NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
Detroit Lions
Az más kérdés, hogy ha GM-ként idén nem látnék esélyt a nekem tetsző irányító megszerzésére (feltrade-re), akkor én is inkább a kevesebet érő két Rams picket választanám, mert idővel hasznosabb lehet, mint két top10-et ellőni nem kúbéra idén.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1/8+5+Bridgewater
Így azért a Rams ajánlat jobb egy kicsit.
When trade talks began between the Rams and Lions, the first player Detroit requested in a trade for QB Matthew Stafford was DT Aaron Donald, per sources. Rams told Lions, that's not happening, before the two sides later figured out the eventual compensation package. https://t.co/blGUo3f47y
— Adam Schefter (@AdamSchefter) February 7, 2021
Lebuktam, azokat nem nagyon néztem^^A filmekben. A képregényekben be nem áll a szája.Megatron hallhatatlan 😊Inkább Űrdongó volt az, akit megnémítottak, Megatronnal nem volt ilyen para
dande
Wyatt
iktriad

A filmekben. A képregényekben be nem áll a szája.Megatron hallhatatlan 😊Inkább Űrdongó volt az, akit megnémítottak, Megatronnal nem volt ilyen para
dande
Wyatt
Megatron hallhatatlan 😊Inkább Űrdongó volt az, akit megnémítottak, Megatronnal nem volt ilyen para
dande

I remember the first time #Megatron walked onto the practice field, I thought he was a DE and our WR coach Shawn Jefferson said “that’s our 1st-round WR” lol
— Damien Woody (@damienwoody) February 7, 2021
És még mindig csak 35 éves.
Megatron hallhatatlan 😊Persze, akárhányszor nyírják ki a Transformers filmekben, rajzfilmekben vagy képregényekben, mindig feltámad. Vagy Galvatronná változik. Vagy ez egy másik Megatron?
dande
Szerkesztette: iktriad
Megatron hallhatatlan 😊Mindig is az volt! 😁
dande
Közösen döntöttek.Ha választhatnék én is a Ramsbe mentem volna. Ugyanakkor a hír arról szólt hogy a Lions választotta a Rams csomagját, nem Stafford választott.Hát ez nálam nem nagy dilemma, HA tényleg volt ilyen ajánlat.Dehát ti egy másik moziba ültetek be.
Az 1/8 már magában többet ér kb, mint a Rams következő két első körös pickje. Plusz még egy első kör.
Goff -> sztem szar, legkésőbb 2 év múlva kibasszátok
Bridgewater -> még nagyobb szar, legkésőbb 1 év múlva kibasszátok
Tehát sztem a Rams vmivel jobb minőségű fost pakolt a rosszabb pickek mellé, de a fos jóval több és tovább érzed, mint a Panthers igazán penetráns kuláját, ami állagára borzasztóbb, de hamarabb eltűnik a házból. És még a pickek is jobbak lettek volna.
gabokocka
Stafford nem akart Carolinaba menni.
MacPhisto
gabokocka
Szerintem ez már rég le volt játszva.
Ha választhatnék én is a Ramsbe mentem volna. Ugyanakkor a hír arról szólt hogy a Lions választotta a Rams csomagját, nem Stafford választott.Hát ez nálam nem nagy dilemma, HA tényleg volt ilyen ajánlat.Dehát ti egy másik moziba ültetek be.
Az 1/8 már magában többet ér kb, mint a Rams következő két első körös pickje. Plusz még egy első kör.
Tehát sztem a Rams vmivel jobb minőségű fost pakolt a rosszabb pickek mellé, de a fos jóval több és tovább érzed, mint a Panthers igazán penetráns kuláját, ami állagára borzasztóbb, de hamarabb eltűnik a házból. És még a pickek is jobbak lettek volna.
gabokocka
MacPhisto
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
Hát ez nálam nem nagy dilemma, HA tényleg volt ilyen ajánlat.Dehát ti egy másik moziba ültetek be.
gabokocka
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
Hát nem tudom melyiket fogadtam volna el.Ha igaz a Panthers ajánlata, akkor Goff legalább egy első kört (plusz Bridgewatert) ért nektek.
Goff egy SB-t megjárt irányító. Rengeteg limitációval de mi miért ne építhetnénk fel köré egy olyan támadósémát amiben jó? Teddy egy fos, akkor inkább megnézek egy UDFA rookiet.
A Panthers first pick nagyon erős. Idén sokkal nehezebb a scouting mint jövőre talán. Nagy dilemma.
Bazzani
Wow. Remélem nem igaz a pletyka (szerintem nem igaz, túl soknak tűnik), mert ha ez az új stáb ilyen döntéssel kezdi, akkor megette a fene azt az újraépítkezést... 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Hát nem tudom melyiket fogadtam volna el.FWIW, Schrager says here that the Panthers offered No. 8, a future first and Teddy Bridgewater for Stafford. If true, Lions must really like Goff https://t.co/WJpH9mTfl4
— Kevin Cole (@KevinColePFF) February 5, 2021
Nem tudom fedi-e a valóságot vagy sem, da ha a mi két első körünk helyett a Rams ajánlatát fogadtátok el, akkor itt Goff két évig kezdeni fog és nem lesz QB draft...
gabokocka
Goff egy SB-t megjárt irányító. Rengeteg limitációval de mi miért ne építhetnénk fel köré egy olyan támadósémát amiben jó?
Teddy egy fos, akkor inkább megnézek egy UDFA rookiet.
A Panthers first pick nagyon erős. Idén sokkal nehezebb a scouting mint jövőre talán.
Nagy dilemma.
FWIW, Schrager says here that the Panthers offered No. 8, a future first and Teddy Bridgewater for Stafford. If true, Lions must really like Goff https://t.co/WJpH9mTfl4
— Kevin Cole (@KevinColePFF) February 5, 2021
Nem tudom fedi-e a valóságot vagy sem, da ha a mi két első körünk helyett a Rams ajánlatát fogadtátok el, akkor itt Goff két évig kezdeni fog és nem lesz QB draft...
jetsnél mindigAnnyi konkrétum azért van benne, hogy akik Stafford értékét 1. kör vége + 2. körös pickekre lőtték be, azoknak lett igazuk. Nem vagyunk tehát hülyébbek egy nfl gm-nél 😊Nekem ennél komolyabb tanulság van.... a Jets. Ott valami komoly terv lehet 😀 😛
r.baggio
Helmut Zimmer
#Lions add Todd Wash, Seth Ryan, Kelvin Sheppard and Brian Duker to coaching staff: https://t.co/DNfmBirbYl
— Detroit Lions (@Lions) February 3, 2021
1/8 + egy hátsó kör volt az ajánlat.
Annyi konkrétum azért van benne, hogy akik Stafford értékét 1. kör vége + 2. körös pickekre lőtték be, azoknak lett igazuk. Nem vagyunk tehát hülyébbek egy nfl gm-nél 😊Jaja. A 8. pick az pont ez.
r.baggio
Két 1st meg pláne.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
Azért ebben annyi konkrétum nincs, hogy nagyon összehasonlítható legyen. Washington explicit, meg a Carolina érthető.Azért annyi leszűrhető, hogy ennél a Rams dealnél sokkal jobb nem volt terítéken.
Itt vannak az ajánlatok:Helmut Zimmer
Rams initial offer was a 2022 first-round pick, Goff and an additional pick
Washington Football Team offered their first-round pick (19th overall) + a third rounder
Carolina Panthers offered their first-round pick (8th overall) + a later pick
Indianapolis Colts offered packages of picks and players, but never their first-round pick (21st)
San Francisco 49ers never made an official offer, but Breer believes the 12th overall pick was not going to be on the table
Broncos discussed a pick-swap equating to a late first-round pick.
Patriots and Bears both “checked in.” New England offered a second-round pick and a player
Jets also “checked in.” When the Lions approached on Saturday, talks didn’t progress far
Bazzani
Bazzani
Annyi konkrétum azért van benne, hogy akik Stafford értékét 1. kör vége + 2. körös pickekre lőtték be, azoknak lett igazuk. Nem vagyunk tehát hülyébbek egy nfl gm-nél 😊Nekem ennél komolyabb tanulság van.... a Jets. Ott valami komoly terv lehet 😀 😛
r.baggio
Azért ebben annyi konkrétum nincs, hogy nagyon összehasonlítható legyen. Washington explicit, meg a Carolina érthető.Azért annyi leszűrhető, hogy ennél a Rams dealnél sokkal jobb nem volt terítéken.
Itt vannak az ajánlatok:Helmut Zimmer
Rams initial offer was a 2022 first-round pick, Goff and an additional pick
Washington Football Team offered their first-round pick (19th overall) + a third rounder
Carolina Panthers offered their first-round pick (8th overall) + a later pick
Indianapolis Colts offered packages of picks and players, but never their first-round pick (21st)
San Francisco 49ers never made an official offer, but Breer believes the 12th overall pick was not going to be on the table
Broncos discussed a pick-swap equating to a late first-round pick.
Patriots and Bears both “checked in.” New England offered a second-round pick and a player
Jets also “checked in.” When the Lions approached on Saturday, talks didn’t progress far
Bazzani

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal