NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Detroit Lions

34 feliratkozó

több mint 12 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 788 — Detroit vs. everybody
Ha a Boys jut a playoffba, akkor az a konstelláció áll elő, hogy minden NFC playoffolóval meccseltünk idén - és mindegyiktől ki is kaptunk, kivéve a Boyst, akiktől ugye majdnem.

Ennek ellenére szerintem mindegyik ellen lenne esélyünk, kivéve a Saintst.

Pár stat:

Csak ötödszörre értük el a 10 wint a Super Bowl érában. Azalatt egy playoff meccset nyertünk.

Más érdekesség, hogy a fordulóban hány volt QBnk kezd: Batch, McCown, Orlovsky.

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Meccs utáni nyilatkozatok.
Kihagyhatatlan olvasmány.

http://www.prideofdetroit.com/2011/12/24/2660320/lions-chargers-jim-schwartz-matthew-stafford-calvin-johnson#storyjump

több mint 12 éve
Matthew Stafford: first #Lions QB to complete at least 80 pct of his passes, throw for 350+ yds, with 3 TD 0 Int since Dave Krieg in 1994.kishaszi

több mint 12 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Matthew Stafford: first #Lions QB to complete at least 80 pct of his passes, throw for 350+ yds, with 3 TD 0 Int since Dave Krieg in 1994.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Most nézem (nfl.com összefoglaló),hogy Raiola már a játékoskijárónál összeverekedett az egyik Chargers játékossal. 😀
Fel voltak kicsit tüzelve a srácok.

több mint 12 éve
Grat srácok 😀 hamár minket elvertetek múlthéten, ez volt a legkevesebb, hogy a Chargerst is, és bemenjetek a playoffba 😛 tessék ott is jól teljesíteni! Ha sikerül elfelejtenem a múlthetit, akkor felszállok én is a bandwagonra 😛 😊
Jah és boldog karácsonyt! Azt hiszem ez a legnagyobb ajándék egy Lions fannak, annyi szar év után... Remélem a következő ajándék nekünk jön 😊Raider89
Köszi.
Nem voltunk szemetek,mindenkit megvertünk a csoportból.
Ne legyen vita miattunk. 😀 😉

több mint 12 éve
PO-t hozott a Jézuska.
Jövő héten a Packers ellen két ultramotivált csapatot fogunk látni 😀Blevi
A Lionsnak nagyon nem mind1 sztem, hogy az 5. vagy a 6. helyen végez, és ne adj Isten kikapunk ma a Bearstől, akkor még nekünk is fontos lehetHurka
2 lehetőség van:
1. Leszarjuk a meccset és pihentetjük a sérülteket,meg a fontos embereket.
2. Játszik mindenki,kockáztatunk a sérülésekkel,hajtunk az 5.kiemelési helyért.
(Ehhez ugye kell a NO győzelme az ATL ellen.)

Én nem éreztem magunkat teljesen elveszve a NO elleni meccsen,csak ugye hiányzott a komplett secondary.
Abban sem vagyok olyan biztos,hogy NY-ban könnyű dolgunk lenne.

több mint 12 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 528 — C-lver'N'Blacc
Grat srácok 😀 hamár minket elvertetek múlthéten, ez volt a legkevesebb, hogy a Chargerst is, és bemenjetek a playoffba 😛 tessék ott is jól teljesíteni! Ha sikerül elfelejtenem a múlthetit, akkor felszállok én is a bandwagonra 😛 😊
Jah és boldog karácsonyt! Azt hiszem ez a legnagyobb ajándék egy Lions fannak, annyi szar év után... Remélem a következő ajándék nekünk jön 😊

Just Win Baby!
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 547
Boldog Karácsonyt Bazza, látod, én nem felejtek. 😛szaba
Neked is. 😉
Én sem felejtettem volna el.
Egy fogadást én is nyerhettem végre.Bazzani
Karácsonyi ajándék. 😛
több mint 12 éve
Boldog Karácsonyt Bazza, látod, én nem felejtek. 😛szaba
Neked is. 😉
Én sem felejtettem volna el.
Egy fogadást én is nyerhettem végre.

több mint 12 éve
Boldog Karácsonyt Bazza, látod, én nem felejtek. 😛
több mint 12 éve
Bazza nem omlott sehová,csak otthon nincs net és kényelmesen az ágyból nézte a meccset. 😀
Gecinagyot játszott a csapat. az első félidő egy álom volt.
Hiába szurkoltak a riporterek,hiába jöttek a Chargers feltámadásáról szóló sms-ek,semmi nem segített.
Stafford zseniális volt, Houston is hihetetlen jó volt,de az egész csapat csak dícsérhető (a specteam azért kap egy kis minuszt).
Most meg kellene verni a Packerst,mert a Dallas/Giants kicsit kellemesebb ellenfél lehet mint a Saints/Falcons.

több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Mi a fene? Abban a részében járunk az évszázadnak, amikor a Lions a rájátszásba jut? És ez már biztos? Nem fogják őket diszkvil... diszkolifiv..... diszk-va-li-fi-kál-ni, vagy valami? Mert én még nem hiszem el addig, amíg az első meccset a rájátszásban le nem fújják. Nem hiszem el addig a pillanatig. Látom Bazza nem is írt semmit a meccs után, biztos megomlott egy kicsit a karácsonyfa árnyékában.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Elit offense line kérem tisztelettel 😀.
több mint 12 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
PO-t hozott a Jézuska.
Jövő héten a Packers ellen két ultramotivált csapatot fogunk látni 😀Blevi
A Lionsnak nagyon nem mind1 sztem, hogy az 5. vagy a 6. helyen végez, és ne adj Isten kikapunk ma a Bearstől, akkor még nekünk is fontos lehet
több mint 12 éve
Grat fiúk. Izzítom majd a Stafford avatárt. 😀
több mint 12 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Grat srácok, nagyot játszottak az oroszlánok 😊 (az külön öröm, hogy pont Riversék ellen 😀 )

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
playoff baby
Chargers veréssel 😊

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Gratula a playoff eléréséhez! Úgy látszik idén vége szakad a nagy böjtöknek (49ers, Lions, Texans).
több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Sok sikert a PO-ban!
több mint 12 éve
10-5 😀

Playoff 😊

DET UM
több mint 12 éve
Blevi 8 355 — Lions & Cowboys fan
PO-t hozott a Jézuska.
Jövő héten a Packers ellen két ultramotivált csapatot fogunk látni 😀
több mint 12 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
Boldog Karácsonyt mindenkinek.
Remélem egy PO szereplést kapunk ajándékba,engem az sem zavar ha a többiek vereségével érjük el. 😀
Tud valaki bármilyen indokot mondani arra,hogy miért nyerünk este? Sajna és nemmi esélyt nem látok rá.Bazzani
Nem elég h Lions meccset ad a Sport TV, még nyerni is akarsz? Te kis telhetetlen 😀
több mint 12 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
lehet kicsit off, de én fontosnak tartom:

http://profootballtalk.nbcsports.com/2011/12/24/ndamukong-suh-named-americas-most-charitable-athlete/

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Tud valaki bármilyen indokot mondani arra,hogy miért nyerünk este? Sajna és nemmi esélyt nem látok rá.Bazzani
Fogadási maffia? 😂

DET UM