Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 10 éve
a te írásodból is azt veszem le, h nagyobb esélyt adsz annak h PM-el bajnokok lesztek, mint Oszival. Akkor nemértem mi a probléma.Nekem nincs azzal bajom, h Manning kezd a PO-ban, örülök, h nem nekem kell dönteni. Viszont Oszit se csak érzelmi alapon lehet választani, arra is vannak racionális érvek.
Sztem a legtöbb szurkoló inkább választaná a bajnoki címet, és utána 7 szűk esztendőt, mint 7 félig sikeres évet, gyűrű nélkül. Mert Osziban én egyelőre nem látom azt a pluszt...
shady
A vita ugyanakkor kicsit abba az irányba ment, h csak mert xy szerelmes Oswiba...
Ha nem nyerünk úgy is arról lesz szó, h miért nem a másikkal játszottunk...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
a te írásodból is azt veszem le, h nagyobb esélyt adsz annak h PM-el bajnokok lesztek, mint Oszival. Akkor nemértem mi a probléma.ahogy Black is írja itt a "jövő" a kérdés
Sztem a legtöbb szurkoló inkább választaná a bajnoki címet, és utána 7 szűk esztendőt, mint 7 félig sikeres évet, gyűrű nélkül. Mert Osziban én egyelőre nem látom azt a pluszt...
shady
én is ezt írtam az eredménykövetőbe, hogy lehet idén SB, de jövőre lesznek bajok főleg morálisan
Kubiaktól nekem az üzenet nem tetszett amúgy, tényleg vagy a félidőben kellett volna cserélni vagy eleve PMel felmenni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
a te írásodból is azt veszem le, h nagyobb esélyt adsz annak h PM-el bajnokok lesztek, mint Oszival. Akkor nemértem mi a probléma.Sztem a legtöbb szurkoló inkább választaná a bajnoki címet, és utána 7 szűk esztendőt, mint 7 félig sikeres évet, gyűrű nélkül. Mert Osziban én egyelőre nem látom azt a pluszt...
több mint 10 éve
Nem Oszi lelkivilágáról van szó. Ő most már kezdő irányító, játszott 7 meccset, nyert 5-öt olyan játékkal, h vannak helyek, ahol erre nagy összeget tennének fel. Ha én lennék az ügynöke azt mondanám neki, hülye vagy ha ezek után visszaülsz a padra. Nem a lelkivilág miatt, hanem a pénz, siker, elismerés, stb, stb miatt (a csajok is biztos jobban buknak egy kezdő QB-ra, mint egy cserére). Készen áll arra, h kezdő legyen, a padon újat már nem fog tanulni, minden egyes végig ült meccs, kidobott meccs számára. Ennyi.Az egyik irányító 39 éves a másik fejlből mondom 25 vagy talán annyi se. Csak az egyik lesz itt jövőre. Manning max 1 év. Ha arra az 1 évre teszünk fel mindent, akkor utána 7 szűk esztendő jöhet, mire találunk egy újabb korrekt irányítót míg broki valahol máshol flaccoskodik vagy alexsmitheskedik. Én a Broncosnak szurkolok, nem Manningnek, szóval amellett h nagyon megérdemelné h gyűrűvel végződjön a denveri kaland, egy Elwayes utolsó meccset, amellett számomra nem csak idáig tart a film. 2017-re jelenleg OZ a legjobb opciónk, jó lesz ő ide jövőre is, aztán lehet keresgélni közben irányítókat, hátha akad a hálóba jobb...
Ezzel nem azt modnom, h hiba volt PM-et becserélni vagy h hiba lenne őt kezdetni, de amikor vki Osweiler pártján áll ebben a helyzetben, az nem biztos, h szerelmes belé, lehet h csak gondol 2016-ra, 2017-re, 2018-ra, ... ... ...
A legjobb forgatókönyv, h PM-mel gyűrűt nyerünk, nem hozzuk vissza jövőre, Oszi kezd továbbra is fejlődik, PM vhova még aláír nagy pénzért, jön komp pick.
Na most a csapda az, h ha nem nyerünk SB-t, akkor jobb lenne OZ-nak adni a PO-t. Ő a jövő, vagy legalábbis a középtávoli jövő.
Most lehet ezen vitázni 2 héten keresztül, egy kicsit túl van lihegve szerintem, nem off és jó ideje a legizgibb téma, ahol jót is tehet ha az ember más szemszögből is látja ugyanazt a problémát, de mégsem számít annyit, mint hinnénk, a végeredmény ugyanaz: Leülünk a TV, stream elé és szurkolunk a Broncosnak, akárki irányít is. Ha PM akkor azért, ha OZ akkor azért.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Nyugi már srácok, győztünk, megvan az esély h végig otthon játszunk, nehogy már ilyenkor kapjunk össze, ráadásul egy ilyen banális dolgon...Lehet h tisztább lett volna a félidőben már PM-el kijönni + igazságtalanságnak tűnhet h Oswi így lett lecserélve, de ha nyertünk, ráadásul maguk a játékosok sem csinálnak ebből ügyet, akkor mi miért esünk egymásnak?
PM is teljesen korrekt interjút adott, kiemelve h nem kéne lecsárázni pár jó handoffért, mert az OL és az RBk nyerték meg a meccset + Oswit is dicsérte.
Oswi tweetje is kifejezetten érett:
twitter.com/bosweiler17/status/684116316039569408
Ráadásul amikor vmelyik játékos megsértődik, akkor azért néhány nagyokos "insider" rögtön csiripel (pl tavaly, amikor már majdnem beállt BO, de PM visszakocogott), most egy ilyen tweetet sem találtam.
Sztem teljesen profin kezelik a helyzetet, mi is próbáljunk felnőni ehhez 😊
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
Nem semmi, ami itt elindult a 3. negyedben 😊Nade elsiklunk a leglényegesebb kérdés felett ezzel a csip-csup kezdő QB kérdéssel, méghozzá, hogy mi van Caldwell mesterrel, mért nem került tegnap a pályára???
Viccet félretéve, kár, hogy ennyire nincs ember DT és Sanders mögött a WR poszton, aki konstans tudna hozni egy jó átlagot. Norwood még azért csak-csak, de a többiek.... Ha marad PM jövőre is esetleg, én mindenképp próbálnék hozni egy rutinos jó elkapót és/vagy jó kezű TE-t a csapatba az első és egyben utolsó nekifutásra, az SB címvédésre 😊
több mint 10 éve
Örült a tököm, hogy kikerült. Olvass vissza nyugodtan, én írtam többször is, hogy nem kell behozni Oswi-t, csak ha PM sérült, ha nem az, akkor meg kell találni a módját, hogy sikeresebb legyen.Gondolom, -de csak gondolom- inkább PM-el van a baja, a Tebow-PM move fájt neki és most örült, hogy PM kikerült a csapatból, az ember, aki miatt a kedvence, Tebow is távozásra kényszerült.peterk: a második mondattól nem olvasom tovább, ha szerinted én beleszerelmesedtem PM-be, akkor nem tudok komolyan venni semmit, amit írsz, ezért nem is idegesítem magam rajta feleslegesenA beleszerelmesedést úgy értettem, hogy ha valamiért ráfixálsz valakire - mondok inkább QB-t - akkor abból nem engedsz. Ha Manningra nem, akkor nem. De Tebowra igen, és határozottan az az érzésem, hogy valamiért most Brockra is. És innentől mindent Brock-szemüvegen keresztül nézel, ha valaki nem ért veled egyet, akkot a kötekedésig, szótekerésig menően.
StormST
peterk2005
Érzelmileg megértem, de itt nagyobb volt a tét ezen a meccsen, mint hogy az érzelmeink vezéreljenek bárkit is, még ha fáj is esetleg.
Tomifinn
Vagy nyugodtan csináljatok boszorkányüldözést ellenem, mert épp nektek fáj, hogy bántom a szerelmeteket, amit egyébként nem tettem, de mindegy is, totál leszarom...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Nincs nekem bajom PM-el, nem tetszett, ahogy jött, elismerem az érdemeit, a Colts-ban és a Broncos-ban egyaránt, de ha valaki szerint szerelmes vagyok belé, akkor annak olyan értékítéletbeli problémái vannak, hogy nem igazán tudom komolyan venni. Én szerintem sose ültem fel a PM bandwagon-ra, örültem, ha nyert vele a csapat, de láttam a hibáit is, amiket mások sokszor elsikáltak volna...Ez az egész nálam egyáltalán nem PM-ről szól, ő csak egy mellékszereplő ebben az egészben, sőt én azt mondom, hogy az lett volna a korrekt, ha egyből ő kezd, vele és Oswi-val szemben is, de még egyszer kiemelném, hogy róla én nem nyilvánítok véleményt ebben az ügyben, köszönöm neki, hogy meglett a győzelem és vele a 1st seed, a szememben ez egyáltalán nem róla szól!

több mint 10 éve
Gondolom, -de csak gondolom- inkább PM-el van a baja, a Tebow-PM move fájt neki és most örült, hogy PM kikerült a csapatból, az ember, aki miatt a kedvence, Tebow is távozásra kényszerült.peterk: a második mondattól nem olvasom tovább, ha szerinted én beleszerelmesedtem PM-be, akkor nem tudok komolyan venni semmit, amit írsz, ezért nem is idegesítem magam rajta feleslegesenA beleszerelmesedést úgy értettem, hogy ha valamiért ráfixálsz valakire - mondok inkább QB-t - akkor abból nem engedsz. Ha Manningra nem, akkor nem. De Tebowra igen, és határozottan az az érzésem, hogy valamiért most Brockra is. És innentől mindent Brock-szemüvegen keresztül nézel, ha valaki nem ért veled egyet, akkot a kötekedésig, szótekerésig menően.
StormST
peterk2005
Érzelmileg megértem, de itt nagyobb volt a tét ezen a meccsen, mint hogy az érzelmeink vezéreljenek bárkit is, még ha fáj is esetleg.
több mint 10 éve
Nem is értem a drámát, ami a topikban megy.A first seed vs wild car hétvége volt a tét, nem egy edzőmeccsről beszélünk.
5 turnover után, játékra egészségileg alkalmas Peyton Manninggel a padon mondjatok már egy edzőt, aki nem hozza meg ezt a moveot.
Ilyeneket meg hogy ki mit gondol róla, úristen... Mit? Azt, hogy a liga történetének egyik legjobb játékosát -akiről idén mindenkinek csak az jut róla eszébe, hogy szar volt, de az nem, hogy azért volt szar, mert sérülten játszott, roppant mód idegesít, hogy a mondat második fele lemarad- becserélték, aki utána hozta a meccset. Ennyit.
Ez profi liga, ráadásul a világ talán legnagyobbja, itt dollármilliókról, milliárdokról van szó, nem Brock Osweiler lelki világáról.
több mint 10 éve
Broncos coach Gary Kubiak declined to name his playoff starter at quarterback Monday.Kubiak will not meet with the team until Thursday. He will likely announce the starter then, and it will likely be Peyton Manning after the veteran came on in relief to lead the team to the No. 1 seed Sunday. As long as Manning's foot is healthy enough to play, he should be the starter.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
peterk: a második mondattól nem olvasom tovább, ha szerinted én beleszerelmesedtem PM-be, akkor nem tudok komolyan venni semmit, amit írsz, ezért nem is idegesítem magam rajta feleslegesenA beleszerelmesedést úgy értettem, hogy ha valamiért ráfixálsz valakire - mondok inkább QB-t - akkor abból nem engedsz. Ha Manningra nem, akkor nem. De Tebowra igen, és határozottan az az érzésem, hogy valamiért most Brockra is. És innentől mindent Brock-szemüvegen keresztül nézel, ha valaki nem ért veled egyet, akkot a kötekedésig, szótekerésig menően.
StormST
Ha felidegesedsz, akkor inkább igyál meg egy sört, az jót tesz 😊 Tegnap este nekem is tele volt a búrám azzal, hogy megyünk a #1 seedért, k*va nagy a tét, folyik a meccs, és az eredménykövető a csere után másról se szól, csak arról, hogy Brockot miért cserélték le. Ahelyett, hogy szurkolnánk a győzelemért. Akkor, ott nekem is fent volt a pumpa, kértem is párszor, hogy ha lehet a meccset figyeljük. De aztán megittam meccs után a sörömet és rendben volt a világ. 😊 Mondjuk az is segített, hogy nyertünk végül. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Fuck yeah ! AFC West champions, AFC 1st seed, és a Chargers ellen még Manning is játszott 😃 Grat a csapatnakNa utó Karácsonyi ajándéknak megfelel 😊
Heisman Trophy
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Fuck yeah ! AFC West champions, AFC 1st seed, és a Chargers ellen még Manning is játszott 😃 Grat a csapatnak
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
komolyan, volt aki azt hitte h PM nem fog pályára lépni? Nem volt ebben semmi meglepő. Tökmind1 mit nyilatkoznak. Még ha nem PM szintű játékosról lenne szó, akkor is meg kellett nézni egy "tétnélküli" meccsen, hogy milyen állapotban van az amugy kezdő QB. Nem lehet úgy nekimenni a PO-nak hogy fingod sincs róla.Jelen 😀
shady
Lehet, hogy hülye voltam, de én nem hittem, hogy a KC meccs után valaha pályára lép.
Mindenesetre morálisan nagy húzás volt. Ahogy felment, a közönség reakciója és minden elkezdett kicsit jobban működni. Pedig sokat nem csinált csak koordinálta a támadást. Ennyit számít a hadvezér jelenléte a csatatéren.
több mint 10 éve
peterk: a második mondattól nem olvasom tovább, ha szerinted én beleszerelmesedtem PM-be, akkor nem tudok komolyan venni semmit, amit írsz, ezért nem is idegesítem magam rajta feleslegesen

több mint 10 éve
Az az 5 turnover meg olyan extremitás, ami nem hiszem, hogy még egyszer előfordulhatna.El ne dzsinxeld, baszod... 😊
peterk2005
több mint 10 éve
Szerintem rohadtul nem arról van szó, hogy ki a faszagyerek, hanem arról, hogy kivel hogyan bánunk és az milyen képet fest a csapatról, közelebbről a HC-ról, akivel a jövőt képzelni el a FO. Amikor a FA-ben játékosokat akarsz igazolni vagy megtartani, akkor nagyon nem mindegy, hogy milyen képet alakít ki magáról egy csapat, minden döntésnek súlya van, nem lehet csak úgy inteni, hogy "ja nyertünk", meg "mindegy, nyerjük meg idén, aztán majd lesz valahogy", itt egy franchise-ról van szó, amit jó lenne nem hullámzásban vezetni, jó évek utáni szakadékokkal, hanem úgy, hogy egy jó szinten tartod, de ahhoz az kell, hogy a játékosok azt lássák, következetes, ésszerű döntések születnek, a FO-ban és a pálya mellett is.Hát, marha szerencse, hogy nem neked kell ezekben a kérdésekben dönteni, mert ez kb. a szerelmes operahős hozzáállása 😀 Kedves Storm, the ugyanígy bele voltál szerelmesedve Tebow-ba, és borzasztóan nehezen élted meg a váltást, majd amikor túltetted magad, akkor beleszerelmesedtél Manningba, majd most meg Osweilerbe. 😊 Ami szurkolóként rendben is van, de egy csapatot hősszerelmes módon nem lehet menedzselni 😀
StormST
Tebow kirúgása sokkal durvább történet volt, mint ez a tegnapi leültetés, mégis simán meglépték. Ilyen a biznisz. Ha valakiről, akkor Tebow-ról elmondható, hogy neki nem csak a biznisz az élet - már, ha hiszünk az image-nek, de miért ne higyjünk, szóval -, ennek ellenére, ha Kubesnek holnap eszébe jutna elhívni Tebowt a csapathoz, akkor Tebow abban az órában pakolna, és a következő órában a repülőn lenne Denver felé. És simán beállna akár #3 QB-nak is, edzeni a cseresorral. Ennyire "veszik zokon" ezek a játékosok a múltat. Ezek profik, akik a lehetőséget keresik.
A tegnapi történet meg így sült el ideálisan. Legalábbis a QB személyével kapcsolatban. Sokkal nehezebb lett volna a döntés, ha esetleg Brockkal is nyer a csapat, és majd a div round előtt kell eldönteni, hogy az - akkorra már - teljesen felépült Manninget kezdesse, vagy maradjon a csere QB-nál. Így ez a kérdés eldőlt, aminek szerintem Kubes a lelke mélyén rohadtul örül. Már akkor persze, ha Manning tényleg kezd egészséges lenni, és nem csak összedrótozva, pánikreakcióként került pályára tegnap. Remélem, hogy nem.
Mindenesetre a kérdőjel ettől még ott van. Manning sem csinált semmi extrát tegnap. A passzokat nézve nem volt jobb, mint Brock. Volt összesen 5-6 korrektnek mondható passza, ezen kívül handoffolta a labdát egy csomószor, a futók csináltak vagy 200 yardot abban a másfél negyedben. Lényegében csak mentálisan, és a pre-snap képességeivel adott hozzá extrát a meccshez. Szóval a magam részéről most se tudom, hogy melyik Manningre számítsak. A kiöregedett INT gyárra, vagy arra, aki valamelyest emlékeztet az 1-2 évvel ezelőttire. De ez van, ez az idei év dilemmája. Manningban megvan az az extra, hogy ha a gameplan, az adjustment nem működik, akkor ő ott a pályán tud olyan döntéseket hozni, ami megmozdít egy offense-et akkor is, ha a hívások nem ülnek. Brock ezt nem tudja, neki kell a karperec a playekkel, ő azt fogja hívni amit az oldalvonalról felkészítették. Amire ha az ellenfél védelmének van válasza, akkor az offense-nek annyi. Viszont, ha Manning olyan sz*r mint amilyen az utolsó meccsein volt, akkor még ez is jobb annál. (Megjegyzem, ezért örültem múlt héten olyan nagyon annak, hogy a második félidőben legalább a no-huddle-t el merték ereszteni, és Brock tudta is csinálni, mert az már egy lépés előre.)
Legalább nem úgy megyünk neki a playoffnak, hogy nekünk itt csak az SB lehet az elég. 😊 Két éve így mentünk neki, majdnem sikerült, de a vége nem volt valami jó élmény.... Most minden győzelem ami születni fog, egy ajándék lesz. Én legalábbis így állok hozzá 😊
Bízzunk abban ami pozitív volt. A védelem 1-2 kisebb baki mellett továbbra is nagyon jó, és a múlt heti második félidő óta úgy tűnik beindulni látszik az offense is. Lehoztak 3 félidőt úgy, hogy fel-le tudtak haladni a pályán, Brockkal is és Manninggel is. Ez kifejezetten pozitív, ha kiveszem a labdavesztéseket. Az az 5 turnover meg olyan extremitás, ami nem hiszem, hogy még egyszer előfordulhatna.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
komolyan, volt aki azt hitte h PM nem fog pályára lépni? Nem volt ebben semmi meglepő. Tökmind1 mit nyilatkoznak. Még ha nem PM szintű játékosról lenne szó, akkor is meg kellett nézni egy "tétnélküli" meccsen, hogy milyen állapotban van az amugy kezdő QB. Nem lehet úgy nekimenni a PO-nak hogy fingod sincs róla.
több mint 10 éve
Hogy milyen kép? Mondjuk egy olyan HC-é, aki nem hozza meg a kemény döntést hét közben, hogy a gyógyult QB-t visszategye a kezdőbe, de azért benevezi, logikátanul, aztán meccs közben meg kapkod és nem áll ki a korábbi döntése mellett. Nálam most ez a kép...Profi sportolók, igen, ez egy munkahely, ahol ha velem így viselkedne a főnököm, akkor keresnék másik munkahelyet...

több mint 10 éve
Most milyen kép alakul ki Kubesről azután hogy az elvileg gyógyult kezdő QB-t visszarakta a pályára, a csere QB-t meg a padra? Borzasztó... Arról lehet vitatkozni, hogy mikor, meg hány play után vagy előtt, de nem hiszem, hogy ez akkora fiaskó lenne, ami a franchise jövőjét befolyásolja, főleg nem a FA piacon.Storm szerintem túl egyoldalúan közelíted meg a dolgot, csak PM és BO csatáját vagy csereberélését nézed, de itt szerintem többről van szó, mint hogy ki a fasza gyerek.Szerintem rohadtul nem arról van szó, hogy ki a faszagyerek, hanem arról, hogy kivel hogyan bánunk és az milyen képet fest a csapatról, közelebbről a HC-ról, akivel a jövőt képzelni el a FO. Amikor a FA-ben játékosokat akarsz igazolni vagy megtartani, akkor nagyon nem mindegy, hogy milyen képet alakít ki magáról egy csapat, minden döntésnek súlya van, nem lehet csak úgy inteni, hogy "ja nyertünk", meg "mindegy, nyerjük meg idén, aztán majd lesz valahogy", itt egy franchise-ról van szó, amit jó lenne nem hullámzásban vezetni, jó évek utáni szakadékokkal, hanem úgy, hogy egy jó szinten tartod, de ahhoz az kell, hogy a játékosok azt lássák, következetes, ésszerű döntések születnek, a FO-ban és a pálya mellett is.
Volt egy kezdő qb, PM, aki ugyan nem játszott túl jól, de ő volt a kezdő. Lesérült, jött BO. Nem volt rossz, de azért nem váltotta meg a világot. Igen, po-ba vitte a csapatot, de ahhoz kellettek PM meccsei is.
Én biztos vagyok benne, hogy amikor PM leült a padra, meg volt beszélve vele és Oszival, hogy mi lesz ha ekkor vagy akkor felépül. Ahhoz, hogy a padon maradjon, ahhoz olyat kellett volna Oszinak alkotnia, ami több, mint amire egy egészséges PM képes. És valljuk be, olyat nem alkotott. Ha PM most egészséges, akkor szerintem teljesen logikus volt egy meccsen legalább a felénél berakni, hogy meglássuk mi az ábra, mert nyilván egy edzés nem ugyanaz. Ha PM kezd a po-ban, abban sincs semmi meglepő, és szerintem ezt Oszi is helyreteszi. Persze aggódhatunk amiatt, hogy mi lesz jövőre, de azért nekünk a szezon java még csak most jön (szerencsére). Azzal a qb-val kell neki menni, aki jobb, tapasztaltabb, és nem azzal, akinek a lelkéért jobban aggódunk. Mert van BO meg PM, de azon kívül még van 51 másik játékos akik ugyanúgy megérdemlik a sikert, és egy edzőnek szerintem ezt is figyelembe kell vennie.
Lecsó
StormST
Az tény, hogy nehéz döntés az, ami majd a holtszezonban vár a FO-ra. De a playoffra hatással bíró döntéseket most kell meghozni, és nem hiszem, hogy azon kellene agyalni a roster összerakásakor, hogy mi lesz jövőre, meg kinek a lelke hogyan viseli majd a döntéseket. Ezek az emberek profi sportolók, Brocki is az, Manning is az. Én bízom a FO-ban és a vezetőségben, hogy jó döntést fognak hozni.
több mint 10 éve
PM, ha marad és mi is akarjuk, akkor 21,5 misibe fog fájni jövőre (ha kirakjuk, akkor 2,5-be), nem számolva egy esetleges újabb átstruktúrálással, nem tudom az mennyire realitás egyáltalán. Emellé Oswi akkor se fog beférni, ha Kubes akarja, ő szerintem 6-7 milliót simán kap majd bárhol minimum, nekünk meg lejár egy pár komolyabb szerződés a D-ben és az OL-ra is kéne még költeni, TE-re se ártana...Most az én szememben azon kéne dolgozni, hogy véletlenül se essünk két szék közt a pad alá, ebből a szempontból érzem nagyon károsnak a tegnapi döntést...

több mint 10 éve
Storm szerintem túl egyoldalúan közelíted meg a dolgot, csak PM és BO csatáját vagy csereberélését nézed, de itt szerintem többről van szó, mint hogy ki a fasza gyerek.Szerintem rohadtul nem arról van szó, hogy ki a faszagyerek, hanem arról, hogy kivel hogyan bánunk és az milyen képet fest a csapatról, közelebbről a HC-ról, akivel a jövőt képzelni el a FO. Amikor a FA-ben játékosokat akarsz igazolni vagy megtartani, akkor nagyon nem mindegy, hogy milyen képet alakít ki magáról egy csapat, minden döntésnek súlya van, nem lehet csak úgy inteni, hogy "ja nyertünk", meg "mindegy, nyerjük meg idén, aztán majd lesz valahogy", itt egy franchise-ról van szó, amit jó lenne nem hullámzásban vezetni, jó évek utáni szakadékokkal, hanem úgy, hogy egy jó szinten tartod, de ahhoz az kell, hogy a játékosok azt lássák, következetes, ésszerű döntések születnek, a FO-ban és a pálya mellett is.
Volt egy kezdő qb, PM, aki ugyan nem játszott túl jól, de ő volt a kezdő. Lesérült, jött BO. Nem volt rossz, de azért nem váltotta meg a világot. Igen, po-ba vitte a csapatot, de ahhoz kellettek PM meccsei is.
Én biztos vagyok benne, hogy amikor PM leült a padra, meg volt beszélve vele és Oszival, hogy mi lesz ha ekkor vagy akkor felépül. Ahhoz, hogy a padon maradjon, ahhoz olyat kellett volna Oszinak alkotnia, ami több, mint amire egy egészséges PM képes. És valljuk be, olyat nem alkotott. Ha PM most egészséges, akkor szerintem teljesen logikus volt egy meccsen legalább a felénél berakni, hogy meglássuk mi az ábra, mert nyilván egy edzés nem ugyanaz. Ha PM kezd a po-ban, abban sincs semmi meglepő, és szerintem ezt Oszi is helyreteszi. Persze aggódhatunk amiatt, hogy mi lesz jövőre, de azért nekünk a szezon java még csak most jön (szerencsére). Azzal a qb-val kell neki menni, aki jobb, tapasztaltabb, és nem azzal, akinek a lelkéért jobban aggódunk. Mert van BO meg PM, de azon kívül még van 51 másik játékos akik ugyanúgy megérdemlik a sikert, és egy edzőnek szerintem ezt is figyelembe kell vennie.
Lecsó

több mint 10 éve
Nem lehetne Oszit Brockinak hivni? Szerintem sokkal coolabb.Off:
Szerintem tokos volt Kubes. Le is nyilatkozta, hogy korbenezett es latszott a csapaton, hogy kell egy leader most a palyara (es ebbol ki is derul, hogy nem tervezett csere volt). Viszont en nem orulok, hogy Brocki igy lett lecserelve, szimplan nem erdemelte meg a srac. Persze az ido Kubest igazolta es orulok, hogy meg van a 1st seed plane annak hogy PM ujra palyan volt. Talan ez nem is csak Brocki fele meglevo bizalom meglete vagy hianya, lehet inkabb PM-et akarta igy visszacsempeszni a csapatba Kubes. Nem lehet tudni. Lehet pont kapora jott. Viszont azt ki lehet jelenteni, hogy nem Brocki jatszotta ki magat a csapatbol.
Szerintem innentol PM a kezdo, de meglatjuk mit mond a mester majd.
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
Storm szerintem túl egyoldalúan közelíted meg a dolgot, csak PM és BO csatáját vagy csereberélését nézed, de itt szerintem többről van szó, mint hogy ki a fasza gyerek.Volt egy kezdő qb, PM, aki ugyan nem játszott túl jól, de ő volt a kezdő. Lesérült, jött BO. Nem volt rossz, de azért nem váltotta meg a világot. Igen, po-ba vitte a csapatot, de ahhoz kellettek PM meccsei is.