Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
hülyeség ez a Ward téma, bennem az van, hogy vajon ez lesz-e az utolsó Manning-Brady? szerintem igen. (Eli nem ér)
több mint 10 éve
Lecsó Denver Broncos 3 373
Nálunk,is vannak keményen játszók, de dirty playerek nem...
kyobalu
Mert Talib már itt van 😊
Lecsó
Szerintem nálunk nincsenek dirty player-ek. Van olyan, (vagyis csak volt, mert pár hete már ez se igaz), hogy valakinek elszáll az agya, de az nem dirty, csak hülye, nagy különbség...
StormST
Egyetértek, csak érzékeltetni akartam, hogy játékosok jönnek, mennek....
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én amúgy a Brady áltatl nyomott 2 mp alatt kapom-dobom taktika ellen egyféle hatékony módszert látnék, az pedig a Seattle féle nagyon fizikális emberezés. Szerintem itt is megvannak az emberek hozzá, hogy ha nem is feltétlen azon a szinten, de működhessen ez a taktika. Aztán hagyni, hogy fusson Jackson ha tud.flzoli
Alapvetően igen, ez lenne az, csak, hát ha nagyon formában vannak és jól csinálják, akkor ezt a Seattle-nek se ment ugye... Illetve annyira ment csak, hogy 28 ponton sikerült őket tartani. Ergó, az offense-ünknek kéne legalább ennyit csinálni. Na, ez a necces része a dolognak 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
Múlt héten megegyeztünk, hogy ez mindkét tábornak ikonikus play:
tomi-tomi
Há ez telitalálat 😊 Nem tudom, hogy akad-e az NFL történelemben még egy ilyen play, amin mindkét tábor ma már ugyan olyan jót tud nevetni. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 846 — Steelers fan
úgy tudtam, h ez lesz, amikor szóba került Ward. Basszátok meg az a neve, h Ward. Ward mint őr, őrség Őt nem kell védeni a Gronk fanoktól, neki kell védeni az End Zone-t Gronktól. Húú de rossz volt, de megérdemlitek!

A meccsre jól le kell ereszteni a labdát, amíg olyanokkal játszottak, még a Colts is meccsben volt ellenük, aztán utána aggódhatnak a Card/Patnhers fanok, h ki a dirty tőlünk és ki nem...
Black_Adder
h Ward? Netán H Ward?
Ja kérem szépen ezen névvel nehéz az ellen szurkolóiban szimpátiát ébreszteni. 😀

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Látom már javában megy a szájkarate alá Pats 😊
Nem is tudom mi lenne a világgal, ha egy Pats elleni meccs előtt és után nem ilyesmivel lenne tele a fórum. Cidriznek Bostonban, ha ilyesmibe próbálnak belekapaszkodni, hogy ha kikapnak biztos csak azért lehet, mert XYZ mocskos módon legyilkolta ABC-t, miközben a zebrák megfújták a hazai pályát. 😊

Én amúgy a Brady áltatl nyomott 2 mp alatt kapom-dobom taktika ellen egyféle hatékony módszert látnék, az pedig a Seattle féle nagyon fizikális emberezés. Szerintem itt is megvannak az emberek hozzá, hogy ha nem is feltétlen azon a szinten, de működhessen ez a taktika. Aztán hagyni, hogy fusson Jackson ha tud.

Bár ahogy Philips taktikázik a PO-ban (nem véletlen, hogy nagyon nem tartják PO edzőnek), inkább ráhívja Tommy boyra a sokemberes blitzet, és vígan nyeljük be majd a rövid passzokat egymás után anélkül, hogy a "szépfiú" haja szála görbülne...
A futást szerintem fogni fogják, zsírral megtölteni a boxot nem nagy dolog, bármelyik beugró meg tudja tenni, ha arról van szó, nem kell feltétlen hozzá Collins kaliberű játékos szerintem. Úgyhogy reméljük DT, Sanders és a többiek jó napot fognak majd ki, mert én a legjobb esélyünknek a sok YAC-ben látnám. (Vagy CJ megint tud futni két olyan hosszút mint a Steelers ellen).

Na remélem sikerült nekem is beleköpni a NE-i önérzetbe, let's get ready to rumble!!! 😊

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 262 — NFL bracket champion '26
úgy tudtam, h ez lesz, amikor szóba került Ward. Basszátok meg az a neve, h Ward. Ward mint őr, őrség Őt nem kell védeni a Gronk fanoktól, neki kell védeni az End Zone-t Gronktól. Húú de rossz volt, de megérdemlitek!

Black_Adder
Addig jó amíg egyedüli a csapatban, mert ha már ketten vannak, akkor Co.Ward.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Múlt héten megegyeztünk, hogy ez mindkét tábornak ikonikus play:

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 468

A meccsre jól le kell ereszteni a labdát, amíg olyanokkal játszottak, még a Colts is meccsben volt ellenük, aztán utána aggódhatnak a Card/Patnhers fanok, h ki a dirty tőlünk és ki nem...

Szerkesztette: Black_Adder

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
xrace77 Denver Broncos 4 667
sajnos volt 😕
Negritis
Rossz tweetet szúrtam be. 😊
Lényeg, hogy Taurean Nixon került be az 53as keretbe Bolden helyére.
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 853 — The Mathematician
sajnos volt 😕

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Bocs az offért, lehet, hogy volt már. 😊

twitter.com/MileHighReport/status/689539598029066240

Szerkesztette: xrace77
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Most én itt vagyok bizonytalan Broncos-szurkoló és nem tudom eldönteni, hogy Ward mi? Dirty vagy pedig egy lágytojás? Be kell vezetni az "amerikaifutballszocializmust", egyenköpenyt bevezetni és mindenki egy csapatnak, egy a vezér egy zászló. És ez legyen a Pats, mert őket mutatták először a tévében... És egyébként is a legsikeresebb banda, boldog az ország...
Zalán
Kisebbrendűségi komplexusával forduljon orvosához, gyógyszerészéhez!

Fütyörésztek a sötét erdőben. 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Egy kép a mindig sportszerű Pats-játékosokról:
 www.gannett-cdn.com/-mm-/b376019d80442c340a41c94b9626d89ab6090201/r=x329&c=580x326/local/-/media/USATODAY/gameon/2013/01/20/screen-shot-2013-01-20-at-8.06.30-pm-16_9.png

😊

De nyugi. A Steelers-nél nincs köcsögebb, piszkosabb, aljasabb gárda, nálunk még az edzők is vért isznak. Kérdezzétek csak meg a bengáliakat. Állapodjatok meg ebben és akkor béke van. 😉
Soldados
Na egyetértünk végre valamiben 😊
Btw, jó korrekten beraktad az előzményét is, de hát kicsire nem adunk, és attól még tényleg nem volt szép 😊

Én csak azt remélem, hogy sérülésmentes lesz a meccs, na meg persze nyerjünk is 😊

Peterk: azt gondolom, hogy reméled, letudtátok a dropokat, de mi ezt várjuk már a szezon eleje óta kb, és most is dobáltuk, mintha muszáj lett volna 😀 Oké, ti megpróbáltátok tetézni, és sikerült, de azt hiszem, nekünk nem lesz akkora szerencsénk, mint a Steelersnek volt 😀

több mint 10 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 702 — "Montoya por favor!"
Bocsi srácok hogy közbe szólok. Igazán élvezem amikor egy álltam utalt patd szurkoló és a szintén utalt csoport rivalus szurkolója osztja egymást de muszáj a korrektség jegyében 😃

Vegyük már észre hogy kontakt sportrol beszélünk ahol buzod a tesztoszteron meg az adrenalin ahol annal inkabb elkerülhető a sérülés legakabb is saját részre mibel nagyobbat adsz. Mig az aki tackle előtt elbizonytalanodik stb.. 😄 szóval értitek. Persze bizonyos szitukban lehet szandekossagrol beszelni de azok igen kivetelesek. Az hogy a pályán ahol futsz irányt valtasz lereagalod egy masik teged kicsekezni akaró játékos mozgását es adott ütés vallvedore vagy picivel feljebb sisakra megy kb nuansz amit nem mindig tudsz kontrolalni. S ettől meg nem vagy vérengző vadakat es nem mondod hogy rohadjon meg hanem feksegited vagy leterdelsz es elnyomsz egy rovid imát amig ápolják. Mindaz aki ebbe benne van csinalja es tapasztalja ezt fogja Nektek mondani. Még én is pedig én offense játékos vagyok ergo target. Ennek ellenére ha kapok egyet ami nem feltétlen omszabalyos helyre ment ha katom azt nem direkt volt nem anyazok inkabb felszivom magam es kovire én adok nagyobbat vagy szivatom bucira
Cubehead
#NemGyilkoljukEgymastJóKomment 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 734 — SB 50 Champion @ Grund
Bocs ha olvashatatlan telorol írtam
Cubehead
Dekódoljuk, nyugi! 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 751
Bocs ha olvashatatlan telorol írtam

több mint 10 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 751
Bocsi srácok hogy közbe szólok. Igazán élvezem amikor egy álltam utalt patd szurkoló és a szintén utalt csoport rivalus szurkolója osztja egymást de muszáj a korrektség jegyében 😃

Vegyük már észre hogy kontakt sportrol beszélünk ahol buzod a tesztoszteron meg az adrenalin ahol annal inkabb elkerülhető a sérülés legakabb is saját részre mibel nagyobbat adsz. Mig az aki tackle előtt elbizonytalanodik stb.. 😄 szóval értitek. Persze bizonyos szitukban lehet szandekossagrol beszelni de azok igen kivetelesek. Az hogy a pályán ahol futsz irányt valtasz lereagalod egy masik teged kicsekezni akaró játékos mozgását es adott ütés vallvedore vagy picivel feljebb sisakra megy kb nuansz amit nem mindig tudsz kontrolalni. S ettől meg nem vagy vérengző vadakat es nem mondod hogy rohadjon meg hanem feksegited vagy leterdelsz es elnyomsz egy rovid imát amig ápolják. Mindaz aki ebbe benne van csinalja es tapasztalja ezt fogja Nektek mondani. Még én is pedig én offense játékos vagyok ergo target. Ennek ellenére ha kapok egyet ami nem feltétlen omszabalyos helyre ment ha katom azt nem direkt volt nem anyazok inkabb felszivom magam es kovire én adok nagyobbat vagy szivatom bucira

több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 926 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Bár én Ward munkáját inkább a Brownsból ismerem, de hirtelen azt se tudtam kiről beszéltek. Ez a srác nem hogy nem dirty, de még a liga 10 legkeményebben ütköző safetyje között sincs ott. Persze, üt, meg gyalul, de ez smafu ehhez a poszthoz képest!
Szokol
Most én itt vagyok bizonytalan Broncos-szurkoló és nem tudom eldönteni, hogy Ward mi? Dirty vagy pedig egy lágytojás? Be kell vezetni az "amerikaifutballszocializmust", egyenköpenyt bevezetni és mindenki egy csapatnak, egy a vezér egy zászló. És ez legyen a Pats, mert őket mutatták először a tévében... És egyébként is a legsikeresebb banda, boldog az ország...

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 702 — "Montoya por favor!"
Javaslat, új téma : beszéljünk a meccsről 😀
Everyone calm the f..k down !

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Délelőtt óta most nyitottam meg a fórumot először, 30+ hsz. Egyből tudtam, hogy kivel játszunk a hétvégén. 😀

Fárasztó, unalmas. 😉

m.cdn.blog.hu/be/bejoahibas/image/gumicsont.jpg
több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 734 — SB 50 Champion @ Grund
Amennyiben a védő csípőre, vagy combra szerel, próbál kiütni azzal nekem semmi bajom. Így tanítják, így is kell. De amennyiben szándékosan térdre utazik, mert másképp nem tudja megállítani, az aljas, dirty.. Ward sokszor így játszik..Ezért nem kedvelem.. Szeretem a kemény safety munkát, de a direkt sérülést okozót nem. Ward nálam majdnem Pollard szint..
Nálunk,is vannak keményen játszók, de dirty playerek nem...
kyobalu
Én két éve nézem az összes meccsét és egyszer se láttam, hogy térdre utazott volna, de te biztos jobban tudod. Nem, a mostani Pats meccsen se utazott a térdére, comb magasságban ment, Gronk lába volt a levegőben, ráadásul az a lába ütközött Ward testével, amelyik távolabb volt tőle a tackle előtt.

www.youtube.com/watch?v=251gS95Kvfs

De ha te tudsz mondjuk az elmúlt két évből legalább 10 olyan videót hozni, amin valakinek a térdére utazott (szerintem ez egy 30 körüli meccsnél meccseket végigjátszó játékosnál még nem merítené ki a "sokszor" fogalmát, de elfogadnám ennyivel), akkor meghajlok a véleményed előtt, addig inkább bocsáss meg, de csak nevetséges vadgalkozásnak tekintem...
StormST
Nem tudom végig nézni az összes Broncos meccset hirtelen, de mutatok pár videót:

Gronk elleni térdzúzás:
 www.youtube.com/watch?v=nmNuY11vaxs

Ha ez szerinted belefér, s nem térdre ment direkt, akkor nincs miről beszélni tovább..

Itt egy másik. Edelman bucira fejelése, helmet to helmet:

www.youtube.com/watch?v=vLyfcaBrhsY

Egyszerűen ki akarta fejelni Jules-t..Csak nem jött össze..

Vagy itt van egy Cinci meccs..Ugyanez:
 www.youtube.com/watch?v=z5C_6lkkPEI

Vagy itt egy földön fekvő játékosra ütés, ütközés után:

www.youtube.com/watch?v=OYNdtZH-oLM

Hirtelen találtam 10-et a youtube-on..Keressek még???

Beállíthatjátok egy széplelkű, lelkes safety-nek Ward-ot, de attól még egy kevésbé intelligens barom marad..Bocs, és nem trollkodni akarok..Ha nálunk játszana, akkor is ezt mondanám..
A Pats nem csak szép, finom és tökéletes...Nem erről van szó..Harrisont sem felejti el senki..
Legyen ütközés, csata, de azt szabályosan játsszák..
Ez nekem pedig inkább sérülés okozásra törekvés, nem kemény védelem..Többek között ezért sem szerettem korábban a Ravens, vagy Steelers védelmét sem..
kyobalu
Te meg egy hülye vagy, nem lehet ezen mit szépíteni...

Beállítod sérülésre utazó, sőt térdre utazó szemétnek, aztán hozol 4 videót, amiben 1-szer ment térdre (még a Browns-ban), 1-szer csinált egy kemény ütközést, szerinted fejre, szerintem szépen szemből korrekten, vállra, aztán megint egyet a Browns-ból, ahol nézd meg szépen 23 mp-től okoska, vállat ér a sisak, nincs helmet-to-helmet, meg egyet, ahol elszállt az agya, de egyrészt nem térdre ment, másrészt ez nem dirty, csak hülye...

Kevered a fogalmakat, vagdalkozol, nem tudsz olvasni. Youtube-ot tudsz használni azt látom, de a feladatot nem tudtad teljesíteni, nem is tudnád, mert ha megrohadsz se tudsz 10 olyan play-t összeszedni az elmúlt két évből, amikor Ward sérülést akart okozni, főleg olyat nem, ahol térdre, mert én veled ellentétben, ahogy írtam, láttam az összes meccsét a Broncos-ban, 100%-os biztonsággal mondom neked, hogy nem volt 1 olyan play se, több 100 snap-ből 2 év alatt. Én nem írok semmit a Pats játékosokról, mert nincs elég mintám véleményt mondani egyikről se, nem is állítottam soha...

Lenne rád egy szavam, f-el kezdődik, szerintem ki tudod találni...
StormST

Egyáltalán nem volt célom trollkodni, sosem szoktam..
Ward eddigi, bennem megmaradt megmozdulásai alapján személyes benyomásom az, hogy sérülésekre utazik, s fölöslegesen durvul néha..Néha térden, néha fejen..Neki az a lényeg, hogy gyaluljon.. S nem nézi hogyan, milyen eszközzel...Nekem ez sok, neked ez szép, természetes..
TE nem így gondolod, én így..
Belinkeltem pár számomra, s mások számára is véleményes, több, mint agresszív, vagy buta megmozdulását az elmúlt évekből.Te ezt csak becsmérelni tudtad, mert szerinted ezek csak kiragadottak, egyesek szabályosak is..Szerintem nem..
Azt mondtad, mondtátok, hogy egyszer volt csak Gronk incidens amikor a Browns-ban játszott..
Nem, nem igaz.. A Broncos színekben is, ki akarta már fejelni a térdét..
A meccset láttad, gondolom.. Az ütközés:

www.youtube.com/watch?v=UIHVN4mRaa0

Ha ez szerinted, vagy bárki szerint ez nem szándékos térdre utazás, akkor mi??? Nem dirty???
Hmmm...
De mind1, mert parttalan vita..
Mi Peccesek többek között ezért nem szeretjük annyira..
Nem azért mert túlokoskodnánk, vagy túlérzelgősködnénk..

Egyszerűen mást gondolunk egy játékosról, aki közelebb áll hozzád, hozzátok, s igen távol tőlem..

DE úgy gondolom, hogy nem trollkodva, másokat nem bántani akarva bármikor, bárhova leírhatom a véleményem..
Amennyiben Te pedig ezért f....betűs valakinek gondolsz engem, a Te dolgod, de egyben szegénységi bizonyítványod is..
Amennyiben szeretnél még erről tovább bármit kifejteni, akkor írj, privátban..

De f betűs szavakkal vagdalkozni nem nagy dolog..Csak egyszerű..Mint egyesek..

Talán mint Pollard, Ward, vagy mások.. 😉

S még ránk mondják, hogy elvakult, saját orrunkig nem látó szurkerek vagyunk..
A téma általam lezárva...A 7végén nyerjen a jobb!!!
kyobalu
Nem szoktál trollkodni, ettől függetlenül szerintem most sikerült...

Ward azt csinálja, amiért fizetik, Safety, neki biztosra kell menni, ha ez valakinél lábra tackle, akkor azt fogja csinálni. Ez nem sérülés okozási kérdés, számomra az továbbra is bármelyik NFL játékosnál a nevetséges kategória, egyszerűen csak tudja magáról, valószínűleg tapasztalatból, hogy nem fogja tudni Gronk-ot földre vinni, ha testre felsőtestre megy, ezért megpróbálja lábra menve. Nem térdre megy, nem sérülésre, LÁBRA. Ez nem dirty, ezt csinálja, mert ezt kell csinálnia, hogy eredményes legyen, ő nem engedheti tovább az ellenfelet, mögötte már nincs senki. Szerinted Ward dirty, mások szerint meg kemény, de jó S, olyan, aki még ráadásul sokszor pont ésszel tudja játszani a posztját, ott van és azt teszi ahol és amit kell.

Neked nem tetszik, annyit láttál belőle, amennyit, én többet. Sarkalatos véleményt fogalmaztál meg, kértem, hogy támaszd alá, nem tetted meg, a videókról, amiket betettél, leírtam a véleményem, EGYIK SE volt jó abban a témában, amire példát kellett volna hoznod, hogy Broncos játékosként mutatott játéka alapján, azaz az elmúlt 2 éve (az elmúlt évek csak politikában takarhat olyan időszakot, amiből a közelebbit hagyjuk ki) alapján, miért is kéne bárkiben olyan képnek kialakulnia róla, hogy ő "aljas, dirty". Maszatoltál, ez valahol biztos jó, nálam nem. Kemény véleményt illik keményen alátámasztani.

Persze, leírhatod a véleményed, én is azt tettem, neked nem tetszett az enyém, nekem meg a tiéd, csak ha leírod a véleményed és azt utána nem támasztod alá, kérésre se, akkor abból ez lesz...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Egyáltalán nem volt célom trollkodni, sosem szoktam.. Ward eddigi, bennem megmaradt megmozdulásai alapján személyes benyomásom az, hogy sérülésekre utazik, s fölöslegesen durvul néha..Néha térden, néha fejen..Neki az a lényeg, hogy gyaluljon.. S nem nézi hogyan, milyen eszközzel...Nekem ez sok, neked ez szép, természetes..kyobalu
Akkor rosszul maradtak meg benned a megmozdulásai. Túlléphetünk a témán? 😊

több mint 10 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 393 — Steelers fan
Bár én Ward munkáját inkább a Brownsból ismerem, de hirtelen azt se tudtam kiről beszéltek. Ez a srác nem hogy nem dirty, de még a liga 10 legkeményebben ütköző safetyje között sincs ott. Persze, üt, meg gyalul, de ez smafu ehhez a poszthoz képest!
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 853 — The Mathematician
az ember elmegy moziba megnézni egy jó animét, erre azt látom hogy a "pecc szurkoló" előadja a tutit 😀
a 4 neki 10 a 2 év az igazából annyi amennyi kell hogy kijöjjön a 4
zseniális

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!