Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 10 éve
Blalock tárgyalása nem zárult szerződéssel. Bár állítólag sikeres volt a megbeszélés. (mondjuk nekem ez picit ellentmondásos. DE bízzunk a legjobbakban.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Amit olvastam róla az nem rossz.Jó rotációs játékos lehet, főleg passzjátékoknál.
Tipikus under the radar igazolás lehet.
több mint 10 éve
A szerződés részletei es a PFF értékelés:www.prideofdetroit.com/2015/3/12/8205843/lions-sign-tyrunn-walker
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Leigatoltuk Tyrunn Walkert DT a Saintstől 1 évre. Én bevallom semmit nem tudok róla! Valamelyikőtök nem tud valamit róla? Esetleg egy PFF értékelés?
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Tudnám mi a terv, mert az egyszem Ngata azért kevés lesz. Gondolom drafton akarunk társat hozni neki.A Ngata trade elott én is azt gondoltam hogy nincs alternatíva vagy B terv, csak Suh hosszabítása az egyetlen ötletünk.
A CB poszt is több mint kérdéses.Bazzani
De ezek után biztos vagyok benne, hogy a háttérben meg vannak az elképzelések, hogy hogyan építjük fel a keretet. Természetesen a szűkös kereteken belül.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Jed Collins a Cowboysnál, lesze idén FB-nk?valakisA futást illetve a blokkolast segítendő Tuti hoznak valakit.
Tavaly arról beszéltek hogy fontos láncszeme a Lombardi féle offensenek hogy legyen FB
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Jed Collins a Cowboysnál, lesze idén FB-nk?
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Tudnám mi a terv, mert az egyszem Ngata azért kevés lesz. Gondolom drafton akarunk társat hozni neki.A CB poszt is több mint kérdéses.
több mint 10 éve
Úgy nézki C.J. Mosleyt se tervezzük visszahozni.
több mint 10 éve
Blalock ma utazik Detroitba. Remélem szerződéssel a kezében távozik. Vele megoldott lenne az LG poszt.Amúgy cserénk sincs OG és C posztra.
több mint 10 éve
És talán egy kompenzációs pick a 3. körben Suh-ért!Súér csak jövőre jön pikk
Valaki draft guru javítson ki 😉 topmodell

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
www.mlive.com/lions/index.ssf/2015/03/report_detroit_lions_in_the_mi.html#incart_most-read_Suh-ért comp picket a 16-os draftra fogtok kapni. Mindig az előző évi FA mozgások alapján adják a comp pickeket.
Kérlek őt még hozzuk Detroitba, mert az Offensive Line siralmas.
Pont a leggyengébb pontját lehetne megerősíteni vele.
Aztán a többit már megpróbálhatjuk megoldani a drafton illetve visszaigazolásokkal.
Milyen draft cetlijeink vannak amúgy?
1. kör (23)
2. kör (55)
3. kör (87)
4. -
5. -
6. körös
7. körös
És talán egy kompenzációs pick a 3. körben Suh-ért!
Valaki draft guru javítson ki 😉
Gugliztam, de nem találtam aktuális változatot.topmodell
/In addition to the 32 selections in each of the seven rounds, a total of 32 compensatory picks are awarded to teams that have lost more or better compensatory free agents than they signed in the previous year/

Liverpool Fc
több mint 10 éve
www.mlive.com/lions/index.ssf/2015/03/report_detroit_lions_in_the_mi.html#incart_most-read_Kérlek őt még hozzuk Detroitba, mert az Offensive Line siralmas.
Pont a leggyengébb pontját lehetne megerősíteni vele.
Aztán a többit már megpróbálhatjuk megoldani a drafton illetve visszaigazolásokkal.
Milyen draft cetlijeink vannak amúgy?
1. kör (23)
2. kör (55)
3. kör (87)
4. -
5. -
6. körös
7. körös
És talán egy kompenzációs pick a 3. körben Suh-ért!
Valaki draft guru javítson ki 😉
Gugliztam, de nem találtam aktuális változatot.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Lehet tudni, hogy Fairley-re miért nem tartotok igényt?ervinatorSúly problémák. Alvászavar. Az edzés munkája sem volt egy csapat húzó jellegű soha.
Es hullámzó teljesítmény. A tehetség alapján bármi lehetne.
De néha nagyon eltűnik.
Nekünk nem ért meg 5.6 milliót az 5. évi opciója.
Sose játszott 16 meccset egy szezonban. Tavaly 8 meccsen 1 sack. Suh mellett. Mondjuk amúgy jó éve volt. Volt olyan éve amikor gyengébben játszott es csinált 6 sackket.
Ennyit a statisztikáról.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Lehet tudni, hogy Fairley-re miért nem tartotok igényt?
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Ngata épp a fiáért ment az iskolába amikor Harbaugh felhívta, hogy elcserélték. Amúgy nagyon örül, hogy itt lehet.
több mint 10 éve
Nagy neveket ne várjatok már. LG posztra Blalock vagy Sims az emberünk aki mögé a draftról érkezik valaki aki jövőre kezdő lehet.Jake Long nagyon sérülékeny. Neki nem örülnék.
Corner posztra Mathis jöhet vissza. Egyelőre pletyka szinten sem említettek senkit.
A másik DT posztra sincs már komoly jelölt, talán a delfinektől kirakott Starks lehet megoldás.
Pletykálnak Jake Long OT érkezéséről, de szerintem ez kacsa.Bazzani
Nagy név már Nincs is oline poszton. Corner poszton se sok, de azért ott vannak jó játékosok. A remény hal meg utoljára 😊
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Lions safety Isa Abdul-Quddus $1.5 million, $300,000 bonus, $1.25 million salary.Josh Bynes Lions deal two years, $1.81 million, $250,000 bonus, salaries $660,000, $900,000
Ngata átment a fizikai teszteken, hivatalosan is Lion lett.
több mint 10 éve
Nagy neveket ne várjatok már. LG posztra Blalock vagy Sims az emberünk aki mögé a draftról érkezik valaki aki jövőre kezdő lehet.Corner posztra Mathis jöhet vissza. Egyelőre pletyka szinten sem említettek senkit.
A másik DT posztra sincs már komoly jelölt, talán a delfinektől kirakott Starks lehet megoldás.
Pletykálnak Jake Long OT érkezéséről, de szerintem ez kacsa.
több mint 10 éve
The #Lions are hosting Stanford DB Alex Carter today.
több mint 10 éve
Nick Fairley ügynökenek jeleztük hogy Bem tartunk rá igényt!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Kik lehetnek még lehetséges jelöltek nálunk?Gondolom a második számú DT nem valami nagy név lesz.
Összegyűjtöttem kik azok akik nekünk érdekesek lehetnek a hiányposztokra!
Örülnék ha kiegészítenétek, ha tudjátok kik szabadügynökök még CB vagy O-line posztokra!
Szerintem az O-line most a legfontosabb! Meg persze Slay mellé egy corner, de ott lehet hogy megoldjuk Mathis-szel!
O-Line:
Stefen Wisniefski
Joe Barksdale:
Justin Blalock:
CB:
Chris Culliver
Tramon Williams
Antonio Cromartie
Perrish Cox
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Ngata idén 8.5MJövőre FA
Maradt 8M a sapka alatt.
Szvsz nagy bizniszt csináltatok. Kellett egy nagy név a fal közepére. Ngata: 6'4" /190cm/ - 340 /153kg/ Nagynak nagy, a szó mind a 2 értelmében! 😀 Levy után a 2. oroszlán aki szerepel az "álom 22-ben".

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Én amondó vagyok, hogy Fairley vagy Langford + egy CB és Mathis vissza és full draft az offense-re.langford colts lett 😕
OT, OG, RB, WRBazzani
több mint 10 éve
Knighton súlyproblémákkal küzd, hátrálnak ki a csapatok a vele kötendő bizniszből,Én amondó vagyok, hogy Fairley vagy Langford + egy CB és Mathis vissza és full draft az offense-re.Knighton már nem játszik? Illettve aláírnám én a fenti verziót is.valakis
OT, OG, RB, WRBazzani