Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 7 éve
@JasonLaCanfora: Lions are getting deep into hiring position coaches for Matt Patricia's new staffMit kell érteni ez alatt?
több mint 7 éve
@Bazzani:Köszi. 😉
Matthew99
Gépről tudom majd becserélni.
több mint 7 éve
Még egy megerősítés:“The Lions cannot officially comment on Patricia or reach agreement with him on a contract until New England’s season is done. But a team source told the Free Press that the deal is as close to being finalized as it can get with the Patriots still playing.“
több mint 7 éve
@Bazzani:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
With Matt Patricia a “done” deal as their next head coach — or as close to being done as it can get with the New England Patriots still playing, a person familiar with the search told the Free Press late Tuesday — the next question the Detroit Lions have to answer is who will be their offensive and defensive coordinators.
több mint 7 éve
Tegyük fel élek még 50 évet.Biztos, hogy át akarsz élni majd egy ilyent, nyolcvan évesen? 😊
Szerintetek lesz olyan, hogy látok egy olyan meccset mint ma a vikes szurkolók?
MacPhisto

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Bortles = 2 po winEz most azt jelenti hogy elcserélnéd Staffordot Bortlesre??? Vedd fel a kapcsolatot a Jags vezetőivel, szerintem örömmel myélbe ütnének egy ilyen boltot 😀
Stafford = 0 po win
Csak SZERETNÉNK mi volt Jags játékosokat igazolni.
MacPhisto
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 7 éve
Bortles = 2 po winNa de a mi irányítónk egyedül többet keres mint a PO-ba jutott négy. Azé az sé sömmi.
Stafford = 0 po win
MacPhisto
Jön Patricia, hoz egy jó DC-t és építenek egy top10es védelmet. Aztán irány a csillagos ég.
A végén akár még egy topcsapatot is megszoríthatunk.
több mint 7 éve
Egyrészt biztos nem fogsz, másrészt jajmár....Tegyük fel élek még 50 évet.Na én tuti nem élek meg még 50évet. 😀
...
Szerintem sem.
MacPhisto
Amúgy meg amíg mi egy NB2es középcsapat vagyunk addig nem kell foglalkoznunk az NB1 élcsapataival.
Nálunk már egy first down is öröm, esetleg egy sikeres szerelés, vagy egy 2-3 yardos futás.
Bazzani
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Tegyük fel élek még 50 évet.Na én tuti nem élek meg még 50évet. 😀
...
Szerintem sem.
MacPhisto
Amúgy meg amíg mi egy NB2es középcsapat vagyunk addig nem kell foglalkoznunk az NB1 élcsapataival.
Nálunk már egy first down is öröm, esetleg egy sikeres szerelés, vagy egy 2-3 yardos futás.
több mint 7 éve
Tegyük fel élek még 50 évet.Ilyen durva azért ritkán akad, de Vikings-győzelmet vagy drámai végjátékot simán láthatsz, ha továbbra is lelkesen követed az NFL-t 😊
...
Szerintem sem.
MacPhisto
| (mondjuk drámai fordításokat azért Stafford is tolt emlékeim szerint, bár oké, nem rájátszásban 😊 ) |

több mint 7 éve
Tegyük fel élek még 50 évet. Szerintetek lesz olyan, hogy látok egy olyan meccset mint ma a vikes szurkolók?
...
Szerintem sem.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 7 éve
Bortles = 2 po winStafford = 0 po win
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 7 éve
twitter.com/adamschefter/status/952543159971667969Itt a teljes cikk:
cspeti98
es.pn/2r4WuuZ
több mint 7 éve
@nfltrade_rumors: Matt Patricia & Mike Vrabel Top-Two Candidates For Lions' HC JobNagy összegben fogadnék, hogy marad a támadóoldalon az edzői stáb. Stafford nagyon szerelmes Cooterbe.
Ez így jó. Csak várnunk kell még pár hetet. Remélem van terv az edzői posztokra (OC/DC) és nem maradunk le senkiről.
Én Shurmurt nagyon nem akarnám.
Bazzani
több mint 7 éve
@nfltrade_rumors: Matt Patricia & Mike Vrabel Top-Two Candidates For Lions' HC Job Ez így jó. Csak várnunk kell még pár hetet. Remélem van terv az edzői posztokra (OC/DC) és nem maradunk le senkiről.
Én Shurmurt nagyon nem akarnám.
több mint 7 éve
Akkor értelmezzük tárgyalásként a dolgot, tehát többet kell ajánlani Patríciának, hogy ne sebezze a szívét a kedvenc gyerekkori csapata, ennyi...Az a két vesztett SB mennyit nyom a latba, mikó kinyaltak a Zsijancsiktól?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Azért, hogy legyen egy másik vélemény is:Mondjuk legalább ez megint egy tökéletes alkalom arra, hogy rajtam/ rajtunk/ minden Lions drukkeren/a csapaton röhögjön mindenki.@ChrisBurkeNFL: .@SI_PeterKing writes that the Lions want Matt Patricia, “but Patricia favors the Giants"Állítólag gyerekkori kedvenc csapata....
Bazzani
lako74
Hab lenne a tortán ha Shusmus jönne. Hányni tudnék. Meccset se lenne értelme nézni.
Bazzani
"Most people across the league expect the Lions to hire Patricia" Detroit Free Press
több mint 7 éve
Én nem nevetnék rajtad. Beleélted egy olyan szituációba, ami valószínűleg jót tenne a csapatodnak és van/volt is esélye, hogy összejön. A szurkoló ilyen.Mondjuk legalább ez megint egy tökéletes alkalom arra, hogy rajtam/ rajtunk/ minden Lions drukkeren/a csapaton röhögjön mindenki.@ChrisBurkeNFL: .@SI_PeterKing writes that the Lions want Matt Patricia, “but Patricia favors the Giants"Állítólag gyerekkori kedvenc csapata....
Bazzani
lako74
Hab lenne a tortán ha Shusmus jönne. Hányni tudnék. Meccset se lenne értelme nézni.
Bazzani
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 7 éve
Mondjuk legalább ez megint egy tökéletes alkalom arra, hogy rajtam/ rajtunk/ minden Lions drukkeren/a csapaton röhögjön mindenki.@ChrisBurkeNFL: .@SI_PeterKing writes that the Lions want Matt Patricia, “but Patricia favors the Giants"Állítólag gyerekkori kedvenc csapata....
Bazzani
lako74
több mint 7 éve
@ChrisBurkeNFL: .@SI_PeterKing writes that the Lions want Matt Patricia, “but Patricia favors the Giants"Állítólag gyerekkori kedvenc csapata....
Bazzani
több mint 7 éve
@ChrisBurkeNFL: .@SI_PeterKing writes that the Lions want Matt Patricia, “but Patricia favors the Giants"Meh.
Megint beleszaladunk egy Whiz - Bamba szituba. Akkor kezdjünk megbarátkozni Mike Vrabel nevével.
több mint 7 éve
Az örökölt anyag volt még inkább mint az ő érdeme (balfasz Tulloch is akkir sérült bele az ünneplésbe)A linebackerekhez mennyire ért Austin? Van esély arra, hogy az undrafted LB sorból potens egységet varázsol?Semmi. Nálunk katasztrófa volt amit műveltek Levyt kivéve.
Mikey
Bazzani
We just form a fucking wall.
több mint 7 éve
A linebackerekhez mennyire ért Austin? Van esély arra, hogy az undrafted LB sorból potens egységet varázsol?Semmi. Nálunk katasztrófa volt amit műveltek Levyt kivéve.
Mikey