Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 162 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Bruton 1-2 hétre kidőlt, szalaghúzódás miatt, míg Bolden szintén megsérült, de várhatóan játszik hétvégén.

CJ Andersonról nem találtam hírt, ahogy Ward és Sly állapotáról sem. TJ nekem kifejezetten hiányzott, egész más a futás elleni védelem vele(ük).

Bár a sok sérült ellenére is meggyőző volt a D#, nekem kifejezetten a 3 OLB-nk tetszett, közülük is főleg Von Miller. Te jó ég ő mit művelt... 😊

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
xrace77 Denver Broncos 4 667
 fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xta1/t31.0-8/12322846_10207102080604802_7140274069623414750_o.jpg
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én azért nem félek, amíg Talib pályán van, addig mindig jók lehetünk egy big playre - vagy big flagre. Mikor mit dob a gép. 😀

Nekem jobban tetszik ez a kevésbé adrenalinflush-ös verzió, mert jobban tartok attól, hogy kulcs helyzetben elmegy a túlpörgésen egy meccs. Az adrenalin jó, de megvan az a jellemzője, hogy pont olyankor szokott égbe szökni, amikor a stressz helyzet is egekben van - azaz éppen kulcs szitukban. Ezért veszélyes, ha túl sok van belőle, mert akkor a túlpörgés is pont ilyen - legfontosabb - szituban történik.

Lesz még Cincy meccs, és lesz Steelers meccs is. Mindkettő jó offense. A Steelers különösen. Az a két meccs majd beárazza a védelmet a playoff előtt.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 732 — SB 50 Champion @ Grund
Igen, Malik visszaesett, de szerencsére ezzel nem vesztettünk annyit, mint amennyit néha buktunk a hülyeségeivel. Nem játszik rosszul így se, nyomja össze a zsebet sokszor, csak kevésbé látványos a játéka, meg kevesebb a statja, de a hasznossága kevesebbet esett vissza szerintem...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 468
Azért mondjuk amióta nincsen PF, azóta Jackson halványabb is egy kicsit cserébe. Továbbra is jól játszik ő is, de a nagy fejmosásig dominálta az ellen OL-t. Ezt most nem erre a meccsre mondom, hanem mondjuk az utóbbi 3-ra...

Igazából most h újra láttunk 3 labdaszerzést és 4 sacket tűnt fel, h a fejmosás óta nem sok pontot szerzett a védelem, és a sakcekből is visszavettünk a meccsenkénti 2-3-ra.
Ennek szerintem részben az az oka, h kevesebb adrenalinnal játszunk. Amikor jöttek a 100 yard büntetések akkor is azt mondtam, h ez az agresszivitás ára. Összességében ez nem panaszkodás. A PF-ek néha pontszerző drive-okat tartottak életben 3rd downnál, ami nagyon costly. A Colts ellen meg egyenesen az utolsó szög volt a koporsóban. És a fegyelmezettebb védelem is jól játszott. Az a baj, h erre nincs egy pucuka, amit addig tekersz, amíg még tolerálhatók a büntetések, de maximális az agresszivitás-
Illetve nem is csak ennyiről van szó. Feljavult az offense, kevesebbet van pályán a D#, kevesebb lehetőség statot szerzni. Amúgy is több video amiből lehet készülni ellenünk, és több sérült akit pótolni kell. Nem féltem őket kicsit se, csakhát szeretem a statokat, és kevesebb fog megdőlni, mint 6 hét alapján prognosztizálták. De azt hiszem erre mondják, h 1st world problem.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Remélem, hogy Vernon nem esik ki sok időre, Daniels sajnos még mindig elég bizonytalan az elkapásoknál, Green-től meg elszoktunk...

Csak halkan jegyzem meg, hogy nem csak Vernon-t vesztettük el annál a play-nél, hanem 3 lehetséges pontot is elvettek tőlünk, ha bedobják a sárgát a helmet-to-helmetre, akkor FG távolságon belül lettünk volna és megállt volna az óra. Szerencsére nem számított...

A védelem oldalán tényleg kicsit rendet tehettek a fejekben, nem jönnek a hülye PF-ok pár hete, remélem ez így is marad...

több mint 10 éve
Von Miller kedvenc ellenfelele a Chargers. 9 meccsen 10 sack és 8 győzelem. 9-1 az utolsó 10 meccsen beleértve a PO győzelmünket is. Hol van már az a 2006-11 közti időszak, amikor Hochulival tudtuk megverni őket? Évek óta komoly probléma náluk az OL, amin a sérülések se segítenek nekik, bár most jobb kórház reményében lehet h LA-be költöznek. Ha már itt tartunk, ez csak technikailag számít road W-nek, mert több Broncos drukker volt, mint Bolts szimpatizáns. Szóval különösebb megerőltetés nélkül Rivers képében volt a védelmünk 5 men rush-sal. DL támadja az OL beljesét, 2 OLB a szélét, működik, 2 DE kivált a 2 T-re a 2 OLB meg betámadja az A gapet működik. 2 OLB támadja a fal ugyanazon oldalát, működik. Az elit CB sornak igazából csak az első readet kell levédekezni, mert 2nd readre nincs ideje az ellenfél irányítójának. A CB sor erre simán képes man-to-man -> a safety-k szabadon játszhatnak. Amíg ebből a komfort zónából nem mozgatják ki ezt a védelmet, addig jelenleg a legjobb a ligában.

A baj csak az, h ki lehet mozgatni. Pl
- szedjük ki középről Sly Williamset és Trevathant, és középen máris nem 0-2 yardért futnak. Szedjük ki Wardot is és a 6-8 yardból hosszú futások is lesznek. Ware kiesését alig érezzük, mert van mögötte Barrett és Ray. Marshall és Trevathan mögött viszont McCray és Nelson van és jelenleg Ward/Bruton se, h LB-t játsszon. Illetve Bruton még volt, csak akkor Bush játszott safety-t... McCray és Nelson nem lógnak ki mint depth, főleg McCray, de Barrettel ellentétben nem kezdő képességű játékos.
- Egy nagy, atletikus TE-el, akivel nem tudjuk felvenni a matchuppot. A legjobb akkor a védelem, ha emberezünk. A TE-eket viszont csak zónázva tudjuk megállítani (ha megtudjuk egyáltalán). Phillips lehet nyom egy all-int ha csúszik egy playmaker ILB a drafton, de ez persze függ a hosszabbítások sikerességétől és az FA aktivitástól. Amíg ilyen az OL remélem fel sem merül, h máshova erősítünk az első pickünkkel... (és a Marshall - Trevathan páros is bőven jó, de Trevathan FA lesz év végén)
- A "túlpörgést" viszont talán sikerült kinőni. Már nem büntetnek minket 100 yardokra meccsenként...

Az offense-ről nehezebb beszélni. Hamar meg volt az előny, pörgettük az órát, öltük az időt. Minden tiszteletem a Boltsé, de egyszerűen nem éreztem rajtuk, h 2× végig mennének a pályán teljes hosszában. Az sajnos újra látszik, h Hillman nem feature back, amíg volt CJ, addig ment a futás, ahogy kidőlt el kezdett akadozni. Nem segített az se, h kiszámítható volt amit csináltunk, a Bolts főleg cover1-et játszott, ami egy extra safety a boxban. Ez persze azt is jelentette, h a DT-Sanders párosra csak egy safety jutott, úgyh meg is tudtuk volna égetni őket pár jó hosszú passzal, de azok most nem jöttek. Az INT jó play volt, csak nem elég jó passz és jó védekezés. A többi hosszút túldobta, meg nem nem erőltettük, mert a clock management fontosabb volt. DT viszont 6-ból 6-ot elkapott. Nem tudom mi volt vele múlthéten, szerintem ő se, a lényeg h belefért és most összeszedte magát. Úgy gondolom egy szorosabb meccsen más lett volna a Balance, több passz cover1 ellen, ezáltal több cover2, ami ellen sikeresebb futások. A vertikális játéknak persze Davis kiesése se segített. Támadó oldalon érzékenyebbek vagyunk a hiányzókra.

#1-3 seedért küzdünk.

Szerkesztette: Black_Adder

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Foresz Denver Broncos 954 — Broncos
Úgy látom érdemes volt bealudnom a félidőben,sokat már nem veszítettem azzal hogy kimaradt a második félidő.😊
Most már csak azért szorítok igazán,hogy a sérültjeink egyrészt hamar felépüljenek,másrészt hogy mivel egyre gyakoribb ilyenkor már a sérüléshullám,az valamelyest elkerüljön minket.
több mint 10 éve
A sérültekről egyelőre annyit tudni, hogy Bruton az öltözőben sétálgatott és azt mondta, hogy szerinte nem lesz gond, CJ-t pedig, akinek a bokája ment ki, inkább csak óvatosságból nem küldtük vissza, elvileg vele se lesz gond...

több mint 10 éve
Ez egy olyan meccs volt, ahol egyetlen pillanatig se éreztem, hogy kikaphatunk. Az első drive, gondolom scriptelve, nagyon pofás volt, utána az O kb. le is állt, nem voltak nagy hibák, az időt is pörgettük rendesen, de yard-ban hosszú drive-ok már nem jöttek. Most mindenki kicsit halványabb volt, kivéve talán DT-t, ő feltámadt a múlt heti közel nulla produkció után...

A D-ről továbbra is csak felsőfokú jelzőkkel lehet beszélni, a meccs után a game ball-t az egész D kapta, Phillips kezébe került, aki nyomott is egy kis táncot... 😊

Három érdekesség a tegnapi eredményhez:
- Tovább nyújtottuk vele a saját rekordunkat, immár 15 idegenbeli csoportmeccset nyertünk egymás után, 2011 óta megy a sorozat (sajnos az otthoni nem ennyire fényes)...
- Ezzel a győzelemmel meglett a 21. 10+ győzelmes szezonunk '78 óta, amikor bevezették a 16 meccses szezont, ezzel második helyen állunk ebben a kategóriában...
- Brock 3-0-val kezdett így, amire eddig csak Craig Penrose volt képes a Broncos-nál...

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
Sima meccs volt végülis, annyira, hogy a 3. negyed közepe-vége felé átkapcsoltam kicsit a Pats meccsre, hogy mi a túró megy ott - aztán elaludtam. 😀

Visszanézve a condensed verziót (a Colts meccs érdemtelen arra, hogy végignézzem, így inkább megnéztem a többit zanzásítva), az offense eléggé döcögött, bár az esélyek meg lettek volna. Oswinak az az EZ passza simán bepróbálható volt, az INT felért egy jobb Colquitt punttal. Most kell kipróbálni, hogy mire megy a pálya mélyén és a többi play-jel a bookból, amikor lehet. A futás C:J. kiesése után is megyegetett, Thompson fogja tudni pótolni - ha nem esik ki sok időre. A YPC rendben volt, nem lehet minden meccsen 180 yardot futni, ez nem TD csapata azért 😊 A passzt farigcsálgatni kell még, de ezt meg tudjuk.

Az AFC első hely megjegyzés margójára, ha már láttam a Pats-Philly-t: bolond egy meccs volt, előbb a Pats adott oda minden esélyt a Phllynek hogy nyerjenek, aztán a Philly majdnem visszaajándékozta az összeset. A Philly elment 3TD-vel, amiben volt egy visszahordott blocked punt, egy punt return TD és egy, a saját EZ-ban megszerzett INT, amit egészen TD-ig hordtak vissza. Tulajdonképpen ez a 3TD adta az előnyt, bár a sorrend kicsit más volt. Utána a 4. negyedre átmentek eredmény tartásba (már a Philly), amivel majdnem vissza is hozták a Pats-et. 😀 Előbb elvesztettek egy onside kicket, majd elfumblizték a labdát a Pats RZ környékén, kényelmes FG távolságban. Közben beszoptak egy kosár 3 / 4 és tizen-huszonsok yardost is, ha prevent akkor legyen prevent jelleggel.😊

Lényeg a lényeg, hogy ebből a meccsből nem lehet kiindulni, ez nem "az" a Pats volt. Viszont a bolond forgatókönyvtől függetlenül a futást meglepően rendesen nyelték, és amikor a Phillynek muszáj volt, akkor passzolni is elég simán tudtak. Az offense egész jól megyegetett, csak Brady ma elkapta a Manningitiszt, kétszer is elég csúnyán eladta a labdát. Összességében határozottan nem az év eleji bombacsapat benyomását keltették ma sem - most már kb. 4 meccs óta. A sérüléseknek biztos szerepük van benne, de ez már nem csak a sérülések miatt van, eléggé leültek mostanában. Meglátjuk meddig tart. Azért Belichick 1 hét alatt is össze tudja kapni a társaságot. Úgyhogy nekünk szvsz továbbra is a div győzelem legyen inkább a cél, a többi legfeljebb ajándék. Mindenekelőtt legyen meg az Oakland meccs, idén az se píszofkék már.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155
Nincs is olyan messze mar az AFC első hely

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
Ez most elég döcögős lett, az első drive kivételével, lesz min javítani, de sajnos a sok sérült miatt izgulni is kell...

több mint 10 éve
a győzelem megvan, holnap kiderül milyen áron...

több mint 10 éve
xrace77 Denver Broncos 4 667
 www.denverbroncos.com/assets/images/imported/DEN/photos/centerpiece/homepage/2015/11-November/inactivesSD.jpg
több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
18 éve követem a pályáját, ha van játékos akiről "mindent" tudok az ő
peterk2005
A nevet tokeletesen tudod, ami nalad a legmelyebb tiszteletet jelzi.

Oszinak perszehogy biztonsagi playbookot adtak a kezebe. Mindenki igy kezdi. En pont ezert nem mondok rola semmit egyelore.

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Lecsó Denver Broncos 3 373
Nem irigylem Kubes-t. 😊
peterk2005
Én igen 😉
több mint 10 éve
Azt nem tudom elképzelni, hogy PM "egészséges", és nem lép pályára. Ezt egy ekkora irányítóval senki nem lépi meg. Az egészséges-t azért tettem idézőjelbe, mert azt el tudom képzelni, hogy leülnek vele és a zöld asztal mellett megbeszélik, hogy olyan a sérülése, amivel "sajnos" nem lehet pályára lépni, és akkor Oswi azért marad, mert Manning nem tud játszani (papíron).

Szerintem jelenleg mindenki kivár a döntéssel. Kubes is, és akire ez még tartozik. Túl sok a nyitott kérdés. Egyrészt Manning állapota. A Chiefs visszagávó előtti utolsó két meccsen már egész jól ment a passzjáték, haladt az offense - az egyiket futással együtt a másikon futás nélkül is. Aztán jött a Chiefs elleni borzalom. Namost ilyenkor mi van? Azért jött ez a borzasztó meccs, mert le volt sérülve, vagy ennek az esélye benne van most már akkor is, ha egészséges lesz? 18 éve követem a pályáját, ha van játékos akiről "mindent" tudok az ő, de erről fogalmam sincs. Nem tudom mit gondoljak, csak remélni tudok.

A másik oldalon meg ott van Osweiler, aki kifejezetten jól mutatkozott be, pofásan néz ki ahogy játszik, ráadásul azért egy Patriots legyőzése - a körülményektől függetlenül is - egy vastag aláhúzás a "keep him" mellett. Igenám, de közben semmi "extrát" nem is kellett csinálnia. A playbookot leegyszerűsítették rá (a Kubes féle "eredetit" is), ott vannak azok a dolgok amiket Vipera is emlegetett. És, hát minden új QB-nak az első meccsein sokkal könnyebb dolga van, mint utána, mert nincs róla film, nem ismerik a védő koordinátorok, nincs adat a szokásairól, hajlamairól (mit csinál snap után, mit vesz észre, mit nem, mire lehet rámenni és mire kell figyelni nála), stb.

Egyelőre nincs még döntési helyzet, mert Manning sérült. Úgyhogy Oswival be kéne húzni a következő 2 meccset, ezek behúzhatóak (SD, Oakland). Azzal a playoff pipa is lehetne. Aztán vagy-vagy. Vagy Oswinak kéne adni egy-két olyan meccset, ahol "szabad a gazda", rátesszük a vállára a nagyobb felelősséget, adunk neki teljes playbookot, dobja meg a cross-route-okat, mélyeket is, és kiderül. Vagy vissza Manning és nézzük meg ő milyen állapotban van. Nem irigylem Kubes-t. 😊

több mint 10 éve
Azért az még mindig könynen kijelenthetjük, hogy PM jobb irányító, mint Oswi. Azt mindenki tudja, hogy mit tud (meg mit nem tud).
A kérdés, hogy működik-e vele a csapat, és Kubes playbookja.
Lecsó
Ezt annyiban korrigálnám, hogy tudjuk mit KÉNE tudnia PM-nek, meg azt, hogy mit tudott eddig idén, azt kell majd megmutatnia, hogy közelebb tud kerülni az előbbihez, lehetőleg minél inkább...

Az biztos, hogy nagyon nehéz döntés lesz, de még mindig inkább neki áll a zászló...

több mint 10 éve
Azért az még mindig könynen kijelenthetjük, hogy PM jobb irányító, mint Oswi. Azt mindenki tudja, hogy mit tud (meg mit nem tud).
A kérdés, hogy működik-e vele a csapat, és Kubes playbookja.
több mint 10 éve
sirarcheer Denver Broncos Boise State Broncos 249 — Anti Voodoo Master
hogy idén játszik-e még, az meg Kubiak legnehezebb edzői döntése lesz idén (bár sokan irigyelnék őt miatta)... Lecserlész-e egy jól játszó Osweilert, padon tartasz-e egy "egészséges" Manninget?
Black_Adder
Hát nem egyszerű...
Lecsó
Én csak akkor raknám vissza Manninget ha a Playoff megvan.
Megmondani Neki hogy egy meccset kap bizonyítani, hogy ha teljesen egészséges akkor mit tud.
Régen azt mondták hogy Manning jó alapszakaszban de playoffban nem igazán.
Erre most mindenki Vele látja az SB-t.
Tudom Oswi kezdő, sokat kell tanulnia de én rá szavaznék....

I wanna' that ring again!

több mint 10 éve
hogy idén játszik-e még, az meg Kubiak legnehezebb edzői döntése lesz idén (bár sokan irigyelnék őt miatta)... Lecserlész-e egy jól játszó Osweilert, padon tartasz-e egy "egészséges" Manninget?
Black_Adder
Pont ezen agyaltam pénteken az autópályán 2 órán keresztül, és gondoltam is, hogy ha a fórum elé jutok, megkérdezem, de úgy látom sokakat foglalkoztat ez a dilemma. 😊
Ha Oswi játszik még 2-3 jó meccset, akkor a maradék 3-ra fenthagynám, vagy jöjjön vissza PM? Vagy tegyük fel, hogy PM még rá kell hogy húzzon 2-3 hetet, és akkor leültetni Oswit, aki az alapszakasz második felét lenyomta a csapattal? Ha leültetem PM-et, azzal kb elismerem, hogy már nincs rá szükség. De rá lehet-e pakolni a playoff terhét egy fiatal irányítóra, mikor ott a padon egy jövőbeni HoF QB? És kiderülhet-e az edzéseken, hogy PM milyen játékra lesz képes, ha visszajön? És még megannyi kérdés.
Hát nem egyszerű...
több mint 10 éve
Nem teljes egészében, de visszanéztem a meccset, próbáltam Oswira öszpontosítani.
Meg mellé elolvastam ezt az elemzést:
 sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/greg-cosell-s-week-12-review--how-the-broncos-knocked-off-the-patriots-175013287.html

Továbbra is 3 dolgot tartok szem előtt
- Karerősség
- Mobilitás (playek életben tartása)
- Védelem olvasás.
Egyrészt mert én is ezeket tartom fontosnak egy QB-tól, másrészt mert Elway is, és Oswinak Elway felé kell megfelelnie.
Kubiak offense-ében a karerősség és a mobilitás felértékelődött Gase offense-éhez képest. Ez az egyik oka Manning idei vergődésének. Manning nagyjából ugyanannyit próbálkozik hosszú passzokkal, mint korábban, csak sokkal-sokkal sikertelenebb belőlük. Egyrészt mert nem oylan pontos, másrészt mert nincsenek azok a veszélyes pick-playek és futások, mint a korábbi években, bátrabban léphet hátra egy LB és maradhat hátul több safety. A mobilitás témában, meg hát egészen tragikomikus volt Manninget látni bootleget futni.
Súlyosbítandó a helyzetet, azáltal, h Manninget a center alá raktuk alapfelállásban, amíg háttal állt a védelemnek reagálni se tudott arra, amit csináltak. Folyományaként az első két hétben többet volt a seggén, mint a talpán, ami a QB-nál se jó. Megoldásként váltottunk pistol és shotgun formációkra, de a hosszú átadások továbbra se jelentettek veszélyt, a QB mobilitással amúgy se számoltunk, de ez így elég kevés lett. A Packers ellen működött a futás, úgy működött az offense is, Manninggel is, de a futás indította be az offense-t, nem PM.

Oswi ezzel szemben egyelőre pontosabb a hosszú átadásoknál, megpróbál életben tartani playeket, akár 1-2 yardot meg is ment, és ami fontosabb, meg tudja futni a bootleget is. Nem tudom hogyan kell gifet lopni gamepassból, de volt egy play, ahol berajzolták a fullstretch blokkot, az teljes OL mindenki elindul balra, és eladjuk a játékot, mintha oda futnánk, deviszontámazonban egy playaction pass jött belőle, miután Oswi megfutotta a bootleget jobbra. Teljesen zavartalanul passzolhatott, úgy h volt elég ideje Sandersnek elszakadni a védőitől, de még ha nem is lett, lábon is összehozhatott volna egy 1st downt. Ez kb az első play Kubes playbookjában. Csak mire ezt Manning megfutná... Meg pistolból amúgy se működött olyan jól.

Ugyanakkor a védelem olvasásban teljesen más szinten vagyunk, mint azt megszoktuk. Oswi sokkal többet vár a labdával, mint Manning. Miért? Manning a védelem felállásából látja, ha egyik elkapója megjátszhatatlan lesz, akkor felé se néz. Oswi ezt nem látja. A KC utáni fél meccséről volt egy Oswi elemzés, h jó volt az első read, de nem dobta, hanem ment a 2-ra, jó volt az is, nem dobta, mert nem látta mi fog ezekből kifejlődni, majd jött a 3rd read, ami a felállásból következően esélytelen volt, mégis rá pazarolta az időt. Vissza a 1st readhez, és már nem jó, ki kellett dobni oldalra. Ehhez szakértőbb szem kell, h az ember lássa, h helyesen nem dobta-e oda vagy helytelenül, de Oswi többet vár a labdával, ezért többször kerül a földre. Lehet, h Harris benézi a delayed blitzet, de 3mp után már ne legyen az irányítónál a labda, annál azért jobb célpontjaink vannak.

Viszont 2 playt kiragadok a meccsből. Hillman TD-je előtt lehet hallani, h azt ordítja "can, can" miközben veszettül mutogat a csapattársaknak. Az eredménye egy pin-and-pull blokkolási séma és egy Hillman TD. A győztes TD előtt szintén.
Az én ötletem erről a playről, hogy Oswi kapott 2 playt Kubiaktól a huddle-ben, látta hogyan állt fel a védelem, és ezért áthívta a B opcióra.
Ez mondjuk nem boszorkányság, Manning néha úgy tűnik, h helyben találja ki a playt, és mindenkit saját kezűleg helyez el a táblán, h hol álljon merre nézzen, de amikor Tebow éra alatt sokan panaszkodtak a playcallra, na az pont amiatt is volt, h Tebow nem tudta mikor kell inkább a B playt futtatni.
Ez az egész dolog, h 2 playt hívnak a huddle-ben egyébként nem az én ötletem, pecc topicban tavaly v. tavaly előtt belinkelték a csapat 2004-es playbookját, abban benne volt, h ha a huddle-ben 2 playt hív, akkor melyik kódszóval alterálja A-ról B-re. Szerintem nálunk a "Can, Can" ugyanezt jelenti
Szóval ez valami amit kb középiskolában már tanítanak, gondolom, de én azt látom első sorban oswin, h tudja, h miket kell nézni, csak még nincs benne kellő gyakorlata, ezért lassan megy végig a checkkeken, de amit csinál, azt tudatosan csinálja, nem ösztönből játszik.

Ugyanakkor a blitzeket nagyon nem látja. A pecctől annyi kellett, h teljesen megszívassa, h Mayo olyan távolságba helyezkedett, ahonnan coverage-be szokott visszalépni, de ehelyett blitzelni jött. Ezt nem egyszer beszoptuk, pedig max elsőre kellett volna meglepetésnek lennie. Kb akkorra ér oda, mintha delayed blitz lenne. Addigra Paradis elkötelezte magát egy ember mellett, és nem tudott váltani, Hillmannek esélye nem volt felvenni egy lendületből érkező LB-t, szóval egy ilyen egyszerű koncepcióból komoly károkat tudtak okozni a támadóinknak, arról meg szó sem volt, h kihasználjuk, h az MLB blitzel... És hozzáteszem Mayo eléggé formán kívül tért vissza.

Az érdekesebb kérdés ugyanakkor számomra nem is Oswi, hanem az OL. Attól táltosodott meg, h Oswi jött, vagy ettől függetlenül, és akkor Manninggel is így menne a futás? Hozzáteszem Hightower sérüléséig, csak CJ futásai ültek, Hillmané nem annyira, de mindenki nézze meg, a Garcia highlightot az nfl.comon. A 3. számú guardunk ilyenre képes, akkor mi a baj a fallal? És a pass protection is elég jó volt, megkockáztatom Manninget nem sackkelték volna.
De miért pont most? Az első két meccsen is under center alatt játszottunk, és az volt a 2 legrosszabb meccsünk. A fal szemszögéből nem mindegy egy inside vagy outside zone blocknál, h hol áll a QB? Csak mert most működött minden. A Bears ellen is. Eddig Oswi a közös és a 2ben és a különbség a többihez képest, de működött a Packers ellen is.
Egyébként nem egyszer látni, h az OL játékos feje nem a védő játékos és a QB között van, látni h kívülre kerül a kezük, és akkor máris vesztettek, néha ember nélkül marad a blitzelő játékos

Ez most egy olyan offense képét mutatta, amelyik képes hosszú drive-okat vezetni, és hagyni időt a védelemnek, h pihenjen End zone célpontból szerintem továbbra se állunk jól, úgyh komoly issue lehet a támadások befejezése.
Ugyanakkor mire összeáll az O, meg lesz a D# gyengéje. A coverage TE-en ésvagy RB-n.
A 2 OLB-s blitz annyi válfaját mutatta eddig be Phillips (a kedvencem, amikor a 2 DE kivált szélre az OT-re, a két OLB meg támadja az A gapet), h inkább nem is számolom, de itt az ideje, h többet gyakorolják edzésen a coverage-t, már erre próbálják majd kényszeríteni őket. Ez igaz a 2 ILB-re Trevathanre és Marshallra is, pedig pont nem ettől féltettük őket. Gates 2×, Eifert, a PO-ban Kelce v Gronk, lesznek itt még bajok, főleg az RZ-ben. Nagyon jól játszik Marshall és Trevathan is, de szerintem egyre gyakrabban fogják egyre kényelmetlenebb helyzetben találni magukat, ahogy a passzsiettetők is, valahogy alkalmazkodni kell majd hozzá...

Továbbra is azt tartom, h Oswival ez egy PO csapat, nem egy SB csapat. Manning zsenijével lehetne SB csapat, de ő a Steeleres ellen jöhet vissza leghamarabb. 3 meccs alatt nem hinném, h sikerül az, ami 9 alatt nem ment. Meglátjuk. A divíziót innen nyerni kell, a többi majd kiderül. Oswi jelenleg hosszabbításra érdemes. Egy veterán világjáró mellé biztosítéknak meg Siemian a létszám miatt. Az nem hinném, h ki fog derülni, h edző és sémaváltás nélkül Manning milyen játékra lett volna képes, ha valóban vissza akar térni jövőre, szerintem most már más csapattal nagyobb esélye lehet, hogy idén játszik-e még, az meg Kubiak legnehezebb edzői döntése lesz idén (bár sokan irigyelnék őt miatta)... Lecserlész-e egy jól játszó Osweilert, padon tartasz-e egy "egészséges" Manninget?

több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 842 — The Mathematician
 www.denverbroncos.com/news-and-blogs/article-1/Broncos-Injury-Update-Louis-Vasquez-returns/9cbfd1f5-52ff-4eb8-b20c-30df6762355f

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
CJ viszi tovább az AFC Offensive PoW stafétát! 😊

Ware edzett, Ward és Sly nem is volt ott, Vasquez igen, de ő se edzett...
StormST
Lehet rá szavazni az nfl.comon is két kategóriában, ill Garciára mint rookie of the weekre.