Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
Studi New England Patriots 215 — hogy játsszon nálad a Logan Ryan CB 2-t
Sziasztok!
Gratulálok szép volt, ahogy anno mi is otthon nagy hátrányból, most ti is behúztátok!
Hiányzott PM este a pályáról, de remélem Oswi hozza nektek a folyamatos jó eredményt.

Ps:divat szurkolók, bírózók miatt én kérek elnézést!
Studi
Bántás nélkül, de szerintem rosszul választottál csapatot 😊 Ritka az ilyen korrekt hozzáállás.
Tisztelet a kivételnek, de pont a Pats fanok szoktak a legtorzabb és elfogultabb világképpel rendelkezni itt a fórumon.
flzoli
Én is kurv@anyáztam a TV előtt, de arról nem Ti tehettek!
Örök igazság: játssz úgy hogy bírók ne tudjanak beleszólni!(oké tudom demagóg)
Értem én hogy szurkolás, de a minimum tisztelet mindenkinek kijár, bár személytelenül nagyon könnyű másnak odaszólni!
Studi
Azért valamit rakjunk már tisztába! Senki nem mondta itt,hogy a Broncos szurkolók tehetnek a rossz bírói döntésekről vagy akár a játékosok. DE: azt azért állítani, hogy nem voltak a végeredményt befolyásoló hibák ,azt szerintem nem lehet. A Gronk fél OPI-nal konkrétan egy first downt vettek el,legrosszab esetben is 1,5 perc mínuszt jelentett volna,még ha semmi más hozadéka nem lett volna akkor is. A másik a nevetseges Chung holding miatti sack elvetele és 3. kísérlet helyett first down. Az meg végtelenül demagóg duma,hogy máskor ellenetek tévedtek, most a javatokra. Mondhatnam, ahhoz meg nekünk mi közünk van,vagy másképp, arrol meg mi mit tehetünk. Ez egy remek meccs volt,kár volt tönkre tenni ilyenekkel.Egy meccset ne a bírók döntsenek el,főleg ha mind2 csapat ilyen hatalmas erőfeszítéseket tesz a győzelemért.
kolok1972
Ez igazán a baj velünk, nem bántásként mondom, de hidd el ők is látták a meccset!
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Sziasztok!
Gratulálok szép volt, ahogy anno mi is otthon nagy hátrányból, most ti is behúztátok!
Hiányzott PM este a pályáról, de remélem Oswi hozza nektek a folyamatos jó eredményt.

Studi
Bántás nélkül, de szerintem rosszul választottál csapatot 😊 Ritka az ilyen korrekt hozzáállás.
Tisztelet a kivételnek, de pont a Pats fanok szoktak a legtorzabb és elfogultabb világképpel rendelkezni itt a fórumon.
flzoli
Értem én hogy szurkolás, de a minimum tisztelet mindenkinek kijár, bár személytelenül nagyon könnyű másnak odaszólni!
Studi
Azért valamit rakjunk már tisztába! Senki nem mondta itt,hogy a Broncos szurkolók tehetnek a rossz bírói döntésekről vagy akár a játékosok. DE: azt azért állítani, hogy nem voltak a végeredményt befolyásoló hibák ,azt szerintem nem lehet. A Gronk fél OPI-nal konkrétan egy first downt vettek el,legrosszab esetben is 1,5 perc mínuszt jelentett volna,még ha semmi más hozadéka nem lett volna akkor is. A másik a nevetseges Chung holding miatti sack elvetele és 3. kísérlet helyett first down. Az meg végtelenül demagóg duma,hogy máskor ellenetek tévedtek, most a javatokra. Mondhatnam, ahhoz meg nekünk mi közünk van,vagy másképp, arrol meg mi mit tehetünk. Ez egy remek meccs volt,kár volt tönkre tenni ilyenekkel.Egy meccset ne a bírók döntsenek el,főleg ha mind2 csapat ilyen hatalmas erőfeszítéseket tesz a győzelemért.
kolok1972
Nézd, senki sem mondta, hogy kötelező átmenni az ellenhez gratulálni. Nem is várja el senki. Látta mindenki, hogy voltak hibák, és még az is lehet, hogy simán megvolt a hazai pálya lejtése. Jók vagytok, bazi jók, még így megtizedelve is, de azt hiába várod, hogy bárki is odamenjen hozzátok, és azt mondja denveri oldalról, hogy nektek kellett volna nyerni, és kívánni, hogy bárcsak másképp alakult volna.

több mint 10 éve
...
peterk2005
Alapvetően nem nagyon zavar, ha ellenségnek tekintesz, pontosan érdemes fogalmazni (lásd mozgásból dobás), amiket ténynek jelentesz ki, azoknak meg utánanézni rendesen és akkor lehet panaszkodni nyugodtan, ha belekötök a mondataidba. 😛

Ja, meg ha a hsz elejében még statisztikákra hivatkozol, a végén meg megérzésekre, az nálam elég komolytalanná tudja tenni az egészet, de biztos csak én vagyok így vele, más az észjárásunk... 😛
StormST
Kened vágod a dolgot, az egyértelmű, lehet, hogy a topik látogatók összesen nem tudnak annyit az NFL világáról mint te, de azért néha elfogadhatnád mások véleményét is. Akkor is, ha nem tud Phd. doktori szintű érvelést rakni mögé.
flzoli
Szerintek te keversz valamit, de mindegy, elfogadom a véleményed, ha ennyire ez a vágyad! 😀
StormST
Pont az ilyen enyhén (vagy néha nem is olyan enyhén) odabökött fölényeskedő dolgokra utaltam finoman.
De nem lényeg, fátylat rá, nem ér annyit a dolog, hogy ezen vitázzunk értelmesebb dolgok helyett. Te dolgod

több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 117 — Pats fan
Sziasztok!

Studi
flzoli
Studi

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
...
peterk2005
Alapvetően nem nagyon zavar, ha ellenségnek tekintesz, pontosan érdemes fogalmazni (lásd mozgásból dobás), amiket ténynek jelentesz ki, azoknak meg utánanézni rendesen és akkor lehet panaszkodni nyugodtan, ha belekötök a mondataidba. 😛

Ja, meg ha a hsz elejében még statisztikákra hivatkozol, a végén meg megérzésekre, az nálam elég komolytalanná tudja tenni az egészet, de biztos csak én vagyok így vele, más az észjárásunk... 😛
StormST
Kened vágod a dolgot, az egyértelmű, lehet, hogy a topik látogatók összesen nem tudnak annyit az NFL világáról mint te, de azért néha elfogadhatnád mások véleményét is. Akkor is, ha nem tud Phd. doktori szintű érvelést rakni mögé.
flzoli
Szerintek te keversz valamit, de mindegy, elfogadom a véleményed, ha ennyire ez a vágyad! 😀
StormST
Pont erre utaltam finoman, hogy nem kell mindig fölényeskedni feltétlen, de mindegy.
Ha érzed érzed, ha nem, nem. Te dolgod

És ezzel a rendkívül igényes mondatszerkezettel le is zárnám ezt a parttalan valamit. 😊

több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 732 — SB 50 Champion @ Grund
...
peterk2005

StormST
flzoli

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Sziasztok!

Studi
flzoli
több mint 10 éve
...
peterk2005

StormST

több mint 10 éve
Sziasztok!

Studi

több mint 10 éve
Sziasztok!

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
Alapvetően nem nagyon zavar, ha ellenségnek tekinteszStormST
Csak erre a részre reagálok, a többi "vélemény rovat" 😊 Borzasztóan félreismersz, ha ilyesmit gondolsz. Sokszor előfordul, hogy nem értek egyet valakivel, és akkor le is írom a véleményemet. Sőt, ha jó hangulatú, akkor kifejezetten élvezem a vitát, mert többet tanul az ember belőlük, mint bármilyen bólogató seggnyalós egyetértésből. Viszont soha egyetlen fórumon nem tekintettem senkit ellenségnek, a véleményétől függetlenül Még ellenfélnek, riválisnak sem. Ez a fórum sem különb. Itt pl. divat elnémitani a másikat, ha nem tetszik amit mond (akár alappal akár alap nélkül). Sokan csinálják ezt, az ő dolguk. Én azt se tudom, hol van ez a funkció. Nem az én világom az ilyesmi. Engem nem idegesít, ha velem nem egyező (vagy általam akár teljesen hülyének tartott) véleményt olvasok. Ebből következően az ellenség, ellenfél, stb. is nem létező fogalmak számomra. (Itt a fórumon, ilyen közösségben. Az élet az más - sajnos.)

Amiért név szerint megkértelek, hogy ne legyen belőle vita, az egyszerűen azért volt, mert múlt hét óta többször is észrevettem, hogy utalgatsz a vitánkra. Név nélkül, de egyértelműen nekem címezve. Időnként határozottan cinikus hangnemben. Tegnap például az eredménykövetőben, nem egyszer. Nem válaszoltam rájuk, mert nem akartam rontani a helyzeten. Az alábbi postban is csak azért említettelek meg, hogy megkérjelek, hogy fejezzük abba. Egy csapatnak szurkolunk, nincs veled az ég világon semmi bajom. Sem senki mással. És egy ilyen véleménykülönbség miatt nem gondolom, hogy neked okod lenne rá, hogy velem bajod legyen. Sem senki mással 😊 Deal?

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 468
Rodgers ellen ugyanezt csináltuk.

Anderson múlthéten is jól játszott, igazából előbb jött bele azon a meccsen, mint Hilman, és már két hete se értettem, h miért csak 2 labdát kapott. Remélhetőleg arról van szó, h ő szezon végére időzíti a formát.
Most a nagyobb workloadot rátenném, mert ő stabilabban tudja hozni a 3-4 yardokat, Hillman inkább sebességből egy-egy nagy meglódulással veszélyes. Igen, továbbra is change of pace backnek tartom.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 732 — SB 50 Champion @ Grund
...
peterk2005

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 261 — NFL bracket champion '26
- Idén először láttam olyant Wade-től, hogy a passrushban többet megyünk 3 max. 4 emberrel, corner/lb/safety blitz nélkül, és a QB "agyonütése" helyett a pocketbe szorításra és inkább a szoros coverage-re koncentrál a védelem. Három sack így is összejött, de nem volt akkora (közvetlen) nyomás Brady-n, mint pár korábbi QB-n, mégse sikerült passzal sem "megölni" a denveri defense-et.

peterk2005
Ez egyébként szvsz vhol az időjárásnak köszönhető. Vizes, nehéz labdával nehezebb pontosan passzolni, ha több ember kap cover feladatot nagyobb esély van a labda lehalászására. Száraz körülmények között nagyobb nyomást kell generálni ahhoz, hogy hasonló pontatlanságok kerüljenek egy QB játékába.
Persze utóbbi mondat csak általánosságban igaz, vannak QB-k, akiket kb. tilos blitzelni, mert a snap előtt nagyon jó %-ban diagnosztizálják, hogy honnan jön a blitz és az ellen meg megdobjak a megfelelő hot route-ot.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
Na jó, én is írok, vállalom a kockázatot. 😀 De Storm, ha belekötsz a szavaimba, kiemelve őket a kontextusból, esküszöm beteszek valami Tebows idézetet az aláírásomba. 😀

Szóval, először néhány érdekesebb tény/adat:
- A Broncos 460 yardot haladt a meccsen, a Pats 320 yardot.
- A Pats három TD drive-ja közül az első Colquitt csodás 20 yardos puntja után a denveri 45 yardosról indult. A második a felpattanó INT után a saját red zone-on belülről, 15 yardról, a harmadik pedig egy elcseszett védekezés miatti hosszú Bolden passz+futásból. Azon a Bolden meglóduláson kívül a Pats egész meccsen puntolt, ha saját térfélről kellett indulniuk.
- Idén először láttam olyant Wade-től, hogy a passrushban többet megyünk 3 max. 4 emberrel, corner/lb/safety blitz nélkül, és a QB "agyonütése" helyett a pocketbe szorításra és inkább a szoros coverage-re koncentrál a védelem. Három sack így is összejött, de nem volt akkora (közvetlen) nyomás Brady-n, mint pár korábbi QB-n, mégse sikerült passzal sem "megölni" a denveri defense-et.
- Az offense a meccs elején is tudott haladni, de eléggé fogatlan oroszlán volt, a yardok jöttek, de pontok viszont nem.
- A másik - védelmi - oldalon pedig, bár a Pats alig jutott el a RZ-ig, viszont amikor eljutott, az TD lett. Idén először volt ilyen eredménytelen a RZ védekezés (ill. Brady/Pats ennyire hatékony).

És akkor a pro és cons:
- Továbbra is probléma, hogy meccsenként 2-3 hülye, teljesen felesleges hibát elkövet a defense, ezzel momentumot adva az ellenfélnek. Von Miller Brady-ra esése, Talib partvonalon kívüli 15 yardos büntije jut hirtelen eszembe, de volt még 1-2. Ezúttal segített, hogy Wade erőszakos, agresszív stílusú védekezésével elkerülhetetlenül járó szokásos büntikből (def holdingok, dpi-k) ezúttal kevesebbet fújtak be a bírók. (Néha befújhatókat sem.) Ez nem lesz mindig így, ezért a hülye hibák elhagyása továbbra is prioritás kell, hogy legyen. Marha rossz érzés lenne a playoffban kiélezett ki-ki meccsen esetleg ilyenen elcsúszni.
- Wade-nek a 3-4 emberes, blitzcsomagok nélküli passrushhal is sikerült elég szép nyomást gyakorolnia a QB-ra (ez JDR alatt sokszor nem így volt), bár nem akkorát, mint amikor "agyonütni" megyünk a QB-t. Bradynek jópárszor volt viszonylag sok ideje a zsebben, mégse nagyon talált célpontot - Gronkon kívül. Ebben persze az elkapó problémáik is részesek, de pont ők az a csapat, hogy ha kiesik egy Dion Lewis, akkor betesznek egy Boldent és hozza majdnem azokat a számokat, ha kiesik egy Dobson, akkor Lafell hozza amit kell, stb. Szóval túlértékelni sem kell, mert tényleg számított a depleted Pats reveiving corp, de a coverage-et így is dícsérném. Annak ellenére is, hogy - elsősorban Ward sérülése után - volt pár mély Brady passz, ahol csúnyán verve voltak a safety-k, ha a labda pontos, akkor big playt nyelünk.
- A futás hullámzó hatékonysággal, de alapvetően egész meccsen jól működött. Eleinte nehézkesebben, később eredményesebben. Ez így természetes is, puhítani kell a védelmet, akkor a futás egyre jobb lesz.
- Az eredményesség más történet. Bár haladni nagyjából egész meccsen sikerült (eleinte nehezebben, de ez is természetes), de a pontok nagyon nem jöttek. 21-7-ig, a megszerzett punt return labdáig gyakorlatilag terméketlen volt az offense. A meccs végére aztán nagyot fordult a világ, de valljuk be, ehhez nem ártott pár "baráti" bírói ítélet is. Szóval az offense hatékonyságán - beleérve mindent, RZ hatékonyságig, stb. - vam még mit javítani. Ez egész éves probléma sajna.
- Jó volt látni, hogy Hillmann mellé végre C.J. is megérkezett. Lassan akár vissza is veheti a leading back szerepet, mégpedig nem azért, mert Hillman romlik, hanem ő javul. Kezd visszajönni a tavalyi C.J., aki sorban jött le a blokkokról, nagyüzemben gyártva az after contact yardokat is. (Amik az év első felében lényegében nem voltak.) Ez nem hiszem, hogy stílus kérdése, nem Kubiak system vs más, ez C.J feljavulása - ami jó hír. Jó formában játszó játékos minden rendszert jobbá tesz, Kubiakét is.
- Brock úgy tűnik agyban teljesen rendben van. Jól reagál, nem idegeskedik, és többnyire jól dönt. Ebben valószínűleg a rendszernek is szerepe van - láthatóan fekszik neki amit Kubes játszatni akar vele -, de szerintem ennél is fontosabb, hogy idén egész offseasonban sokkal több lehetőséget kapott, mint korábban bármikor. Már előszezonban teljesen máshogy nézett ki a srác, mint a megelőző 3 évben. A több gyakorlási lehetőség, a több tapasztalat aranyat ér. A tegnapi itt már említett hibáinak jelentős része - bevállal akkor is sacket, amikor egyszerűen kidobhatná, stb.- a tapasztalattal eltűnhet.

Black: Az a sok leütött passz szerintem részben azért is lehet (a pechfaktoron és a leírt dobómozdulaton kívül), mert fellépve hajlamos belelépni (túl közel) a blokkoló emberbe, és közben próbál bele is állni a dobásba, amit a védőfalember lát. Ha egy picit oldalra is mozogna közben, az segíthetne. Nem Wilsoni szaladgálást értek ezalatt természetesen, hanem pocketen belüli apró mozgásról. Egy fél lépés valamenyik irányba, hogy jobb legyen a passzsáv. (Érdemes megnézni, hogy a tetű lassú Brady hogy csinálja ezeket az apró zseben belüli mozgásokat.)

És akkor itt jegyzem meg - de kérlek Storm, ne kezdjünk ezen megint vitát! - a mozgásból való pontatlanságon ezt értettem, nem a szaladgálás közbenit. Azt, hogy kitámasztva dob-e, vagy nem kitámasztva. Rolloutba is bele lehet rámasztani, ha tervezett playről van szó, és van ideje, és zsebből is lehet "mozgás közben" dobni, ha el kell mozogni, és nincs idő beleállni a klasszikus dobó mozdulatba. Brock, ha bele tud állni, akkor pontosakat tud dobni. Rövidet is, hosszút is. Ha meg nem tud, akkor pontatlanná válik. Tegnap a közvetítésben említették, hogy a meccs bizonyos szakaszában pontatlan volt, aztán ismét pontos. Szerintem egyszerűen erről volt szó. Azok a pontatlan passzok - a DT felé dobott túl magas labda, a cross route-ot futó elkapó mögé dobott labdák, stb. - nem azért voltak, mert meccs közben csak úgy elment a forma, majd később meg csak úgy visszajött, hanem azért, mert azokat nem kitámasztásból / klasszikus "belelépek, eldobom" mozdulattal dobta, hanem nem tudott kitámasztani, hátsó lábról stb.. Ez az amin lehetne javítani. (Azt nem tudom, mennyire lehet. Ez is technika, úgyhogy elvileg miért is ne, csak dolgozni kell rajta. Viszont lehet, hogy alkatbeli okai is vannak - ,mondjuk "túl magas", túl magasan van a súlypontja, stb. Szóval majd meglátjuk.)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 702 — "Montoya por favor!"
F@sza nyertünk !!! Szarul indult, de király volt a comeback GO Broncos !!! Minden tisztelet emellett a Pats játékosoknak is, jól játszottak ! CJ Anderson szerintem mondjuk nem fog még egy ilyen jó meccset produkálni, de nagyon jól játszott !

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
De hogy hogy a 'csába ütnek bele annyi labdájába, azt fel nem fogom. 6-8 magas baszki...
Black_Adder
Függ attól h a könyök milyen szöget zár be a törzzsel a passz során.
Vannak tipikus sidearm throwerek (Stafford, Rivers), a másik véglet meg a high release mikor kis túlzással a fejed mellett van a könyököd mikor elengeded a labdát (ilyen pl. Luck vagy PM is). Szóval nem csak a magasság befolyásolja a labda röppályáját hanem a throwing motion is.
 upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/70/Brock_Osweiler_throwing_4283.jpg
Ahogy ezen a képen is látszik, Osweiler ink az előbbi csoportba tartozik.
empty taxi
hát meg amit kiírtak, hogy közvetlenül a center mögül játszatja kubi a playek 75%-ban, így eleve közel van a dline hozzá.
gedam
Igen, belejátszik az is, bár érzésre egy under centerből induló 5-step dropback esetén és egy shotgun snap utáni passzjáték esetén kb. ugyanolyan messzi állsz a faltól ceteris paribus.

Madden hates me.
több mint 10 éve
gedam 6 506
De hogy hogy a 'csába ütnek bele annyi labdájába, azt fel nem fogom. 6-8 magas baszki...
Black_Adder
Vannak tipikus sidearm throwerek (Stafford, Rivers), a másik véglet meg a high release mikor kis túlzással a fejed mellett van a könyököd mikor elengeded a labdát (ilyen pl. Luck vagy PM is). Szóval nem csak a magasság befolyásolja a labda röppályáját hanem a throwing motion is.
 upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/70/Brock_Osweiler_throwing_4283.jpg
empty taxi
hát meg amit kiírtak, hogy közvetlenül a center mögül játszatja kubi a playek 75%-ban, így eleve közel van a dline hozzá.
több mint 10 éve
FunHun New England Patriots 1 908
Elször is gratulálok!
Jól kihasználta a csapatotok az ölébe ejtett lehetőségeket, a szerencséjét!

Azt gondolom, hogy a mérkőzés legfontosabb, legmeghatározóbb pillanata az volt amikor HT befejezte a meccset..
Az addig egész jól működő rundefense-ből onnantól átjáróház lett a védelmünk. Sajnos két klasszis LB (Collins, HT) hiányát nem tudtuk megoldani. Látszik, hogy Mayo nem tud úgy visszatérni, ahogy szerettük, vártuk volna.
Azt hiszem tegnap a hóesés, a várakozásokkal ellentétben nem nekünk kedvezett --- és nem az irányítók, hanem a futójték miatt. Ennyi mistackle, rosszul vlasztott szög szerintem egy kevésbé csúszos pályán nem lett volna, mintahogy ennyi elejtett passz sem (ez mindkét oldalra igaz).

Remélem a sérülések egyik oldaon sem súlyosak és mindeyik csapat a lehető legjobb összeállításban csaphat bele a playoffba, ahol remélem a Gillete-ben visszavágunk!
több mint 10 éve
Black_Adder

Madden hates me.
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 468
Black Adder? Úgy tudom te is élőben láttad a meccset 😊
peterk2005
Ja, de ahhoz újra kéne nézni, mert élőben csak a pontszerzések és a nagy playek maradnak meg.
de meccs közben rajzolgatták, h milyen jól működik a full stretch block. Lesérült ugye Vasquez, de ő idén pass protectionben jó volt ugyan (a többiekhez képest), de futás blokkolásban kicsit súlytalan. Garcia utóbbiban idén jobb is, mint Vasquez. Paradis nem sokat hallott még delayed blitzről, de amúgy magas színvonalon játszott. A pecc pass rush pedig, volt ugyan 3 sackjük, de nem jellemző rá, h konstans nyomás alatt tartják az ellenfelet. Most se így történt. Brady-nek a meccs vége felé nem sok nyugodt perce maradt, még ha nem is került a földre a labdával csak 2×.

Oswi nem hősködött, egy-két sackket elkerülhetett volna, h kidobja oldalra, de szerintem ez az elvárás tőle, inkább -7 yard mint pick vagy int. De hogy hogy a 'csába ütnek bele annyi labdájába, azt fel nem fogom. 6-8 magas baszki... És ez PS meccseken is issue volt. Viszont nem nagyon parázott, h a pats ellen fordításért kell támadnia. Visszakanyarodva a múlthetihez, ez fr.QB allűr és szerintem nem tanulható. Van sok QB, aki előnyben ügyesen menedzsel meccseket, de amikor fordításért kell támadni, akkor elizgulja, nem bírja a nyomást, rossz döntéseket hoz. Persze kellt a fordításhoz, h sakc és 3rd and long helyett automatic 1st down legyen, elég sok ilyet láttunk idén a saját kárunkra, nem mintha ez az ellenfél szurkolóit vigasztalná, de a lényeg, h Oswi megoldotta.

Thomas valahol teljesen máshol volt ezen a meccsen. Előfordul az ilyen, szerencse, h meg volt a chemistry a cserepaddal...

bővebben talán a hét második felében

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Többen mondták h Oswi alkalmasabb a vegytiszta Kubiak-féle rendszerbe, aminek pedig eddig az összes állomáshelyén következménye volt a hatékony futójáték.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Foresz Denver Broncos 954 — Broncos
Tetszett Oswi játéka,és bár meredek amit le fogok írni,de ha az ő irányítójátéka mellett ennyire megy a futás,hát akkor....akkor talán PM után nem reménytelen ezt továbbfejleszteni.
Mindkét oldalon voltak hiányzók,így nyilván nem annyira releváns ebből a meccsből hosszútávú következtetést levonni,de amíg az egyik oldalon a célpontok hiányoztak,addig a másikon az aki azokat irányítja.Talán most mi tudtuk ezt a felforgatott helyzetet jobban megoldani.
A bírók hogy mit fújnak,persze hogy bosszantó,pláne ha éppen a csapatunk ellen teszik.De most azért nem ezen a fórumon vannak a felelősei a bírói hibáknak.
Jó és izgalmas meccs volt,örülök hogy bár felvételről - de sikerült megnéznem!
több mint 10 éve
Apropó, meccsértékelőt nem akar valaki írni? Győztünk, és ahogy mondani szokták win is a win is a win, de mégis, biztosan van ami nagyon tetszett és van ami kevésbé. Milyen tapasztalatokat vonhatunk le, mire lehet következtetni (egyáltalán van-e értelme bármire is), stb. ? Én inkább most kihagyom, a múlt heti viták miatt úgy érzem akármit is írnék, pillanatnyilag több esélyem lenne reakcióként a szavakon lovagolásra, mint érdemi beszélgetésre. Inkább írja olyan, aki úgy érzi meg tudja írni anélkül is, hogy megint vitát - már parttalan, érzelmektől fűtött felesleges vitát - gerjesszen.

Black Adder? Úgy tudom te is élőben láttad a meccset 😊

több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Ide is beírom, nem kell bírózni ezt egyik csapat sem tudja kontrollálni.
ervinator
Pont ezt akartam írni, ment is a like.

Ki tehet itt arról, hogy a bírók szarul fújnak? Idejönni, és hazai pályázni, mintha bárki itt tehetne róla... áhhh...
A bíró része a pályának, a meccsnek, ugyanúgy, mint a hó meg a szél. Arról ki tehet, hogy esett? Mert Mcmannus biztos berúgta volna, ha nem esik. Meg sokkal többel nyertünk volna, mert Brady köztudottan szereti a szar időt, Brock meg biztos nem.
Hagyjuk már.

Jó meccs volt, izgalmas, sajnos a bírók balfaszok voltak, de majd az élet kompenzál.
Na béke.
Lecsó
nyilván hülyeség a másik csapatot szidni a bírók miatt, ők aztán nem tehetnek róla, de talán életemben először én is bíróztam pár szaftosat meccs közben 😊 a csapatomra mégsem haragudhatok, nem is nagyon van miért most. még szerencse, hogy ki tudtak állni létszámban, hehe. amúgy grat, ha tökös a csapat, leteszi a voksát Oswi mellett.