Detroit Lions

34 feliratkozó

több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
Ngata épp a fiáért ment az iskolába amikor Harbaugh felhívta, hogy elcserélték.
Amúgy nagyon örül, hogy itt lehet.

több mint 10 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
Nagy neveket ne várjatok már. LG posztra Blalock vagy Sims az emberünk aki mögé a draftról érkezik valaki aki jövőre kezdő lehet.
Corner posztra Mathis jöhet vissza. Egyelőre pletyka szinten sem említettek senkit.
A másik DT posztra sincs már komoly jelölt, talán a delfinektől kirakott Starks lehet megoldás.
Pletykálnak Jake Long OT érkezéséről, de szerintem ez kacsa.Bazzani
Jake Long nagyon sérülékeny. Neki nem örülnék.
Nagy név már Nincs is oline poszton. Corner poszton se sok, de azért ott vannak jó játékosok. A remény hal meg utoljára 😊

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
valakis Detroit Lions 1 736 — Det Fan
Lions safety Isa Abdul-Quddus $1.5 million, $300,000 bonus, $1.25 million salary.

Josh Bynes Lions deal two years, $1.81 million, $250,000 bonus, salaries $660,000, $900,000

Ngata átment a fizikai teszteken, hivatalosan is Lion lett.

We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Nagy neveket ne várjatok már. LG posztra Blalock vagy Sims az emberünk aki mögé a draftról érkezik valaki aki jövőre kezdő lehet.
Corner posztra Mathis jöhet vissza. Egyelőre pletyka szinten sem említettek senkit.
A másik DT posztra sincs már komoly jelölt, talán a delfinektől kirakott Starks lehet megoldás.
Pletykálnak Jake Long OT érkezéséről, de szerintem ez kacsa.

több mint 10 éve
The #Lions are hosting Stanford DB Alex Carter today.

több mint 10 éve
Nick Fairley ügynökenek jeleztük hogy Bem tartunk rá igényt!

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Kik lehetnek még lehetséges jelöltek nálunk?
Gondolom a második számú DT nem valami nagy név lesz.
Összegyűjtöttem kik azok akik nekünk érdekesek lehetnek a hiányposztokra!
Örülnék ha kiegészítenétek, ha tudjátok kik szabadügynökök még CB vagy O-line posztokra!
Szerintem az O-line most a legfontosabb! Meg persze Slay mellé egy corner, de ott lehet hogy megoldjuk Mathis-szel!

O-Line:

Stefen Wisniefski
https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/auwjtpjvgtptputbjcpd
Stefen Wisniewski Stats, News and Video - G | NFL.com
Latest on G Stefen Wisniewski including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com

Joe Barksdale:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/dz9ercbqsuicsvpy60fe
Joe Barksdale Stats, News and Video - OT | NFL.com
Latest on OT Joe Barksdale including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com

Justin Blalock:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/kad4kyi9kdetr8neng4y
Justin Blalock Stats, News and Video - G | NFL.com
Latest on G Justin Blalock including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com

CB:

Chris Culliver
https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/nxagn5nzbi4m5bwukiak
Chris Culliver Stats, News and Video - DB | NFL.com
Latest on DB Chris Culliver including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com

Tramon Williams
https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/btv4xik81slb9h07rmkh
Tramon Williams Stats, News and Video - CB | NFL.com
Latest on CB Tramon Williams including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com

Antonio Cromartie
https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/xlndx1ktvw4ubay7sl14
Antonio Cromartie Stats, News and Video - CB | NFL.com
Latest on CB Antonio Cromartie including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com

Perrish Cox
https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/imjb259zfghslsgrbd0d
Perrish Cox Stats, News and Video - CB | NFL.com
Latest on CB Perrish Cox including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Ngata idén 8.5M
Jövőre FA

Maradt 8M a sapka alatt.

Szvsz nagy bizniszt csináltatok. Kellett egy nagy név a fal közepére. Ngata: 6'4" /190cm/ - 340 /153kg/ Nagynak nagy, a szó mind a 2 értelmében! 😀 Levy után a 2. oroszlán aki szerepel az "álom 22-ben".

Liverpool Fc
több mint 10 éve
oleewear Detroit Lions 242
Én amondó vagyok, hogy Fairley vagy Langford + egy CB és Mathis vissza és full draft az offense-re.
OT, OG, RB, WRBazzani
langford colts lett 😕
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 222
Én amondó vagyok, hogy Fairley vagy Langford + egy CB és Mathis vissza és full draft az offense-re.
OT, OG, RB, WRBazzani
Knighton már nem játszik? Illettve aláírnám én a fenti verziót is.valakis
Knighton súlyproblémákkal küzd, hátrálnak ki a csapatok a vele kötendő bizniszből,
több mint 10 éve
S Isa Abdul Quddus egy évre ismét nálunk.

több mint 10 éve
Valamiert olyan érzésem van, hogy DeAngeli Williams le fogjuk igazolni.
Én nem örülnék neki, remelem az RB posztot azt megoldjuk a draftról

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
OT, OG, RB, WRBazzani
Knighton már nem játszik? Illettve aláírnám én a fenti verziót is.

több mint 10 éve
OT, OG, RB, WR

több mint 10 éve
@PrideOfDetroit: Teryl Austin, James Ihedigbo, Josh Bynes, Haloti Ngata. Baltimore is the new Jacksonville for the #Lions.

Azért csak jobb mint mindenkit idehozni jacksonvilleből

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Pride Of Detroit ‏@PrideOfDetroit 3 p3 perccel ezelőtt Fordítás megtekintése
Teryl Austin, James Ihedigbo, Josh Bynes, Haloti Ngata. Baltimore is the new Jacksonville for the #Lions.

több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Az elmúlt napokban a detroiti rádió állomásokon sokat feszgették a témát hogy esetleg atallunk 3-4es védekezésre. Egy olyan jól sikerült defense év után én kétlem, de azzal hogy Ngata jött, most tuti tovább mennek ezek a találgatások.topmodell
3-4 jobban fekszik neki, ez tény. Kíváncsi leszek átálltok-e "csak miatta".Vrijbloed
Nem is az,hogy jobban fekszik neki hanem a mi 3/4-es hibrid rendszerünkben mind a 3 pozíciót jól tudta (nose ,Dend,DT) 4/3-ban meg sima DT lesz.3/4-hez amúgy is teljesen más felépítésű linebackerek kellenek.Peter
Ezért is volt kurva jó 3-4-ben. Itt "be lesz szorítva". De ahogy Bazza is írta, sokkal több itt a 4-3-as emberke, egy ember miatt meg felesleges. Fairley-vel azért jó kis duót alkothatnak majd.
több mint 10 éve
Peter Baltimore Ravens 1 224
Az elmúlt napokban a detroiti rádió állomásokon sokat feszgették a témát hogy esetleg atallunk 3-4es védekezésre. Egy olyan jól sikerült defense év után én kétlem, de azzal hogy Ngata jött, most tuti tovább mennek ezek a találgatások.topmodell
3-4 jobban fekszik neki, ez tény. Kíváncsi leszek átálltok-e "csak miatta".Vrijbloed
Nem is az,hogy jobban fekszik neki hanem a mi 3/4-es hibrid rendszerünkben mind a 3 pozíciót jól tudta (nose ,Dend,DT) 4/3-ban meg sima DT lesz.3/4-hez amúgy is teljesen más felépítésű linebackerek kellenek.

több mint 10 éve
Nem állunk át, baromság.
Levy, Ansah, Tulloch, Jones, Whitehead mind 4-3-as játékosok. Max lesz pár 3-4-es felállás, ennyi.

több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
3-4 jobban fekszik neki, ez tény. Kíváncsi leszek átálltok-e "csak miatta".
több mint 10 éve
Peter Baltimore Ravens 1 224
8 milla a cap hit Ngata után.Bazzani
Kap egy új szerződést oszt annyi.

több mint 10 éve
Az elmúlt napokban a detroiti rádió állomásokon sokat feszgették a témát hogy esetleg atallunk 3-4es védekezésre. Egy olyan jól sikerült defense év után én kétlem, de azzal hogy Ngata jött, most tuti tovább mennek ezek a találgatások.

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Josh Bynes is marad + Ngata mellé kaptunk egy 7.kört.Bazzani
3-4-et kezdtek rebesgetni twitteren

több mint 10 éve
Josh Bynes is marad + Ngata mellé kaptunk egy 7.kört.

több mint 10 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
8 millát még mindig megér Ngata, 16-t nekünk nem.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8