Detroit Lions

34 feliratkozó

több mint 8 éve
lako74 Detroit Lions Michigan Wolverines 23
@JasonLaCanfora: Lions are getting deep into hiring position coaches for Matt Patricia's new staff

Mit kell érteni ez alatt?
Bazzani
Például:
 www.freep.com/story/sports/nfl/lions/2018/01/19/matt-patricia-detroit-lions/1048917001/
lako74
Pozícios edzőkről van szó a tweetben nem koordinátorokról.
Bazzani
Akik nem a coordinator alatt dolgoznak?
több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
@JasonLaCanfora: Lions are getting deep into hiring position coaches for Matt Patricia's new staff

Bazzani
Például:
 www.freep.com/story/sports/nfl/lions/2018/01/19/matt-patricia-detroit-lions/1048917001/
lako74
Pozícios edzőkről van szó a tweetben nem koordinátorokról.

több mint 8 éve

Bazzani
Például:
több mint 8 éve

több mint 8 éve
@Bazzani:

Matthew99
Köszi. 😉
Gépről tudom majd becserélni.

több mint 8 éve
Még egy megerősítés:
“The Lions cannot officially comment on Patricia or reach agreement with him on a contract until New England’s season is done. But a team source told the Free Press that the deal is as close to being finalized as it can get with the Patriots still playing.“
több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 235 — Invisible man
@Bazzani:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
With Matt Patricia a “done” deal as their next head coach — or as close to being done as it can get with the New England Patriots still playing, a person familiar with the search told the Free Press late Tuesday — the next question the Detroit Lions have to answer is who will be their offensive and defensive coordinators.
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 537 — The only discipline that lasts, is self discipline
Tegyük fel élek még 50 évet.
Szerintetek lesz olyan, hogy látok egy olyan meccset mint ma a vikes szurkolók?
MacPhisto
Biztos, hogy át akarsz élni majd egy ilyent, nyolcvan évesen? 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 226
Bortles = 2 po win
Stafford = 0 po win

Csak SZERETNÉNK mi volt Jags játékosokat igazolni.
MacPhisto
Ez most azt jelenti hogy elcserélnéd Staffordot Bortlesre??? Vedd fel a kapcsolatot a Jags vezetőivel, szerintem örömmel myélbe ütnének egy ilyen boltot 😀

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 8 éve
Bortles = 2 po win
Stafford = 0 po win

MacPhisto
Na de a mi irányítónk egyedül többet keres mint a PO-ba jutott négy. Azé az sé sömmi.

Jön Patricia, hoz egy jó DC-t és építenek egy top10es védelmet. Aztán irány a csillagos ég.
A végén akár még egy topcsapatot is megszoríthatunk.

több mint 8 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.

...

Szerintem sem.
MacPhisto
Na én tuti nem élek meg még 50évet. 😀

Amúgy meg amíg mi egy NB2es középcsapat vagyunk addig nem kell foglalkoznunk az NB1 élcsapataival.
Nálunk már egy first down is öröm, esetleg egy sikeres szerelés, vagy egy 2-3 yardos futás.
Bazzani
Egyrészt biztos nem fogsz, másrészt jajmár....

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 8 éve

...

Szerintem sem.
MacPhisto
Na én tuti nem élek meg még 50évet. 😀

Amúgy meg amíg mi egy NB2es középcsapat vagyunk addig nem kell foglalkoznunk az NB1 élcsapataival.
Nálunk már egy first down is öröm, esetleg egy sikeres szerelés, vagy egy 2-3 yardos futás.

több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

...

Szerintem sem.
MacPhisto
Ilyen durva azért ritkán akad, de Vikings-győzelmet vagy drámai végjátékot simán láthatsz, ha továbbra is lelkesen követed az NFL-t 😊
| (mondjuk drámai fordításokat azért Stafford is tolt emlékeim szerint, bár oké, nem rájátszásban 😊 ) |

több mint 8 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 996 — Detroit vs. everybody

...

Szerintem sem.

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 8 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 996 — Detroit vs. everybody
Bortles = 2 po win
Stafford = 0 po win

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 8 éve
 twitter.com/adamschefter/status/952543159971667969
cspeti98
Itt a teljes cikk:
 es.pn/2r4WuuZ
több mint 8 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
 twitter.com/adamschefter/status/952543159971667969

több mint 8 éve
anarfa Detroit Lions 477
@nfltrade_rumors: Matt Patricia & Mike Vrabel Top-Two Candidates For Lions' HC Job

Ez így jó. Csak várnunk kell még pár hetet. Remélem van terv az edzői posztokra (OC/DC) és nem maradunk le senkiről.
Én Shurmurt nagyon nem akarnám.
Bazzani
Nagy összegben fogadnék, hogy marad a támadóoldalon az edzői stáb. Stafford nagyon szerelmes Cooterbe.
több mint 8 éve
@nfltrade_rumors: Matt Patricia & Mike Vrabel Top-Two Candidates For Lions' HC Job

Ez így jó. Csak várnunk kell még pár hetet. Remélem van terv az edzői posztokra (OC/DC) és nem maradunk le senkiről.
Én Shurmurt nagyon nem akarnám.

több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Akkor értelmezzük tárgyalásként a dolgot, tehát többet kell ajánlani Patríciának, hogy ne sebezze a szívét a kedvenc gyerekkori csapata, ennyi...
Az a két vesztett SB mennyit nyom a latba, mikó kinyaltak a Zsijancsiktól?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
@ChrisBurkeNFL: .@SI_PeterKing writes that the Lions want Matt Patricia, “but Patricia favors the Giants"
Bazzani
Állítólag gyerekkori kedvenc csapata....
lako74
Mondjuk legalább ez megint egy tökéletes alkalom arra, hogy rajtam/ rajtunk/ minden Lions drukkeren/a csapaton röhögjön mindenki.
Hab lenne a tortán ha Shusmus jönne. Hányni tudnék. Meccset se lenne értelme nézni.
Bazzani
Azért, hogy legyen egy másik vélemény is:
"Most people across the league expect the Lions to hire Patricia" Detroit Free Press
több mint 8 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 255 — Bears & Illinois fan
@ChrisBurkeNFL: .@SI_PeterKing writes that the Lions want Matt Patricia, “but Patricia favors the Giants"
Bazzani
lako74
Mondjuk legalább ez megint egy tökéletes alkalom arra, hogy rajtam/ rajtunk/ minden Lions drukkeren/a csapaton röhögjön mindenki.
Hab lenne a tortán ha Shusmus jönne. Hányni tudnék. Meccset se lenne értelme nézni.
Bazzani
Én nem nevetnék rajtad. Beleélted egy olyan szituációba, ami valószínűleg jót tenne a csapatodnak és van/volt is esélye, hogy összejön. A szurkoló ilyen.

Szerkesztette: csi77

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Bazzani
lako74

több mint 8 éve
Bazzani