NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 11 éve
329 elkapott yard 😮 Elképesztő játékos, gratulálok!
Do your job
több mint 11 éve
Hendrix
1 555
elmebeteg comeback volt ez.megatron óriási ember, perfect game-et nyomott. staffordnak könnyű dolga van, felbassza valahova a levegőbe, aztán úgyis catch.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 11 éve
eredménykövető bezárult... 😊Azt hiszem nehéz lesz überelni ezt a meccset ebben az idényben.
Gratula az Oroszlánoknak!
több mint 11 éve
Vastag mák még vastagabb hazai pálya, de a PO-hoz kellett ez a W.PO csapatok ellen ez nem fér majd ele.
több mint 11 éve
Sapi
33
Óriási győzelem! 😊
több mint 11 éve
Hendrix
1 555
ligaelit offense
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 11 éve
Hyp3rloop
50
Grat a Lionsnak!!😉 , nagyon küzdött a győzelem ellen, de csak nem sikerült elveszteni.
több mint 11 éve
Logan Crossman (ex ST edző) szeretője volt, más indok nincs arra, hogy nem vágták ki hamarabb. 😊Én igazából azt várom, hogy jobb lesz nála! Nem mintha Spurlockal bármi bajom lenne.Jeremy Ross to take over the kick return duties today vs. Dallas.Sokkal rosszabb nem lehet mint Spurlock.
Kíváncsi leszek rá!Davide
Waddle lesz az RT, pedig Fox játszhat.Bazzani
Logantól viszont voltak álmatlan éjszakáim régebben... 😓Davide
több mint 11 éve
Jeremy Ross to take over the kick return duties today vs. Dallas.Sokkal rosszabb nem lehet mint Spurlock.
Kíváncsi leszek rá!Davide
Waddle lesz az RT, pedig Fox játszhat.
több mint 11 éve
Igen, amit sajnos nem tudok élőben nézni hátha bejön megint mint a bears meccsen. Szóval majd GO LIONS estére
We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
Sima PO hisz east szar ahogy van sajna.Egy megy a sf-sea duonak.
Atl elásta magát ,car meg elbassza mindeg 😊
több mint 11 éve
Egy cikk a csoportunkról és a PO esélyekről:www.nfl.com/news/story/0ap2000000268903/article/aaron-rodgers-packers-will-take-nfc-north-over-bears-lions?campaign=Facebook_schein_writers
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Az előző évek tapasztalata alapján, mikortól lehet majd jegyet kapni?!Véletlenül sem szeretnek lemaradni!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
En éltem kint Londonban, dolgoztam ott egy ideig. Az biztos hogy nem olcsó város.
Kb. szazból megoldható.
Talán kevesebből is ha valakinek élnek ott ismerősei akinél pl alhat 😉
De en személy szerint nem akarom napokat kint tölteni.
Azert annak aki nem járt Londonban én is azt javaslom hogy hosszabb időre menjen. Ha már úgyis kimegy nézzem meg egy két dolgot, mert imádni való egy város.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Csak Hilliard nem edzett, meg persze Burleson aki a macik ellen térhet vissza. Nagyon nyerni kellene, hogy aztán nyugodtan nézhessük a bye week alatt a maci-sajtfej csatát.
több mint 11 éve
attól függ mi a terv. Ajánlom hogy legalább 3-4 napot töltsetek el Londonban, ha nem voltatok még mindenképp. Jegyekkel, utazással, az ottani tömegközlekedéssel(8 font a napijegy), kajálással (ha bárhová bemész 6-7 fontot elköltesz legalább) + tailgate-n vásárlással (mez, sapka ilyenek) én 130 ezret költöttem. Nem érdemes spórolni ezen, adjátok meg a módját. Maximum a kaján tudtok mert mi nem főztünk magunkra hanem gyorskajáztunk pl.Mennyibe van egy ilyen túra jeggyel mindennel?Bazzani100 ezerből simán kijönDexxter Tailor
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Mennyibe van egy ilyen túra jeggyel mindennel?Bazzani100 ezerből simán kijön
több mint 11 éve
Mennyibe van egy ilyen túra jeggyel mindennel?BazzaniEzt én is szeretném tudni hogy mennyibe kerülhet? 😊
Detroit= Barry Sanders,Calvin Johnson, Matthew Stafford, Ndamukong Suh, Jason Hanson, My Best Team Ever!! 😊
több mint 11 éve
Jon a LIONS Londonba. Na ha jövőre nem làtom oket élőben akkor soha...
Mióta varom hogy egyszer idesorsolja oket az élet!
Falcons - LIONS
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Ne bassssz!! Atyám ez mekkora jóóóóóóóó,hát arra tuti elmegyek!!!Nincs az az Isten aki visszatartson elérhető közelben van az a meccs!! Go LIONS!!
Detroit= Barry Sanders,Calvin Johnson, Matthew Stafford, Ndamukong Suh, Jason Hanson, My Best Team Ever!! 😊
több mint 11 éve
na ki jön Londonba?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Van bajunk a secondaryben bőven. De nagy lehetőségünk van. A packers is több sebből vérzik. Es a Bears is elvesztette a kezdő QB-t 4 hétre. Ráadásul ebben az időszakban játszunk egymás ellen.
A Vikingst problémáit meg szerintem felsorolni is nehéz.
Kifejezetten nehéz a csoportunk, de most a mi szempontunkból 'jól' alakulnak a dolgok.
Szóval azt is mondhatnánk 'szerencsénk' van.
One Team
One Detroit
One Pride