Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 11 éve
Amellett, hogy a DL-unk megette a Bears OL-t reggelire Reiff lenullázta Pepperst. Ha jól emlékszem akkor megint nem csináltak sacket Staffordon, továbbra is vezetjük ebben a statban a ligát. Waddle és Warford is brutál volt a jobb oldalon.A jövő héten a Steelers ellen sem lesz semmivel könnyebb meccs.
több mint 11 éve
Nyert a Jax. Ahogy megjósoltam...Örökre egyedül miénk a szégyen.
<---------
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 11 éve
6-3 Hölgyeim és Uraim.BazzaniMondtam hogy nyerünk. Mondjuk őrült szerencsével. Stafford gyenge volt, a védők fegyelmezetlenek, de a megfélemlítési taktika bejött.
Akerst rúgjuk ki könyörgöm.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 11 éve
Win azt nem kell magyarázni. Stafford ma nagyon gyenge volt. Viszont amit a két fal művel, főleg a D-line az embertelen.
több mint 11 éve
Waddle a kezdő RT, Taylor a kezdő RDE.Nem lesz nyugodt meccs.
több mint 11 éve
Egy igazi nagy siker Lions mezben:sportgeza.hu/poker/2013/11/09/benan_pokerezik_az_uj_vilagbajnok/
több mint 11 éve
tüsi91
11 023
Már múltkor is akartam írni, hogy látom utánoztok minket. Két rookie a right side-on 😊. Végül is nem szégyen az elmúlt évek egyik "sikercsapatát" koppintani. 😀. Az eredményes offense sémánkat is milyen jól átvettétek az elmúlt években 😛.
több mint 11 éve
Bár tény, hogy több helyen megalázza a csapatot...Remelem erre a negatív hozzáállásra már vasárnap rácáfolunk.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Szerintem abszolút élvezhető iromány. A vélemény mag szabad...Még ha nem is értünk sok mindennel egyet.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Ezt a szar cikket... Jimmy Schwartz, meg csak Megatronnal vagyunk jobbak a Jaxnél. Bárki is írta büszke nem lehet rá.
több mint 11 éve
fuzovelkifele.blog.nepsport.hu/archives/2013/11/08/Meddig_huzza_meg_a_same_old_Lions/
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Én kivételesen optimista vagyok!NÁLunk is nagy a hype!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Szerintem símán kikapunk, meg is húztam bet365-ön. Mackókat nagyon lendületbe hozta ez a győzelem, mi meg szokás szerint bealszunk bye week után.Aztán 7 meccsből 5-öt kellene nyerni. Hm.
több mint 11 éve
Nem jatszik, de már edz limitáltan. 1-2 het es jatszik 😉
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
DaddyBear
888
Burleson-nal mi a téma? Játszik vagy sem? Mit tippeltek a meccs végkimenetelére?
több mint 11 éve
Ansah, Bentley és Hilliard sem játszik vasárnap. Utóbbi kettő tökmindegy, de Ansah hiányozni fog. Amúgy sincs DE nyomás meccsek óta, de a Young-Idonije/Taylor duó már nagyon soványka. Gondolom sok olyan felállás lesz amikor Suh a szélről indul.Nyerni kell!
több mint 11 éve
A sérülések alakulása a csoporton belül óriási lehetőséget ad nekünk.A Bears D miatt, várhatóan 30 pont alatt nem álltok majd meg. Reméljük fölé sem juttok nagyon mert akkor talán van esély egy szoros meccsre.
De az elso hogy nyerjünk vasárnap. A fogadóirodaknal mi vagyunk az esélyesebbek. Ez kicsit meglepett...topmodell
Amúgy a bwinen már nem, 1.70-2.20-ról már 1.91-1.91 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
A sérülések alakulása a csoporton belül óriási lehetőséget ad nekünk. De az elso hogy nyerjünk vasárnap. A fogadóirodaknal mi vagyunk az esélyesebbek. Ez kicsit meglepett...
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Főcsoportban oké, hogy 4-2 a Lions, de 3-3-mal nem lehetne a Bears a 3-2-es Packers előtt. Szóval szerintem a közös ellenfelek elleni jobb eredmény, ennek nem néztem utána.TocyA Lions főcsoportmérlege a legjobb a három csapat közül, ezért ő az első. Ezt követően már csak két csapat között kell eldönteni a hotlversenyt: Bears/Packers - de az ő viszonylatukban már az egymás elleni eredmény fog számítani.
A) Holtverseny divízión belül
Ha az alapszakasz végén két vagy több csapat azonos divízióban azonos győzelem-vereség-döntetlen mérleggel végez a következő lépések szerint kell a sorrendet eldönteni.
I. Két csapat között
[...]
II. Három vagy több csapat között
Ha az alábbi lépések következtében már csak két csapat között kell a holtversenyt feloldani, akkor az I. pontban korábban leírt lépéseket kell alkalmazni.
[...]
több mint 11 éve
Tocy
1 140
Főcsoportban oké, hogy 4-2 a Lions, de 3-3-mal nem lehetne a Bears a 3-2-es Packers előtt. Szóval szerintem a közös ellenfelek elleni jobb eredmény, ennek nem néztem utána.
több mint 11 éve
Itt meg nem esett szó róla, úgyhogy leírom: a 3as holtversenyben egyelőre miénk a tibreaker. Azt ha most lenne vege a szezonnak csoportgyőztesek lennénk.Közös ellenfelekkel szembeni jobb győzelem-vereség mutatónak nem néztem utána, de a következő tiebreaker a jobb főcsoport mérleg. Ha nem az előző, akkor emiatt vagytok ti a csoport első helyén jelenleg.
De mindhárom csapat 2-1 a divizioban. Szóval ha valaki megtudja mondani miért van az nagyon vágja a tiebreakereket az nflben. Az en tudásomat meghaladja 😊topmodell
Itt részletesen le van írva a szétlövés szabályai: pats.hu/a-szetloves-szabalyai
több mint 11 éve
Holtverseny esetén asszem a sorsolás nehézsége dönt vagy valami ilyesmi.Mondtam már? Megálmodtam, hogy SB-t nyerünk. 😊
több mint 11 éve
Tocy
1 140
Egymás ellenik számítanak először asszem, de az mintha 1-1 lenne mindenkinek. Talán a közös ellenfelek elleni eredmények?