Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 11 éve
Itt meg nem esett szó róla, úgyhogy leírom: a 3as holtversenyben egyelőre miénk a tibreaker. Azt ha most lenne vege a szezonnak csoportgyőztesek lennénk.De mindhárom csapat 2-1 a divizioban. Szóval ha valaki megtudja mondani miért van az nagyon vágja a tiebreakereket az nflben. Az en tudásomat meghaladja 😊
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Off tèma:Michigani lakos nyerte a 8.4 millió dolláros fődíjat a WSOP main eventen egy Calvin Johson mezben 😊
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
iktirad kis kedvence Austen Lane (DE) egy éves szerződést kapott. Nekem annyi emlékem van róla, hogy TCben király volt, mindenkit lerázott (Albert+Fisher, akárki), és aztán felvették a teljes menetfelszerelést, mindenki erőből is dolgozott, és láthatatlanná vált szinte.ulpianusYES!!! Remélem itt majd megragad! Az itteni front officeban tényleg imádják az ex-jaguárokat.
több mint 11 éve
iktirad kis kedvence Austen Lane (DE) egy éves szerződést kapott. Nekem annyi emlékem van róla, hogy TCben király volt, mindenkit lerázott (Albert+Fisher, akárki), és aztán felvették a teljes menetfelszerelést, mindenki erőből is dolgozott, és láthatatlanná vált szinte.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Burleson teljes értékű edzésmunkát végzett, alighanem játszhat a macik ellen.
több mint 11 éve
Rodgers 3 hetet hagy ki, ellenünk tér vissza. 😀Megmondtam vagy megmondtam.
Schwartz mérlege a GB ellen 1-8, az egy győzelem akkor volt amikor nálunk Stanton náluk meg Flynn irányított.
több mint 11 éve
Bazzani: miből gondolod hogy Cutler már jatszik ellenünk?!tegnap a kezdés előtt lenyilatkozták hogy valószínűleg kezd vasárnap.
Van erről valami hír?! Vagy csak tipp?!
topmodell
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Bazzani: miből gondolod hogy Cutler már jatszik ellenünk?!Van erről valami hír?! Vagy csak tipp?!
En sem örülök a sérüléseknek es az a szimpatikus hozzáállás amit Blevi
Irt. De tény hogy külföldi fórumokon és éppen bizakodóbbak hogy sérült a két legnagyobb csoport riválisunk kezdő irányítója.
Vasárnap pedig nyernünk kell!
Ha van Cutler ha nincs!
(Már ha szeretnénk rájátszani)
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Nagyon nem jött jól nekünk ez a mackó győzelem.Telejesn más felfogás kell majd. A back 7 gyengébb (nagyon sok mezfogást engednek a Packers DB-knek), de a front4 sokkal jobb. Mivel jól tartott a fal, meg lehetett oldani vertikális route-okkal, hogy széthúzzák a védelmet, megvoltak az 1-1-ek, nem kellett annyira covert olvasni. Abban egészen biztos vagyok, hogy széleken meg tudják majd nyerni a párharcokat, de nem lesz ennyi idő, és azért ezt a birgádot nem feltétlenül arra találták ki, hogy 5 yardon verjék az ellent. 22 sikeres passz után 272 yard, azért ezek nem voltak rövid route-ok, 3 célpont, Forte csekk. Amivel nem tudták fogni eddig őket, még Tice alatt se, Marshall outside slant, Jeffery comeback route. Trestman biztosan kitalál valami értelmesebbet, de ez a gamaplan nem fog működni. Plusz valszeg futunk majd az eredmény után.
Sajnos pont abban jók ahol a mi gyengéink vannak. Nem látom jelenleg, hogy hol tudnánk megfogni a passzjátékukat. Talán ha szétromboljuk a támadófalukat és Cutlernek (igen játszik ellenünk) kevés ideje lesz. Nagyon nehéz meccs lesz, ráadásul medveföldre nem győzni járunk.
Rodgers sérülését sajnálom, de amire velünk játszanak úgyis felépül.
5 győzelem kell még a 8 meccsből legalább, mert a macik 5öt tuti nyernek.Bazzani
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Nagyon nem jött jól nekünk ez a mackó győzelem.Sajnos pont abban jók ahol a mi gyengéink vannak. Nem látom jelenleg, hogy hol tudnánk megfogni a passzjátékukat. Talán ha szétromboljuk a támadófalukat és Cutlernek (igen játszik ellenünk) kevés ideje lesz. Nagyon nehéz meccs lesz, ráadásul medveföldre nem győzni járunk.
Rodgers sérülését sajnálom, de amire velünk játszanak úgyis felépül.
5 győzelem kell még a 8 meccsből legalább, mert a macik 5öt tuti nyernek.
több mint 11 éve
Sosem örülök sérülésnek. Mindig a legjobbat kell megverni, de Rodgers sérülése azzal h Cutler is maròdi nagyon nagy lehetőség nekünk a csoport győzelemre.
több mint 11 éve
Adam Caplan @caplannfl#Lions worked out CBs D.J. Moore and Joselio Hanson, source said.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Broyles IR, Ansah és Fairley elméletileg short term, Mathisről nem olvastam semmit. Amúgy meg van egy hete mindenkinek felépülni.Burleson is játszhat már alighanem.
több mint 11 éve
GB-el otthon játszunk Hálaadáskor (Sport TV-s meccsen).BazzaniBocs, jogos...
Jó példa ez arra, hogy szombat éjjel/hajnalban ne okoskodjon az ember 😊
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
tüsi91
11 023
Én mindig azt mondom idegenben jó az X is 😀.Legyen döntetlen! 😊MacPhistoNem szeretem a bye weeket!!! 😊DavideLegalább nem vagy idegroncs vasárnap este és éjszaka biztos nyugodtan alszol. Kedd hajnalban meg halál nyugodtan meg tudjuk nézni ahogy a sajtszagúak meg a szőröstalpú medvék ütik-vágják egymást. Akármelyik nyer jó nekünk.Bazzani
több mint 11 éve
GB-el otthon játszunk Hálaadáskor (Sport TV-s meccsen).
több mint 11 éve
Meg kell vernünk mindekettőt idegenben... Akkor akár nyerhetnek mindketten 😊))
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Élvezem, amikor árad a szeretet a szomszédból 😀
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Legyen döntetlen! 😊Nem szeretem a bye weeket!!! 😊DavideLegalább nem vagy idegroncs vasárnap este és éjszaka biztos nyugodtan alszol. Kedd hajnalban meg halál nyugodtan meg tudjuk nézni ahogy a sajtszagúak meg a szőröstalpú medvék ütik-vágják egymást. Akármelyik nyer jó nekünk.Bazzani
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 11 éve
Most írjam úgy, hogy akármelyik cumizik az jó nekünk? 😊Hát élni tudni kell!füligjimmyNem szeretem a bye weeket!!! 😊DavideLegalább nem vagy idegroncs vasárnap este és éjszaka biztos nyugodtan alszol. Kedd hajnalban meg halál nyugodtan meg tudjuk nézni ahogy a sajtszagúak meg a szőröstalpú medvék ütik-vágják egymást. Akármelyik nyer jó nekünk.Bazzani
több mint 11 éve
Hát élni tudni kell!Nem szeretem a bye weeket!!! 😊DavideLegalább nem vagy idegroncs vasárnap este és éjszaka biztos nyugodtan alszol. Kedd hajnalban meg halál nyugodtan meg tudjuk nézni ahogy a sajtszagúak meg a szőröstalpú medvék ütik-vágják egymást. Akármelyik nyer jó nekünk.Bazzani
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Nem szeretem a bye weeket!!! 😊DavideLegalább nem vagy idegroncs vasárnap este és éjszaka biztos nyugodtan alszol. Kedd hajnalban meg halál nyugodtan meg tudjuk nézni ahogy a sajtszagúak meg a szőröstalpú medvék ütik-vágják egymást. Akármelyik nyer jó nekünk.
több mint 11 éve
Calvin Johnson is October's NFC offensive player of the month Calvin Johnson averaged 169.7 rec yds/gm in Oct, highest in any calendar month in @nfl history (min 3 gms)
több mint 11 éve
James007
1 859
Tökre emlékeztettek a 2 évvel ezelőtt Packersre, amikor is majdnem hibátlan alapszakaszt futottunk. Nekem nagyon rossz érzéseim voltak, mert hiába pakoltunk föl ezer pontot a táblára, hátul mindig jött majdnem ugyanennyi. Ment a nagy lelkendezés, de nekem valahogy rossz érzéseim voltak végig az alapszakaszban, mindig attól tartottam, hogy mi lesz akkor, ha Áron egyszer gyengébb napot fog majd ki. Aztán a rájátszásban meg is érkeztek a Giantsok, a pontzuhatag elmarad - legalábbis elől, mert hátul azért nyeltük a cumit, ahogy az megszokott volt - és már lehetett is készülni a Pro-Bowl-ra..Köszönjük Bazzani, mint mindig.Terrance Williams 60 Yd Pass From Tony Romo
Imádom olvasni az értékeléseidet.
Viszont most kivételesen nem értek egyet a védelem szapulásaval.
Az offense vetett rengeteg hibát. A védelem megis meccsben tartott minket. 3negyeden keresztül kifejezetten jó volt a védelem. Aztán a 4.ben szívtunk pár hosszú playt.
De mindent összegezve állandóan 3rd downra vagy puntra kényszerítettük a dallAsi offense-t.topmodell
Dez Bryant 50 Yd Pass From Tony Romo
Én továbbra is azt mondom, hogy kabaré a secondary.
Amit a védelem elér az nagy százalékban a DL nyomás és az LB-k vártnál jobb játéka miatt van.Bazzani
Ezért tudok együtt érezni és egyetérteni Bazzával, mert hátul ugyanúgy gondok vannak nálatok, mint anno nálunk voltak és ha majd jön egy komolyabb védelem, akkor ez nagyon ki is fog ütközni. Már a Packers ellen is látszott valami hasonló, bár az picit más kávéház volt Megatron nélkül.
Mindenesetre most is tartom, hogy ebből sima rájátszás lesz és már meg is érdemelnétek... Na persze, csak utánunk 😉
több mint 11 éve
Köszönjük Bazzani, mint mindig.Terrance Williams 60 Yd Pass From Tony Romo
Imádom olvasni az értékeléseidet.
Viszont most kivételesen nem értek egyet a védelem szapulásaval.
Az offense vetett rengeteg hibát. A védelem megis meccsben tartott minket. 3negyeden keresztül kifejezetten jó volt a védelem. Aztán a 4.ben szívtunk pár hosszú playt.
De mindent összegezve állandóan 3rd downra vagy puntra kényszerítettük a dallAsi offense-t.topmodell
Dez Bryant 50 Yd Pass From Tony Romo
Én továbbra is azt mondom, hogy kabaré a secondary.
Amit a védelem elér az nagy százalékban a DL nyomás és az LB-k vártnál jobb játéka miatt van.