Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 10 éve
Nos bárhogy is nézzük, jelenleg az AFC-ben nálunk van a legkomplettebb csapat. A Pats-nél az O# fal, a Chiefs-nél Maclin és Charles nélkül kb. nincs konzisztens támadójáték, a Steelers-nél pedig már aki arra jár beállhat az O#-be játszani annyi a sérült. Nem mondom, veszélyes mind a 3 csapat a maga stílusában és módján (BB+Brady+Gronk 9 mexikói vendégmunkással körülvéve is aggódásra ad okot még mindig 😊 ), de innentől kezdve szerintem baromi nagy kudarc lenne nem SB-t játszani. Mást mondani szerintem álszenteskedés. Elviekben ligaelit D#-el, és a többiekhez képest bőven egészséges támadósorral illene megcsinálni, még akár Oswi-val is.
több mint 10 éve
Életemben először fogok nektek szurkolni, a Vasas ellen. 👊🏻
több mint 10 éve
a PITnél kérdés hogy BB és Brown játékra alkalmas-e a hajnali csörte utánha nem akkor megköszönhetjük a Bengalsnak hogy kretének, ha igen akkor szerintem továbbra is a legveszélyesebb ellenfél
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Steelers. Ebben a pillanatban talán ezt bánom kevésbé.Tök mindegy. Ember nem maradt a támadósorban ott. A Chiefsszel kapcsolatban legyen igazad, de én valahogy nehezen hiszem, hogy olyan nagyon sima lenne. Nem úgy a denveri
Mondjuk a Chiefs szerintem lerakja a vasmacskát Bostonban, úgyhogy hasznot nem fognak hajtani, de Denverben nagyon veszélyesek lettek volna. A Steelers meg .... nem is tudom... Ha nálunk is csak ennyire lesznek jók, akkor bőven lesz sansz. Csak kérdés, hogy milyen lábbal kelnek aznap...
peterk2005

több mint 10 éve
Steelers. Ebben a pillanatban talán ezt bánom kevésbé.Mondjuk a Chiefs szerintem lerakja a vasmacskát Bostonban, úgyhogy hasznot nem fognak hajtani, de Denverben nagyon veszélyesek lettek volna. A Steelers meg .... nem is tudom... Ha nálunk is csak ennyire lesznek jók, akkor bőven lesz sansz. Csak kérdés, hogy milyen lábbal kelnek aznap...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Egy kérdés eldőlt, marad a Chiefs vagy Steelers lehetőség...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
A PFFnél miénk a legerősebb DL (beleértve a 2 ER-t)www.profootballfocus.com/blog/2016/01/08/pro-top-10-defensive-lines-of-2015/
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Hogy a Raiders menne, az nem tudom hogy lett ennyire biztos, de már hónapokkal ezelőtt is ezt lehetett olvasni. Pedig ők azért nagyobb lábnyomot hagytak itt a történelemben. A Boltsot se veszteném el innen, de ha már az a kérdés, h melyik kezembe harapjak, akkor inkább a Raiders maradjon...Mark Davis a liga egyik legkevésbé befolyásos tulaja, ennek megfelelően a Raiders mozgatása a legegyszerűbb.
Black_Adder

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Kit szeretnétek elkerülni?Szerintem nem kell számolgatni. Nagyon együtt van az AFC, egyedül talán a Texans lóg ki egy kicsit, de ha meg velük hoz össze a sors, az azt jelentené, h mégse lógtak ki annyira.
Általános Doktor
Jó lenne a Vasas ellen egy visszavágó, hadd lássuk mire megy a védelmünk ha vannak safety-k is, meg én nem hinném h másodszorra is olyan gyengén játszana Chris Harris AB mellett. A KC pass rushtól kicsit félteném a fal szélét, ellenben TO mentesen az ő támadósoruknak kéne feltalálni a spanyol viaszt a védelmünk ellen... A Texans ellen hasonló meccs lenne.
Ha a KC nyer egyet, az átkot megtörve lehet esélyük a pecc ellen is, több mint a Bengalsnak csere QB-val, szóval Vasas, KC. Ha viszont Dalton már játszhatna Bostonban, akkor talán inkább ők. Akkor nekünk a Texans vs KC jutna, előbbin talán több múlik a falunk beljesén, ami erősebb, úgyh ez esetben Bengals, Houston.
De nem véletlen alakult úgy, h pár perccel a lefújás előtt 1st seed vs 5 seed volt a kérdés, és könnyen lehetett volna úgy h 1st seed vagy nem vagyunk PO-ban. Ennyire szoros az AFC. Ennyire van értelme válogatni az ellenfelekből. Úgyh mondok mást. KC a közvetlen rivális, szóval draftoljanak a lehető legrosszabb helyen. Hajrá KC, amíg ellenünk nem játszik.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Kíváncsi leszek, hogy Gase mire megy Miamiban. Nagyon jó munkát végez, megérdemli a lehetőséget, kérdés, hogy nem korai-e esetleg még neki. Majd kiderül.A legjobb ellenfél a Houston lenne nekünk, ez nem is vitás. Jó védelmük van (lett az idény végére), de legkevésbé ők azok, akik, ha mi megszorulunk offense-ben, akkor pontzuhatagot tudnának ránk dönteni. A Cincy már veszélyesebb, de hasonló kaliberű csapatnak gondolom őket is. A Chiefs nekem fekete ló, amikor láttam őket játszani - úgy a 10. hét környékén utoljára, akkor nagyon jó meccseket csináltak, a mi ellenünk játszott kettőről nem is beszélve. De a schedule-jüket és a visszajelzéseket olvasva, azért offense oldalon ők sem virítanak, inkább csak megcsinálják ami szükséges, a védelem meg hozza a meccset. Velük is szoros meccs lehetne. A Pittsburgh az a csapat, amelyik bármire képes lehet. Adott esetben, egy rossz félidő alatt megszórhat minket annyira, hogy onnan nincs visszaút. Ha velük játszunk, akkor az alapszakasz meccs tapasztalatai alapján nagyon fontos lesz, hogy az offense, ha nem is termeli a TD-ket, a pályán legyen, tudjon haladni, tudja kontrollálni az órát. Az első félidőben ez remekül sikerült, a Pitt offense nem is nagyon tudott mozgásba jönni. A második félidőben meg a fél-pályáig se tudtunk eljutni, át is szaladtak rajtunk Big Benék.
Szóval szerintem az első három ellen nagyjából hasonló meccsünk lenne, veszélyességi sorrendben visszafelé a Houstont választanám. A Steelers ellen pedig bármi lehet. Amennyire veszélyes az offense, annyira kiegyensúlyozatlan is az a csapat. (Megjegyzem, szerintem Tomlin - utálom ezt a szót, de nem jut eszembe jobb - outcoacholható. Kérdés, hogy Kubiakban és stábjában van-e annyi, hogy ezt megtegye.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Adam Gase lett a Miami Dolphins vezetőedzője, megérdemli, innen is sok sikert neki!Első helyen várjuk az ellenfelünket. Gyengeséget sugallna, ha bárkit el szeretnénk kerülni, bárkit meg akarnánk úszni. Szinte mindenkivel szemben van miért felmenni újra a pályára. Nehéz feladatokat jó megoldani, az erősít, az üzenet Bostonba, üzenet az NFC-be. Az egó a magasban, mint az összes play offos brigádnál. Jöjjön bárki !!!
Am nem is beszéltünk még róla h kinek szurkolunk ma 😊
Kit szeretnétek elkerülni?
Általános Doktor
Gase-nak sok sikert, figyeljük a teljesítményét.
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
Adam Gase lett a Miami Dolphins vezetőedzője, megérdemli, innen is sok sikert neki!Am nem is beszéltünk még róla h kinek szurkolunk ma 😊
Kit szeretnétek elkerülni?
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
Először mindenképp leírom, hogy ez csak egy személyes megjegyzésem volt, nem is olvastam még sehol ilyen fejtegetést, csak nekem lenne logikus.... 😀Mondjuk amennyire Kroenke hajthatatlan a St. Louis-tól való távozás mellett, kevés esélyét látom, hogy mindkét AFC West csapat költözzön, maximum úgy, hogy az egyik St. Louis-ba megy, ahol a város nagyon kapar, hogy legyen továbbra is csapata, csak ebben Kroenke nem partner egyáltalán...És ha egyik AFC West STL-be megy, akkor lesz változás a konferenciákon belül ?
StormST
Heisman Trophy
Egyébként a Rams eddig is sokat utazott, akárki kerülne abba a városba az AFC West-ből, az többet nem utazna a csoporton belül, mint eddig a Rams tette a Seattle - Frisco - Phoenix viszonylatban, hiszen Kansas City és Denver is amerikai viszonylatban közel van St. Louis-hoz...

több mint 10 éve
Nem valószínű. Csak azért van róla szó, h gazdasági okokból ne legyen egy divízióban/konferenciában 2 LA-i csapat...Mondjuk amennyire Kroenke hajthatatlan a St. Louis-tól való távozás mellett, kevés esélyét látom, hogy mindkét AFC West csapat költözzön, maximum úgy, hogy az egyik St. Louis-ba megy, ahol a város nagyon kapar, hogy legyen továbbra is csapata, csak ebben Kroenke nem partner egyáltalán...És ha egyik AFC West STL-be megy, akkor lesz változás a konferenciákon belül ?
StormST
Heisman Trophy
de ez a St. Louisi költözés még erősen csak fan spekuláció szvsz.
több mint 10 éve
Mondjuk amennyire Kroenke hajthatatlan a St. Louis-tól való távozás mellett, kevés esélyét látom, hogy mindkét AFC West csapat költözzön, maximum úgy, hogy az egyik St. Louis-ba megy, ahol a város nagyon kapar, hogy legyen továbbra is csapata, csak ebben Kroenke nem partner egyáltalán...És ha egyik AFC West STL-be megy, akkor lesz változás a konferenciákon belül ?
StormST
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Mondjuk amennyire Kroenke hajthatatlan a St. Louis-tól való távozás mellett, kevés esélyét látom, hogy mindkét AFC West csapat költözzön, maximum úgy, hogy az egyik St. Louis-ba megy, ahol a város nagyon kapar, hogy legyen továbbra is csapata, csak ebben Kroenke nem partner egyáltalán...

több mint 10 éve
Na a Seattle nem lenne jó ha átjönne, és akkor is elkezdenének röpülni a fasz kérdések a SportTVbe, hogy hogy játszhattak együtt SB-t. Különben is, akkor a mostani csoportelső helyünk mehetne a kukába, legalább is egy-két évre. Én is szeretem ezt a négyest, nem kéne megváltoztatni, pont amikor a Raiders fejlődik, a Chiefs milyen comebacket csinált a szezon 2. felében, és azért a SD-ben ott van Rivers. Szerintem az SD költözzön vagy a Rams LA-be ! Ne szüntessenek 50 év rivalizálást, ahogy Storm írta. És egyébként a Giants végig az nfl-ben volt, míg a jets az AFLben, és azután az AFC maradt.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
A secondarynk kissé zokon vette, h senki se All Pro közülükwww.denverpost.com/renck/ci_29361725/all-pro-snubs-motivate-broncos-defense?source=rss&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+dp-sports-broncos+%28Denver+Post%3A+Sports%3A+Broncos%29
De ahogy Mason is megírta, nem az egyéni díjak kellenek a legacy-hoz, hanem h Super Bowlt nyerjenek
www.denverbroncos.com/news-and-blogs/article-1/Defenses-legacy-wont-be-made-by-individual-honors/27e5cdf2-499a-4dc3-beb5-dd32ffff7ad5
több mint 10 éve
Én sajnálnám, ha megbomlana ez a 4-es, akármelyik csapat menne el és akármelyik jönne, véget érne egy 50+ éves rivalizálás, amiért kár lenne nagyon...Személy szerint én a Raiders maradásának örülnék jobban, egyrészt azokat a meccseket mindig jobban élvezem itt a fórumon, másrészt akkor nem kéne évente kétszer Rivers fejét bámulni az oldalvonal mellett a karrierje hátralévő részében... 😛

több mint 10 éve
Engem nem az zavar annyira. 5 év múlva akár a leggyengébb divízó is vállhat belőle. A Hoxszal most elég nagy lenne a rivalizálás, lenne hangulata azoknak a meccseknek, de ez a 4 csapat a kezdetektől együtt van, egy divízióban. 1 évet volt mellettünk a Tampa, meg elég sokat a Hox, de ez a 4 így együtt volt végig. Én nem akarom, h megszűnjön a Raiders-Broncos - szerintem NFL szinten is említésre érdemes - rivalizálás. De bármelyik páros történetéből lehetne kiragadni olyan momentumot, ami miatt kár lenne, ha ez most véget érne...Hogy a Raiders menne, az nem tudom hogy lett ennyire biztos, de már hónapokkal ezelőtt is ezt lehetett olvasni. Pedig ők azért nagyobb lábnyomot hagytak itt a történelemben. A Boltsot se veszteném el innen, de ha már az a kérdés, h melyik kezembe harapjak, akkor inkább a Raiders maradjon...
több mint 10 éve
A playoff mellett egyébként még egy, a Denver számára is nagyon fontos történet zajlik a napokban az NFL-ben. Ha a tulajdonosok azt szavazzák meg, hogy a Chargers és a Raider is L.A.-be költözik, közös stadionba, akkor - a N.Y.-i helyzethez hasonlóan - nem maradhatnak egy konferenciában. Ergo valamelyik az NFC-be kerül, mégpedig a legvalószínűbb, hogy a korábban AFC-ben játszó Seattle-el cserélve helyet. És valószínű, hogy a Raiders megy át.Szóval drukkoljunk a Rams-nek, különben az elkövetkező években Brock vagy nem Brock QB probléma el fog törpülni amellett, hogy a Seahawks, Chiefs, Chargers hármassal kell versengeni majd a divgyőzelemért.... 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 10 éve
Nálam fordított a sorrend. Harris úgy volt remek - talán ha 1-2 gyengébb meccse, meccs-időszaka ha volt egész idényben -, hogy base felállásban szélen játszott, nickelben meg slotban. És mindkettőt elit szinten megoldotta.Nekem lassan ő lesz a kedvenc bronco-m, annyira tetszik amit csinál. 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 10 éve
Grat Vonnak:twitter.com/JonHeathNFL/status/685575274898001920
A Raiders szurkolók azért megköszönhetik az edzői stábunknak Mack dupla címét. Nem mintha nem érett volna elit játékossá, de a sackjeinek a harmadát a második meccsünkön szedte össze...
Szerk.: Ware MRI-je negatívan jött vissza, valszeg játszani fog már a kövi meccsen 😊
Szerkesztette: Általános Doktor
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
ENGLEWOOD, Colo. — Outside linebacker Von Miller and cornerback Chris Harris Jr. were named to separate All-Pro teams Friday, with Miller making the first team and Harris being selected to the second team.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
nálam is 😊, csak átsiklottam a neve felett... Az FO-n úgy gondolták, h egy lista esetleg egy táblázat túl sok helyet foglalna, ezért simán vesszővel elválasztva "odabaszták" a neveket...Davis és Atwater HOF döntősökÉs Lynch is bejutott, igaz csak 4 szezonja volt nálunk, de nálam ő is Bronco... 😊
Black_Adder
StormST