NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
13
4
2:15, Arena4
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 12 éve
The Detroit Lions released RB Aaron Brown Tuesday, Dec. 27.ismeri a Saints playbookot
Nem teljesen értem,hogy ez a Bell mivel lesz jobb mint Brown volt.
Ha valaki tud róla valamit akkor ne tartsa magában. 😀Bazzani
több mint 12 éve
Lions | Joique Bell addedMon, 26 Dec 2011 15:26:24 -0800
The Detroit Lions will sign RB Joique Bell off the New Orleans Saints practice squad. The deal will be a two-year contract. He said he expects to play in Week 17.
Lions | Joique Bell excited to join hometown team
Mon, 26 Dec 2011 17:40:06 -0800
Updating a previous report, Detroit Lions RB Joique Bell is excited to join his hometown team for the playoff run, and expects to get work in Week 17 against the Green Bay Packers. "I'm very excited," Bell said Monday, Dec. 26. "I'm ready to come in and get to work and help this team, my hometown team, do what we have to do to get to the Super Bowl." Bell played his college ball at nearby Wayne State.
Lions | Kevin Smith may sit out Week 17
Mon, 26 Dec 2011 15:31:42 -0800
Detroit Lions RB Kevin Smith (ankle) may not play Week 17 so he can rest his injured ankle.
Lions | Aaron Brown released
Tue, 27 Dec 2011 13:02:09 -0800
The Detroit Lions released RB Aaron Brown Tuesday, Dec. 27.
Nem teljesen értem,hogy ez a Bell mivel lesz jobb mint Brown volt.
Ha valaki tud róla valamit akkor ne tartsa magában. 😀
több mint 12 éve
Egyedül Megatron megy a PBra.Nem vagyunk túl népszerű csapat. 😀
Ha jól néztem akkor Stafford és Avril is egyel maradt le.
(Defensive end Cliff Avril, who is having a career year, including 11 sacks, six forced fumbles and two defensive touchdowns – was also left off the Pro Bowl roster. :o )
több mint 12 éve
Nyert a Saints, akkor vagy nyerünk a tundrán, vagy a Falcons ki kell kapjon és akkor megvan a 5th seed / NFC Least bajnoka.MacPhistokomoly esélyetek van nyerni nálunk, nekünk kb tét nélküli a meccs
több mint 12 éve
Nyert a Saints, akkor vagy nyerünk a tundrán, vagy a Falcons ki kell kapjon és akkor megvan a 5th seed / NFC Least bajnoka.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 12 éve
vagy előtte át kell törni a line-on?MacPhistopontosan. középről nem tud akkorát emelkedni, hogy elérje a rúgást, mire a labda a falhoz ér, jó esetben már magasabban van. CB-k oldalról szoktak blokkolni, onnan lehet sebességből odaérni.
másrészt, ha közében csupa kisebb ember lenne, akkor nagyobb eséllyel bejátszhatná a rúgó csapat, hogy eltakarítja őket, és futnak egyet belül
több mint 12 éve
Aki hozzáértő, az magyarázza el nekem lécci, hogy miért a DTk blokkolnak FGt? Shaun Rogers volt enek hatalmas mestere nálunk, most meg ugye Suh. Nem lenne logikusabb odatenni egy könnyű CBt vagy akár egy WRt, aki nagyobbat emelkedik? vagy előtte át kell törni a line-on?
több mint 12 éve
Mac, ezt neked:http://profootballtalk.nbcsports.com/2011/12/26/lions-0-16-season-may-all-be-worth-it/
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
De szép is volna,de a Falcons nem veri meg a Saints-et sajnos, így max a GB-t büntethetjük meg,ami -50 fokban több mint nehéz.Ilyesmi...aztán Falcons veri a Saintst és száraz fasszal megbüntetjük a Ninerst 😀MacPhistoHa úgy alakul, a Giantset sem szeretném...nincs kivel futkározni a hóban.MacPhistoTehát akkor az álomforgatókönyv:
-mi verjük a GB-t
-Dallas veri a Giants-et
-Dallas-Detroit hó nélkül,Brees nélkül
😀Bazzani
Mindegy leszarom,POban vagyunk. Máskor ilyenkor már a 23. draftjóslatomon is túlvoltam. 😀
több mint 12 éve
Ilyesmi...aztán Falcons veri a Saintst és száraz fasszal megbüntetjük a Ninerst 😀Ha úgy alakul, a Giantset sem szeretném...nincs kivel futkározni a hóban.MacPhistoTehát akkor az álomforgatókönyv:
-mi verjük a GB-t
-Dallas veri a Giants-et
😀Bazzani
több mint 12 éve
Rengeteget szidtuk,de most amikor élete egyik legjobb meccsét játszotta dícsérjük is.Talán neki volt a csapatból az egyik legfontosabb ez a győzelem és a POba jutás.
Egész játékoskarrierjét itt játszotta és nem tudni mi lesz vele jövőre.
Így tovább Jeff:
http://www.mlive.com/lions/index.ssf/2011/12/detroit_lions_offensive_tackle.html
több mint 12 éve
A Giants ellen futni kb mindenki tudna. Nagyon gyenge idén a run Djük. + az LB soruk vs a Sheffler Pettigrew TE páros is bíztató matchup. Megatron az meg Megatron bárki ellen. Legalább olyan inkozisztensek mint a 'boys. Sztem mindegy melyik csapathoz kell menni, ugyanúgy lehet jó is meg rossz is, de esélytelenek nem leszünk 😊Ha úgy alakul, a Giantset sem szeretném...nincs kivel futkározni a hóban.MacPhistoTehát akkor az álomforgatókönyv:
-mi verjük a GB-t
-Dallas veri a Giants-et
😀Bazzani
több mint 12 éve
Lions | Matthew Stafford doing what no other Lions QB has doneSun, 25 Dec 2011 22:00:50 -0800
Detroit Lions QB Matthew Stafford completed 29 of 36 passes in Week 16 for 373 yards and three touchdowns. His completion percentage in the game was the best ever in franchise history by a QB with at least 25 attempts. Stafford also posted his seventh 300-yard game of the season, and eighth of his career. That, too, is a franchise record. In addition, he holds the team's single-season records for completions (385), passing yards (4,518) and touchdowns (36).
Lions gave Mr Ford a game ball after the game.
több mint 12 éve
Ha úgy alakul, a Giantset sem szeretném...nincs kivel futkározni a hóban.MacPhistoTehát akkor az álomforgatókönyv:
-mi verjük a GB-t
-Dallas veri a Giants-et
😀
több mint 12 éve
Ha úgy alakul, a Giantset sem szeretném...nincs kivel futkározni a hóban.
több mint 12 éve
Nem gyenge győzelem volt.Lemostátok a Boltsot, grat a lpayoffhoz.
Avril INTje meg.. wooow
több mint 12 éve
Gratula a playoff-hoz srácok! 😊 Jövőhéten látjuk egymást, aztán kitudja, mit hoznak a továbbiak... 😀
több mint 12 éve
Nyugi, ez neki szólt és tudja miért😊hogy látta volna, ha idén érettségizett😊)kishasziKötve hiszem,hogy idén érettségizett. 😉Bazzani
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Nem, akkor még nem volt sehol közvetítés.Ha a Boys jut a playoffba, akkor az a konstelláció áll elő, hogy minden NFC playoffolóval meccseltünk idén - és mindegyiktől ki is kaptunk, kivéve a Boyst, akiktől ugye majdnem.Most néztem épp,hogy 99ben a fantasztikus Batch-Frerotte QB párossal jutottunk PO-ba.
Ennek ellenére szerintem mindegyik ellen lenne esélyünk, kivéve a Saintst.
Pár stat:
Csak ötödszörre értük el a 10 wint a Super Bowl érában. Azalatt egy playoff meccset nyertünk.
Más érdekesség, hogy a fordulóban hány volt QBnk kezd: Batch, McCown, Orlovsky.MacPhisto
Te láttad azt a szezont?
Én az említett két játékoson kívül szinte csak Hansont láttam onnan pályán.Bazzani
több mint 12 éve
Nézegettem a mock draftokat (egyelőre nem magunk miatt),hozzánk csomó helyen RB-t írnak.Leshoure,Best,Morris,Smith
Közben az OLine öreg mint az országút.
Sok okos.
Nálam az offseason legfontosabb része Avril,Tulloch,Wright újraszerződtetése és Megatron megtartása egy életre.
több mint 12 éve
hogy látta volna, ha idén érettségizett😊)kishasziKötve hiszem,hogy idén érettségizett. 😉
több mint 12 éve
hogy látta volna, ha idén érettségizett😊)
több mint 12 éve
Ha a Boys jut a playoffba, akkor az a konstelláció áll elő, hogy minden NFC playoffolóval meccseltünk idén - és mindegyiktől ki is kaptunk, kivéve a Boyst, akiktől ugye majdnem.Most néztem épp,hogy 99ben a fantasztikus Batch-Frerotte QB párossal jutottunk PO-ba.
Ennek ellenére szerintem mindegyik ellen lenne esélyünk, kivéve a Saintst.
Pár stat:
Csak ötödszörre értük el a 10 wint a Super Bowl érában. Azalatt egy playoff meccset nyertünk.
Más érdekesség, hogy a fordulóban hány volt QBnk kezd: Batch, McCown, Orlovsky.MacPhisto
Te láttad azt a szezont?
Én az említett két játékoson kívül szinte csak Hansont láttam onnan pályán.
több mint 12 éve
Ez mondjuk egy eléggé alap receptje a győzelemnek. 😊Matthew Stafford: first #Lions QB to complete at least 80 pct of his passes, throw for 350+ yds, with 3 TD 0 Int since Dave Krieg in 1994.kishasziBazzani
Örülök, Staff ismét rájött, hogy a Megatron csóka mindent elkap és dobálgat neki ismét, amikből fontos yardokat szerzett a csapat tegnap is. És emellett Megatron még mindig elvisz egy plusz embert, így megnyílik az út a TE-knek és Burlesonéknak. Tegnap mindenki fantasztikusan játszott, sosem hittem volna, hogy egy Chargerst decemberben így fossá tud verni akárki is. Egyedül Riversben láttam az akarást és a küzdést, de nála is a végén fordítva sült el és kurva nagyot hibázott. Lions D# is mit leművelt.. Hát igen, nagyon nem mindegy, hogy végig nekik kell a pályán lenniük, vagy pedig az O is remek driveokat vezet és hagy időt a pihenésre a srácoknak.