Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 856 — The Mathematician
az idei Panthers kicsit olyan mint a tavalyi Warriors az nba-ben
röhögve, ökörködve viszonylag erőlködés nélkül meneteltek a döntőbe

remélem ott borul a papírforma

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Nektek fogok szurkolni, Peyton Papa 2. gyűrűje miatt és mert nagyon nem bírom Cam állandó vigyorát.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
beresrobi Denver Broncos 138 — beresrobi@freemail.hu
Panthres: Amikor legutóbb játszottunk ellenük Newton 7 yardot futott és 7× sackeltük 2012-ben.
Black_Adder
Na nem 1-2 éve volt kicsit több de nagyon megmaradt bennem hogy szétszedték Cam-et. Mondjuk azóta jobb lett ő is a csapata is. De a Broncos D# is.. 😉

Gondolom a következő 2 hétben elő fogják venni a videót amikor Von elkapja Newtont és előadja a Superman örömét... Imádtam...
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 700 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Utóbbi években a fehér alapú mez a nyerő 😀

Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 719
 twitter.com/Broncos/status/691771529605050368
baggio
Logikus döntés, a fehér mostanában szerencsét hoz 😀

több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 904 — no es importante
 twitter.com/Broncos/status/691771529605050368

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 588 — The only discipline that lasts, is self discipline
Még egy érdekes adat, peterk az egyetlen bizonyítottan tudathasadásos fotelszurkoló, akinek sikerült két különböző csapattal is legalább kétszer superbowlba jutnia. 😉 😉Zalán
Rosszul tudod, mert három az a csapat 😀 (Annak idején a Niners és Montana miatt szerettem meg ezt a sportot. Nem ma volt sajna, de volt.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 926 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Elway se játszott egész meccsen jól a legnagyobb meccsein. Hanem amikor kellett szinte egyedül tett valami emberfelettit. Ezt tette Brady is. Így emlékeznek rá. Ezért emlékeznek rá. Ezért HOF-er.Black_Adder
Tudom, Elwayre igen, de tegnap nem ezt láttam, nekem a meccs vége inkább szólt Gronkról, mint Bradyről. Gronk volt az, aki 4.-re el tudott szakadni egy mély seam route-on - a "lassú" TE, 30 yard mélyen elszakad doubile coverage-ben, amikor kb. rá vigyáz mindenki -, ő volt az aki kettő között leszedte az a fellöbbölt passzt. És ő volt az, aki még a 2 pontosnál is üresre játszotta magát, csak Bradynek nem ő volt valamiért a 1st read-je.

Más. Owen Daniels nyilatkozott az ESPN-nek tegnap, és kicsit részletesebben is mesélt arról a szombati Ware beszédről, amit Kubiak is említett a post game conf-ban. Az történt, hogy Kubes minden nap a nap végén fel szokott kérni valakit, hogy szóljon a csapathoz. Szombat este Ware-t kérte fel, aki kiment egy rövid időre, majd visszatért a legelső lombardi trófeával, amit a Denver nyert. Letette az asztalra, és azt mondta "holnap idejönnek, és megpróbálják elvenni tőlünk ezt itt. Azt, amiért gyerek korunk óta dolgozunk, amiért egész idényben a lelkünket kitettük, hogy a miénk lehessen. Nem fogjuk hagyni." Owen Daniel szerint olyan emócionális töltést kapott ettől, hogy egész szombat éjjel nem tudott aludni. Nos, ha rá így hat a nem alvás, akkor remélem a SB előtti éjszakákat virrasztva tölti majd. 😊

Két érdekesség még. Manning az egyetlen QB, akinek sikerült két különböző csapattal is legalább kétszer superbowlba jutnia. És szintén az egyetlen, aki 4 superbowlba 4 különböző HC-val került (Dungy, Caldwell, Fox és most Kubiak).

Cutler 6 éve játszik ennél szarabb fal mögött. Ennek ellenére nyert már meccseket, de hát ő csak Cutler.......csi77
Tudod mi a közös Cutlerben és Newtonban? Mindketten benne vannak abban a 4 QB-ban, akiknek sikerült playoffban egy meccsen 2+ TD-t passzolniuk, és futniuk is. (A másik kettőt nem árulom el, bár az egyik nem lesz nehéz 😊 )
peterk2005
Még egy érdekes adat, peterk az egyetlen bizonyítottan tudathasadásos fotelszurkoló, akinek sikerült két különböző csapattal is legalább kétszer superbowlba jutnia. 😉 😉

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 734 — SB 50 Champion @ Grund
Fontos részlet: sötétkék uniformisban kellene játszanunk a Bowlon....
Zalán
Idén elvileg az AFC Champion, azaz mi leszünk a "home team", tehát mi választunk mezt, 99%-ig biztos vagyok benne, hogy a narancssárga lesz, ami nekem tetszene is, mert abban még nem nyertünk SB-t és nagyon ideje lenne! 😊
StormST
Az jól mutat, ha fürtökben lógnak a Mile High-on csodálatos coloradoi spanjaink. De ez a védelem sokkal mérgesebbnek néz ki a kedvenc mélykékemben, ahogy megismertem és -szerettem ezt a csapatot.
Zalán
Szerintem a kéket nem választhatjuk, az csak alternate, bár ennyire mélyen nem néztem utána...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 926 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Zalán
Idén elvileg az AFC Champion, azaz mi leszünk a "home team", tehát mi választunk mezt, 99%-ig biztos vagyok benne, hogy a narancssárga lesz, ami nekem tetszene is, mert abban még nem nyertünk SB-t és nagyon ideje lenne! 😊
StormST
Az jól mutat, ha fürtökben lógnak a Mile High-on csodálatos coloradoi spanjaink. De ez a védelem sokkal mérgesebbnek néz ki a kedvenc mélykékemben, ahogy megismertem és -szerettem ezt a csapatot.

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 588 — The only discipline that lasts, is self discipline
Valahol olvastam, hogy a fehér mezben játszó csapatok valami 9:1-re vezetnek (nem emlékszem már milyen kategóriát néztek). Ha ezen múlik, inkább legyünk fehérben 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Zalán

több mint 10 éve
Nem tudom itt volt-e már, de nekem annyira meglepő volt, hogy be kell írnom:

Ez lesz az első olyan SB, ahol két 1/1 játszik egymás ellen. OK, tudom, hogy nem volt annyira vészesen sok 1/1-es QB, de nekem mégis meglepő volt ez az adat, amikor láttam...

Valamint elvileg ez lesz az első olyan SB, ahol ugyanarról a draft-ról az 1/1 és 1/2 egymás ellen játszik, itt most ugye ez Cam és Von által valósul meg... 😊

Még egy nekem durva tény: Can Newton 9 éves volt, amikor PM bemutatkozott az NFL-ben. Ezzel egyébként egy rekord is megdől, Russel Wilson esetében 12 év volt a két SB-ban kezdő QB közt a korkülönbség, ami akkor rekord volt, most ez 13 évre változik... 😊

több mint 10 éve
Lecsó Denver Broncos 3 373
Szerintem nem lehet....
több mint 10 éve

több mint 10 éve
xrace77 Denver Broncos 4 667
Ward és Stewart sérülése nem olyan komoly, valószínű, hogy játszanak 2 hét múlva. 😊

www.milehighreport.com/2016/1/25/10828056/safeties-darian-stewart-and-t-j-ward-expected-to-play-in-the-super
több mint 10 éve
Elway se játszott egész meccsen jól a legnagyobb meccsein. Hanem amikor kellett szinte egyedül tett valami emberfelettit. Ezt tette Brady is. Így emlékeznek rá. Ezért emlékeznek rá. Ezért HOF-er.Black_Adder
Tudom, Elwayre igen, de tegnap nem ezt láttam, nekem a meccs vége inkább szólt Gronkról, mint Bradyről. Gronk volt az, aki 4.-re el tudott szakadni egy mély seam route-on - a "lassú" TE, 30 yard mélyen elszakad doubile coverage-ben, amikor kb. rá vigyáz mindenki -, ő volt az aki kettő között leszedte az a fellöbbölt passzt. És ő volt az, aki még a 2 pontosnál is üresre játszotta magát, csak Bradynek nem ő volt valamiért a 1st read-je.

Más. Owen Daniels nyilatkozott az ESPN-nek tegnap, és kicsit részletesebben is mesélt arról a szombati Ware beszédről, amit Kubiak is említett a post game conf-ban. Az történt, hogy Kubes minden nap a nap végén fel szokott kérni valakit, hogy szóljon a csapathoz. Szombat este Ware-t kérte fel, aki kiment egy rövid időre, majd visszatért a legelső lombardi trófeával, amit a Denver nyert. Letette az asztalra, és azt mondta "holnap idejönnek, és megpróbálják elvenni tőlünk ezt itt. Azt, amiért gyerek korunk óta dolgozunk, amiért egész idényben a lelkünket kitettük, hogy a miénk lehessen. Nem fogjuk hagyni." Owen Daniel szerint olyan emócionális töltést kapott ettől, hogy egész szombat éjjel nem tudott aludni. Nos, ha rá így hat a nem alvás, akkor remélem a SB előtti éjszakákat virrasztva tölti majd. 😊

Két érdekesség még. Manning az egyetlen QB, akinek sikerült két különböző csapattal is legalább kétszer superbowlba jutnia. És szintén az egyetlen, aki 4 superbowlba 4 különböző HC-val került (Dungy, Caldwell, Fox és most Kubiak).

Cutler 6 éve játszik ennél szarabb fal mögött. Ennek ellenére nyert már meccseket, de hát ő csak Cutler.......csi77
Tudod mi a közös Cutlerben és Newtonban? Mindketten benne vannak abban a 4 QB-ban, akiknek sikerült playoffban egy meccsen 2+ TD-t passzolniuk, és futniuk is. (A másik kettőt nem árulom el, bár az egyik nem lesz nehéz 😊 )

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 10 éve
több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Cutler 6 éve játszik ennél szarabb fal mögött. Ennek ellenére nyert már meccseket, de hát ő csak Cutler.......
csi77
Itt nem kell bemutatni

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 280 — Bears & Illinois fan
Azért basszus tegnap Tom Brady nagyjából azt csinálta, ami miatt Elway nagy kedvncünk. Az utolsó drive-ban, 3× már visszük le a földre de vhogy el tudja dobni, h ne legyen sack. 4-re megcsinálja a hosszút. Aztán a gól vonal előtt ismét 3× már dobjra rajta az yppont Ware de valahogy mégis megszabadul a labdától, aztán 4-re TD.
Ha megcsinálják a 2-pontost, vagy ha nincs az elején a kihagyott XP, akkor ez mindenidők egyik legnagyobb drive-ja ként vonult volna a történelemkönyvekbe.

Az eredménykövetőben úgy éreztem, h a többség már pont elég Patriots sikert látott erre az évtizedre, de tegnap nagyon szimpatikusan és nagyon nagyot küzdöttek ezt el kell ismerni. Bejött amire a nyilatkozatok alapján következtettem, nem a dühből játszottunk, hanem felszabadultan. Legalábbis a védelem. Az offense a második félidőre minősíthetetlen szintre süllyedt. (összesen 2 driveunkban volt 1st down...) A védelem viszont állta a sarat. Harris a sérült vállával két nagyon fontos stoppot mutatott be, mondjuk ha jól láttam a végén mellette kapta el Gronk. De úgy általában nem tudta Brady 2.1 mp alatt elpasszolni, mert olyan jó volt a coverage. Annál több ideje meg nem is nagyon volt. Alapszakaszban is csak 3-mal volt több sackünk, mint nekik, viszont a pressure kérdésében már sokkal nagyobb volt a különbség ez látszott most is. Egy irányítót aki ilyen fal mögött ilyen játékra képes nem lehet nem tisztelni.
Ja jár a köszönet a Jets-nek és Dolphinsnak, nélkülük ez a meccs egészen más közegben zajlott volna...

Black_Adder
Cutler 6 éve játszik ennél szarabb fal mögött. Ennek ellenére nyert már meccseket, de hát ő csak Cutler.......

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Fred Pagac OLB edző érzi a ritmust. 😀

https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.
több mint 10 éve
Nem meglepő adat.

twitter.com/CameronWolfe/status/691640598374166528
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 468
Azért basszus tegnap Tom Brady nagyjából azt csinálta, ami miatt Elway nagy kedvncünk. Az utolsó drive-ban, 3× már visszük le a földre de vhogy el tudja dobni, h ne legyen sack. 4-re megcsinálja a hosszút. Aztán a gól vonal előtt ismét 3× már dobjra rajta az yppont Ware de valahogy mégis megszabadul a labdától, aztán 4-re TD. Ha megcsinálják a 2-pontost, vagy ha nincs az elején a kihagyott XP, akkor ez mindenidők egyik legnagyobb drive-ja ként vonult volna a történelemkönyvekbe.Black_Adder
Ilyen a foci. Egy elkapás vagy drop dönthet arról, hogy könyvbe kerülsz, vagy két év múlva senki nem emlékszik arra, hogy mi történt. 😊

Meg azért a kontextus is nagyon fontos. Brady megcsinált már annyit, hogy egy ilyen drive újabb csillag lehet a rezüméjén. De képzeld el, hogy tegnap nem Brady van ott, hanem Romo, és pontosan ugyanez történik. Szerinted mi lett volna a konklúzió akkor? Mert szerintem aligha az, ahogy te foglaltad össze. Valószínűbb, hogy kb. úgy hangzott volna, hogy "Romo, bár kétségtelenül nagy volt rajta a nyomás, de attól függetlenül is gyengén játszott. Az elején csinált két csúnya hibát, végig pontatlan volt, erőltette és konstansan túldobta az elkapóit. A saját védelme mégis végig meccsben tartotta, és amikor n+1-edszer is megadta neki az esélyt, akkor az utolsó drive-ban dobott ugyan egy fantasztikusat Gronk ... izé Bryantnek, de közben megúszott legalább 2 intentional grounding büntit. Valahogy mégis elvergődtek a RZ-ig, ahol aztán 4-re Gronk .... izé Dez Bryant megmentette, elkapva a felhajított hail mary-t, csak azért, hogy a mindent eldöntő utolsó playben - a karmáját igazolva - Romo harmadszor is eladja a labdát..."

Szegény Romo. 😀 De komolyan. Ezért vagyok szeretem-utálom viszonyban vagyok ezekkel a történelemkönyvekbe illő sztorikkal. Szeretem őket, mert nélkülük a sport nem lenne ugyanaz, nem lenne miről sztorizni, stb. De egyúttal valahol utálom is, mert óhatatlanul kifesti a történteket, hogy megénekelhetőek legyenek.

A Pats topicba írtam reggel, hogy a tegnapi meccsen Brady volt a nagybetűs QB, Manning pedig a game manager. De nem azért, mert Brady jól játszott volna tegnap. Szerintem nem játszott jól, még a nyomást figyelembe véve sem. Azért volt ő a nagy betűs QB, mert neki kellett úgy pályára lépnie, hogy vagy ő nyeri meg a meccset, vagy senki, Manning meg úgy lépett pályára, hogy csak ne veszítsd el nekünk. Ez volt az igazi különbség. És az teszi igazán emberivé, hogy időnként még a legjobbaknak sem sikerül.
peterk2005
Elway se játszott egész meccsen jól a legnagyobb meccsein. Hanem amikor kellett szinte egyedül tett valami emberfelettit. Ezt tette Brady is. Így emlékeznek rá. Ezért emlékeznek rá. Ezért HOF-er.
Panthres: Amikor legutóbb játszottunk ellenük Newton 7 yardot futott és 7× sackeltük 2012-ben. A "futkározós QB-k" ellen szerintem nem vagyunk rosszak, mert elég gyorsak a linebackereink, de idén egyedül Alex Smith és Bridgewater vizsgáztatta ebből a D#-t, azért Newton ilyen szempontból egy szinttel fölöttük áll. amitől viszont jobban félek, h nagyon komplett csapat ez a ("mindenidők leggyengébb 15-1es csapata") Panthers. Offense, Defense egyaránt. De egész évben nehéz meccseket játszunk, még a könnyebb ellenfelek ellen is, szóval hozzá vagyunk szokva, nem esünk pánikba ha hátrányba kerülünk, ebben jobbak vagyunk mint 2 éve. Meglátjuk mit hoz a meccs.Black_Adder
Mennyire figyelted a Panthers-t az idényben? Én nem igazán, tudom a "kötelezőket", de mindegyik másik NFC csapatot sokkal jobban ismerem, mint őket. Ha van időd/kedved egy matchup felvezetőt majd írhatnál.
peterk2005
Egyáltalán nem. Már a többi AFCW csapatnak se tudom megnézni minden meccsét, a teljes AFC átalg még rosszabb, NFC csapatot meg leginkább csak akkor látok, ha ellenünk vagy esetleg vmelyik div rivális ellen játszik.
De ha a 2 hétben szintre hozom magam, akkor írok vmit.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 700 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ha Romo lett volna ott többszörös törésekkel viszik le...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Azért basszus tegnap Tom Brady nagyjából azt csinálta, ami miatt Elway nagy kedvncünk. Az utolsó drive-ban, 3× már visszük le a földre de vhogy el tudja dobni, h ne legyen sack. 4-re megcsinálja a hosszút. Aztán a gól vonal előtt ismét 3× már dobjra rajta az yppont Ware de valahogy mégis megszabadul a labdától, aztán 4-re TD. Ha megcsinálják a 2-pontost, vagy ha nincs az elején a kihagyott XP, akkor ez mindenidők egyik legnagyobb drive-ja ként vonult volna a történelemkönyvekbe.Black_Adder
Ilyen a foci. Egy elkapás vagy drop dönthet arról, hogy könyvbe kerülsz, vagy két év múlva senki nem emlékszik arra, hogy mi történt. 😊

Meg azért a kontextus is nagyon fontos. Brady megcsinált már annyit, hogy egy ilyen drive újabb csillag lehet a rezüméjén. De képzeld el, hogy tegnap nem Brady van ott, hanem Romo, és pontosan ugyanez történik. Szerinted mi lett volna a konklúzió akkor? Mert szerintem aligha az, ahogy te foglaltad össze. Valószínűbb, hogy kb. úgy hangzott volna, hogy "Romo, bár kétségtelenül nagy volt rajta a nyomás, de attól függetlenül is gyengén játszott. Az elején csinált két csúnya hibát, végig pontatlan volt, erőltette és konstansan túldobta az elkapóit. A saját védelme mégis végig meccsben tartotta, és amikor n+1-edszer is megadta neki az esélyt, akkor az utolsó drive-ban dobott ugyan egy fantasztikusat Gronk ... izé Bryantnek, de közben megúszott legalább 2 intentional grounding büntit. Valahogy mégis elvergődtek a RZ-ig, ahol aztán 4-re Gronk .... izé Dez Bryant megmentette, elkapva a felhajított hail mary-t, csak azért, hogy a mindent eldöntő utolsó playben - a karmáját igazolva - Romo harmadszor is eladja a labdát..."

Szegény Romo. 😀 De komolyan. Ezért vagyok szeretem-utálom viszonyban vagyok ezekkel a történelemkönyvekbe illő sztorikkal. Szeretem őket, mert nélkülük a sport nem lenne ugyanaz, nem lenne miről sztorizni, stb. De egyúttal valahol utálom is, mert óhatatlanul kifesti a történteket, hogy megénekelhetőek legyenek.

A Pats topicba írtam reggel, hogy a tegnapi meccsen Brady volt a nagybetűs QB, Manning pedig a game manager. De nem azért, mert Brady jól játszott volna tegnap. Szerintem nem játszott jól, még a nyomást figyelembe véve sem. Azért volt ő a nagy betűs QB, mert neki kellett úgy pályára lépnie, hogy vagy ő nyeri meg a meccset, vagy senki, Manning meg úgy lépett pályára, hogy csak ne veszítsd el nekünk. Ez volt az igazi különbség. És az teszi igazán emberivé, hogy időnként még a legjobbaknak sem sikerül.

Panthres: Amikor legutóbb játszottunk ellenük Newton 7 yardot futott és 7× sackeltük 2012-ben. A "futkározós QB-k" ellen szerintem nem vagyunk rosszak, mert elég gyorsak a linebackereink, de idén egyedül Alex Smith és Bridgewater vizsgáztatta ebből a D#-t, azért Newton ilyen szempontból egy szinttel fölöttük áll. amitől viszont jobban félek, h nagyon komplett csapat ez a ("mindenidők leggyengébb 15-1es csapata") Panthers. Offense, Defense egyaránt. De egész évben nehéz meccseket játszunk, még a könnyebb ellenfelek ellen is, szóval hozzá vagyunk szokva, nem esünk pánikba ha hátrányba kerülünk, ebben jobbak vagyunk mint 2 éve. Meglátjuk mit hoz a meccs.Black_Adder
Mennyire figyelted a Panthers-t az idényben? Én nem igazán, tudom a "kötelezőket", de mindegyik másik NFC csapatot sokkal jobban ismerem, mint őket. Ha van időd/kedved egy matchup felvezetőt majd írhatnál.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond