Detroit Lions

34 feliratkozó

több mint 7 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
A linebackerekhez mennyire ért Austin? Van esély arra, hogy az undrafted LB sorból potens egységet varázsol?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
valakis Detroit Lions 1 736 — Det Fan
Austin a bengalsban.

We just form a fucking wall.
több mint 7 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 255 — no es importante
@JimCosta_: If Matt Patricia is the next Lions HC the natural question is who runs the offense. Pure speculation but Alabama is playing for the national title tonight and their OC Brian Daboll spent 10 years in NE and has been an NFL OC before.
Bazzani
Nem nekem szólt a kérdés, de én látok benne logikát. Amikor nálunk volt, akkor mindenki őt tartotta a legjobb jelöltnek JMD pótlására.
cspeti98
De akkor most miért ne hozzátok menne (ha JMD lelép)?
Ok ez csak spekuláció és értem amit írsz. 😉
Bazzani
pont ezt írtam volna én is, hogy az ő nevével eddig mint csak JMD esetleges utódjaként találkoztam, máshova nem hiszem, hogy menne vagy Saban elengedné

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 015 — Axel Foley
@JimCosta_: If Matt Patricia is the next Lions HC the natural question is who runs the offense. Pure speculation but Alabama is playing for the national title tonight and their OC Brian Daboll spent 10 years in NE and has been an NFL OC before.
Bazzani
Nem nekem szólt a kérdés, de én látok benne logikát. Amikor nálunk volt, akkor mindenki őt tartotta a legjobb jelöltnek JMD pótlására.
cspeti98
De akkor most miért ne hozzátok menne (ha JMD lelép)?
Ok ez csak spekuláció és értem amit írsz. 😉

több mint 7 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 446 — Believelander

baggio
? 😊
Bazzani
Jézusom Daboll, nem hittem volna h. valaha látom még ezt a nevet 😀 Mangini alatt volt nálunk, mint OC, emlékszem Cribbs-el nyomattuk vele a wildcatet, volt bőven trükközés azokban az években. Mondjuk kellett is, Derek Anderson és Quinn irányítottak 😊 És olyan elkapókkal kellett dolgoznia, mint Massaquoi és Robiskie.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 7 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Bazzani

több mint 7 éve

baggio
? 😊

több mint 7 éve
Amúgy a wire szerint Austen már egyezkedik a Bengals-szal...
lako74
@RapSheet: #Lions DC Teryl Austin's situation just got interesting: As he negotiates a deal with the #Bengals, the #Raiders are making a push to hire him & give him an assistant head coach title to coach DBs. Oakland hoping for an uber staff for Jon Gruden.

több mint 7 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
Nincs most erőm/időm hosszabbat írni de ha tényleges lesz a dolog akkor megteszem. 😉
Bazzani
Rendben!
Szívesen olvasom majd.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 7 éve
lako74 Detroit Lions Michigan Wolverines 23
Amúgy a wire szerint Austen már egyezkedik a Bengals-szal...
több mint 7 éve
Caldwell elvitte az építkezés részt most Szakáll felteszi rá a koronát (reméljük).
Bazzani
Patríciának olyan nagy mítoszt keltesz, lassan elhiszem hogy egy géniusz vagy nem is tudom mi. Biztosan ügyes menedzser, de nem látom ő mitől ilyen jó. Egy szürke szamár szakállal, akár maradnak a coordinátorok akár nem , nem hiszem hogy a Lions Patriciával komoly dolgokért fog küzdeni a 8-8, 9-7, 7-9es tengelyen kívül.
+neki ugye azért még el is kell érnie Caldwell szintjét Hc-ben is.

Mik azok a dolgok/infók amiket ő annyira tud és csinál?
sapka
Nem keltek neki semmilyen mítoszt. Semmi nem garancia arra, hogy jó lesz de arra sem, hogy: "BelichickmiattszarleszmegamúgyisszakállasmegMcDanielsismegbukottescsakMcVayajó..."

Nincs most erőm/időm hosszabbat írni de ha tényleges lesz a dolog akkor megteszem. 😉

Hiszek benne. Megérzes vagy mifene.

több mint 7 éve
Aztán lehet a másik véglet is, hogy vissza lesz sírva Caldwell.
Ettemlevest
Caldwell nem lesz visszasírva. FACT.
több mint 7 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Caldwell elvitte az építkezés részt most Szakáll felteszi rá a koronát (reméljük).
Bazzani
Patríciának olyan nagy mítoszt keltesz, lassan elhiszem hogy egy géniusz vagy nem is tudom mi. Biztosan ügyes menedzser, de nem látom ő mitől ilyen jó. Egy szürke szamár szakállal, akár maradnak a coordinátorok akár nem , nem hiszem hogy a Lions Patriciával komoly dolgokért fog küzdeni a 8-8, 9-7, 7-9es tengelyen kívül.

sapka
Jó azért annyira nem rossz szakember, hogy ennyire rossz legyen. Azt is megértem, hogy Bazzának (az általa nagyon utált) Caldwell után mekkora reményt ad egy energikusabb edző. Emiatt persze hogy minden rózsaszínű most.

Hogy mennyire jó HC, azt még senki sem tudja, majd kiderül. Én annyira nem örülök, mert nagy potenciált látok benne, hogy jól fogja menedzselni a csapatot. Aztán lehet a másik véglet is, hogy vissza lesz sírva Caldwell.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 7 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
Bazzani

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 7 éve
2. Bejelenthetjük e már most? (Úgy emlékszem a 49ers is bejelentette már Shanny-t a SB előtt.)Bazzani
szerintem rettentő hülye szabályozás (már tavaly is volt szó a megváltoztatásáról, akkor nem jött össze), de hivatalosan nem, Shanahan február 6-án lett kinevezve, míg az nfl.com már január 18-án lehozta nagyjából kész tényként

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
@mlombardiNFL: Hearing the Lions get their coach in the next day or so. Won't be a surprise either.

1. Ha nem meglepetés akkor Patricia.
2. Bejelenthetjük e már most? (Úgy emlékszem a 49ers is bejelentette már Shanny-t a SB előtt.)
3. Ha nem jelenthetjük be akkor nem Patricia hanem Vrabel? De az meg meglepetés. :/

Ez az én véleményem is:
@PhinsiderRadio: @mlombardiNFL Matt Patricia was going to the Detroit Lions the day Bob Quinn was hired as GM.

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 655
Lions expected to hire Matt Patricia as coach
 www.rotoworld.com/headlines/nfl/372472/Lions-expected-to-hire-Matt-Patricia-as-coach

Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 869
BB coaching treeje szépen növekszik és behálózza az NFL-t 😊
Na meg az FO tagok is szépen ott lesznek mindenhol.
több mint 7 éve
Állítólag megszületett a verbális egyesség Patriciával.
Mondjuk szerintem ez már korábban le volt tárgyalva a háttérben.
Bazzani
Bazza, te nagyon várod ezt a dealt. Nagyon csalódott lennél, ha mégsem jönne össze?
csi77
Persze nem esne jól.
De szerintem ezt már el lehet könyvelni.
Amúgy Vrabel is felüdülés lenne Bambához képest. De Wilks is bár szerintem ő még nem érett a feladatra.

több mint 7 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 143 — Bears & Illinois fan
Bazzani
Bazza, te nagyon várod ezt a dealt. Nagyon csalódott lennél, ha mégsem jönne össze?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 7 éve

több mint 7 éve
Nekem is gyanús, hogy marad a két koordinátor bár szerintem Patricia miatt. Az ő interjuja után nem engedték el Austint. Vrabelé után mehetett a Bengalshoz.
Mondjuk én Austin maradását sem szeretném. 3 éve ugyanazokkal a dolgokkal szívunk.
Bazzani
Austen szerintem ne menjen NFC North csapathoz, amúgy szerintem is mehet
több mint 7 éve
A helyi lapok szerint amúgy Vrabel lesz a befutó...
lako74
ez egybevág azzal, hogy Austin Packers-es interjúját blokkolta a csapat
végül is ha a koordinátorok maradnak, de a bambát leváltja a nyilván ezen okból kinevezett jóval energetikusabb fiatal Vrabel, már megérte gondolom
baggio 🏈
Nekem is gyanús, hogy marad a két koordinátor bár szerintem Patricia miatt. Az ő interjuja után nem engedték el Austint. Vrabelé után mehetett a Bengalshoz.
Mondjuk én Austin maradását sem szeretném. 3 éve ugyanazokkal a dolgokkal szívunk.

több mint 7 éve
lako74
ez egybevág azzal, hogy Austin Packers-es interjúját blokkolta a csapat
végül is ha a koordinátorok maradnak, de a bambát leváltja a nyilván ezen okból kinevezett jóval energetikusabb fiatal Vrabel, már megérte gondolom

---
több mint 7 éve