender" státuszban, akkor én az utóbbit választom, kövezzen meg érte, aki akar... 😊Ezért szép szakma a GM.
StormST
Valahol igazad van, de megfordítom a dolgot:
Hány játékosban ébresztene kétségeket egy olyan HC vagy GM, aki nem tesz bele mindent az adott szezonba? Aki nem tesz meg mindent, hogy a po-ban minél tovább jussunk, és SB-t játszunk?
Mert az ok, hogy neked jó az, ha minden évben po cont a csapat, mert te akkor is Broncos szurkoló voltál, amikor Cutler dobált, meg akkor is az leszel, amikor egy ma általános iskolás srác lesz a QB.
De egy RB-nek van 5-6 jó éve, és szögre akaszthatja a csukát. Az alatt meg gyűrűt akar nyerni, és leszarja, hogy utána mi lesz a kedvenc csapatunkkal.
Lecsó
Kis példa: ha Elway is úgy gondolkodna, hogy csak idén nyerjünk, aztán kész, akkor megdobta volna Julius-t az összes elérhető pénzünkkel, csak hogy legyen egy jó TE idénre, de akkor 2015 után kevesebb pénze maradt volna a sok lejáró szerződésű védőre. Nem lehet mindent egy lapra feltenni, ebben a ligában nem...
Szerkesztette: StormST

több mint 10 éve
De egy RB-nek van 5-6 jó éve, és szögre akaszthatja a csukát. Az alatt meg gyűrűt akar nyerni, és leszarja, hogy utána mi lesz a kedvenc csapatunkkal.Ezt meg játékosa válogatja, ismerjük a klubhűség, a hometown discount fogalmát, arra is volt példa, hogy contender csapatba olcsóbban aláírnak a sztár FA-k (a közelmúltban a Broncosnak is jutott ebből az előnyből) és azt is mikor vki a zsére fókuszálva választ csapatot annak játékerejétől függetlenül.
Lecsó
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Szóval igen, ha aközött kellene választani, hogy most egy gyűrű, de utána évekig PO se, vagy most egy elbukott gyűrű, de maradunk a "minden évben PO contender" státuszban, akkor én az utóbbit választom, kövezzen meg érte, aki akar... 😊Ezért szép szakma a GM.
StormST
Valahol igazad van, de megfordítom a dolgot:
Hány játékosban ébresztene kétségeket egy olyan HC vagy GM, aki nem tesz bele mindent az adott szezonba? Aki nem tesz meg mindent, hogy a po-ban minél tovább jussunk, és SB-t játszunk?
Mert az ok, hogy neked jó az, ha minden évben po cont a csapat, mert te akkor is Broncos szurkoló voltál, amikor Cutler dobált, meg akkor is az leszel, amikor egy ma általános iskolás srác lesz a QB.
De egy RB-nek van 5-6 jó éve, és szögre akaszthatja a csukát. Az alatt meg gyűrűt akar nyerni, és leszarja, hogy utána mi lesz a kedvenc csapatunkkal.
több mint 10 éve
PM szerződéséről elég sokféle infó kering a neten, láttam olyat is, hogy az egész 2016-os pénze garantált, ha a 2015-ös szezon hivatalos lezárásakor a roster-en van, olyat is láttam, hogy 2015-16-ban már csak évi 2,5 millió a garantált neki, szóval a fene tudja, mennyit is üt nálunk milyen szituációban. Ami elég biztosnak látszik, az a 21,5 millió, amit kap 2016-ban, ha végig nálunk játszik, illetve, hogy 2016-ra nincs no-trade clause, de 2015-re igen (azaz a szezon lezárásáig nem megy sehová), minden más bizonytalan...

több mint 10 éve
a te írásodból is azt veszem le, h nagyobb esélyt adsz annak h PM-el bajnokok lesztek, mint Oszival. Akkor nemértem mi a probléma.Őszintén? Nekem nehéz kérdés a SB gyűrű és 7 szűk év, vagy gyűrű nélkül és utána PO körüli eredménnyel 7 év...
Sztem a legtöbb szurkoló inkább választaná a bajnoki címet, és utána 7 szűk esztendőt, mint 7 félig sikeres évet, gyűrű nélkül. Mert Osziban én egyelőre nem látom azt a pluszt...
shady
Én alapból arra is nagyon büszke vagyok, hogy a Broncos első pozitív mérlegű szezonja, 1973 óta összesen 7 negatív mérlegű szezont produkált csak és az 1977 óta (első PO részvétel) eltelt 39 szezonból csak 17-ben nem voltunk PO résztvevők.
Persze, iszonyatosan büszke lennék a csapatra, ha SB-t nyerne, de én büszke voltam akkor is, amikor kikaptunk a Seahawks-tól, sőt már kezdő Broncos drukkerként akkor is büszke voltam, amikor a Steelers elvert minket az AFC Championship Game-ben 2005-ben. Nem az első gyűrűért megyünk all-in módra, én azt szeretném, ha a Broncos sikeres lenne és az is maradna sokáig, nem tudok azonosulni a "nyerjünk most, a később meg le szarva" mentalitással, soha nem is tudtam, se ebben, se más sportban. Én szívesen drukkolok egy jó csapatnak, amelyik mindig ott van a tűz közelében, a PO sokszor lutri, pár mozzanaton múlhatnak dolgok...
Szóval igen, ha aközött kellene választani, hogy most egy gyűrű, de utána évekig PO se, vagy most egy elbukott gyűrű, de maradunk a "minden évben PO contender" státuszban, akkor én az utóbbit választom, kövezzen meg érte, aki akar... 😊

több mint 10 éve
Aljas módon kombinálni fogok (lehet spoiler tagbe kellett volna tenni sry).nehéz.
T.f.h. PM jó lesz a rájátszásban, de a jövőt Oswival képzeli Elway, ebben az esetben az érvényes szerződésű Manninget akár el is lehetne cserélni.
empty taxi
Nem tudom mikor de úgy tudom vmikor az egész jövő évi fizetése garantálttá válik. az után nekünk értelmetlen trade-elni, az előtt meg mindenkinek túl drága szvsz.
A másik meg az ellenérték, ha vhova aláír 1 évre egy 10-es körül mindenképp kap, szvsz többet is, szal kinézhet egy 3. körös kompenzáció, igaz nem 2016-ra hanem 2017-re de, de nem tudom ki mennyit adna egy játékosért, aki csak 1 évet marad már. Esetleg ha trade előtt hosszabbításról is megállapodnak PMmel, de az sztem valószínűtlen, nincs már sajnos abban az egészségügyi állapotban.
Ha visszajön jövőre akkor vagy Bronco vagy újra FA szerintem. Nekünk azért nem egy Luckunk van mellette, de ő meg 4 évvel idősebb
egyébként nem úgy van hogy "nyáron" megint lesz egy orvosi elemzés hogy milyen állapotban van PM?elvileg igen.
Negritis
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Engem nem kell meggyőznöd, mindenben egyetértettem, csak azt mondtam hogy a vita ami kialakult itt elsősorban nem a PO-val kapcsolatban alakult ki. De látom te is tudod csak én néztem el valamit. 😀Elsők között mondtam h könnyen elmehet, és nem "morális katasztrófa" miatt, ahogy ki is hangsúlyoztam, h nem erről van szó, hanem azért h kezdő legyen.Nem arról vitáznak, hogy ki legyen a PO-ban. Azon problémáznak, hogy a meccs közbeni csere brutális morális katasztrófát okozott, ami miatt Oswi majd megsértődik és elmegy. Nem a PO miatt, csak konkrétan emiatt az 1 meccs miatt. Ezen véleményt védik oly nagy vehemenciával, hogy félreértéseket okoz.a te írásodból is azt veszem le, h nagyobb esélyt adsz annak h PM-el bajnokok lesztek, mint Oszival. Akkor nemértem mi a probléma.Nekem nincs azzal bajom, h Manning kezd a PO-ban, örülök, h nem nekem kell dönteni. Viszont Oszit se csak érzelmi alapon lehet választani, arra is vannak racionális érvek.
Sztem a legtöbb szurkoló inkább választaná a bajnoki címet, és utána 7 szűk esztendőt, mint 7 félig sikeres évet, gyűrű nélkül. Mert Osziban én egyelőre nem látom azt a pluszt...
shady
A vita ugyanakkor kicsit abba az irányba ment, h csak mert xy szerelmes Oswiba...
Ha nem nyerünk úgy is arról lesz szó, h miért nem a másikkal játszottunk...
Black_Adder
Megjegyzés: Szerintem érettebb annál, minthogy ez alapján döntsön év végén.
levaisw3
Azzal h most lecserélték és PM jól játszott jelentősen megnőtt annak az esélye, h PO-ban is Manning legyen, akkor pedig Oszi kizárásos alapon a padon csücsül. Na most ha nem érzi biztosnak, h itt ő lesz a kezdő jövőre, akkor én mint képzeletbeli ügynöke továbbra is azt mondanám, h máshova igazoljon. Nem morális katasztrófa miatt, hanem... nem ismétlem meg a korábbi hozzászólásomat. De ahogy írtam is van olyan opció is, h most Manning, de jövőre OZ.
De mondok meredekebbet is, ha jövőre OZ - márpedig a Broncosnak most az a jobb döntés szvsz - akkor csak akkor van értelme PM-et játszatni a PO-ban, ha nyerünk. Ez mondjuk semmi új, PM-től mindig is ez volt az elvárás, most is. Meg nyilvánvalóan nem csak rajta fog múlni.
Én azt modnom talán inkább PMé legyen a PO, mert annak egyértelműen az az üzenete h SB-t akarunk nyerni. Más kérdés h sikerül-e. De ettől függetlenül azzal ha ő játszik kockáztatjuk h Oszi megy, továbbra se morális válság miatt, hanem mert hülye lenne még 1 évet padozni, lejár a szerződése, és nem tudja majd, h Manning marad-e megy-e, ha marad lesz-e esélye kiszorítani őt. Nem azért írom mert szerelmes vagyok belé, hanem mert számára ha nem biztos h itt ő a kezdő az a racionális döntés, ha vesz egy házat mondjuk Houstonban...
Ennél jobban nem tudom magyarázni, h miért mehet el egy játékos sértődés nélkül egy csapattól egy másikba, ahol nagyobb esélye van kezdeni. És h miért csökkenti az esélyeit arra h jövőre ő kezdjen, ha leültetik a padra a PO-ra...
A kételyeket el lehet oszlatni és bízom is benne h sikerül majd, de biztosra nem vehetem.
Black_Adder
több mint 10 éve
egyébként nem úgy van hogy "nyáron" megint lesz egy orvosi elemzés hogy milyen állapotban van PM?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
De mondok meredekebbet is, ha jövőre OZ - márpedig a Broncosnak most az a jobb döntés szvsz - akkor csak akkor van értelme PM-et játszatni a PO-ban, ha nyerünk. Ez mondjuk semmi új, PM-től mindig is ez volt az elvárás, most is. Meg nyilvánvalóan nem csak rajta fog múlni.Aljas módon kombinálni fogok (lehet spoiler tagbe kellett volna tenni sry).
Én azt modnom talán inkább PMé legyen a PO, mert annak egyértelműen az az üzenete h SB-t akarunk nyerni. Más kérdés h sikerül-e. De ettől függetlenül azzal ha ő játszik kockáztatjuk h Oszi megy, továbbra se morális válság miatt, hanem mert hülye lenne még 1 évet padozni, lejár a szerződése, és nem tudja majd, h Manning marad-e megy-e, ha marad lesz-e esélye kiszorítani őt. Nem azért írom mert szerelmes vagyok belé, hanem mert számára ha nem biztos h itt ő a kezdő az a racionális döntés, ha vesz egy házat mondjuk Houstonban...
Black_Adder
T.f.h. PM jó lesz a rájátszásban, de a jövőt Oswival képzeli Elway, ebben az esetben az érvényes szerződésű Manninget akár el is lehetne cserélni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Elsők között mondtam h könnyen elmehet, és nem "morális katasztrófa" miatt, ahogy ki is hangsúlyoztam, h nem erről van szó, hanem azért h kezdő legyen.Nem arról vitáznak, hogy ki legyen a PO-ban. Azon problémáznak, hogy a meccs közbeni csere brutális morális katasztrófát okozott, ami miatt Oswi majd megsértődik és elmegy. Nem a PO miatt, csak konkrétan emiatt az 1 meccs miatt. Ezen véleményt védik oly nagy vehemenciával, hogy félreértéseket okoz.a te írásodból is azt veszem le, h nagyobb esélyt adsz annak h PM-el bajnokok lesztek, mint Oszival. Akkor nemértem mi a probléma.Nekem nincs azzal bajom, h Manning kezd a PO-ban, örülök, h nem nekem kell dönteni. Viszont Oszit se csak érzelmi alapon lehet választani, arra is vannak racionális érvek.
shady
A vita ugyanakkor kicsit abba az irányba ment, h csak mert xy szerelmes Oswiba...
Black_Adder
levaisw3
Azzal h most lecserélték és PM jól játszott jelentősen megnőtt annak az esélye, h PO-ban is Manning legyen, akkor pedig Oszi kizárásos alapon a padon csücsül. Na most ha nem érzi biztosnak, h itt ő lesz a kezdő jövőre, akkor én mint képzeletbeli ügynöke továbbra is azt mondanám, h máshova igazoljon. Nem morális katasztrófa miatt, hanem... nem ismétlem meg a korábbi hozzászólásomat. De ahogy írtam is van olyan opció is, h most Manning, de jövőre OZ.
De mondok meredekebbet is, ha jövőre OZ - márpedig a Broncosnak most az a jobb döntés szvsz - akkor csak akkor van értelme PM-et játszatni a PO-ban, ha nyerünk. Ez mondjuk semmi új, PM-től mindig is ez volt az elvárás, most is. Meg nyilvánvalóan nem csak rajta fog múlni.
Ennél jobban nem tudom magyarázni, h miért mehet el egy játékos sértődés nélkül egy csapattól egy másikba, ahol nagyobb esélye van kezdeni. És h miért csökkenti az esélyeit arra h jövőre ő kezdjen, ha leültetik a padra a PO-ra...
A kételyeket el lehet oszlatni és bízom is benne h sikerül majd, de biztosra nem vehetem.
több mint 10 éve
Megjegyzés: Szerintem érettebb annál, minthogy ez alapján döntsön év végén.Egyetértek.
levaisw3
Azzal is, hogy a jövőnk is fontos, nem csak ez a szezon, de a jövőnk (igazolások, megtartások, FA) nagyban függ attól is, mennyire vagyunk/leszünk SB esélyes csapat. Kíváncsi lennék, hányan vannak a keretben, akik csak azért az 5 évért vannak itt, amíg PM volt a QB, és kinézett egy gyűrű. És pl egy DT, aki nice guy, meg minden, mennyire akar majd maradni.
Szóval Brock csak egy tényező. Megtarthatjuk, és lehet, hogy meg is kellene, de attól még a franchise sorsa elég sok mindenen múlik majd.
Szerkesztette: Lecsó
több mint 10 éve
Nem arról vitáznak, hogy ki legyen a PO-ban. Azon problémáznak, hogy a meccs közbeni csere brutális morális katasztrófát okozott, ami miatt Oswi majd megsértődik és elmegy. Nem a PO miatt, csak konkrétan emiatt az 1 meccs miatt. Ezen véleményt védik oly nagy vehemenciával, hogy félreértéseket okoz.a te írásodból is azt veszem le, h nagyobb esélyt adsz annak h PM-el bajnokok lesztek, mint Oszival. Akkor nemértem mi a probléma.Nekem nincs azzal bajom, h Manning kezd a PO-ban, örülök, h nem nekem kell dönteni. Viszont Oszit se csak érzelmi alapon lehet választani, arra is vannak racionális érvek.
shady
Black_Adder