Detroit Lions

34 feliratkozó

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 669 — Axel Foley
Amellett, hogy a DL-unk megette a Bears OL-t reggelire Reiff lenullázta Pepperst. Ha jól emlékszem akkor megint nem csináltak sacket Staffordon, továbbra is vezetjük ebben a statban a ligát. Waddle és Warford is brutál volt a jobb oldalon.
A jövő héten a Steelers ellen sem lesz semmivel könnyebb meccs.

több mint 11 éve
Még a Tampa nullázhat. 😀
(nem fognak)

több mint 11 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 803 — Detroit vs. everybody
Nyert a Jax. Ahogy megjósoltam...

Örökre egyedül miénk a szégyen.
<---------

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 11 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 803 — Detroit vs. everybody
6-3 Hölgyeim és Uraim.Bazzani
Mondtam hogy nyerünk. Mondjuk őrült szerencsével. Stafford gyenge volt, a védők fegyelmezetlenek, de a megfélemlítési taktika bejött.

Akerst rúgjuk ki könyörgöm.

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 11 éve
Blevi 8 360 — Lions & Cowboys fan
Win azt nem kell magyarázni. Stafford ma nagyon gyenge volt. Viszont amit a két fal művel, főleg a D-line az embertelen.
több mint 11 éve
6-3 Hölgyeim és Uraim.

több mint 11 éve
Waddle a kezdő RT, Taylor a kezdő RDE.
Nem lesz nyugodt meccs.

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 463 — #NoStress
Egy igazi nagy siker Lions mezben:

sportgeza.hu/poker/2013/11/09/benan_pokerezik_az_uj_vilagbajnok/

több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Már múltkor is akartam írni, hogy látom utánoztok minket. Két rookie a right side-on 😊. Végül is nem szégyen az elmúlt évek egyik "sikercsapatát" koppintani. 😀. Az eredményes offense sémánkat is milyen jól átvettétek az elmúlt években 😛.
több mint 11 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
Bár tény, hogy több helyen megalázza a csapatot...
Remelem erre a negatív hozzáállásra már vasárnap rácáfolunk.

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Szerintem abszolút élvezhető iromány. A vélemény mag szabad...
Még ha nem is értünk sok mindennel egyet.

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Ezt a szar cikket... Jimmy Schwartz, meg csak Megatronnal vagyunk jobbak a Jaxnél. Bárki is írta büszke nem lehet rá.

több mint 11 éve
 fuzovelkifele.blog.nepsport.hu/archives/2013/11/08/Meddig_huzza_meg_a_same_old_Lions/

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Én kivételesen optimista vagyok!
NÁLunk is nagy a hype!

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Szerintem símán kikapunk, meg is húztam bet365-ön. Mackókat nagyon lendületbe hozta ez a győzelem, mi meg szokás szerint bealszunk bye week után.
Aztán 7 meccsből 5-öt kellene nyerni. Hm.

több mint 11 éve
Nem jatszik, de már edz limitáltan. 1-2 het es jatszik 😉

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
DaddyBear Chicago Bears 888
Burleson-nal mi a téma? Játszik vagy sem? Mit tippeltek a meccs végkimenetelére?
több mint 11 éve
Ansah, Bentley és Hilliard sem játszik vasárnap. Utóbbi kettő tökmindegy, de Ansah hiányozni fog. Amúgy sincs DE nyomás meccsek óta, de a Young-Idonije/Taylor duó már nagyon soványka. Gondolom sok olyan felállás lesz amikor Suh a szélről indul.
Nyerni kell!

több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 14 772 — "Grammar maci"
A sérülések alakulása a csoporton belül óriási lehetőséget ad nekünk.
De az elso hogy nyerjünk vasárnap. A fogadóirodaknal mi vagyunk az esélyesebbek. Ez kicsit meglepett...topmodell
A Bears D miatt, várhatóan 30 pont alatt nem álltok majd meg. Reméljük fölé sem juttok nagyon mert akkor talán van esély egy szoros meccsre.

Amúgy a bwinen már nem, 1.70-2.20-ról már 1.91-1.91 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
A sérülések alakulása a csoporton belül óriási lehetőséget ad nekünk.
De az elso hogy nyerjünk vasárnap. A fogadóirodaknal mi vagyunk az esélyesebbek. Ez kicsit meglepett...

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Főcsoportban oké, hogy 4-2 a Lions, de 3-3-mal nem lehetne a Bears a 3-2-es Packers előtt. Szóval szerintem a közös ellenfelek elleni jobb eredmény, ennek nem néztem utána.Tocy
A Lions főcsoportmérlege a legjobb a három csapat közül, ezért ő az első. Ezt követően már csak két csapat között kell eldönteni a hotlversenyt: Bears/Packers - de az ő viszonylatukban már az egymás elleni eredmény fog számítani.

A) Holtverseny divízión belül

Ha az alapszakasz végén két vagy több csapat azonos divízióban azonos győzelem-vereség-döntetlen mérleggel végez a következő lépések szerint kell a sorrendet eldönteni.

I. Két csapat között

[...]

II. Három vagy több csapat között

Ha az alábbi lépések következtében már csak két csapat között kell a holtversenyt feloldani, akkor az I. pontban korábban leírt lépéseket kell alkalmazni.

[...]
több mint 11 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Főcsoportban oké, hogy 4-2 a Lions, de 3-3-mal nem lehetne a Bears a 3-2-es Packers előtt. Szóval szerintem a közös ellenfelek elleni jobb eredmény, ennek nem néztem utána.
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Itt meg nem esett szó róla, úgyhogy leírom: a 3as holtversenyben egyelőre miénk a tibreaker. Azt ha most lenne vege a szezonnak csoportgyőztesek lennénk.
De mindhárom csapat 2-1 a divizioban. Szóval ha valaki megtudja mondani miért van az nagyon vágja a tiebreakereket az nflben. Az en tudásomat meghaladja 😊topmodell
Közös ellenfelekkel szembeni jobb győzelem-vereség mutatónak nem néztem utána, de a következő tiebreaker a jobb főcsoport mérleg. Ha nem az előző, akkor emiatt vagytok ti a csoport első helyén jelenleg.

Itt részletesen le van írva a szétlövés szabályai:  pats.hu/a-szetloves-szabalyai
több mint 11 éve
Holtverseny esetén asszem a sorsolás nehézsége dönt vagy valami ilyesmi.

Mondtam már? Megálmodtam, hogy SB-t nyerünk. 😊

több mint 11 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Egymás ellenik számítanak először asszem, de az mintha 1-1 lenne mindenkinek. Talán a közös ellenfelek elleni eredmények?