Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 10 éve
Érdekes lesz... 😊 twitter.com/bylindsayhjones/status/682337767783661572
twitter.com/bylindsayhjones/status/682336601616203776
twitter.com/MikeKlis/status/682337113946210304
Szerkesztette: xrace77
több mint 10 éve
ebben nincs logika. ha bízol a védelemben, h megállítja az ellenelet, ha rúgsz, akkor bízhatsz abban is, h punt után is megállítja.• In overtime this season, the Broncos have out-gained their opponents, 178 yards to minus-20.Az eredménykövetőben is ez villant fel nekem, amikor az OT elején attól tartottam, hogy jobb lett volna inkább átengedni az első támadás jogát. Ha a meccs végén a defense-ek uralkodnak, akkor szerintem jobb előbb védekezni. Megvan persze ennek az a kockázata, hogy benyalunk egy TD-t, de ilyenkor ennek az esélye kicsit. Nagyobb sanszot jelent, ha megállítjuk az ellenfelet, és akkor jó field position-ból mehetünk a FG-ért, mint a 20-ról kezdve. (Fordítva is igaz lett volna, ha nem sikerül haladnunk, akkor el kell rúgni a labdát, és az Cincinek csak 20-30 yardot kellett volna mennie. Szerencsére sikerült haladni FG-ig.)
Black_Adder
peterk2005
mivel az első támadás eldöntheti a meccset, ezért előnyt jelent először támadni. pont.
Ezen kívül pont ment a támadóknak eléggé, h bízzunk bennük. Az uccsó 3 driveunk: 52 yard (TD), 54 yard (fumble), 54 yard (missed FG) míg az ő védelmük látványosan fáradt volt (már sérülést színleltek, h kis pihenőhöz jussanak), szerintem eléggé egyértelmű döntés volt, h mi támadjunk először...
btw, tudja vki, h hogy jött ki a dp-nek ez a -20?
Browns: 3 play, -18 yard, punt
Pecc: 3 play, -7 yard, punt
Cincy: 2 play, -10 yard, fumble
Én ezt -35nek számolom...
btw2: Tudja vki, h hogy jött ki a dp-nek ez a 178?
Browns1: 3 play, 8 yard, INT
Browns2: 13 play, 72 yard, FG
Pecc: 3 play, 57 yard, TD
Cincy: 14 play, 61 yard, FG
Én ezt 198-nak számolom.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
• The Broncos joined Cincinnati, Green Bay and New England as the only four teams to make the playoffs in each of the last five seasons. The Broncos have posted the second-best overall record (60-26, .698) in the league in that span (since 2011), trailing only New England (68-21, .764).És ebben benne van a Tebow-s 8-8-as évad is. Nem néztem utána, de szerintem az utolsó 4 évben a Denveré a legjobb mérleg.
Black_Adder
• In overtime this season, the Broncos have out-gained their opponents, 178 yards to minus-20.Az eredménykövetőben is ez villant fel nekem, amikor az OT elején attól tartottam, hogy jobb lett volna inkább átengedni az első támadás jogát. Ha a meccs végén a defense-ek uralkodnak, akkor szerintem jobb előbb védekezni. Megvan persze ennek az a kockázata, hogy benyalunk egy TD-t, de ilyenkor ennek az esélye kicsit. Nagyobb sanszot jelent, ha megállítjuk az ellenfelet, és akkor jó field position-ból mehetünk a FG-ért, mint a 20-ról kezdve. (Fordítva is igaz lett volna, ha nem sikerül haladnunk, akkor el kell rúgni a labdát, és az Cincinek csak 20-30 yardot kellett volna mennie. Szerencsére sikerült haladni FG-ig.)
Black_Adder

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Pár érdekesség• The Broncos' victory was their 28th all-time in overtime, extending their NFL record by a lead of three over Washington. The OT win ties a team record of three in a single season (2011).
• The Broncos joined Cincinnati, Green Bay and New England as the only four teams to make the playoffs in each of the last five seasons. The Broncos have posted the second-best overall record (60-26, .698) in the league in that span (since 2011), trailing only New England (68-21, .764).
• Brandon Marshall recorded seven total tackles and Danny Trevathan recorded 12, giving them 101 and 100 on the season, respectively. It's the first time since 2009 (D.J. Williams/Brian Dawkins) that multiple Broncos have 100 defensive stops.
• In overtime this season, the Broncos have out-gained their opponents, 178 yards to minus-20.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Én továbbra is azt mondom,hogy nagyon gáz a támadójátékunk,azt alaposan fel kellene kavarni a holtidőszakban majd,mert pontok nélkül nem lehet meccseket nyerni.Pontosan nem tudom hogy Kubiak egyszemélyben a hibás,vagy maga a támadóegység ennyire alkalmatlan.Ez a játékosállomány Kubiak rendszerében ennyit tud. Láttunk már több helyen is működő Kubes O-t, itt is láttunk szikrákat, h milyen lehetne.
Foresz
OL: Clady még 2008-ban jött, ő papíron kompatibilis lenne ide, de sajnos nem láthattuk. Sambrailo-t már ő hozta, mégis nagyon szar volt. Vasquez árnyéka önmagának. Jó kérdés, h miért. A ZBS-nek nem az a lényege, h kicsik legyenek, hanem h atletikusak. Most Vasquez vagy nem eléggé az, vagy vmi olyan séréüléssel bajlódik, ami ebben akadályozza, de idén ő az egyik legnagyobb csalódás. Schofield túl gyenge pass protectionben, vagy kipróbáljuk G-ként, vagy megy vissza a padra. Garcia és Paradis használhatónak tűnnek, de azért attól tartok ha a többi probléma eltűnne az ő limitációjuk is jobban szem elé kerülne.
Rengeteg technikai hibát látni tőlük, a fejnek mindig a rusher és a QB között kéne lennie, a kezeknek mindig belül, a stretch blokkban olykor elrontják, h kit kéne megblokkolniuk, hiába vannak többen mint a védők, mégis átjuk rajtuk egy védő. Vannak playek amikor pont senki nem ront el semmit, na akkor meg is indul kicsit a támadás, de egyébként ez nagyon kiábrándító. Ja és Sambrailo volt a legrosszabb beleértve Harrist, Schofieldet de tán még Polumbust is. Na ez nem sok jót igér. Clady meg igazából már tavaly se Pro Bowler formában jött vissza, most újabb sérülés, kérdés, h milyen szinten számolhatunk vele.
Tavaly se volt sokkal jobb az OL. Csak akkor gyors passzokra épült, rövidebb ideig kellett megálljt mondani a pressure-nek, futni pedig szinte csak light box ellen futottunk. Amikor nem, azok nem is voltak olyan sikeres futások, csak ha jöttek a missed tackle-ök...
Vannak "trükkök", extra lineman, fal kiegészítéseként TE, amikor a TE vagy RB futja a route-ot, először megblokkol egy védőt, és csak utána folytatja az útját, stb, ezekből kéne többet látni, a Mack szintű védőket meg kettőzni... Több gyors passzt hívni (most is ezek húzták ki az O-t a kátyúból)
RB: Egy klasszikus onecut backet ír a recept. Hillman túl gyenge, Andersonnak egész évben boka problémái vannak, Thompsont nem is próbáljuk ki. Mondhatni bunch of nonames. Nagyon meglepne ha Hillmant visszaigazolnánk, Anderson egynek megteszi, de kell mellé vki. Premium RB-t nem engedhetünk meg magunknak, max ha a fal már rendben lesz.
TE: Daniels a szezon második felére kicsit összeszedte magát, de se közel se távol olyan TE, mint mondjuk anno Sharpe. Ott ül IR-en Heuerman, most már jobban érteni azt a picket, kérdés, h elég jó is-e, vagy csak olyan mint Sambrailo. A Kubes O-ba valóban nem nélkülözhetetlen egy Julius Thomas adottságú összekötő, de azért nélküle nem sok válaszunk van a goalline D#-ekre... Davis elég olcsó volt, de annyira azért eddig nem jött be. Több fontos dropja volt, mint fontos elkapása, annyira a sebességét se kamatoztattuk. Hogy futáshoz hogyan blokkol, azt egyelőre nem tudom felmérni, de Green pl abban jó, és ő elkapja a fontos labdákat, ha azok elkaphatók, továbbra se értem, h miért nem használjuk
SUM: CJ megteszi, de kell mellé vki akivel felezi a snappeket. Ez nem nagy cucc, olcsó ilyet találni. A falba meg ha biztosak akarunk lenni, kell 2 kezdő T és 1 kezdő G. Vagy bízunk Cladyben és Vasquezben... TE-be nem lesz nagy beruházás szvsz. Inkább megint jön 4-5 hasonló szintű ember, és belőlük válogatunk. Sok múlhat majd Heuermanen...
McCoyra írtam korábban, h ő az adott körülményekből hozza ki a lehető legtöbbet. Rászabta az O-t Ortonra, aztán Tebow-ra aztán Manningre. Kubesnak viszont van egy sémája, mindenhol azt implementálja, abba hozza az embereket. Egyik nem jobb vagy rosszabb mint a másik, de utóbbihoz azért általában több idő kell, míg beérik a munka gyümölcse.
Ebből a névsorból azért jobb OL teljesítményt kéne kihozni...
több mint 10 éve
Interjú a Denver Post-ban az Al Jazeera videó riporterével:www.denverpost.com/broncos/ci_29323376/reporter-behind-peyton-manning-allegations-speaks-out
Az én olvasatom: rohadtul semmi köze nem lenne PM-nek az egészhez, semmijük nincs ellene a pasi elmondásain kívül. Nekem tisztán az jön le, hogy csak azért tették bele az egészet, hogy legyen benne egy akkora név, amivel lehet tolni az egész egyébként közepesen érdekes cuccot. Mike Neal és azok a további nevek, akik nem csak említve vannak, hanem komolyabb állítások is vannak ellenük, messze nem ennyire ismertek...
Annyira szánalmas a "nincs semmi papírunk, de azt szerezzék be a hatóságok, nem az újságírók dolga, mi peeeeeersze mindent átfuttattunk a jogi és szerkesztői csatornákon" magyarázkodás. Csak azzal próbálják eladni, hogy "illene kivizsgálni, ha egy sportoló családtagjának olyat írnak fel, amit nem szabadna a sportolónak beszedni", ami persze szépen hangzik, de egy olyan műsorban, ahol kb. bebizonyítják, hogy bárki bármit be tud szerezni, elég röhejes feltételezni, hogy bárki a családtagjára íratna fel bármit is...
Nevetséges az egész, a bulvárújságírás legundorítóbb fajtája...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
3rd and long benyalás a vérünkbe van, lassan 10 éve szurkolok a csapatnak ezen én már lepődök meg 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Engem azok bosszantottak a védelemmel kapcsolatban a negyedik negyedben,amikor 3-dik és 16-nál is megcsinálta az ellenfél a haladást.(még volt egy olyan szitu amikor 3-dik és 20 volt,és vagy 2-3 yard híjján szintén megcsinálták.)Egyértelműen passzjáték következhet,és mégsem tudtuk akkor őket megállítani.És erre már az előző meccseken is láttam példákat,szóval nem mondanám egyedinek a dolgot.
több mint 10 éve
azért én annyira nem vagyok elégedettennek oka az hogy az első félidő azért nem volt túl meggyőző D# szempontból
de ahogy Blackadder is írta korábban, ez a jobb forgatókönyv
több mint 10 éve
Még egy mondat erejéig visszatérve a tegnapi meccsre: Korábban morogtunk az edzői stábra és a half time adjustmentre, de tegnap minden elismerést megérdemelnek. Wade az első félidőben egyáltalán nem működő man coverage helyett átváltott zónázásra és a váltás nagyon ült, az offense (Kubiak?) pedig no huddle-re váltott, és az is nagyon ült.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
A múlt héten igazolt Shaun Prater S rövid denveri pályafutásának vége. Kubiak szerint Omar Bolden a héten visszatérhet. 😊
A Trevathan - Marshall párost is dicséret illeti.
www.profootballfocus.com/blog/2015/12/29/pro-broncos-linebacker-duo-help-clinch-playoff-berth/
Szerkesztette: xrace77
több mint 10 éve
Én továbbra is azt mondom,hogy nagyon gáz a támadójátékunk,azt alaposan fel kellene kavarni a holtidőszakban majd,mert pontok nélkül nem lehet meccseket nyerni.Pontosan nem tudom hogy Kubiak egyszemélyben a hibás,vagy maga a támadóegység ennyire alkalmatlan.Az, hogy nem egy pontgyár a támadójáték, az önmagában nem lenne baj, ilyen defense-el lehet nyerni közepes offense-el is. Viszont az nagyon kéne, hogy az offense legalább tudja az időt kontrollálni. Tudjunk stabilan 1-2 downt akkor is haladni, ha nem lesz belőle pont. A védelem pihentetése miatt és a field position miatt is. A múlt héten a Steelers ellen nem egyszerűen az volt a probléma, hogy nem szereztünk pontot, hanem a félpályán is csak az utolsó drive-ban sikerült átmenni, akkor is a 40 yardosról, 1 darab 1st down erejéig. Eközben a Steelers folyamatosan rövid pályát kapott. Colquitt ugye...
Foresz
Ha ezt sikerülne a playoffra valahogy levetkőzni, és legalább haladni, már az óriásit tudna segíteni. Mert ez a védelem, ha nem kell 2 percenként visszamennie, akár 15-17 pont környékén is képes lehet tartani az ellenfél offense-ét, akármelyiket. Persze kaphat 30-at is, ha úgy jön össze, de playoffban nyerni úgyis csak a jobbik lábbal kelve lehet, úgyhogy a második opcióról kár beszélni 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 10 éve
Egy kicsit történelmet is sikerült írni a hajnali meccsel, mi lettünk az első csapat, amelyik 3-szor is -14-ről jött vissza egy szezonban (@KC, Pats, Bengals) mindet PO csapatok ellen... 😊

több mint 10 éve
Csak tisztázásnak:

több mint 10 éve
Én ezért szoktam legalább két ébresztőt beállítani az ilyen meccseknél 😀elaludtam 😀nah akkor kérdés:Gimnáziumi szünetekben minek keljen fel az ember nagyon korán 😀Bentvagyunk 😅Jó reggelt! 😀
Heisman Trophy
StormST
Heisman Trophy
miért nem nézted a meccset élőben?! 😀
Negritis
Heisman Trophy

több mint 10 éve
elaludtam 😀nah akkor kérdés:Gimnáziumi szünetekben minek keljen fel az ember nagyon korán 😀Bentvagyunk 😅Jó reggelt! 😀
Heisman Trophy
StormST
Heisman Trophy
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Mellékes kérdés: látta valaki PM-et meccs közben a pálya mellett?

több mint 10 éve
nah akkor kérdés:Gimnáziumi szünetekben minek keljen fel az ember nagyon korán 😀Bentvagyunk 😅Jó reggelt! 😀
Heisman Trophy
StormST
Heisman Trophy
több mint 10 éve
Gimnáziumi szünetekben minek keljen fel az ember nagyon korán 😀Bentvagyunk 😅Jó reggelt! 😀
Heisman Trophy
StormST
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 10 éve
Bentvagyunk 😅Jó reggelt! 😀
Heisman Trophy

több mint 10 éve
Bentvagyunk 😅
több mint 10 éve
"The Bengals could still win a playoff bye, however, if they beat the Ravens next and the Broncos slip up against San Diego."
úgyhogy a proginak van baja 😀
több mint 10 éve
espn.go.com/nfl/playoffs/machine/_/factor/wins/results/400791683~2~400791659~2~400791654~Jól tudod. 😊 Gagyi az a program. Ne foglalkozz vele!
Eszerint hiába nyerjük meg az utolsót ha Bengals nyer marad 2nd seed. Pedig én is úgy tudom hogy mivel legyőztük Őket mienk lenne a 2nd.
sirarcheer
több mint 10 éve
espn.go.com/nfl/playoffs/machine/_/factor/wins/results/400791683~2~400791659~2~400791654~Eszerint hiába nyerjük meg az utolsót ha Bengals nyer marad 2nd seed. Pedig én is úgy tudom hogy mivel legyőztük Őket mienk lenne a 2nd.
I wanna' that ring again!