Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
Foresz Denver Broncos 954 — Broncos
Kubiak fire!Mourinho-t is kivágták miután megunta Abramovics a folyamatos szopást,akkor lassan itt is lépni kéne....
A második félidőben folyamatosan nyomás alá tudták helyezni az irányítónkat,és ezzel gyakorlatilag le is védekeztek bennünket.Nincs meg az O-falban továbbra sem az,hogy időt adjon Oswi-nak,de ugyanez volt a helyzet PM idején is,tehát én sem hibáztatnám Oswi-t a vereségekért.
Egyedül Kubiak a felelős,hiszen már a második meccs ahol a félidőre úgy megy be a csapat hogy totál pörög,de a második félidőben mintha bent maradnának,teljesen tanácstalanul játsszák le a második etapot.Míg más edzők tüzelik a játékosokat,addig mi valszeg kávézunk vagy forralt borozunk bent....
Meg ilyen ökörségek miatt megy el a meccs hogy beszaladgálnak játékosok a pályára mert ők úgy gondolják hogy lehet nyugodtan rohangálni nekik....ez totál fegyelmezetlenség!Ez is az edző sara.Mi az hogy a játékosok azt csinálnak amit akarnak?Hihetetlen ami itt folyik......
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
Amúgy DT nem azért nem adott home discount-ot, meg sztrájkolt, mert azt ígérte, hogy ezeket a kiélezett szituációban felé dobott pontos labdákat el fogja kapni?
Zalán
DT egy dollár home discountot nem adott. Lehet, hogy ez a baj? 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én a védelmet nem szidnám. Ezeket az elkapókat emberezve leszedni nem lehet, ha a QB-nak van elég ideje. Limitálni lehetett volna őket, ahogy az első félidőben történt is - de ahhoz kellene az offense-nek is valamennyit pályán lenni. Úgy,hogy a második félidőben az utolsó 2 percben voltunk először a Steelers térfelén, azt is úgy, hogy 40 yardról indultunk, úgy nincs az a védelem ami kitart. A Seattle is legalább futtatni tudta a labdát, tudta kontrollálni az időt. Így, hogy 3&out, Colquitt punt a félvonalra, nem lehet egy Steelers szintű offense-et feltartani.

Sajnos egyet kell értenem veletek, pedig örömmel tiltakoznék. Egyre inkább úgy tűnik itt edzői probléma is van offense oldalon. Oké, Manning öreg, meg szar, meg ilyesmi. De, hogy Osweilerrel is sorra csőd van, aki elvileg ugye Kubiak system fit? Pedig a srác még meg is teszi a magához képest lehetségest, "Rookiehoz" képest egész jól játszik. Kubiaknak rosszabb QB-kal is ment már a futás más csapatoknál. De úgy tűnik a Kubes offense idegen ruha egyelőre Denverben. Manninggel akkor volt valami élet, amikor feladták és kompromisszumosan pistolból mentek, Oswinál meg addig működik, amíg a filmroomban meg lehet előre tervezni, és lescriptelni. Na jó, az inkább csak az első 1-2 drive, de az ordít, hogy ha az ellenfél változtat, reagál, akkor megáll az élet.

A playcallingban is, a második félidős playhívást gyakran egyáltalán nem értettem. Például miért nem futottunk a 4. negyedben egyáltalán? A Steelers egyértelműen ráment a passzjátékunkra, arra védekeztek. Lehetett volna hívni futásokat bőven, hiszen csak az urolsó 2-3 perc volt a must pass helyzet. Illetve még az sem teljesen, hiszen pl. amikor a 40 yardról indultunk, akkor volt még 2.5 perc és 3 időkérés. És egyetlen egyet sem futottunk, még mutatóban sem. Ne akarjuk már Osweilerrel megnyeretni a meccset, amikor már másfél negyed óta beállt a passzjáték...

Mindemellett nagyon zavaró volt látni, hogy mennyi tackle-t rontott a védelem. Talán egész évben összesen annyit nem fordultak le rólunk, mint ezen az egy meccsen. De a védelmet tényleg nincs kedvem bántani, amíg volt értelmes supportjuk az offense-től, addig tartották magukat emberesen.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 926 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Amúgy DT nem azért nem adott home discount-ot, meg sztrájkolt, mert azt ígérte, hogy ezeket a kiélezett szituációban felé dobott pontos labdákat el fogja kapni?

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 732 — SB 50 Champion @ Grund
Kiderült, hogy mi a leggyengébb pontja a csapatnak: az edzői stáb...

Szánalmas, hogy mennyire szarul jövünk ki hetek óta a második félidőkre, mintha nem elemeznénk, nem akarnánk kitalálni semmi újat, hanem csak "jó lesz ami eddig volt"...

Nevetségessé tesszük magunkat, mindegy itt, hogy ki a QB, amíg ilyen társaság dolgozik a vonal mellett...

Az is biztos sajnos, hogy Harris-t komoly WR meg tudja szopatni konstans, Roby meg nem NFL kezdő szint még, talán már soha nem lesz az...

A többit majd délelőtt, ha sikerül lenyugodnom...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 468
hihetetlen baszki. Legközelebb az első félidőben csak kneel downt akarok látni, hátha azt nem elemzik ki, és a 2. félidőben is képesek leszünk vmire.
Szánalom. Jövőhéten PO meccs a Bengals ellen.

Sorozatban 3. meccsen nem szereztünk pontot a 2. félidőben. Mindenki takaroggyon...

Szerkesztette: Black_Adder

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Urak. Segítsetek. Mi történik, ha a Kansas és mi is egyforma mérleggel zárunk? Ki felé billen a mérleg?
Zalán
Egymás elleni eredmény az első döntő összehasonlítás, abban a Chiefs a jobb, szóval feléjük billen...

www.nfl.com/standings/tiebreakingprocedures
StormST
Egymás ellen 1-1 nem az dönt.
Viszont a divízió mérlegük jobb, amióta kikaptunk a Raiderstől. És szerintem nem is állhatunk velük egyformán úgy, h ők is vesztenek még AFCW meccset, mi meg nem. Szóval KC.

Ha kikapunk a Steelerstől és a Bengalstól akkor necces lehet a PO is...
Black_Adder
😀 Ehh, nekem az egymás elleni eredmény még a gurulós fociból mindig pontkülönbséget is jelent, mindig elfelejtem, hogy az itt nem számít...

több mint 10 éve
Urak. Segítsetek. Mi történik, ha a Kansas és mi is egyforma mérleggel zárunk? Ki felé billen a mérleg?
Zalán
Egymás elleni eredmény az első döntő összehasonlítás, abban a Chiefs a jobb, szóval feléjük billen...

StormST
Egymás ellen 1-1 nem az dönt.
Viszont a divízió mérlegük jobb, amióta kikaptunk a Raiderstől. És szerintem nem is állhatunk velük egyformán úgy, h ők is vesztenek még AFCW meccset, mi meg nem. Szóval KC.

Ha kikapunk a Steelerstől és a Bengalstól akkor necces lehet a PO is...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
PM elutazott a csapattal, autogramokat osztogatott amíg a többiek melegítettek, Steelers fanoknak is aláírt bármit, kivéve ha Terrible Towel-t adtak a kezébe, azt leejtette a földre 😛

több mint 10 éve
Zalán

Szerkesztette: StormST

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 261 — NFL bracket champion '26
Zalán
Majdnem biztos, hogy a Chiefs.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Inactives:

Ward, Stewart, PM, Bolden, McCray, Brenner, Kilgo

Bruton és Bush kezd valszeg S-ben, nagyon fasza felállás ismét...

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 967
Annyira nem követem a Steelersnél történteket, hogy a miérteket tudjam, de valóban, időnként akadnak olyan meccseik, amin nem értem, hogy miért nem megy az offense-ük. A liga egyik legjobb fala, brutális elkapó squad, nem is csak páros, és jó futójáték, egy kimondottan a mély passzokra alkalmas, nyomást bíró, időt nyerni tudó QB-val. Elvileg elit offense. A gyakorlatban is, csak néha olajozatlanná válik. Hogy ma este is így lesz-e, azt nem tudom. Mindenesetre ez az eddigi legkomolyabb tesztje lesz a Philips defense-nek. Ha ezt az offense-et is kordában tudja tartani úgy is, hogy Oswiék nem járkálnak fel-alá a pályán (értsd egy csomót kell védekezni), akkor tényleg a Steelers fénykori defense-éhez mérhető az egység. (Ők ezt meg tudták csinálni bárki ellen - többek közt a denveri csúcsokat döntögető 2 évvel ezelőtti offense ellen is - úgy is, hogy Wilsonék sokszor nem nagyon haladtak.)

Meglátjuk.
peterk2005
Segítek Todd Haley....hogy ilyen jó az offense az is köszönhető neki, meg hogy néha érthetetlen butaságok vannak az is...néha furcsa játékok teljesen vissza tudják vetni a támadókat, ki tudja miért....ugyanakkor a Pouncey és Bell tudása azért még tudna adni ennek az offense-nek extrát, de ezzel idén már ugye nem számolhatunk
Így marad az, hogy egyrészt sikerül e eleget pályán lennie a támadóknak, másrészt mit tud kezdeni a védelmünk, akik képesek remek játékra nem elit offensek ellen főképp, de képesek borzalmasan gyengén játszani...leginkább megtippelhetetlen
több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 926 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
Annyira nem követem a Steelersnél történteket, hogy a miérteket tudjam, de valóban, időnként akadnak olyan meccseik, amin nem értem, hogy miért nem megy az offense-ük. A liga egyik legjobb fala, brutális elkapó squad, nem is csak páros, és jó futójáték, egy kimondottan a mély passzokra alkalmas, nyomást bíró, időt nyerni tudó QB-val. Elvileg elit offense. A gyakorlatban is, csak néha olajozatlanná válik. Hogy ma este is így lesz-e, azt nem tudom. Mindenesetre ez az eddigi legkomolyabb tesztje lesz a Philips defense-nek. Ha ezt az offense-et is kordában tudja tartani úgy is, hogy Oswiék nem járkálnak fel-alá a pályán (értsd egy csomót kell védekezni), akkor tényleg a Steelers fénykori defense-éhez mérhető az egység. (Ők ezt meg tudták csinálni bárki ellen - többek közt a denveri csúcsokat döntögető 2 évvel ezelőtti offense ellen is - úgy is, hogy Wilsonék sokszor nem nagyon haladtak.)

Meglátjuk.

több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
A Pats ellen én is leírtam, hogy ordas underdogok vagyunk, és bejött. 😊 Leírom ma is, mert bár tényleg így érzem, hátha most is bejön ha már ketten is csináljuk 😀
peterk2005
Ne vicceljünk azért már, hogy ennyire kevés esélyt adtok a mai meccs előtt. Ha Philips nem hülyéskedi el a taktikát az állandó bivaly kemény blitz-el és a cornerek állandó emberezésével, akkor simán limitálni lehet a Steelers O-t is, főleg, ha (elviekben) a liga legjobb corner duója van nálad. Bár simán benne van, hogy Talib a nagy arcától elnézz majd néhány hosszú passzt Brown mellett, de nem kéne ezen múljon a dolog.
Ha Oswi tényleg jó lehet valamire a jövőben, akkor egy ilyen meccset le kéne tudjon managelni. Nem egy LoB secondary lesz a túloldalt, illene a DT-Sanders-Vernon triót megtalálnia ennyi kezdő meccsel a kezében. Ha nem tud rövidet passzolni, mert csak lefele bírja elhajítani a lasztit, akkor hajigálja a hosszút végig a futás mellett. Pont a mai ellenfélnél egészen jól működik ez....

több mint 10 éve
A Pats ellen én is leírtam, hogy ordas underdogok vagyunk, és bejött. 😊 Leírom ma is, mert bár tényleg így érzem, hátha most is bejön ha már ketten is csináljuk 😀
peterk2005
Persze nyilván! Mert csak ezen múlik 😀
Klaci79
Lehet, hogy még kelleni fog Iktriad jinxe is 😀

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 967
peterk2005
Persze nyilván! Mert csak ezen múlik 😀
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Nagy a csend, pedig mennek a felvezetők a legjobb O vs legjobb D# témában meccs előtt, én igazából nem sok jót várok tőle, ők lendületben vannak, mi meg nem, de hátha ha leírom máshogy lesz 😊.

Nem sok vasas meccset láttam idén, de amiket olvasok azok alapján egyéni matchupok kialakítására és kihasználására mennek rá. A mi védelmünk ellen ez nem lesz nehéz, mert mi is az egyéni matchuppokat keressük. Viszont a matchupot mindig az offense diktálja, ők irányítanak, és ők Antonio Brownra kihegyezni ezt az egészet, akinél öngyilkosság a zero coverage. És Ward out, Stewart Questionable, Bruton és sérüléssel bajlódik és Bolden is out.
Talib megoldotta 1v1-ben Megatron ellen, de egy nagy köszönő levél utána mehetett Lombardinak, amiért egyáltalán nem próbálkozott vertikális játékkal. Na ez Handshake Haley-vel nem így lesz...
Meg vannak a TE-eik is, h kimozgassák a védelmünket a komfort zónájából, coverage-re kényszerítsék a passrushereinket...

Ezen kívül Oswi 2. meccse idegenben, de az elsőn kb több volt a denveri, mint a hazai szurkoló. Egészen újszerű élmény lesz neki, h nem hallják a társak amit ordibál. Ráadásul Oswinak nagyon nem mennek a blitzek olvasása, amit előszeretettel alkalmaz a Steelers és arról sincsenek illúzióim, h a fal fel tudja majd venni őket. Ha a D# fel is tudja venni a kesztyűt a Steeleres O-val, szerintem az offense akkor se fogja tudni feltenni az i-re a pontot, Anderson nélkül semmi esetre se.
Amibe kapaszkodhatunk, h levegőben sebezhetőnek tűnnek, szóval ha hátrányba kerülünk se romlik a matchupunk ellenük, viszont labdaszerzésben nagyon jók. Oswi eddig vigyázott a labdára, de kérdés, hogy ha többet kell kockáztatnia mi lesz. A múltheti teljesítmény nagyon kevés lesz.

És ha AB lesz a returner, akkor Colquitt jelen formája alapján akár gratulálhatunk is a vasasnak a meccshez.

Sokan arról beszélnek, h ez igazi erőfelmérő lesz a Steelers O-nak vagy a Denver D#-nek. Szeritnem ez a mi O-nkat árazza majd be. Nekik ez már PO meccs, és mi is bajba kerülünk, h most még 2-t bukunk. Most több esélyt adnék hazai pályán a vöri nélküli Bengals ellen (esetleg pár safety-vel a csapatban), de ez nem jelenti azt h várhatunk arra a meccsre. Szóval kapunk egy elég jó közelítést, h mire lehet képes Oszi a PO-ban. (ami még koránt sincs zsebben)

több mint 10 éve
@peterk2005 külön kérésére
baggio
Már jó a mai napom 😀

több mint 10 éve
Béczkó 1 264
Osweiler a kezdő, Trevor Siemian lesz a backup QB!
több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 896 — no es importante
@peterk2005 külön kérésére

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 553
Trent Richardson jött workoutra

profootballtalk.nbcsports.com/2015/12/15/broncos-give-trent-richardson-a-look/
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 842 — The Mathematician
 www.denverbroncos.com/news-and-blogs/article-1/Peyton-Manning-expected-to-practice-Wednesday-Brock-Osweiler-will-start-vs-Steelers/113c046d-bdf4-49dc-bece-9e0421ca0d46

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!