Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 10 éve
Ngata épp a fiáért ment az iskolába amikor Harbaugh felhívta, hogy elcserélték. Amúgy nagyon örül, hogy itt lehet.
több mint 10 éve
Nagy neveket ne várjatok már. LG posztra Blalock vagy Sims az emberünk aki mögé a draftról érkezik valaki aki jövőre kezdő lehet.Jake Long nagyon sérülékeny. Neki nem örülnék.
Corner posztra Mathis jöhet vissza. Egyelőre pletyka szinten sem említettek senkit.
A másik DT posztra sincs már komoly jelölt, talán a delfinektől kirakott Starks lehet megoldás.
Pletykálnak Jake Long OT érkezéséről, de szerintem ez kacsa.Bazzani
Nagy név már Nincs is oline poszton. Corner poszton se sok, de azért ott vannak jó játékosok. A remény hal meg utoljára 😊
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Lions safety Isa Abdul-Quddus $1.5 million, $300,000 bonus, $1.25 million salary.Josh Bynes Lions deal two years, $1.81 million, $250,000 bonus, salaries $660,000, $900,000
Ngata átment a fizikai teszteken, hivatalosan is Lion lett.
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Nagy neveket ne várjatok már. LG posztra Blalock vagy Sims az emberünk aki mögé a draftról érkezik valaki aki jövőre kezdő lehet.Corner posztra Mathis jöhet vissza. Egyelőre pletyka szinten sem említettek senkit.
A másik DT posztra sincs már komoly jelölt, talán a delfinektől kirakott Starks lehet megoldás.
Pletykálnak Jake Long OT érkezéséről, de szerintem ez kacsa.
több mint 10 éve
The #Lions are hosting Stanford DB Alex Carter today.
több mint 10 éve
Nick Fairley ügynökenek jeleztük hogy Bem tartunk rá igényt!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Kik lehetnek még lehetséges jelöltek nálunk?Gondolom a második számú DT nem valami nagy név lesz.
Összegyűjtöttem kik azok akik nekünk érdekesek lehetnek a hiányposztokra!
Örülnék ha kiegészítenétek, ha tudjátok kik szabadügynökök még CB vagy O-line posztokra!
Szerintem az O-line most a legfontosabb! Meg persze Slay mellé egy corner, de ott lehet hogy megoldjuk Mathis-szel!
O-Line:
Stefen Wisniefski
Joe Barksdale:
Justin Blalock:
CB:
Chris Culliver
Tramon Williams
Antonio Cromartie
Perrish Cox
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Ngata idén 8.5MJövőre FA
Maradt 8M a sapka alatt.
Szvsz nagy bizniszt csináltatok. Kellett egy nagy név a fal közepére. Ngata: 6'4" /190cm/ - 340 /153kg/ Nagynak nagy, a szó mind a 2 értelmében! 😀 Levy után a 2. oroszlán aki szerepel az "álom 22-ben".

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Én amondó vagyok, hogy Fairley vagy Langford + egy CB és Mathis vissza és full draft az offense-re.langford colts lett 😕
OT, OG, RB, WRBazzani
több mint 10 éve
Knighton súlyproblémákkal küzd, hátrálnak ki a csapatok a vele kötendő bizniszből,Én amondó vagyok, hogy Fairley vagy Langford + egy CB és Mathis vissza és full draft az offense-re.Knighton már nem játszik? Illettve aláírnám én a fenti verziót is.valakis
OT, OG, RB, WRBazzani
több mint 10 éve
S Isa Abdul Quddus egy évre ismét nálunk.
több mint 10 éve
Valamiert olyan érzésem van, hogy DeAngeli Williams le fogjuk igazolni.Én nem örülnék neki, remelem az RB posztot azt megoldjuk a draftról
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Én amondó vagyok, hogy Fairley vagy Langford + egy CB és Mathis vissza és full draft az offense-re.Knighton már nem játszik? Illettve aláírnám én a fenti verziót is.
OT, OG, RB, WRBazzani
több mint 10 éve
Én amondó vagyok, hogy Fairley vagy Langford + egy CB és Mathis vissza és full draft az offense-re.OT, OG, RB, WR
több mint 10 éve
@PrideOfDetroit: Teryl Austin, James Ihedigbo, Josh Bynes, Haloti Ngata. Baltimore is the new Jacksonville for the #Lions.Azért csak jobb mint mindenkit idehozni jacksonvilleből
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Pride Of Detroit @PrideOfDetroit 3 p3 perccel ezelőtt Fordítás megtekintéseTeryl Austin, James Ihedigbo, Josh Bynes, Haloti Ngata. Baltimore is the new Jacksonville for the #Lions.
több mint 10 éve
Ezért is volt kurva jó 3-4-ben. Itt "be lesz szorítva". De ahogy Bazza is írta, sokkal több itt a 4-3-as emberke, egy ember miatt meg felesleges. Fairley-vel azért jó kis duót alkothatnak majd.Nem is az,hogy jobban fekszik neki hanem a mi 3/4-es hibrid rendszerünkben mind a 3 pozíciót jól tudta (nose ,Dend,DT) 4/3-ban meg sima DT lesz.3/4-hez amúgy is teljesen más felépítésű linebackerek kellenek.PeterAz elmúlt napokban a detroiti rádió állomásokon sokat feszgették a témát hogy esetleg atallunk 3-4es védekezésre. Egy olyan jól sikerült defense év után én kétlem, de azzal hogy Ngata jött, most tuti tovább mennek ezek a találgatások.topmodell3-4 jobban fekszik neki, ez tény. Kíváncsi leszek átálltok-e "csak miatta".Vrijbloed
több mint 10 éve
Nem is az,hogy jobban fekszik neki hanem a mi 3/4-es hibrid rendszerünkben mind a 3 pozíciót jól tudta (nose ,Dend,DT) 4/3-ban meg sima DT lesz.3/4-hez amúgy is teljesen más felépítésű linebackerek kellenek.Az elmúlt napokban a detroiti rádió állomásokon sokat feszgették a témát hogy esetleg atallunk 3-4es védekezésre. Egy olyan jól sikerült defense év után én kétlem, de azzal hogy Ngata jött, most tuti tovább mennek ezek a találgatások.topmodell3-4 jobban fekszik neki, ez tény. Kíváncsi leszek átálltok-e "csak miatta".Vrijbloed
több mint 10 éve
Nem állunk át, baromság.Levy, Ansah, Tulloch, Jones, Whitehead mind 4-3-as játékosok. Max lesz pár 3-4-es felállás, ennyi.
több mint 10 éve
Az elmúlt napokban a detroiti rádió állomásokon sokat feszgették a témát hogy esetleg atallunk 3-4es védekezésre. Egy olyan jól sikerült defense év után én kétlem, de azzal hogy Ngata jött, most tuti tovább mennek ezek a találgatások.topmodell3-4 jobban fekszik neki, ez tény. Kíváncsi leszek átálltok-e "csak miatta".
több mint 10 éve
Az elmúlt napokban a detroiti rádió állomásokon sokat feszgették a témát hogy esetleg atallunk 3-4es védekezésre. Egy olyan jól sikerült defense év után én kétlem, de azzal hogy Ngata jött, most tuti tovább mennek ezek a találgatások.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Josh Bynes is marad + Ngata mellé kaptunk egy 7.kört.Bazzani3-4-et kezdtek rebesgetni twitteren
több mint 10 éve
8 millát még mindig megér Ngata, 16-t nekünk nem.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8