Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
A Jets vezet a Pats ellen, akik ezer sebből véreznek, jelenleg nem úgy áll, hogy leszednék őket a nyakunkból, egyre inkább kell az utolsó két meccs...
StormST
Be kéne jutni a playoffba, mert bár Denverben is ezer probléma van, bármelyik csapatot elkaphatnánk - akár idegenben is...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 732 — SB 50 Champion @ Grund
A Jets vezet a Pats ellen, akik ezer sebből véreznek, jelenleg nem úgy áll, hogy leszednék őket a nyakunkból, egyre inkább kell az utolsó két meccs...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Elő is vették, de nem Sanyi, sőt még nem is ekézett... 😮

Egyébként még egy hír, ami picit csendesen eltűnt a héten: Wallace eltiltás helyett $ 23 152 büntetést kapott a helmet-to-helmet late hit majomságáért Bruton ellen...

több mint 10 éve
Én megvárom azt a híres videót, aminek így sikerült fincsi felhajtást csinálni, látok rá 90% esélyt, hogy nem lesz semmi konkrét benne, csak pletykák és találgatások, de az már most biztos, hogy lesz belőle valakiknek jó sok bevétele, ezzel az ügyes marketingfogással...

Aztán majd jöhetnek a rágalmazásos perek, nyomozások, mű- és igazi balhék...

több mint 10 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 702 — "Montoya por favor!"
Sanyi biztos felfogja majd hozni a témát, amikor már közvetíteni fog

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Lecsó Denver Broncos 3 373
Így van.
Pont akkora hatása lesz a sportra, mint a mondjuk a deflategate-nek.
Faragóéknak plusz egy téma, amivel kitölthetik a reklámidőt kedd hajnalban.
Peyton Manning sem egy szent, hanem egy profi liga játékosa, ahol annyi pénz forog, hogy nem csodálkoznék semmin.

Amúgy ha egy héttel ezelőtt jelent volna meg ez a hír, azt mondanám, hogy Star Wars promó... 😊

Szerkesztette: Lecsó
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 468
Echte hülyeség ez! Sztem nem lesz belőle semmi komoly.
Bruce
Ha bebizonyítják, max 4 meccs eltiltás.

A hírnevét érheti csorba, de valójában ez az eset semmit nem befolyásol a megítélésén. Aki eddig szerette, az azt mondja, h nem számít, aki eddig is utálta, annak most lesz vmi fegyvere az utálata alátámasztására, de ez oka nem lesz semminek.
Persze amíg vissza nem vonul jó sokat lesz róla szó közvetítések alatt, ami befolyásolhatja a közvetítés élevezhetőségét, hát ez van.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 771 — Salus populi suprema lex esto
Echte hülyeség ez! Sztem nem lesz belőle semmi komoly.

Amúgy meg úgyis biztos hogy szinte minden játékos szed teljesítménynövelő szereket, álszentség azt gondolni, hogy valaki is tiszta lenne!

Én játszottam a magyar bajnokságban és biztos vagyok benne, hogy még ebben az amatőr ligában is szedtek emberek teljesítménynövelő szereket, akkor az NFL-ben, ahol millió dollárok múlnak azon hogy hogy teljesítesz nem hinném hogy valaki kihagyná ezt a lehetőséget. Ez utóbbit meg is értem, de azt hogy mondjuk amatőr szinten miért szedi valaki, azt nem!
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Én olvastam rosszul, vagy abból következtetnek hogy PM doppingolt, mert a felesége kapott gyógyszereket? Amiket PM biztos bevett?
sirarcheer
Ezt én sem értettem teljesen de valami ilyesmi.
Az asszony nevére postázták, hogy ne legyen feltűnő... 😊
Lecsó
Próbált óvatos lenni, de ha van postázási lista - mánpedig valaki csak úgy nem ugrik fejest a eü. Titoksértés, esküszegés, jogosulatlan adatkezelés metszetébe, hogy ne lenne papírkája. Node akkor is eszetlen böszmeség, baszki, saját címre kipostáztatni??!?!?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Én olvastam rosszul, vagy abból következtetnek hogy PM doppingolt, mert a felesége kapott gyógyszereket? Amiket PM biztos bevett?
sirarcheer
Lecsó
Ja egy ilyen zseni irányító a való életben egy ekkora f@sz lenne ?

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 10 éve
sirarcheer
több mint 10 éve
mukijoe Indianapolis Colts Stanford Cardinal 1 041
sirarcheer
Faszság az egész.
Gondolom ha valaki doppingolni akar, akkor az asszony nevére hozat növekedési hormont,mert az tuti nem feltűnő, plusz a doki még feljegyzéseket is készít hogy kinek adott belőle...
Amúgy meg ha full komolyan vennék a dopping ellenőrzését kb csak a vizesfiú maradna a pályán.
Egy-két védő vérének akár csak egy cseppje is hulkot varázsolna még egy egérből is.
több mint 10 éve
sirarcheer Denver Broncos Boise State Broncos 249 — Anti Voodoo Master

I wanna' that ring again!

több mint 10 éve
Rájár mostanában PM-re a rúd....
Hihetetlen, hogy mennyire álszenten meg tud lepődni a közvélemény ilyenkor. Milliárdos biznisz, ahol hetente szana- szét törik egymást, rozskenyérrel és szentelt vízzel ezt nem lehet csinálni.
flzoli
mer mi történt?
Negritis
 index.hu/sport/amerikaifutball/2015/12/27/peyton_manning_hgh_novekedesi_hormon_nfl_dopping/
Joco
Egyáltalán nem képtelenség amit a cikkbe írnak.
Amadeus91
Én az Al Dzsazirát mindig is hiteles forrásnak tartottam, főleg ha olyan témákról van szó, mint a hitetlen nyugati világ mocskos élsportja. Ebben mindig nagyon jó tényfeltáró riportokat csináltak.
Ettől persze még lehet igaz a dolog, de várjuk ki a végét.
több mint 10 éve
Egyáltalán ha valaki végig elolvasta a cikket, akkor most nemcsak ezen a fórumon kéne PMről beszélni, hiszen most Clay Matthewst és Pepperst is el lehetne kezdeni cseszegetni a Packers fórumon, és 2011 után "csak" egy MVP címet gyűjtött be a Broncossal

Főleg ha már nem is játszik mostanság

Szerkesztette: Heisman nádor

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 553
Hihetetlen, hogy mennyire álszenten meg tud lepődni a közvélemény ilyenkor. Milliárdos biznisz, ahol hetente szana- szét törik egymást, rozskenyérrel és szentelt vízzel ezt nem lehet csinálni.
flzoli
mer mi történt?
Negritis
 index.hu/sport/amerikaifutball/2015/12/27/peyton_manning_hgh_novekedesi_hormon_nfl_dopping/
Joco
Egyáltalán nem képtelenség amit a cikkbe írnak.
több mint 10 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
flzoli
mer mi történt?
Negritis

több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 842 — The Mathematician
flzoli
mer mi történt?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 842 — The Mathematician
néztem a hajnali meccset egy egyéb aspektusból is
mind2 irányító ugye FA lesz elvileg
akik szerint Brockra nem lehet építeni milyen FA(!!!) irányítót hoznának a helyére
amit én láttam Oswitól idén, az alapján nem hiszem hogy releváns előrelépés lenne bármelyik random fa qb

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
ha a bengals-steelers chiefs-texans lesz és ti vagytok a 2nd seed akkor a bengals w esetén a bengals ellen játszanátok. nincsenek ágak. kiemelés alapján jön ellenfél.
fodi91
tudom, mégha nem is úgy írtam, h ez kiderüljön, de Steelers győzelemre számítok, nem csak a Bengals fanok kedvenc statisztikája miatt, hanem mert jelenleg eléggé lendületben a Vasas, csak próbáltam úgy írni, mintha nem tartanám egyértelműnek, ezért jártam így..

Jelenleg nálam a Pecc és a Vasas a két favorit az AFC-ben, és biztos nem velük játszunk a div roundban, ha meszerezzük a 2nd seedet.
Ez nem jelenti azt, h mi lennénk a 3. legerősebbek és lefutott lenne a div round, akárki ellen is (főleg h ebben az esetben a KC-val csak úgy találkozhatnánk, h már megtörték a huszoniksz éves átkot), de most van Karácsony, most történnek meg a csodák, kedden már talán egészen másokat kell számolgatni...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
fodi91 196
ha a bengals-steelers chiefs-texans lesz és ti vagytok a 2nd seed akkor a bengals w esetén a bengals ellen játszanátok. nincsenek ágak. kiemelés alapján jön ellenfél.
több mint 10 éve
Mondjuk a Bengals se áll sokkal jobban, Dalton és Eifert nélkül hétfőn.
Amúgy meg azokkal kell nyerni, akik vannak. A jets kikaphat a pecctől, akkor 1 vereség belefér. De ne arra verjünk, ha meg van a Bengals hazai pályán karnyújtásra a 2nd seed, ráadásul az még könnyebb ágnak is tűnik, mint a másik. Ha vállogatni lehet, akkor inkább egy Texasn-Chiefs meccs győztesével játszanék, mint egy Bengals-Steelers győztessel. Mondjuk szvsz mégegyszer ilyen rosszul a Vasas ellen nem játszanánk, szóval most alá is írnám, h a konf döntőben újra bizonyíthassunk, úgy is van visszavágni valónk 2005 miatt is 😊

több mint 10 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 162 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Először is boldog karácsonyt minden szurkolótársamnak!

Sérült frontról némi infó:

PM a múlt csütörtöki visszaesését követően dobált, de a csapattal nem edzett. Szombaton lesz neki egy komolyabb workout, ahol Kubesék megnézik h hogy áll a felépülése. Ennek ellenére nagyon úgy néz ki h az alapszakaszban már nem fogjuk a pályán látni broncos mezben, s könnyen lehet h a PO-ban sem...

Safety fronton vegyes a helyzet. TJ Ward limited volt a héten, valszeg csak meccsnapon dől el h beöltözik v sem, az utolsó meccsen mindenesetre már ott lesz. Darian Stewart nem edzett, Kubes mindenesetre azt várja h szombaton már teljes edzést lenyom és hétfőn játszik. Bolden felépülése viszont a vártnál lassabban halad, a Bengals ellen kizárt h játsszon, míg Bruton ügye IR-re került...

Mathis visszatért az edzésbe két hét pihenő után, várhatóan kezd a Bengals ellen, de Garcia is komoly szerepet kap majd a rotációban.

CJ Anderson és Owen Daniels limited volt, előbbinek boka és hát problémája van, míg utóbbinak mindkét bokáját kezelni kellett. Olyat nem olvastam h veszélyben lenne a játékuk, de ez még hatással lehet a teljesítményükre (ahogy azt az elmúlt meccse(ke)n láttuk...).

Todd Davis nem edzett még a héten, róla egyéb infót nem találtam.

Nem túl rózsás a helyzet, márpedig nekünk ez egy kötelező győzelem. Sőt, az nfl.com PO kalkulátorával játszadozva arra jutottam h mind2 meccsünk must win, ergo jelen állás szerint 2nd seed, vagy halál a csapat helyzete.
Ugyanis, ha a Jets meglepi otthon a Peccet (amire sztem kb 40% esélyük van is) és a többi pályán jön a papírforma, akkor nekünk mind2 meccs kell, különben hiába verjük mondjuk meg a Bengalst, ha a végén betlizünk, akkor 11-5-el lemaradunk a PO-ról...

Ezt mondjuk elég nehéz lenne megemészteni, elnézve h más minimum 7 zakóval bent lesz, de ezen kár nyavalyogni...

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
Foresz Denver Broncos 954 — Broncos
Kellemes és békés karácsonyt kívánok minden Broncos-szurkolónak!!!