Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 10 éve
Hát mondjuk ja. A Pats szurkolók fogják a fejüket, hogy mennyi az elejtett passz náluk, de Denverben is bőven van ok a fejfogásra. Ennyi droppolt passzra amennyit DT művelt idén én még nem emlékszem. Sander pedig kifejezetten ragacs kezű, mindent elkapó játékos. És tessék. Amire csak rátesznek a fulmblizott puntok, a hab a tortán pedig a kulcs playekben elkövetett dropok. Pár meccsel ezelőtt DT-nek volt egy hasonló dropja a meccs végén (még PM-el a fedélzeten, de nem ugrik be melyik meccs is volt), most meg Davisnek egy nagyon ronda.Nem akarok beleszólni, de Thomas a sérülése után droppolt többször a vasárnapi meccsen, nekem úgy tűnt, komoly fájdalmai vannak, hiba volt játszatni, rá játszani. De Te biztos többet láttad, ha azt mondod, hogy ez trend nála.
Mondjuk pont ezek azok a játékelemek amik javíthatók. A playoffra is, de akár egyik hétről a másikra is. Ha csak a kényelmesen elkapható labdákat elkapják a receiverek, Brock meg megdobja azt a pár teljesen tiszta helyzetet amit fölé-mellé-elé lőtt, akkor ez a meccs első félidős blowout lehetett volna. Ebből kiindulva ugyan bárkitől ki tud a csapat kapni, de adott esetben benne van az esély, hogy bárkit bárhol meg is verjen.
peterk2005
több mint 10 éve
A következő cikket csak fejlett humorérzékkel megáldott szurkolók olvassák el! 😀 www.milehighreport.com/2015/12/15/10234762/report-broncos-work-out-trent-richardson-as-potential-futures-contract
Én szóltam! 😛
Szerkesztette: xrace77
több mint 10 éve
Na ja, de ezek nekünk kb minden meccsen vannak 😀Mondjuk fura is volt a meccs, akartam is írni, hogy azt hittem, hogy csak 2.30-tól játszunk mi 😀

több mint 10 éve
Hát mondjuk ja. A Pats szurkolók fogják a fejüket, hogy mennyi az elejtett passz náluk, de Denverben is bőven van ok a fejfogásra. Ennyi droppolt passzra amennyit DT művelt idén én még nem emlékszem. Sander pedig kifejezetten ragacs kezű, mindent elkapó játékos. És tessék. Amire csak rátesznek a fulmblizott puntok, a hab a tortán pedig a kulcs playekben elkövetett dropok. Pár meccsel ezelőtt DT-nek volt egy hasonló dropja a meccs végén (még PM-el a fedélzeten, de nem ugrik be melyik meccs is volt), most meg Davisnek egy nagyon ronda.Mondjuk pont ezek azok a játékelemek amik javíthatók. A playoffra is, de akár egyik hétről a másikra is. Ha csak a kényelmesen elkapható labdákat elkapják a receiverek, Brock meg megdobja azt a pár teljesen tiszta helyzetet amit fölé-mellé-elé lőtt, akkor ez a meccs első félidős blowout lehetett volna. Ebből kiindulva ugyan bárkitől ki tud a csapat kapni, de adott esetben benne van az esély, hogy bárkit bárhol meg is verjen.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
nfl pr-ről, szépen leírja a mecset sajnos"
6 10-3 BRONCOS 2
Wanted to drop a nice line about the Broncos here ... but I figured there was no way I could live up to the "dropping things" standard set by Denver's receivers. That bar is way too high. Demaryius Thomas and Vernon Davis suffered two of the most ill-timed drops you'll ever see in Sunday's loss to the Raiders. At least Thomas made up for it with a terrible fumble. And then there was the muffed punt by Emmanuel Sanders at his own 20 ... alright, this is getting depressing. On to the next blurb.
"
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Nektek a Bengals meccs számít,ha az megvan akkor van bye week,ha nincs,akkor nem. ( ha megvan,akkor akár a Steelerstől zakó is beleferhet). Csak nagyon halkan jegyzem meg,hogy ellenünk is volt 2 fumble a saját 20-on,csak mind2 -t visszaszereztétek ezért nem volt jelentősége.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
rövid értékelés : szégyen volt az egész 2. féidő (O#)Köszi 😀
2. : RZ Offense egy ugyanolyan szar volt, mint általában
Hányszor mutatott be nagy STOPot a D#, de Oswiék elbaszakodták
Davis jól játszott, de mi a faszért szaladt többször hátrafelé ?!
Mack egy fasza gyerek ezt eddig is tudtuk, ez a meccs után jöhet is az OL draft projectek nézegetése, aki még nem tette meg.
Azok a KURVA Fumblik tönkretették a meccset és megint nem tudtunk pontot szerezni a 2. félidőben.
WE NEED PM BACK !!! Oswi ma megmutatta, hogy egy komolyabb csapat (játékos : Mack) ellen nem tud jól játszani, de az OL mocskosul benne volt.
Utcsó drive-ban Oswi 4.-re elbaszott egy playt ez megengedhetetlen !!! Se baj, a Bye Week a POban valőszínüleg meglesz, Dalton ugyanis Cutlerezett egyet.
(bocsánat a trágár módért, de nagyon felidegesített az Offense)
GO BRONCOS !!!
Heisman Trophy

több mint 10 éve
Csúnya bukta volt, de én azt mondom ettől a Raiders-től azért ki lehet kapni. Ugyan úgy nem értettem a hurrá optimizmust itt eddig Oswi, az Ofal vagy épp a futójáték terén, és most se értem ezt a letargiába hajló pesszimista szemléletet. Kezdő QB és RB nélkül nem sok csapat tudna értelmesen támadni, hát még mi, akik eleve azért elég sok sebből véreztünk eddig is. Az legalább biztató, hogy éledezik a TE játék valamennyire.
Philips amúgy még nem nagyon volt elővéve, de nyugodtan fejbe verhetné valaki az öreget, hogy lehet ám meccs közben is változtatni a védelmi felállásokon. Jó, hogy a brutál pass-rush és a DB emberezés elmegy 1-2-3 negyedekig, de utána egy értelmesebb csapat simán kivideózza a gyengéit a védelemnek, és jön a nyalóka. A liga legjobb kezdő LB sora és legjobb CB párosa, erre ilyen retardált össze-vissza rohangálás megy, ha kezd szorulni a hurok, mint del Rio ténykedésének csúcsnapjain......
Oswi nekem nem okozott csalódást, ő kábé ilyesmire képes. Nincs ló, jó a szamár is alapon valahol biztos megtalálja majd a helyét, de az a franchise amelyik SB célokkal rá építi a jövőjét, hát......
Szerencsére a többi AFC csapatnál is vannak gondok bőven, úgyhogy egy egészséges PM-el én még mindig minimumként egy AFC döntőt elvárnék a csapattól, aztán ott meg a Pöcc ellen mondjuk mehet a ki-ki küzdelem.
több mint 10 éve
Az a vicc, hogyha önmagában a mérleget vesszük, ez még simán lehetne jó is, ha úgy nézzük, hogy a Raiders és a KC elleni vereséget becseréljük győzelemre, a GB és a NE elleni győzelmet pedig vereségre...A mérleg alapján kár elégedetlenkedni, nálunk jobb csapatok is állnak rosszabb mérleggel és lehet, hogy rosszabb csapatok jobbal. A PO-ban való kételkedés nekem nagyon meredek, szerintem az simán meglesz.
A mutatott játék persze probléma, de ritka szokott az lenni, hogy 10-3-al álljon egy csapat, verje a Packers-Pats párost is, és mégis ennyire lehangoló legyen a szurkolók -közte az enyém is, félreértés ne essék- hite.
több mint 10 éve
én még a PO-t se írnám le hogy biztosan megvan, nem hogy Bye weeknem mondom hogy Oswi ne nyerhette volna meg, DE nem varrnám az ő nyakába
ez bizony 50%ban edzői baki, 30%OL a maradék pedig a OSwi és az elkapók
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 10 éve
rövid értékelés : szégyen volt az egész 2. féidő (O#)2. : RZ Offense egy ugyanolyan szar volt, mint általában
Hányszor mutatott be nagy STOPot a D#, de Oswiék elbaszakodták
Davis jól játszott, de mi a faszért szaladt többször hátrafelé ?!
Mack egy fasza gyerek ezt eddig is tudtuk, ez a meccs után jöhet is az OL draft projectek nézegetése, aki még nem tette meg.
Azok a KURVA Fumblik tönkretették a meccset és megint nem tudtunk pontot szerezni a 2. félidőben.
WE NEED PM BACK !!! Oswi ma megmutatta, hogy egy komolyabb csapat (játékos : Mack) ellen nem tud jól játszani, de az OL mocskosul benne volt.
Utcsó drive-ban Oswi 4.-re elbaszott egy playt ez megengedhetetlen !!! Se baj, a Bye Week a POban valőszínüleg meglesz, Dalton ugyanis Cutlerezett egyet.
(bocsánat a trágár módért, de nagyon felidegesített az Offense)
GO BRONCOS !!!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Egyetertek Strommal, a vedelem nem volt rossz. Pedig jo a Raiders offense. Nem Band of Brothers elit egyseg, de messze nem az elmult evtizedre hajazo tamadokapacitassal allnak ki ma mar.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t31.0-8/12374934_10207146210268016_1778724464910065253_o.jpg
több mint 10 éve
Támadásban a RZ hatékonyságunk idén, ha nem megy a futás akkor borzasztó. Nem csak tegnap, de általában egész idényben. Manning-el is az volt. Akkor voltunk jobbak, ha legalább el lehetett adni, hogyo futhatunk is. Idény elején mondjuk a TE célpont is nagyon hiányzott, aki volt azzal nem volt meg a chemistry, Davis meg nem is volt. Most már legalább ez meg lenne, csak ki kéne tudni használni. 😊Mindenesetre ez a meccs a balfaszkodásokon túl az oline-on ment el. Persze, csere QB-val nem könnyű, úgy, hogy 50-et kell passzolnia, mert nem tudunk futni, de akkor is. A raiders dline, főleg középen a liga elitjébe tartozik, de ez nem mentség erre a botrányos teljesítményre. A Colts egyébként trágya oline-ja 1 sacken tudta tartani Von-ékat, pedig őket sem könnyebb, mint Mack-ékat. De blokkolt mindenki aki mozogni tudott, és működött. Szóval minden megoldható - legalábbis elfogadható szintig -, ha jól nyúlnak hozzá. Ha meg nem, akkor jön az amit láttunk. Szóval ebben én jó alapos edzői mellényúlást is látok.
Összességében vissza adtunk 1 meccset abból a pár meccsből, amit az ellenfélnek kellett volna nyernie, de elcsíptük. Most fordítva történt, ezt a meccset könnyen be kellett és lehetett volna húzni, de most minden momentum az ellenfélnél csapódott le. Fumble-k, elejtett kulcspasszok, kihagyott ziccerek, stb. És még az amúgy tegnap is jól játszó defense is pont tegnap kapott kettő RZ támadásból 2TD-t, ami idén nem jellemző.
Ez van. Egyetértek Black-el, ez jelenleg egy jó csapat, de inkább playoff contender, mint SB contender. Kell(ene) a jó Manning, hogy az legyen.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
No, picit átgondolva a dolgokat, pár gondolat:- A D csak azért tűnt rossznak, mert nem nyertünk, de ez nem rajtuk múlt. Még nincs fent a game book, ezért nem tudom pontosan, de azt olvastam, hogy a sack-ek-el igazított total yards a végén is 130-140 alatt maradt a Raiders-nek, ami valljuk be, egyébként kurva jó lenne. Egyetlen igazi drive-juk volt ellenünk egész meccsen, annyi kb. a Chargers kivételével mindenkinek megvolt idén, a többi pontot a muffed punt miatti short field-ből és a safety-ből kaptuk. Volt még egy közepes drive, ami a missed FG-al ért véget, de az is a saját 47-ről indult és csak egy 1st down volt benne, ami egy 21 yard-os play volt. Nem nyerték meg a meccset, de messze nem miattuk vesztettünk, kb. ugyanazt hozták, amit eddig, 13 kapott ponttal, még csak rosszabbak se voltak igazán, mint eddig szerintem...
- A meccs MVP-je nálam Mack mellett megosztva King volt, amit az a gyerek művelt punting-ban a második félidőben, az kb. többet ártott nekünk, mint a Mack-en kívüli Raiders D összesen...
- Két fumble-t vesztettünk el, mindkettőt kulcs szituációban és a két top WR-ünk kezeiből, ez sajnos egyszerre riasztó és szánalmas, főleg ha még a rengeteg drop-ot is hozzávesszük, Vernon nevét is hozzávéve...
- Az OL is szar, meg az edzői stáb is velük kapcsolatban, nevetséges, hogy nem voltunk képesek állandó double team-et tenni Mack-re már a második vagy harmadik sack után, ezzel kb. fel is adtuk a meccset...
- CJ nagyon hiányzott és sajnos az is kiderült, hogy nem csak Hillman, de Juwan is totál használhatatlan erőfutásban, előbbiről tudtuk, utóbbinál reméltem, hogy nem így van, de sajnos nem ez jött le tegnap...
- Oswi dobómozdulatán valamit nagyon kell igazítani, hogy ne legyen ennyi leütött labda, mert ez is már a nevetséges szintet súrolja. Róla én most nem szedném le a szenteltvizet, amit nagy gondnak láttam nála az a labda görcsös szorongatása, abban biztos, hogy sokat kell fejlődnie, hogy időben szabaduljon tőle baj esetén. 35/51 308 yard messze nem rossz statisztika, főleg ha még a drop-okat is hozzávesszük. A legnagyobb hibája talán az 1&goal-nál üresen az endzone-ban álló Green fölé dobott passza volt, talán még a 3&goal is picit rosszabb volt, mint illett volna, de az még elkapható volt, főleg egy jól koncentráló DT-nek, de az ott két play-re (valószínűleg a vállfájás miatt) hiányzott sajnos...
- A vicc az, hogy magunkat vertük meg leginkább a második félidőben, a kihagyott FG (hozzátéve, hogy 49 yard-ról még a Mile High-on se automatikus a FG, de a kapufa azért fájt) és a félpályán eldobott 4&5 a lábonlövés tipikus esetei, ilyen szoros meccsen ilyeneket nem lehet...
- 2-1 kell a maradék 3 meccsből, hogy a csoport tutira meglegyen, de még a PO is messze nem biztos, a Chiefs mellett még két csapat áll 8-5-el, simán befoghatnak minket még, ha nem vigyázunk, jól jöhet nekünk is Dalton kiesése nagyon...
Szerkesztette: StormST

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
kérdés hogy mikor volt igazán jó PM :sEz van, ha a D nem nyeri meg, S-k nélkül nehéz...Egy jó PM az első felesben nem 12-0-val állt volna, amikor 4-szer is ott voltunk a red zonenál..
Az a vicc, hogy ha nincs a rengeteg drop, akkor még meg is nyerhettük volna...
Ez a fal meg Oswi-hoz kevés, bár ez még egy jó PM-et is nagyon megfingatta volna...
StormST
Tomifinn
mer már a tavalyi év második felében sem volt jó az RZ hatékonyságunk
nem 12-0 lett volna PMel hanem 16-3 (kevésbé vigyáz a labdára ezért egy intből lett volna FG)
ettől függetlenül indokolatlan volt a 2. félideji összeomlás
és továbbra is zavaróan sokat nyúlnak bele Brock passzaiba
AFC #1 elúszott, legyen meg a csoport
több mint 10 éve
A meccs második félideje horrorisztikus volt.Az első félidőben legalább a védelmet élvezet volt nézni,de a szünetben Del Rio-ék megtalálták annak is a gyenge pontját.Nyilván ha nincsenek a sérülések akkor nem találtak volna rajta fogást valószínűleg,de a sportban nincsen "ha".....Támadóoldalon az első félidőben szépen haladtunk a red zone-ig,ott meg nulla,megálltunk.A Raiders valszeg készült a futásainkra,szerintem azért is sikerült a meccs első részében jó százalékkal és sokszor passzolnunk.Aztán ahogy folyamatosan meghaltunk futásban,nyomást tudtak gyakorolni Oswi-ra,egyre kiszámíthatóbbá vált a passzjátékunk is.Feszt DT meg Davis felé ment a laszti,szóval nem volt aztán nehéz a Raiders védelemnek kiszámítani a dolgokat.
A második félidőben meg egyszerűen mindent elsz...rtunk.....Ami csak létezik,mindent elrontottunk támadásban.Azért kíváncsi lennék egy második félidei statisztikára (int,fumble,rontott FG stb.) mert hirtelen visszagondolva az több mint tragédia....
Sajnálom hogy kikaptunk,de az az igazság hogy a második félidő alapján abszolút megérdemelte a győzelmet a Raiders.
Szerkesztette: Foresz
több mint 10 éve
Ez szarabb volt mint a KC elleni. Annak legalább tudtuk az okát. Ezt az 1. félidőben le kellett volna zárni. De utána mi a faszom történt?Annál a dupla DT drop-nál buktuk be végleg az első félidő végén, a többi FG-nál nem volt igazán esélyünk a TD-re, de ott simán meg kellett volna, hogy legyen...
Schofieldet végig hagytuk 1v1-ben Macken, Kubesnál van fantasy-ben vagy mi?
Anderson nélkül nincs futójáték, futójáték nélkül ott tartunk, mint az első fordulókban... PO-nál tovább ne gondolkodjunk...
Black_Adder
Azt én se értettem, hogy miért nem hagytunk ott egy TE-t blokkolni Mack-en, ahogy azt se, hogy ha CJ bevethető volt, akkor miért nem küldtük be, ha meg nem, akkor miért öltözött be...
Nyáron nagyon sok pénzt kellene elverni az OL-re, de akkor meg a D-ből bukunk valaki(ke)t, szóval nem tudom hogy lesz ez jó....

több mint 10 éve
Ez szarabb volt mint a KC elleni. Annak legalább tudtuk az okát. Ezt az 1. félidőben le kellett volna zárni. De utána mi a faszom történt?Schofieldet végig hagytuk 1v1-ben Macken, Kubesnál van fantasy-ben vagy mi?
Anderson nélkül nincs futójáték, futójáték nélkül ott tartunk, mint az első fordulókban... PO-nál tovább ne gondolkodjunk...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Ez van, ha a D nem nyeri meg, S-k nélkül nehéz...Egy jó PM az első felesben nem 12-0-val állt volna, amikor 4-szer is ott voltunk a red zonenál..
Az a vicc, hogy ha nincs a rengeteg drop, akkor még meg is nyerhettük volna...
Ez a fal meg Oswi-hoz kevés, bár ez még egy jó PM-et is nagyon megfingatta volna...
StormST
több mint 10 éve
Ez van, ha a D nem nyeri meg, S-k nélkül nehéz...Az a vicc, hogy ha nincs a rengeteg drop, akkor még meg is nyerhettük volna...

több mint 10 éve
Az Oswi vs Manning vita asszem ma ezzel el is dőlt.
több mint 10 éve
Ezt a fost....
több mint 10 éve
Bruton 1-2 hétre kidőlt, szalaghúzódás miatt, míg Bolden szintén megsérült, de várhatóan játszik hétvégén.Szia Doki
CJ Andersonról nem találtam hírt, ahogy Ward és Sly állapotáról sem. TJ nekem kifejezetten hiányzott, egész más a futás elleni védelem vele(ük).
Bár a sok sérült ellenére is meggyőző volt a D#, nekem kifejezetten a 3 OLB-nk tetszett, közülük is főleg Von Miller. Te jó ég ő mit művelt... 😊
Általános Doktor
Egy év után, Manning nélkül.
Vártam ezt a pillanatot. 😊
Nagy meccs lesz!
több mint 10 éve
Csúsztatva adja a Sport2 a meccset, csodás...