NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 12 éve
És? Ha ők megvannak akkor megint jön a Saints/Packers.Azért azt mindenki beláthatná hogy egy esetleges dallasi vagy new yorki kirándulás lényegesen esélyesebb lenne.BleviHa megvernénk a Saintset akkor irány GB.Lehet újat mondok, de a playoff lényege, hogy a legjobb csapatok találkoznak, szóval nem tudom miért baj, hogy jön a Saints meg majd a Packers.
Gyönyörű.
Könnyű ez.Bazzani
Egyébként tényleg hihetetlen mit műveltek itt. Ha nem tudnám a mérlegeteket azt hinném, hogy megint 0-16, mert kb. olyan hangulat uralkodik.tenorx
több mint 12 éve
Jaj hagyjuk. A kamu fumblik, nem volt taunting penalty mikor begyalulták Smitht, Tramon súlyos sportszerűtlensége büntetlen, elvett TD, mindjárt megértően felsóhajtok, hogy nem befolyásolták a mérkőzést, a spori is ember, nincs videója. Csak zöld szemüvege.GBnek egész évben 72 büntije volt. Nekünk 130 körül ha jól emlékszem...MacPhisto😀 😀 igen, buzi bírók, állítólag Suht is több ízben megfenyegették, hogy tapossa meg az ellenfeleit. az edzőnek egy ilyenhez nyilván kevesebb köze van, mint nekik.
mindenesetre nagyon nagy meccs volt, Megatron nem emberSzobi22
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
Mivel a PO-t nem értékelitek, ezért nektek gondolom már a SB a cél. Szóval tök mind1 milyen sorrendben, de meg kell verni a Saints,Packers kettőst.
több mint 12 éve
Azért azt mindenki beláthatná hogy egy esetleges dallasi vagy new yorki kirándulás lényegesen esélyesebb lenne.Lehet újat mondok, de a playoff lényege, hogy a legjobb csapatok találkoznak, szóval nem tudom miért baj, hogy jön a Saints meg majd a Packers.Bazmeg hadd sírjak már ha jövő hét után 60 év elteltével sem lesz több mint egy playoff győzelmünk. Mert a franchise arca egy buta tök.MacPhistoHa megvernénk a Saintset akkor irány GB.
Gyönyörű.
Könnyű ez.Bazzani
Egyébként tényleg hihetetlen mit műveltek itt. Ha nem tudnám a mérlegeteket azt hinném, hogy megint 0-16, mert kb. olyan hangulat uralkodik.tenorx
több mint 12 éve
GBnek egész évben 72 büntije volt. Nekünk 130 körül ha jól emlékszem...MacPhisto😀 😀 igen, buzi bírók, állítólag Suht is több ízben megfenyegették, hogy tapossa meg az ellenfeleit. az edzőnek egy ilyenhez nyilván kevesebb köze van, mint nekik.
mindenesetre nagyon nagy meccs volt, Megatron nem ember
több mint 12 éve
Lehet újat mondok, de a playoff lényege, hogy a legjobb csapatok találkoznaktenorxEz a Lions topik. Újat mondtál.
több mint 12 éve
Lehet újat mondok, de a playoff lényege, hogy a legjobb csapatok találkoznak, szóval nem tudom miért baj, hogy jön a Saints meg majd a Packers.Ha megvernénk a Saintset akkor irány GB.12 év után újra megvan a PO ti meg itt sírtok...FViktor93Bazmeg hadd sírjak már ha jövő hét után 60 év elteltével sem lesz több mint egy playoff győzelmünk. Mert a franchise arca egy buta tök.MacPhisto
Gyönyörű.
Könnyű ez.Bazzani
Egyébként tényleg hihetetlen mit műveltek itt. Ha nem tudnám a mérlegeteket azt hinném, hogy megint 0-16, mert kb. olyan hangulat uralkodik.
több mint 12 éve
Az meg, hogy simán kiszoptok a Saintstől egyáltalán nem biztos.FViktor93Nekem az igazi 2. kedvencem a Lions, de megértem a fanokat, hogy ezzel a mutatott teljesítménnyel paráznak. Nem mondom, hogy simán nyer a Saints, de az biztos, hogy ez elég kevés lesz.
több mint 12 éve
Mindenesetre a bírók szopjanak le. Megint ők döntötték el a meccset.GBnek egész évben 72 büntije volt. Nekünk 130 körül ha jól emlékszem...
több mint 12 éve
Csináljunk tippjátékot.Jaja, ha egy backuptól kaptunk 6TD-t, akkor Breestől mondjuk tizenkettőt?MacPhistoSztem pont nektek nem kéne ezt.Értem, de ha annyi szart megéltetek mint a 0-16 pl, akkor amikor végre jóra fordul a dolog nem kell károgni, hanem örülni kell. Az meg, hogy simán kiszoptok a Saintstől egyáltalán nem biztos.FViktor93
Örülünk a POnak hidd el.
Sőt szurkolni is fogunk,csak szar kikapni a GB Btől,ráadásul így.
Legyél megértőbb.Bazzani
Az én tippem 8TD.
Meg 20pont feletti vereség.
több mint 12 éve
Jaja, ha egy backuptól kaptunk 6TD-t, akkor Breestől mondjuk tizenkettőt?Értem, de ha annyi szart megéltetek mint a 0-16 pl, akkor amikor végre jóra fordul a dolog nem kell károgni, hanem örülni kell. Az meg, hogy simán kiszoptok a Saintstől egyáltalán nem biztos.FViktor9312 év után újra megvan a PO ti meg itt sírtok...FViktor93Sztem pont nektek nem kéne ezt.
Örülünk a POnak hidd el.
Legyél megértőbb.Bazzani
több mint 12 éve
Ha megvernénk a Saintset akkor irány GB.12 év után újra megvan a PO ti meg itt sírtok...FViktor93Bazmeg hadd sírjak már ha jövő hét után 60 év elteltével sem lesz több mint egy playoff győzelmünk. Mert a franchise arca egy buta tök.MacPhisto
Gyönyörű.
Könnyű ez.
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
Értem, de ha annyi szart megéltetek mint a 0-16 pl, akkor amikor végre jóra fordul a dolog nem kell károgni, hanem örülni kell. Az meg, hogy simán kiszoptok a Saintstől egyáltalán nem biztos.12 év után újra megvan a PO ti meg itt sírtok...FViktor93Sztem pont nektek nem kéne ezt.
Örülünk a POnak hidd el.
Legyél megértőbb.Bazzani
több mint 12 éve
12 év után újra megvan a PO ti meg itt sírtok...FViktor93Bazmeg hadd sírjak már ha jövő hét után 60 év elteltével sem lesz több mint egy playoff győzelmünk. Mert a franchise arca egy buta tök.
több mint 12 éve
12 év után újra megvan a PO ti meg itt sírtok...FViktor93Sztem pont nektek nem kéne ezt.
Örülünk a POnak hidd el.
Legyél megértőbb.
több mint 12 éve
Amikor nem játszott sokkal jobb volt a DL.Mindkét GB mecccset elkúrta nekünk.MacPhistoSuh cut.Hogy lett a liga egyik legjobbjából ekkora rakás fos?Bazzani
10-6.
Saints.
Jövő héten vége a szezonnak. Reménykedjünk, hogy Brees nem dob 700 yardot.MacPhisto
Tuti véletlen...
Buta fasz.
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
12 év után újra megvan a PO ti meg itt sírtok...
több mint 12 éve
Mindkét GB mecccset elkúrta nekünk.Suh cut.Hogy lett a liga egyik legjobbjából ekkora rakás fos?Bazzani
10-6.
Saints.
Jövő héten vége a szezonnak. Reménykedjünk, hogy Brees nem dob 700 yardot.MacPhisto
több mint 12 éve
Suh cut.Hogy lett a liga egyik legjobbjából ekkora rakás fos?
10-6.
Saints.
több mint 12 éve
Kár érte jövő héten remélem nem csapnak agyon.Veregessük meg Matty fiú vállát 5000+ yard
több mint 12 éve
Rohadt nagy meccs volt! Sok sikert a PO-ban srácok!MaG1XxNagyjából ezzel a vereséggel ki is estünk.
több mint 12 éve
Suh cut.10-6.
Saints.
Jövő héten vége a szezonnak. Reménykedjünk, hogy Brees nem dob 700 yardot.
több mint 12 éve
zsoltee
1 373
Rohadt nagy meccs volt! Sok sikert a PO-ban srácok!
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 12 éve
Na akkor Saints.Év végén meg tradeljük el Suht a Holdra.
több mint 12 éve
"A Lions pedig az előző héten a Chargers lesöprésével biztosította be azt, hogy a fórumos Bazzani és a Lion Nation többi tagja szokatlan mód januárban is érintett legyen az eredménykövető topikokban. "minden csapat érintett az eredménykövetőben és január van.
Ventura