NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Bocsi 😀Én jóval többre emlékszek,de majd hétvégén visszakeresem.Bazzani0-16kor nem ilyen hangulat volt. Akkor gúnyolódni járt ide mindenki.BazzaniMax ketten jöttek gúnyolódni és az is belefért, mert divízióból jöttek.MacPhisto
több mint 12 éve
Én jóval többre emlékszek,de majd hétvégén visszakeresem.0-16kor nem ilyen hangulat volt. Akkor gúnyolódni járt ide mindenki.BazzaniMax ketten jöttek gúnyolódni és az is belefért, mert divízióból jöttek.MacPhisto
több mint 12 éve
0-16kor nem ilyen hangulat volt. Akkor gúnyolódni járt ide mindenki.BazzaniMax ketten jöttek gúnyolódni és az is belefért, mert divízióból jöttek.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 12 éve
Lehet újat mondok, de a playoff lényege, hogy a legjobb csapatok találkoznak, szóval nem tudom miért baj, hogy jön a Saints meg majd a Packers.1. Lenyugodva, igazad van. Itt már tényleg nem jöhet könnyű ellenfél,de kezünkben volt a könnyítés lehetősége.
Egyébként tényleg hihetetlen mit műveltek itt. Ha nem tudnám a mérlegeteket azt hinném, hogy megint 0-16, mert kb. olyan hangulat uralkodik.tenorx
2. Én soha nem mennék be más csapat topikjába,hogy vereség után számonkérjem a rossz hangulatot.
3. 0-16kor nem ilyen hangulat volt. Akkor gúnyolódni járt ide mindenki.
több mint 12 éve
Ez biztos nem a Jets topic? Mert kb. nekik kéne ilyen hangulatban lenniük, nem egy olyan csapatnak, akik emberemlékezet óta nem jártak a rájátszásban (és mivel fiatal csapatotok van, sanszos, hogy ez a jövőben gyakori lesz).Pont ezen gondolkoztam tegnap.
Ha én Lions drukker lennék évek óta, most izgatottabb lennék, mint egy kenguru a magasugró verseny előtt. 😊 Nem beszélve arról, hogy a rájátszásban bármi megtörténhet.iktriad
A jövő év lesz a mi évünk.
több mint 12 éve
Wild Card menetrend: Saturday, Jan. 7
AFC: No. 6 Cincinnati Bengals (9-7) at No. 3 Houston Texans (10-6), 4:30 p.m. ET (NBC)
NFC: No. 6 Detroit Lions (10-6) at No. 3 New Orleans Saints (13-3), 8 p.m. ET (NBC)
Sunday, Jan. 8
NFC: No. 5 Atlanta Falcons (10-6) at Cowboys-Giants winner, 1 p.m. ET (FOX)
AFC: No. 5 Pittsburgh Steelers (12-4) at No. 4 Denver Broncos (8-8), 4:30 p.m. ET (CBS)
Tehát vasárnap reggel 2óra.
több mint 12 éve
The Saints have been unstoppable at the Superdome this season, setting an NFL record by scoring 339 points (42.4 per game) in their eight home games, all of which they won.Van esélyünk. :rolleyes:
több mint 12 éve
nem tudom miért kell ekézni Kovács Sanyit. értem én, hogy nem hoz staffordi, meg breesi, meg brady-i számokat, de amiért őt tartják arra ő tökéletes. nem is tudnék mást elképzelni a friscói rendszerbe.shawnkacsak frusztrált Mac, valamit kellett neki írni 😀
több mint 12 éve
nem tudom miért kell ekézni Kovács Sanyit. értem én, hogy nem hoz staffordi, meg breesi, meg brady-i számokat, de amiért őt tartják arra ő tökéletes. nem is tudnék mást elképzelni a friscói rendszerbe.
több mint 12 éve
szar ügy, pedig végigvert még pár csapatot :cool: élj ezzel együtt békességbenaz nem zavar hogy egy backup QB dobott 6 TD-t meg csilliárd yardot? 😀peteyNem, és ez sem változtat azon, hogy ha rendesen fújják, ez egy W.
Az amúgy is jobban zavar, hogy kikaptunk egy olyan csapattól, akinek a kezdője is backup szint.
Igen, rólatok van szó.MacPhisto
több mint 12 éve
Ez biztos nem a Jets topic? Mert kb. nekik kéne ilyen hangulatban lenniük, nem egy olyan csapatnak, akik emberemlékezet óta nem jártak a rájátszásban (és mivel fiatal csapatotok van, sanszos, hogy ez a jövőben gyakori lesz).Ha én Lions drukker lennék évek óta, most izgatottabb lennék, mint egy kenguru a magasugró verseny előtt. 😊 Nem beszélve arról, hogy a rájátszásban bármi megtörténhet.
több mint 12 éve
eléggé olyan itt, mintha minden Lions fan a Walking Dead c. sorozatból lépett volna ki. 😀
több mint 12 éve
Wazze, ne adjátok már fel előre, jön majd a Seattle faktor! 😉
több mint 12 éve
az nem zavar hogy egy backup QB dobott 6 TD-t meg csilliárd yardot? 😀peteyNem, és ez sem változtat azon, hogy ha rendesen fújják, ez egy W.
Az amúgy is jobban zavar, hogy kikaptunk egy olyan csapattól, akinek a kezdője is backup szint.
Igen, rólatok van szó.
több mint 12 éve
Jaj hagyjuk. A kamu fumblik, nem volt taunting penalty mikor begyalulták Smitht, Tramon súlyos sportszerűtlensége büntetlen, elvett TD, mindjárt megértően felsóhajtok, hogy nem befolyásolták a mérkőzést, a spori is ember, nincs videója. Csak zöld szemüvege.MacPhistonem erről a meccsről beszéltem, megpróbálom még egyszer: az, hogy ennyi büntetésetek volt, másnak meg kevesebb, nem biztos ám, hogy a bírók hibája, lehet, hogy a csapatnak is van hozzá _némi_ köze.
ja, és ha zöld szemüvegük lenne, akkor ugyebár mindenkit zöldnek látnának, és a Packersre dobálnák a zászlókat 😂
az nem zavar hogy egy backup QB dobott 6 TD-t meg csilliárd yardot? 😀peteynemnem, a bírók. miattuk sikerült ilyen szarul a Lions szezonja. ja, várj, nem is sikerült szarul.
több mint 12 éve
Falcons meg kitömi a TB-t ahogy azt illik...
több mint 12 éve
az nem zavar hogy egy backup QB dobott 6 TD-t meg csilliárd yardot? 😀Jaj hagyjuk. A kamu fumblik, nem volt taunting penalty mikor begyalulták Smitht, Tramon súlyos sportszerűtlensége büntetlen, elvett TD, mindjárt megértően felsóhajtok, hogy nem befolyásolták a mérkőzést, a spori is ember, nincs videója. Csak zöld szemüvege.MacPhistoGBnek egész évben 72 büntije volt. Nekünk 130 körül ha jól emlékszem...MacPhisto😀 😀 igen, buzi bírók, állítólag Suht is több ízben megfenyegették, hogy tapossa meg az ellenfeleit. az edzőnek egy ilyenhez nyilván kevesebb köze van, mint nekik.
mindenesetre nagyon nagy meccs volt, Megatron nem emberSzobi22
több mint 12 éve
Ennyi, menjünk már legalább egy kört. Nem olyan dolog errefelé a PO hogy majd jövőre megyünk 2 kört.És? Ha ők megvannak akkor megint jön a Saints/Packers.tenorxÉs? meglenne a második playoff win az elmúlt 60 évben.MacPhisto
több mint 12 éve
Miért is?tenorxMert most tudják, hogy minden megtörténhet, még jobban felkészülnek, még jobban koncentrálnak, nem veszik félvállról a wildcardost.
több mint 12 éve
És? Ha ők megvannak akkor megint jön a Saints/Packers.tenorxÉs? meglenne a második playoff win az elmúlt 60 évben.
több mint 12 éve
ok, feladtam 😂Srácok, tavaly kiestünk Seattle-ben 😊 Ne öljétek meg magatokat, legalább a meccs végéig ne 😀Egyszer volt kutyavásár. Az hogy tavaly kiszoptatok még tovább növeli annak esélyét, hogy idén nem.MacPhisto
Bármi történhet, tavaly szintén a Seattle-t még magabiztosabban vertük az alapszakaszban, mint benneteket. Én benneteket akartalak az NFC "alsó" hármasábólatapapa
több mint 12 éve
Miért is?Srácok, tavaly kiestünk Seattle-ben 😊 Ne öljétek meg magatokat, legalább a meccs végéig ne 😀Egyszer volt kutyavásár. Az hogy tavaly kiszoptatok még tovább növeli annak esélyét, hogy idén nem.MacPhisto
Bármi történhet, tavaly szintén a Seattle-t még magabiztosabban vertük az alapszakaszban, mint benneteket. Én benneteket akartalak az NFC "alsó" hármasábólatapapa
több mint 12 éve
Srácok, tavaly kiestünk Seattle-ben 😊 Ne öljétek meg magatokat, legalább a meccs végéig ne 😀Egyszer volt kutyavásár. Az hogy tavaly kiszoptatok még tovább növeli annak esélyét, hogy idén nem.
több mint 12 éve
Srácok, tavaly kiestünk Seattle-ben 😊 Ne öljétek meg magatokat, legalább a meccs végéig ne 😀 Bármi történhet, tavaly szintén a Seattle-t még magabiztosabban vertük az alapszakaszban, mint benneteket. Én benneteket akartalak a legkevésbé az NFC "alsó" hármasából