Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 10 éve
S Isa Abdul Quddus egy évre ismét nálunk.
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Valamiert olyan érzésem van, hogy DeAngeli Williams le fogjuk igazolni.Én nem örülnék neki, remelem az RB posztot azt megoldjuk a draftról
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Én amondó vagyok, hogy Fairley vagy Langford + egy CB és Mathis vissza és full draft az offense-re.Knighton már nem játszik? Illettve aláírnám én a fenti verziót is.
OT, OG, RB, WRBazzani
több mint 10 éve
Én amondó vagyok, hogy Fairley vagy Langford + egy CB és Mathis vissza és full draft az offense-re.OT, OG, RB, WR
több mint 10 éve
@PrideOfDetroit: Teryl Austin, James Ihedigbo, Josh Bynes, Haloti Ngata. Baltimore is the new Jacksonville for the #Lions.Azért csak jobb mint mindenkit idehozni jacksonvilleből
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Pride Of Detroit @PrideOfDetroit 3 p3 perccel ezelőtt Fordítás megtekintéseTeryl Austin, James Ihedigbo, Josh Bynes, Haloti Ngata. Baltimore is the new Jacksonville for the #Lions.
több mint 10 éve
Ezért is volt kurva jó 3-4-ben. Itt "be lesz szorítva". De ahogy Bazza is írta, sokkal több itt a 4-3-as emberke, egy ember miatt meg felesleges. Fairley-vel azért jó kis duót alkothatnak majd.Nem is az,hogy jobban fekszik neki hanem a mi 3/4-es hibrid rendszerünkben mind a 3 pozíciót jól tudta (nose ,Dend,DT) 4/3-ban meg sima DT lesz.3/4-hez amúgy is teljesen más felépítésű linebackerek kellenek.PeterAz elmúlt napokban a detroiti rádió állomásokon sokat feszgették a témát hogy esetleg atallunk 3-4es védekezésre. Egy olyan jól sikerült defense év után én kétlem, de azzal hogy Ngata jött, most tuti tovább mennek ezek a találgatások.topmodell3-4 jobban fekszik neki, ez tény. Kíváncsi leszek átálltok-e "csak miatta".Vrijbloed
több mint 10 éve
Nem is az,hogy jobban fekszik neki hanem a mi 3/4-es hibrid rendszerünkben mind a 3 pozíciót jól tudta (nose ,Dend,DT) 4/3-ban meg sima DT lesz.3/4-hez amúgy is teljesen más felépítésű linebackerek kellenek.Az elmúlt napokban a detroiti rádió állomásokon sokat feszgették a témát hogy esetleg atallunk 3-4es védekezésre. Egy olyan jól sikerült defense év után én kétlem, de azzal hogy Ngata jött, most tuti tovább mennek ezek a találgatások.topmodell3-4 jobban fekszik neki, ez tény. Kíváncsi leszek átálltok-e "csak miatta".Vrijbloed
több mint 10 éve
Nem állunk át, baromság.Levy, Ansah, Tulloch, Jones, Whitehead mind 4-3-as játékosok. Max lesz pár 3-4-es felállás, ennyi.
több mint 10 éve
Az elmúlt napokban a detroiti rádió állomásokon sokat feszgették a témát hogy esetleg atallunk 3-4es védekezésre. Egy olyan jól sikerült defense év után én kétlem, de azzal hogy Ngata jött, most tuti tovább mennek ezek a találgatások.topmodell3-4 jobban fekszik neki, ez tény. Kíváncsi leszek átálltok-e "csak miatta".
több mint 10 éve
Az elmúlt napokban a detroiti rádió állomásokon sokat feszgették a témát hogy esetleg atallunk 3-4es védekezésre. Egy olyan jól sikerült defense év után én kétlem, de azzal hogy Ngata jött, most tuti tovább mennek ezek a találgatások.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Josh Bynes is marad + Ngata mellé kaptunk egy 7.kört.Bazzani3-4-et kezdtek rebesgetni twitteren
több mint 10 éve
8 millát még mindig megér Ngata, 16-t nekünk nem.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 10 éve
www.spotrac.com/nfl/detroit-lions/haloti-ngata/Csak 8,5 lesz az. Egyébként win-win szagú trade. Benne volt a pakliban, hogy kivágjuk, helyette kapunk 2 picket és 8,5 millió sapkahelyet. Nálatok pedig kellett valaki Suh helyére. Ngataban még mindig van azért kraft.
Amit itt látok Ngata 16 Milla cap hit 2015-re.
Ez komoly?
Mert akkor nár most nem maradt helyünk :-/topmodell
több mint 10 éve
Az igen. Szeretem a játékát. Nállam ő Suh kaliberű DT. Igaz nem olyan fiatal de még mindig egy Beast...Fairley -el is kemény lenne ha marad, vagy Williams vagy Knighton...
több mint 10 éve
RT akart lenni.Szerintem LT marad Reiley Reiff.Még mindig kell:+LT, WR3valakis
DT2, LG, CB, RBtopmodell
WR meg majd max draftolunk.topmodell
több mint 10 éve
www.spotrac.com/nfl/detroit-lions/haloti-ngata/Amit itt látok Ngata 16 Milla cap hit 2015-re.
Ez komoly?
Mert akkor nár most nem maradt helyünk :-/
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Szerintem LT marad Reiley Reiff.Még mindig kell:+LT, WR3valakis
DT2, LG, CB, RBtopmodell
WR meg majd max draftolunk.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Szimpatikus csapat vagytok, Ngata az egyik kedvenc Ravens játékosom volt, még egy ok, hogy ősztől több Lions meccset nézzek. 😀
több mint 10 éve
meglássátok elhozzuk Amendolát😀oleewearKösz nem
több mint 10 éve
meglássátok elhozzuk Amendolát😀