Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
Béczkó 1 264
Gary Kubiak said Peyton Manning's cast came off today, his boot still is on. Manning now able to start rehab.
több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 732 — SB 50 Champion @ Grund
CJ viszi tovább az AFC Offensive PoW stafétát! 😊

Ware edzett, Ward és Sly nem is volt ott, Vasquez igen, de ő se edzett...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 838 — The Mathematician
reméljük nem lesz súlyos egyik sérülés se

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 468
Josh Bush S in, Richard Gordon TE out

szerk.: És mindez sajnos összefüggésben Ward sérülésével, aki úgy néz ki Sly Williamsszel együtt kihagyja a következőt...

Szerkesztette: Black_Adder

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve

Szerkesztette: Black_Adder

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Foresz Denver Broncos 954 — Broncos
Csak szólnék hogy már vége van a meccsnek.... 😉
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
Egyetlen megjegyzésem volt a másik oldalhoz, amiben Brady-t az amerikai foci Kálmán Lacijának hívtam, ezt pedig továbbra is tartom. Amellett, hogy elismerem Brady nagyságát, szerintem hatalmas hiba egy ilyen kiélezett meccsen annyit foglalkozni egy pályán lévő játékosnak a bírókkal, mint ahogy ő tette. Persze, nehéz, de neki már kéne legyen elég rutinja ahhoz, hogy nyeljen egyet és a következő play-el foglalkozzon, reklamálással sokat elérni nem fog, csak a play clock-ot pörgeti a saját kárára...StormST
Ennek szerintem hosszú története van, és nem feltétlenül Brady habitusából adódik. A liga régóta hajlamos a franchise - értve ez alatt az NFL-t - sikereit leginkább előmozdító játékosok "kedvében járni". Manning, Brady és a többiek miatt szabályok változtak már meg. És bírók mondanak ma is olyant a pályán fiatal irányítóknak, hogy "nem vagy még elég idős, hogy ez befújják neked".

Szóval kb. ugyanaz történik, mint az NBA-ban a Bryant-ekkel, Lebronokkal. Könnyebben megszólal a síp, és ezt a játékosok is tudják. És értelemszerűen meg is próbálják kihasználni.

(Ha habitusból reklamáló QB-t kéne mondanom, akkor az egyértelműen Rivers. Na ő, tényleg folyton "nyafog". Nem is csípem a búráját. 😊 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Bántás nélkül, de szerintem rosszul választottál csapatot 😊 Ritka az ilyen korrekt hozzáállás.
Tisztelet a kivételnek, de pont a Pats fanok szoktak a legtorzabb és elfogultabb világképpel rendelkezni itt a fórumon.
fizoli
Milyen elcseszett általánosítás ez megint? Lehet szeretni vagy nem szeretni egy csapatot vagy egyes szurkolókat, de azért aki ilyen hozzászólást ír is elég eltorzult világképpel rendelkezik.
ervinator
Miután nem vagyok ismerője az egész Pats kolóniának, így engedtessék már meg, hogy a saját kis szűk felmérésem alapján azt mondjak amit akarok.

Amúgy meg no offense, de megint melyik meccs után jött elő ez az átmegyünk a másikhoz, bírózás, gratulálni vagy nem, ki a jobb, hol a több sérült és hasonlók a témák....

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
Az meg hogy a Pats topicban orkánszerű viharba lehet kerülni, szerintem hülyeség, vagyis nem igazán értem mire gondolsz. Mint ahogy ezt sem értem.ervinator
Ezt Pats szurkolóként nem is értheted, hiszen neked az a topic az "otthon". De ha csak a vicc kedvéért beregisztrálnál más néven, beállítva egy másik csapatot kedvencnek, majd végigjárnád a csapattopicokat, és írnál pár véleményt - olyant is, ami szembe megy a topic "fősodor" véleménnyel (kultúráltan, de nem értve egyet valamivel) -, akkor rögtön értenéd. 😊

(Meg ne csináld 😊 Érted te anélkül is, hogy mire gondoltam. Megjegyzem, ennek csak remote van köze magához a csapathoz, a fő ok az, hogy a Pats az amerikai foci Fradija. Minél több az ember, annál több a hülye is. A hülye meg már csak olyan, hogy ha sikerélménye van (sikeres a csapat), akkor hajlamosabb négyzetre emelni önmagát, mint a normális. 😊 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Egyetlen megjegyzésem volt a másik oldalhoz, amiben Brady-t az amerikai foci Kálmán Lacijának hívtam, ezt pedig továbbra is tartom. Amellett, hogy elismerem Brady nagyságát, szerintem hatalmas hiba egy ilyen kiélezett meccsen annyit foglalkozni egy pályán lévő játékosnak a bírókkal, mint ahogy ő tette. Persze, nehéz, de neki már kéne legyen elég rutinja ahhoz, hogy nyeljen egyet és a következő play-el foglalkozzon, reklamálással sokat elérni nem fog, csak a play clock-ot pörgeti a saját kárára...
StormST
Ez egy egyéni vélemény, de nekem speciel sokkal jobban tetszik az, ha valaki kiáll a vélt vagy valós igazáért, mintha csak csendben tűrné, ami körülötte folyik.
Emberekről beszélünk, ráadásul a tét sem volt épp kicsi, hatalmas feszültség lehet bennük, főleg ilyen kiélezett szituációkban.

És talán-talán bizonyos értelemben hatást is érhet el a bíróknál, ha felemeli a hangját bizonyos helyzetekben. Nem mondom, hogy minden egyes ellenünk szóló ítéletnél oda kell menni sírni, de azért bizonyos szituációkban kell és ezekből azért volt rendesen a meccsen.

Szóval nekem semmi bajom nem volt ezzel, sőt kifejezetten örültem neki.
ervinator
Annak is örültél, hogy a reklamálás miatt 10 mp-nél is kevesebb ideje maradt a védelmet olvasni és benyelt egy -7 yard-os sack-et, mert majdnem 20 mp-et reklamált?

Persze mindenki másnak örül, nekem nincs bajom azzal, ha egy játékosban van tűz, de azzal igen, ha azt nem tudja a megfelelő irányba terelni. A reklamálás a HC dolga, a játék meg a játékosoké, nem szabad keverni, abból jó nem jöhet ki...

több mint 10 éve
Lájkoltalak.
Remélem jó napod lesz! 😊
Lecsó
T*szok a lájkokra, nem az volt a lényeg a postban. 😊

több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 957
Egyetlen megjegyzésem volt a másik oldalhoz, amiben Brady-t az amerikai foci Kálmán Lacijának hívtam, ezt pedig továbbra is tartom. Amellett, hogy elismerem Brady nagyságát, szerintem hatalmas hiba egy ilyen kiélezett meccsen annyit foglalkozni egy pályán lévő játékosnak a bírókkal, mint ahogy ő tette. Persze, nehéz, de neki már kéne legyen elég rutinja ahhoz, hogy nyeljen egyet és a következő play-el foglalkozzon, reklamálással sokat elérni nem fog, csak a play clock-ot pörgeti a saját kárára...
StormST
Ez egy egyéni vélemény, de nekem speciel sokkal jobban tetszik az, ha valaki kiáll a vélt vagy valós igazáért, mintha csak csendben tűrné, ami körülötte folyik.
Emberekről beszélünk, ráadásul a tét sem volt épp kicsi, hatalmas feszültség lehet bennük, főleg ilyen kiélezett szituációkban.

És talán-talán bizonyos értelemben hatást is érhet el a bíróknál, ha felemeli a hangját bizonyos helyzetekben. Nem mondom, hogy minden egyes ellenünk szóló ítéletnél oda kell menni sírni, de azért bizonyos szituációkban kell és ezekből azért volt rendesen a meccsen.

Szóval nekem semmi bajom nem volt ezzel, sőt kifejezetten örültem neki.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
beresrobi Denver Broncos 138 — beresrobi@freemail.hu
Hogy ne csak a Pats szurkolók mentalitása legyen téma ne felejtsük megemlíteni ki is kapta el azt az igen fontos TD-t...

Andre "k*baszott tűlélő" Caldwell...

Úgyhogy minden szurkolótársam aki ugyanúgy aggódott mint én megnyugodhat még rosteren lesz 1 év múlva is...

Viccet félretéve természetesen segített a bírók hozzáállása de nekem nem is az a lényeg hogy most nyertünk (persze nem baj hogy elvettük a veretlenségüket) mert akár ki is szívhattunk volna a hosszabbításban, hanem tetszett a csapat és látom most azt hogy akár lehet ugyanilyen éles (akár bírókon múló) meccsünk a PO-ban is. Mert elég nagy az esély hogy találkozunk. Oké tudom csonka Pats támadóalakulat volt de azért a Ware, Ward, Sly hármas is elég meghatározó a mi oldalunkon. Remélem PlayOffra teljes lesz a védelem.

Ide még annyit hogy persze hogy fáj a Pats drukkereknek pl sack és 3rd and long helyett automatic 1st down. De erről azért tudnánk mi is mesélni idén... Ok sokszor tényleg f*szok vagyunk de azért sok olyan sárgát kaptunk ami véleményes. Én mindig kiakadok amikor roughing the passer szabálytalanságot dobnak úgy hogy a védő gyakorlatilag vízszintesen repült az irányító felé amikor az eldobta a labdát. Mégis mit tehetne? Nyissa ki a fékező ernyőt? Ez is nagyon véleményes mi ami elkerülhetetlen és mi az ami aljas... Múltkor is beszéltünk itt a Ward esetről meg Millernek is volt már idén ez+az.

Kövezzen meg aki akar de jómagam nem sírnék ha PM bejelentené hogy ennyi volt. Köszönjük amit tett jó volt szép volt de most más irányt kell vennünk. Oswi nem úgy néz ki mint aki majd 500 yardot meg 7 TD passzt tol 1 meccsen de de ezzel a D-vel és persze igen sok futással nem is azt kell.

Egy szó mint 100 GO BRONCOS!

Szerkesztette: beresrobi
több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 957
Tőlünk nagyon kevesen szoktak menni más topicokba gratulálni vagy együttérezni.Black_Adder
Én szoktam. 😀

Vasárnap is rögtön átmentem, és írtam egy a bíráskodásra vonatkozó sajnálkozó, illetve Gronk sérülésére vonatkozó együttérző (és bíztató) postot. Egy like-ot sem kaptam rá. Itt ervinator fórumtárs kilencet is kapott a nagyon hasonló tartalmú első postjára. 😉

Nem tagadom, hogy ennek okát részben abban látom, hogy a Pats topic (hogy legyünk korrektek, annak csak egy bizonyos része) azok közé a topicok közé tartozik, ahol nagyon vigyázni kell, hogy "ne kerüljön az ember orkánszerű viharba" akaratlanul is. 😊 De a különbség zömét betudom egyszerűen annak a ténynek, hogy mégiscsak jobb birói hibákkal nyerni, mint kikapni. Ez van. Ez is része a foci idénynek - amiből sajnos már egyre kevesebb van hátra, pedig mennyit kellett várni rá. 😕
peterk2005
Tudom hogy nem a lájkokról szól az írásod (ha mégis rosszul esik, szívesen átadom a sajátjaimat, mert engem különösebben nem izgatnak 😊 )

De szerintem ez egy olyan dolog, aminek az embernek belülről kell jönni. Én szívesen átmegyek bárhova gratulálni, ha úgy érzem hogy megérdemli az a csapat és a Broncos most megérdemelte. Fordított esetben viszont nem várom el, hogy hozzánk is jöjjenek gratulálni.

Az meg hogy a Pats topicban orkánszerű viharba lehet kerülni, szerintem hülyeség, vagyis nem igazán értem mire gondolsz. Mint ahogy ezt sem értem.
Bántás nélkül, de szerintem rosszul választottál csapatot 😊 Ritka az ilyen korrekt hozzáállás.
Tisztelet a kivételnek, de pont a Pats fanok szoktak a legtorzabb és elfogultabb világképpel rendelkezni itt a fórumon.
fizoli
Milyen elcseszett általánosítás ez megint? Lehet szeretni vagy nem szeretni egy csapatot vagy egyes szurkolókat, de azért aki ilyen hozzászólást ír is elég eltorzult világképpel rendelkezik.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Egyébként én se tudom, hogy mit vár bárki az ilyenkor győztes csapat szurkolóitól? Hogy sírva verjék a fejüket a falba azt kiabálva, hogy "bárcsak kikaptunk volna!"? Vagy mit?

El lehet ismerni, hogy megvolt a hazai pálya, azt is, hogy esetleg melyik zászlót érzi az ember a másik oldal által jogosnak vagy jogtalannak talált zászlót ugyanúgy vagy ellenkező módon, de ennél többet elvárni szerintem elég fura...

Ja, hogy én bíróztam meccs közben? Igen, de ahogy azt akkor is próbáltam a FunHun nevű felhasználónak jelezni, csak a saját csapatom ellen dobott vagy be nem dobott zászlókkal foglalkoztam, vissza lehet nyugodtan nézni. A többivel foglalkozzon a másik oldal...

több mint 10 éve
Lecsó Denver Broncos 3 373
Lájkoltalak.
Remélem jó napod lesz! 😊
több mint 10 éve
Tőlünk nagyon kevesen szoktak menni más topicokba gratulálni vagy együttérezni.Black_Adder
Én szoktam. 😀

Vasárnap is rögtön átmentem, és írtam egy a bíráskodásra vonatkozó sajnálkozó, illetve Gronk sérülésére vonatkozó együttérző (és bíztató) postot. Egy like-ot sem kaptam rá. Itt ervinator fórumtárs kilencet is kapott a nagyon hasonló tartalmú első postjára. 😉

Nem tagadom, hogy ennek okát részben abban látom, hogy a Pats topic (hogy legyünk korrektek, annak csak egy bizonyos része) azok közé a topicok közé tartozik, ahol nagyon vigyázni kell, hogy "ne kerüljön az ember orkánszerű viharba" akaratlanul is. 😊 De a különbség zömét betudom egyszerűen annak a ténynek, hogy mégiscsak jobb birói hibákkal nyerni, mint kikapni. Ez van. Ez is része a foci idénynek - amiből sajnos már egyre kevesebb van hátra, pedig mennyit kellett várni rá. 😕

több mint 10 éve
A Pats ki is tette a vasárnapi meccsen hibázó Harpert a csapatból. Belichick nem sz*rral gurigázik. 😀

több mint 10 éve
Azért valamit rakjunk már tisztába! Senki nem mondta itt,hogy a Broncos szurkolók tehetnek a rossz bírói döntésekről vagy akár a játékosok. DE: azt azért állítani, hogy nem voltak a végeredményt befolyásoló hibák ,azt szerintem nem lehet. A Gronk fél OPI-nal konkrétan egy first downt vettek el,legrosszab esetben is 1,5 perc mínuszt jelentett volna,még ha semmi más hozadéka nem lett volna akkor is. A másik a nevetseges Chung holding miatti sack elvetele és 3. kísérlet helyett first down. Az meg végtelenül demagóg duma,hogy máskor ellenetek tévedtek, most a javatokra. Mondhatnam, ahhoz meg nekünk mi közünk van,vagy másképp, arrol meg mi mit tehetünk. Ez egy remek meccs volt,kár volt tönkre tenni ilyenekkel.Egy meccset ne a bírók döntsenek el,főleg ha mind2 csapat ilyen hatalmas erőfeszítéseket tesz a győzelemért.
kolok1972
Hát, ha azt nem is mondta senki, h mi tehetünk róla, ha itt "nálunk" van szó róla, annak van egy olyan felhangja, mintha nekünk kéne mondani rá valamit. Mit csináljunk, szégyelljük magunkat a bírók miatt? Beírhatom, h nem jó érzés így nyerni, csak tudom h veszteni még szarabb.

Az h tévedtek ellenünk is, az nem nektek szánt vigasz volt, olyat sajnos nem tudunk nyújtani, és nem is befolyásol semmit. Tőlünk nagyon kevesen szoktak menni más topicokba gratulálni vagy együttérezni. Amit meg Broncos drukker ír Broncos topicba, az annak ellenére is, hogy szabad fórum van és szívesen látunk minden látogatót, mégis csak azok a szavak vhogy inkább Bronco füllnek szólnak. És ezzel nem kirekeszteni akarok senkit, de szerintem bármelyik csapattopicra igaz, h első sorban annak a csapatnak a szurkolóit tartja szemelőtt, "akié" a topic. Fordított esetben szerintem Ti pecc drukkerek is a lehető leghamarabb túllépni szeretnétek a bíráskodáson, ez van. Ha megerősítés kell, akkor Igen, valóban komoly szerepet játszottak a zebrák

Én úgy tartom magamról, h nem nagyon szoktam brózni max melegében az eredménykövetőben, de olyan szubjektív dolgokra, mint a holding ott se panaszkodok, de megértem a frusztráltságot is. Megjegyzem, semmi emészthetetlen vélemény nem jött ide, sőt többségben voltak azok a vélemények, amikről remélem, h fordított esetben a sajátaim lennének. A pats topicot kicsit elkerültem mostanában, mert ahogy mi se vigyázunk arra, hogy olyan véleményt fogalmazzunk, ami a pecc fanok érzéseivel is kompatibilis, úgy fordítva se várom ezt el.

Hogy a Pats csak magát hibáztathatja, mert ezzel a bíráskodással is nyerhetett volna. +1. Dobja is az első követ, aki fordított esetben is így állna hozzá. Én remélem, h fordított esetben is így állnék hozzá, de biztos nem vagyok benne, ezért inkább nem dobom el.

De ha már ennyire belementünk a bíráskodásba. Amiben szerintem minden szurkoló maximálisan egyetért, hogy ez egy nagyon jó izgalmas meccs volt, ami többet érdemelt volna annál, hogy a bírói döntéseken múljon. Itt se panaszkodna senki - remélem - ha a go ahead TD 3&17-re jön. Amire meg egyébként azt akarom még mondani, h pont tavaly volt pont a Patriotsnak ellenünk egy PR TD-je, amibe volt egy elég nagy illegal block in the back. Akkor azt írtam, h örülök, h nem fújták be, mert Trevathan 5 yarddal Edelman mögött volt, kizárt h utolérte volna, tehát a szabálytalanság semmit nem befolyásolt. Nem tett volna jót, ha megfosztják a nézőket egy látványos playtől. Hasonló most ez a sack. Minden szurkoló sacket és INTet akar látni a védelmétől, és nem tesz jót a sportnak, ha ezt egy oylan szabálytalanság miatt veszik el, aminek köze nem volt a sackhez. Az igazából mindegy is, h fantom holdingra jött-e vagy sem. btw Oswit is megfosztották attól h megcsinálja 3&17-re és többet foglalkozzanak vele, mint a bírókkal. És igen, tőlünk is vettek el több sacket hasonlóan, legfeljebb kevésbé számított a végén.
Alapvetően nevetséges amilyen irányt vett a liga az utóbbi években a szabályalkotás terén. Demagóg vagy sem, én úgy tartom, h hosszú távon kiegyenlítődnek a hibák, de jót ettől még nem tesz senkinek és semminek.
Körülnézek a topicban, az elmúlt évek legnagyobb győzelmét arattuk (tuodm, csak fél pontos underdogok voltunk, de akkor is a címvédő veretlenségét törtük meg), és örvendés a győzelemnek 15%, jövő latolgatás 10%, magyarázkodás a bírók miatt 75%. Tök jó.
Ez kell a nézettséghez...

Ha a sors igazságos, lesz visszavágó. Azzal mi is kiegyeznénk.

több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 926 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Sziasztok!
Gratulálok szép volt, ahogy anno mi is otthon nagy hátrányból, most ti is behúztátok!
Hiányzott PM este a pályáról, de remélem Oswi hozza nektek a folyamatos jó eredményt.

Ps:divat szurkolók, bírózók miatt én kérek elnézést!
Studi
flzoli
Én is kurv@anyáztam a TV előtt, de arról nem Ti tehettek!
Örök igazság: játssz úgy hogy bírók ne tudjanak beleszólni!(oké tudom demagóg)
Értem én hogy szurkolás, de a minimum tisztelet mindenkinek kijár, bár személytelenül nagyon könnyű másnak odaszólni!
Studi
Azért valamit rakjunk már tisztába! Senki nem mondta itt,hogy a Broncos szurkolók tehetnek a rossz bírói döntésekről vagy akár a játékosok. DE: azt azért állítani, hogy nem voltak a végeredményt befolyásoló hibák ,azt szerintem nem lehet. A Gronk fél OPI-nal konkrétan egy first downt vettek el,legrosszab esetben is 1,5 perc mínuszt jelentett volna,még ha semmi más hozadéka nem lett volna akkor is. A másik a nevetseges Chung holding miatti sack elvetele és 3. kísérlet helyett first down. Az meg végtelenül demagóg duma,hogy máskor ellenetek tévedtek, most a javatokra. Mondhatnam, ahhoz meg nekünk mi közünk van,vagy másképp, arrol meg mi mit tehetünk. Ez egy remek meccs volt,kár volt tönkre tenni ilyenekkel.Egy meccset ne a bírók döntsenek el,főleg ha mind2 csapat ilyen hatalmas erőfeszítéseket tesz a győzelemért.
kolok1972
Nézd, senki sem mondta, hogy kötelező átmenni az ellenhez gratulálni. Nem is várja el senki. Látta mindenki, hogy voltak hibák, és még az is lehet, hogy simán megvolt a hazai pálya lejtése. Jók vagytok, bazi jók, még így megtizedelve is, de azt hiába várod, hogy bárki is odamenjen hozzátok, és azt mondja denveri oldalról, hogy nektek kellett volna nyerni, és kívánni, hogy bárcsak másképp alakult volna.
flzoli
Bizonyára elkerulte a figyelmed,hogy kb egy oldallal lejjebb elsők között gratuláltam. Csak arra reagáltam,hogy senki nem állította h Ti tehettek a rossz bírói döntésekről. Nyilván a csapat sem tehet róla, Oswi nem mondatja,hogy inkább jön 3. Downrol mert az nem volt holding.De lépjünk tovább kitargyaltuk a témát,játszuk le uezt a meccset a PO-ban is.
kolok1972
Oké, játszuk le ugyanezt a meccset a po-ban. Hóesésben, ahol Belichik még sosem vesztett..., Kubiakkal és Philips-szel, aki ellen neki mindig megy..., csereirányítóval..., ennyi sérülttel, mert mondom nálunk kik.... Clady, Manning, Ware, Ward, Vasquez, S. Williams, falak és a másik legenda irányító, repkedő sárga zászlókkal, C. Ronaldói minőségben hisztiző egyik legenda Bradyvel. Szerintem ezt itt mindenki aláírja most azonnal.
Csak azt akarom mondani, hogy iszanyot jó, férfias meccset vívot két nagyon kemény csapat. Igazi futballidőben. Mindkét csapat a legtöbb energiát mozgósítva. A Pats végig előnyben volt, a momentumok felétek kedveztek. Rögtön az első támadásból D-t demoralizáló td. A kisgyereknek végig futni kellett az eredmény után. Ez egy újoncot fel szokott őrőlni. Majd a negyedik negyed elején szintén egy benyelt big play és az addigi legnagyobb, 2 td-nyi különbség. Minden esélye megvolt a bajnoknak és a liga legjobb formában lévő csapatának, hogy lezárja ezt a meccset is, egy olyan csapat ellen, amely egész idényben küszködik a támadással, a megváltozott Manning offenzzel. Volt két vitatható ítélet. Amire azt írjátok, mérkőzést befolyásoló rossz döntés. Mint ahogy a mérkőzést befolyásolta az is, hogy a punt kicsúszik a vízhordóember kezéből. Nem kellett volna mást tenni, csak egy "padfejű" Osweiler – akiben itt sem hisznek csak kevesen – és egy innen kiátkozott, magunk sem tudjuk évek óta hogyan rostert fogó Caldwell nevű wr játékát levédekezni. Csupa másod, harmadvonal. Meg nem engedni két félpályát átszelő passzjátékot Osweilernek. Esetleg futni a mérkőzésen. Bírói hibák? A Kansas, akit épp dominált a Bills egy földet érő labdával jött vissza a meccsbe és a nyakunkra. Ez van, a játék része. "Ha a zebrát akarod, a csíkokat is el kell viselni." Ebben a játékban a zebrák a csíkok. Az igazán nagy csapatok fel tudják dolgozni ezt is. Kemény Dénes elhíresült mondása, az eredményjelző nem hazudik. Ez a szedett-vedett Broncos – gondolok az O-falra, a Manning-problématikára, vele a futójáték idei megsemmisülésére – ezen az estén fel akart nőni a regnáló Super Bowl-győzteshez és többet akart tenni a győzelemért. Egy bajnokcsapat, aki 10-0-ával zakatol végig az ellenfelein, ne picsogjon itten két kérdéses sárga zászlóért, mert kurva szarul néz ki. Veszíteni is lehet és az is a javatokra válik. Annál értékesebb az előző tíz megnyert mérkőzés. A hiányzó mindig erősíti a meglévőt. Ma még sárgalázatok van, de a következő napokban lehiggadt a patrióta és belátja, ezen az estén a Denver Broncos nem érdemtelenül maradt meccsben és nyerte meg azt hosszabbításban. Elemzi a saját csapata hibáit és erényeit és belátja a rossz zászlókig el sem kellett volna jutni... Megindító meccs volt. A sérülteknek mielőbbi gyógyulást odaát is.
Szóval akkor ugyanez a po-ban – check 😊

Szerkesztette: Zalán

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
Kubes azt mondta, hogy Ward, Sly és Vasquez is day-to-day, ami nem tűnik annyira rossz hírnek...

több mint 10 éve
Alapvetően nem nagyon zavar, ha ellenségnek tekinteszStormST
Csak erre a részre reagálok, a többi "vélemény rovat" 😊 Borzasztóan félreismersz, ha ilyesmit gondolsz. Sokszor előfordul, hogy nem értek egyet valakivel, és akkor le is írom a véleményemet. Sőt, ha jó hangulatú, akkor kifejezetten élvezem a vitát, mert többet tanul az ember belőlük, mint bármilyen bólogató seggnyalós egyetértésből. Viszont soha egyetlen fórumon nem tekintettem senkit ellenségnek, a véleményétől függetlenül Még ellenfélnek, riválisnak sem. Ez a fórum sem különb. Itt pl. divat elnémitani a másikat, ha nem tetszik amit mond (akár alappal akár alap nélkül). Sokan csinálják ezt, az ő dolguk. Én azt se tudom, hol van ez a funkció. Nem az én világom az ilyesmi. Engem nem idegesít, ha velem nem egyező (vagy általam akár teljesen hülyének tartott) véleményt olvasok. Ebből következően az ellenség, ellenfél, stb. is nem létező fogalmak számomra. (Itt a fórumon, ilyen közösségben. Az élet az más - sajnos.)

Amiért név szerint megkértelek, hogy ne legyen belőle vita, az egyszerűen azért volt, mert múlt hét óta többször is észrevettem, hogy utalgatsz a vitánkra. Név nélkül, de egyértelműen nekem címezve. Időnként határozottan cinikus hangnemben. Tegnap például az eredménykövetőben, nem egyszer. Nem válaszoltam rájuk, mert nem akartam rontani a helyzeten. Az alábbi postban is csak azért említettelek meg, hogy megkérjelek, hogy fejezzük abba. Egy csapatnak szurkolunk, nincs veled az ég világon semmi bajom. Sem senki mással. És egy ilyen véleménykülönbség miatt nem gondolom, hogy neked okod lenne rá, hogy velem bajod legyen. Sem senki mással 😊 Deal?
peterk2005
Deal 😊

több mint 10 éve
...
peterk2005
Alapvetően nem nagyon zavar, ha ellenségnek tekintesz, pontosan érdemes fogalmazni (lásd mozgásból dobás), amiket ténynek jelentesz ki, azoknak meg utánanézni rendesen és akkor lehet panaszkodni nyugodtan, ha belekötök a mondataidba. 😛

Ja, meg ha a hsz elejében még statisztikákra hivatkozol, a végén meg megérzésekre, az nálam elég komolytalanná tudja tenni az egészet, de biztos csak én vagyok így vele, más az észjárásunk... 😛
StormST
Kened vágod a dolgot, az egyértelmű, lehet, hogy a topik látogatók összesen nem tudnak annyit az NFL világáról mint te, de azért néha elfogadhatnád mások véleményét is. Akkor is, ha nem tud Phd. doktori szintű érvelést rakni mögé.
flzoli
Szerintek te keversz valamit, de mindegy, elfogadom a véleményed, ha ennyire ez a vágyad! 😀
StormST
Pont az ilyen enyhén (vagy néha nem is olyan enyhén) odabökött fölényeskedő dolgokra utaltam finoman.
De nem lényeg, fátylat rá, nem ér annyit a dolog, hogy ezen vitázzunk értelmesebb dolgok helyett. Te dolgod
flzoli
Ha egyszer írod le, akkor is látom... 😛

Nem gondolom magamról, hogy annyira kenem vágom a dolgokat (pl. Black_Adder és a szerkesztők szakmai tudását simán jobbnak tartom a sajátomnál), csak szeretem, ha az állítások normálisan meg vannak támogatva, főleg a keményebbek, érvekkel. Nem kell, hogy jó érvek legyenek, de olyanok, amelyekkel lehet vitázni, el lehet kezdeni miattuk egy társalgást. Ezt nem látom sokszor, a "csak" és társai meg nem érvelések, abból csak veszekedés lehet, nem vita, az előbbi hülyeség és idő/energiapazarlás, az utóbbi pedig előre tudja vinni a dolgokat...

Fölényeskedni meg akart a franc, nem tudom milyen hsz-t vártál, igyekeztem elütni a dolog élét, amit beletettél, úgy látszik sikertelenül... 😊

több mint 10 éve
Sziasztok!
Gratulálok szép volt, ahogy anno mi is otthon nagy hátrányból, most ti is behúztátok!
Hiányzott PM este a pályáról, de remélem Oswi hozza nektek a folyamatos jó eredményt.

Studi
flzoli
Értem én hogy szurkolás, de a minimum tisztelet mindenkinek kijár, bár személytelenül nagyon könnyű másnak odaszólni!
Studi
kolok1972
Előrebocsátva, hogy ahogy írtam, szerintem is megkaptuk a hazai pályát, de azért az a Gronk OPI szerintem simán fújható volt. Nála ezeket már 5+ éve hiányolták, azóta se fújták meg neki általában. A szabály az, hogy az elkapónak kerülni kell a kontaktust, ő konkrétan a DB-ről magát ellökve vett lendületet, úgy, hogy a kontaktot magát is ő kezdeményezte. Szabálykönyv szerint, ahogy a Broncos drukkerséggel messze nem vádolható Gyula-Ricsi páros is levezette, bedobható zászló volt...

A Chung holding meg baromság...

több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 117 — Pats fan
Sziasztok!

Studi
flzoli
Studi
kolok1972
Nézd, senki sem mondta, hogy kötelező átmenni az ellenhez gratulálni. Nem is várja el senki. Látta mindenki, hogy voltak hibák, és még az is lehet, hogy simán megvolt a hazai pálya lejtése. Jók vagytok, bazi jók, még így megtizedelve is, de azt hiába várod, hogy bárki is odamenjen hozzátok, és azt mondja denveri oldalról, hogy nektek kellett volna nyerni, és kívánni, hogy bárcsak másképp alakult volna.
flzoli
Bizonyára elkerulte a figyelmed,hogy kb egy oldallal lejjebb elsők között gratuláltam. Csak arra reagáltam,hogy senki nem állította h Ti tehettek a rossz bírói döntésekről. Nyilván a csapat sem tehet róla, Oswi nem mondatja,hogy inkább jön 3. Downrol mert az nem volt holding.De lépjünk tovább kitargyaltuk a témát,játszuk le uezt a meccset a PO-ban is.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.