Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 10 éve
a Bengals D# ellen egész jól haladt az O# én őket nem venném előmax a falat mert az továbbra is botrányos
Macmanus idén 40yardon belül 19/19, kívül 9/14 és 1 extra pontot hibázott
nem olyan "szar" ez hogy vicc kategória legyen
persze a tegnapi melléje botrányos volt, de ettől még én nem gondolom vicc kategóriának
Praternek kb az ellentéte, aki 45+ról nem hibázott, csak akkor kellett félni ha 25-35 között a labda mert az sűrűn lett kapufa
átlagos rúgó sajnos semmi extra, de ettől még jó lesz ez ha az idegei kicsit javulnak (mondjuk utána a hosszabbításban meg bevágta)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Csak a 4.negyedre ébredtem fel,onnan láttam a meccset,de annyi is elég volt ahhoz hogy teljesen idegroncs legyek.Anderson vitán felül a legjobb futónk,csak mindahányszor földre viszik,megáll bennem az ütő hogy magától kel-e fel,vagy lehozzák onnan....Hillman meg messze van tőle,úgyhogy most már csak az ima marad.
McManus egy vicc-kategória.Tönkretett múlt héten is,de a hajnali teljesítménye hab volt a tortán.....ilyet én is rúgtam volna nulla edzéssel a hátam mögött.
Voltak olyan pillanatok amikor azt mondtam magamban hogy nem érdemelünk PO-t,de azért örülök hogy lehetőségünk lesz a folytatásra.
Én továbbra is azt mondom,hogy nagyon gáz a támadójátékunk,azt alaposan fel kellene kavarni a holtidőszakban majd,mert pontok nélkül nem lehet meccseket nyerni.Pontosan nem tudom hogy Kubiak egyszemélyben a hibás,vagy maga a támadóegység ennyire alkalmatlan.
több mint 10 éve
hálisten meglett a győzelem1,5 óra alvás után vicces lesz melózni, de sebaj
megvan a PO és nekem továbbra is bíztató Oswi
az első félidőben a D# nem volt túl vaskos, de hálisten most végre sikerült váltani a félidőben
több mint 10 éve
Ezért írtam, hogy behozhatatlan előnynél 😀Viszont ebben a helyzetben szerintem a 1st round by sokkal fontosabb, mint az, hogy ki játszik jövő héten, és az a meccs egyáltalán nem automatikus. Be kell húzni, az a legfontosabb, a többit Kubes ráér eldönteni a szabad héten.
Amúgy a mai offensive playcalling egész tűrhetőre sikeredett. Sajnos még ebből a tűrhetőből is kb. erre a 20 pont körülire vagyunk csak belőve, de legalább a playhívás ült nagyjából.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Ezzel az a baj, hogy annyira más a stílusuk, hogy nehéz a meccs közbeni váltás, főleg ebbe az irányba, bármelyikük lesz, annak egész héten a csapattal kell készülnie. Ja, ne feledjük, hogy rövid hetünk lesz, ami még szintén bekavar...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Az ideális az lenne - ha PM egészséges -, hogy kezdjen Oswi, aztán a második félidőben, behozhatatlan előnynél PM nyomjon egy "felhozó"/"lássuk mit tud" két negyedet. Csak ebbe Manning nem hiszem, hogy belemenne....

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Most tényleg érdekes kérdés lesz, hogy jön-e PM, a PO megvan, de azért még kéne a W a Chargers ellen a BYE-hoz, ő nagyon játszani akar, Oswi viszont most annyira nem érdemli meg a padoztatást egy esetleg még messze nem 100%-os PM-ért. Minden attól függ, hogy hogy van, dobálózni már tud edzésen, de azért az más, mint egy meccs...Nekem mondjuk mindegy, csak nyerjünk... 😀

több mint 10 éve
Hát ja. A meccs elején nagyon elaludt a védelem, három hat-nyolc perces támadásuk ment egész simán végig. Ami egyúttal azt is jelentette, hogy az offense-nek is kb. három próbálkozásra volt, az meg idén pont arra a semmire elég csak amit láttunk 😊A második félidőben a defense összeszedte magát, megtartotta a Cinci offense-et, így volt több lehetőség, amiből kettőt sikerült is összeszenvedni. Amúgy az utolsó 4 percig amondó voltam, hogy McCarron 2 meccsel a háta mögött jóval jobban játszik, mint Oswi, jobban időzítettek a passzai, pontosabbak is, a pocketban is jobban mozog. Az utolsó elcseszett FG-os drive-ban és az overtime-ban viszont mintha kicserélték volna Brockot, kifejezetten jól nyomta. De ezekről a Staffordos oldalpasszokról le kéne szoktatni, mert röhej, hogy egy égimeszelő, és folyton a védő falemberek kezei mellett dobál 😀 😀
Na mindegy, PO megvan, ott meg akármi lehet. Első körös bukfenc is, meg egész más is. Nincs verhetetlen csapat az AFC-ben, beleértve a Pats-et is. (Bár még mindig ők a favoritok nálam.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 10 éve
Ja, és Thomasnak ha jól számolom megvan a 100 elkapásHa az az egykezes volt a 100., akkor méltó volt rá nagyon! 😊
Black_Adder

több mint 10 éve
Ja, és Thomasnak ha jól számolom megvan a 100 elkapás
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Pár agyfasz és szívroham után, de meglett, ez a lényeg!A második félidőben összekaptuk magunkat, kezünkbe vettük a meccset, aztán még egyszer sikerült, felálltunk a padlóról és megnyertük.
Playoffs, baby!!!! 😊

több mint 10 éve
W, Playoff, és kezünkben a div győzelem és a 2nd seed is.ezek a Bengals ellenik mindig jó meccsre sikerülnek. És csak bejött, h ne csináljunk semmit az első félidőben, azt nem tudják kielemezni 😊
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Az bíztató, hogy a riportban Manning feje határozottan felfújódni látszott, leeresztésről szó sem lehet. Remélem nem töri össze a telefonját sem 😊

több mint 10 éve
több mint 10 éve
as expectedasszem én meg se nézem mert annyira nem izgat
több mint 10 éve
Megnéztem a híres, vagy inkább hírhedt műsort. Pár gondolat:- bizonyíték vagy simán csak konkrétum persze 0
- egy csávónak jár a szája, arra épül igazából az egész, a többi, akik hoznak cuccokat, nem nagyon köthetők komolyan profi atlétákhoz, azt meg mondjuk én konkrétan leszarom, hogy a sarki Gyúrós Pityu honnan szerzi be magának a cuccot, vagy hogy mennyire nehéz beszereznie...
- jó nagy nevekkel dobálózik az állítólagos dealer, akik persze tagadnak mindent, vagy simán nem is kommentálják a dolgot...
- egyetlen sportolónak szopó az egész, a Taylor Teagarden nevű baseball játékosnak, akik elkaptak a rejtett kamerán kvázi beismerés közben, a többiek simán csak említve vannak...
- a dealer is persze tagad azóta, valszeg kap majd pár pert a nyakába, tőle meg az Al Jazeera, hogy az engedélye nélkül használtak fel róla felvételeket...
- ami külön érdekes, hogy az intézet szerint, ahol az Al Jazeera szerint a srác dolgozott 2011-ben, csak 2013-ban volt unpaid intern. Persze ettől még hallhatott volna utólag dolgokat, de ettől még az, hogy azt állítja, hogy PM járt "hozzájuk" elég vicces, hiszen elvileg ott se volt akkor...
- arról a srác persze nem tud, ahogy mi se, hogy esetleg PM feleségének nem volt-e valami olyan betegsége, amiért valóban fel lehetett volna neki írni a növekedési hormont, pl. valamilyen rák. Kicsit ilyesmire enged következtetni PM ügynökének a nyilatkozata is, miszerint Ashley Manning gyógyszerei és betegségei a saját privát dolga, így azokat hagyja békén mindenki...
Ha az Al Jazeera nem tudja mással is alátámasztani ezt az egészet, mint azokkal a felvételekkel, amiket mutogatnak, akkor elég nagy bakot lőttek, bár ha csak sározni akartak, akkor azzal elérték a céljukat...

több mint 10 éve
www.denverbroncos.com/news-and-blogs/article-1/Playoff-Scenarios-Broncos-in-with-a-win/f0273ddd-859c-4b80-9766-283386c9a00f
több mint 10 éve
Közben a Packers oline gondoskodik róla, hogy ne Denverbe kerüljön a sack rekord, Rodgerset csak 9-szer sackelték eddig a meccsen. 😊

több mint 10 éve
Érdekes ez a playoff rendszer. A pillanatnyi csoport második már bejutott a playoffba, a csoport első pedig még nem. 😊

több mint 10 éve
csak annyit fűznék hozzá, h ebben a sorban (Vasas-Jets-Broncos) mi vagyunk az utolsók (akkor is ha a KC is belekeveredik a holtversenybe.) Szóval nekünk legalább 1-et meg kell előzni közülük.Steelers bukta nekünk mit jelent amúgy?A sorrend igy fest (Chiefs bejutott mert ok voltak a sor elejen, es a mogottuk allokbol egy bukott.):
Negritis
Steelers-Jets-Broncos.
Ebbol ketto megy be. W egyenloseg eseten a sorbn elorebb allo jut be. Viszont a Denvernek volt egy W elonye, es meg nem jatszottak. A tobbi ertelemszeru. Jobban nem tudom leirni, en igy szoktam nezni legalabbis.
ulpianus
Jelenleg 1 vereséggel is tartanánk az előnyt a Steeleres ellen, de nyerjünk 2-t a számolgatást meg hagyjuk meg nekik 😊
több mint 10 éve
Steelers bukta nekünk mit jelent amúgy?A sorrend igy fest (Chiefs bejutott mert ok voltak a sor elejen, es a mogottuk allokbol egy bukott.):
Negritis
Steelers-Jets-Broncos.
Ebbol ketto megy be. W egyenloseg eseten a sorbn elorebb allo jut be. Viszont a Denvernek volt egy W elonye, es meg nem jatszottak. A tobbi ertelemszeru. Jobban nem tudom leirni, en igy szoktam nezni legalabbis.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Szerintem innentől elég egyet nyerni, mert a másik wild card esélyes aki megelőzhet, az a Chiefs, aki ha mi nem nyernénk, akkor ők nyernék a csoportot, ergo kiesnének a wild card sorból.

több mint 10 éve
With the Steelers' loss today, the Broncos can now clinch a playoff spot with a win on Monday vs. Cincinnati.

több mint 10 éve
Steelers bukta nekünk mit jelent amúgy?