Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 10 éve
Egy 70%-os PM szerintem még mindig bőven jobb, mint egy 100-as Oswi. Ezzel a fogalmatlan videó elemző stábbal és rugalmatlan, szinte a végletekig begyakorolt játékkal egy értelmes védekező stáb ellen öngyilkossággal ér fel. Még a fogalmatlan QB-s Texans is igencsak komoly dió lenne egy párharcban a beton védelmével...
Ha bukni kell, akkor én könnyebben viselem azt, hogyha mondjuk PM-el bukunk, mintha Oswi-val tennénk ugyanott.
több mint 10 éve
The Broncos announce that Brock Osweiler will remain the team's starting QB and informed the team in a meeting. Manning won't be active.Ez az elegáns menekülőút szerintem, nem több, csodálom, hogy nem teszik IR-re. Meglepődnék, ha még látnánk játszani. (Ahhoz Osweilernek még nagyobbat kellene betlizni.)
Én azt remélem, hogy Manning visszatér a rájátszásra. Egyre közelebb van a rájátszás, sajnos nem valami biztató hírek jönnek hétről hétre.
Béczkó
több mint 10 éve
www.denverbroncos.com/news-and-blogs/article-1/Broncos-Injury-Update-TJ-Ward-returns-to-practice/95e1e51c-59de-4fb9-a8df-25de55698a3d
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
The Broncos announce that Brock Osweiler will remain the team's starting QB and informed the team in a meeting. Manning won't be active.Én azt remélem, hogy Manning visszatér a rájátszásra. Egyre közelebb van a rájátszás, sajnos nem valami biztató hírek jönnek hétről hétre.
több mint 10 éve
Pro Bowlra mehet a két kezdő CB : Talib és Harris, és a két kezdő OLB : Ware és Von Miller 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Fasza Bruton miatt már egy S-nk sincs, többieknek kb még mennyit kell még kihagyni, vagy kire van a legtöbb esély, hogy összedrótozzák a Bengals ellen
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
4th seeden kívül bármi lehet a sorsunk.ftw.usatoday.com/2015/12/denver-broncos-playoff-scenarios-every-seed-but-one-week-16-and-17-afc-west-chiefs-jets-steelers
Brutonért nagyon kár. Elég szépen kinőtte magát az ST playa szerepből...
btw ezzel újra sérült a top4 safetynk. Ward, Stewart, Bruton, Bolden... Valakit össze kell drótozni hétfőre, vagy a tervezettnél hosszabb lesz a rendelkezésre álló rehabilitációs idő...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Bruton szezonjának annyiIR
PM_the_sheriff
Helyére érkezett Shaun Prater.
www.denverbroncos.com/news-and-blogs/article-1/David-Bruton-Jr-to-be-placed-on-injured-reserve-Broncos-sign-Shaun-Prater-to-take-spot/f442301f-c2e6-47e5-8b12-d934be0fabb5
több mint 10 éve
Bruton szezonjának annyi
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
Bruton jobb lábában a szárkapocscsont (fibula) eltört a 15. vagy 16. play-ben és így játszotta végig a meccset. Félelmetes akarat van benne és nagy erő, minden tiszteletem az övé!

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Nem gondolom hogy ne vernetek meg a Bengalst. Daltonnal meg Eiferttel az már igazi ki-ki meccs lenne,de így nem hiszem hogy nyerni tudnának.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Nem oly rég volt 4 megállíthatatlan célpontunk szóval tudjuk milyen a szerszám másik oldalán. Ettől függetlenül látszott, h bukjuk a matchupot, és nem tettünk semmit, ahogy múlthéten se a Schofield-Mack párharccal. Erre lehet gyűjteni kifogásokat, csak magyarázat nem lesz rá, és minkét meccset elvesztettük minősíthetetlen 2. 30 perccel.Harris korrekten magára vállalta a vereséget, valóban benne volt vastagon, de ebben is érzek nem kevés edzői felelősséget, cserélni kellett volna a két CB-t, amikor látszott, hogy Harris-t simán megeszik, vagy több S segítség kellett volna neki...Én abban látom, az offensünk sikerét, hogy van 3 brutál elkapónk (1 elit meg kettő átlagon felüli) és egy elit QB-nk.
StormST
Ha több segítséget kapott volna Harris AB-n védekezében, akkor Wheaton meg Bryant rakta volna oda magát.
Kicsit sajnálom, hogy a Bell nem játszik, csak álmodozni merek, hogy akkor mire lenne képes ez az offense.
tenorx
Harris magára vállalta a verséget, mindig is volt gerince ezért is birom őt mint játékost. De mi a faszomat csinál a coaching staff? A Bears ellen egy 2 point attempen múlt a 2. félidei leolvadás, a pecc ellen megszerezte az ST a momentumot, mondhatni az ellenfél hibájából. Azóta? A Bolts ellen belefért a 0 pontos 2. félidő, de hát ők láttak már szebb napokat is, mint mostanában, aztán a Raiders elleni borzalom, most meg ez. Amikor elkezd kicsúszni a meccs a kezünkből semmit nem tudunk tenni. Ez vonatkozik Oszira is. 1 hétig gyakorol valamit, jól kivitelezi, ha váltani kéne, akkor látjuk az eredményt.
Még bízom a rájátszásban, de csak azért, mert a Bengals irányítóját vesztette és már meg van nekik a PO és mert a Bolts remélhetőleg fejben már blackmonday-en lesz... De nagyon kéne már Ward vissza, meg egy egészséges CJ Anderson. Motivációban szerintem nem lesz hiány...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
A mi védelmünk meg arra épül, hogy megy a pass rush, de ha azt megfogják, akkor a két sztár CB majd csak megoldja. Ez van akkor, amikor mindkettő résszel gondok vannak, plusz még Roby is halál szar volt. Jah, meg volt egy épkézláb S, bár Bruton máshol nem biztos, hogy az lenne, de nekünk már csak ő maradt, vagyis Wallace-nak "hála" még majdnem ő se...Harris korrekten magára vállalta a vereséget, valóban benne volt vastagon, de ebben is érzek nem kevés edzői felelősséget, cserélni kellett volna a két CB-t, amikor látszott, hogy Harris-t simán megeszik, vagy több S segítség kellett volna neki...Én abban látom, az offensünk sikerét, hogy van 3 brutál elkapónk (1 elit meg kettő átlagon felüli) és egy elit QB-nk.
StormST
Ha több segítséget kapott volna Harris AB-n védekezében, akkor Wheaton meg Bryant rakta volna oda magát.
Kicsit sajnálom, hogy a Bell nem játszik, csak álmodozni merek, hogy akkor mire lenne képes ez az offense.
tenorx

több mint 10 éve
Harris korrekten magára vállalta a vereséget, valóban benne volt vastagon, de ebben is érzek nem kevés edzői felelősséget, cserélni kellett volna a két CB-t, amikor látszott, hogy Harris-t simán megeszik, vagy több S segítség kellett volna neki...Én abban látom, az offensünk sikerét, hogy van 3 brutál elkapónk (1 elit meg kettő átlagon felüli) és egy elit QB-nk.
StormST
több mint 10 éve
Sajnos a zero coverage-ben benne van, h nagyon megégetnek minket. Ez van. Amúgy nem az a baj, h Brown elkapta a labdákat, hanem, h utána minden áron az árnyékát akartuk szerelni. De azért én 1 rossz meccs után nem húzom rájuk a vizes lepedőt...Azt mondtam meccs előtt megláthatjuk mire mehet ez a csapat a PO-ban (ami még koránt sincs meg). Megkaptuk a választ: Semmire.
Ha Manning tud járni, akkor bármi is történik félidőben cseréljünk QB-t, hátha arra nem tud felkészülni a csapat.
Vagy tényleg ne csináljunk semmit az első félidőben. Fussunk középen, dobjunk hosszú bombákat a riportereknek meg a cheerleadereknek, aztán 2. félidőben vegyük elő azt, amit az első félidőkben szoktunk játszani. Ha nem tudsz váltani félidőben, akkor a 2. félidőben kell elkezdeni játszani, mert az első félidőben nem lehet eldönteni a meccset.
Igazából mi is kicsit így jártunk. A Raiders O-n, vagy most a Steelers D#-en nem sok elemezni való volt félidőben...
A Norwood visszahordásért kár. Az különdíjas TD lett volna a szezonban.
Anderson meg remélem mielőbb egészséges lesz. Hillman nagyon szar, de kiegésztő embernek ő is jobb volt, Andersonnal meg létezett futójáték...
McManus kezdi utólérni a Colquitt szindróma
több mint 10 éve
Egyszerűen kizártnak tartom, hogy ne verjétek meg a Bengals-t. Így, Dalton nélkül ez nem az a kategória. Főleg két ilyen vereség után. Bár a látottak ellenére ez egy vállalható vereség volt (az első félidő pont annyira nem volt reális, mint a második), az Oak elleni már jóval kellemetlenebb. OZ szerintem egy 60%-os Manning, igaz ő már sosem lesz tökéletes. De a lényeg, hogy elég lehet ez a Bengals ellen, főleg, hogy fordul a kocka és itt már nektek lesz igazán fontos!Ha 35-tel vezetünk félidőben, és kihagyogatják az extra pontokat talán. A bolts ellen talán tudjuk megint 0-0n tartani a 2. félidőt. És akkor a PO első körében megkapjuk a szokásos zakót...
Klaci79
több mint 10 éve
Harris korrekten magára vállalta a vereséget, valóban benne volt vastagon, de ebben is érzek nem kevés edzői felelősséget, cserélni kellett volna a két CB-t, amikor látszott, hogy Harris-t simán megeszik, vagy több S segítség kellett volna neki...Az OL-t most nem bántanám, bár volt pár fájdalmas holding, meg 1-2 sack, de jobban játszottak, mint vártam, vagy akár mint múlt héten, persze az ellenfél is más volt...
Sajnos most látszott igazán, hogy ha a D szar (mert most sajnos azok voltak), akkor tényleg azok. Attól függetlenül, hogy nem csináltunk pontot a második félidőben, normális esetben 27 pontnak elégnek kéne lennie ha a D hozza azt, amit megszoktunk tőlük..Mondhatni hulladék a formaidőzítésünk, az O-től ennyi simán elég lett volna múlt héten, a D-től meg a múlt heti ezen a héten, erre lett két zakó a felcserélt helyzetekből...
DT sokat hibázik, ráadásul az a fura, hogy a könnyebb passzoknál, a nehezebbeket inkább megcsinálja, fejben nincs ott idén, lehet nála is az a baj, hogy a nagy szerződéstől megnyugodott és nem tud igazán felpörögni...
Vernon meg pár meccsig úgy tűnt, hogy jó igazolás volt, de csak kijött belőle végül, amitől sokan féltek, ennél még Daniels is megbízhatóbb elkapó...
Meleg a pite nagyon, simán benne van, hogy nem lesz meg a PO, szar lenne 10 győzelemmel kimaradni, de ennyi balfaszkodás után nem lenne érdemtelen...

több mint 10 éve
Egyszerűen kizártnak tartom, hogy ne verjétek meg a Bengals-t. Így, Dalton nélkül ez nem az a kategória. Főleg két ilyen vereség után. Bár a látottak ellenére ez egy vállalható vereség volt (az első félidő pont annyira nem volt reális, mint a második), az Oak elleni már jóval kellemetlenebb. OZ szerintem egy 60%-os Manning, igaz ő már sosem lesz tökéletes. De a lényeg, hogy elég lehet ez a Bengals ellen, főleg, hogy fordul a kocka és itt már nektek lesz igazán fontos!
több mint 10 éve
fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t31.0-8/894106_10207190289209962_1798275388874699517_o.jpg😀
Kubiak meg takarodjon a gecibe!
több mint 10 éve
ha kikaptok a bengalstol, jets veri patset, PIT, KC, NYJ nyeri a maradék meccseit, akkor ugrik a PO. kemény lenne de simán bennevan.nagyon jó kis MNF lesz (végre) a bengals-broncos
több mint 10 éve
Annyira nem követem a Steelersnél történteket, hogy a miérteket tudjam, de valóban, időnként akadnak olyan meccseik, amin nem értem, hogy miért nem megy az offense-ük. A liga egyik legjobb fala, brutális elkapó squad, nem is csak páros, és jó futójáték, egy kimondottan a mély passzokra alkalmas, nyomást bíró, időt nyerni tudó QB-val. Elvileg elit offense. A gyakorlatban is, csak néha olajozatlanná válik. Hogy ma este is így lesz-e, azt nem tudom. Mindenesetre ez az eddigi legkomolyabb tesztje lesz a Philips defense-nek. Ha ezt az offense-et is kordában tudja tartani úgy is, hogy Oswiék nem járkálnak fel-alá a pályán (értsd egy csomót kell védekezni), akkor tényleg a Steelers fénykori defense-éhez mérhető az egység. (Ők ezt meg tudták csinálni bárki ellen - többek közt a denveri csúcsokat döntögető 2 évvel ezelőtti offense ellen is - úgy is, hogy Wilsonék sokszor nem nagyon haladtak.)Ezt már írtam neked, hogy tavaly még valóban voltak ilyen tényleg érthetetlen lyukas meccsek az O részéről, de idén nincsenek - legalábbis Bennel a center alatt nincsenek.
Meglátjuk.
peterk2005

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Hát, hát. Az első félidő jó volt 😊 Persze kérdés, hogy az inkább a Steelers fogalmatlan védekezésének volt-e köszönhető....DT, alias Drop Talent baromira nem ért ennyi pénzt. Nyugodtan megnézheti a túloldalt, vagy mondjuk a 10-es szám alatt a csapatöltözőben, hogy játszik egy No1 WR.
A fal még mindig nem jó, de nem is érzem feltétlen katasztrofálisnak. Ennyit tudnak kb., annyira legalább meg tudják védeni a QB-t, hogy ne törjék össze minden playben.
Sanders penge volt
Latimer, Fowler, Caldwell a nevüket nem hallottam, idióta playhívás...
TE-k: konstans semmi...
Front seven: sikerült párszor megfektetni BigBent, de a sok missed tackle csúnya volt.
DB-k: Azért szépen be lett árazva az egység. Jól tartották magukat, de azért néha már csúnyán átverték 1az1-ben őket.
Edzők: Továbbra is vicc kategória.... Kubiak ha esetleg a haverok helyett alkalmazott volna néhány videó elemzőt sokkal előrébb járnánk
több mint 10 éve
ismét a félidei elemzést buktuk el, a D# nem volt 100%osaz O# nem volt rossz, de
ahogy többen is írták ez a meccs Kubiakék nyakában van, nem kicsit
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Megúszunk 3 INT-et, trükközünk a visszahordásnál, nekimegyünk 4.nek kétszer is, labdát szerzünk amikor még elvben bőven van idő... és 0 pont második félidőben.És komolyan az egész évet nézve a játékhívások kiszámíthatók, a futójáték néha érthetetlen módon eltűnik, elkapók teljességgel megbízhatatlanok (kivéve talán Sanders). Előttem szólóknak igaza van íígy tényleg szinte mindegy ki irányít, nem ott van a fő probléma.
több mint 10 éve
www.nfl.com/playoffs/playoff-picture/predictor2 Vereseggel, 7dik is lehetek. Mikor jatszik mar Manning?