Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 2 éve
Lesz még jobb a támadóegység (csak ne olvadjanak le, amikor igazán számít /ld. tavalyi PO-vereség), ahogy várhatóan a védelem is.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
"Davante Adamsnek több elkapott yardja volt az első fordulóban (141), mint az összes Packers elkapónak együttvéve (95)."Jó ezt olvasni...
több mint 2 éve
JéBé
7 035
Hat nem biztos hogy ezt visszanezem. Nem most kell jol jatszani, de elo kell majd lepni embereknek.
több mint 2 éve
nando89
3 902
Nagyon nem élem meg tragédiaként a tegnapot, simán meccsben lehettünk volna ha Watson nem ejti el a Td-t vagy nem csesszük el a goal line szitut , ez egy extra motivált vikings volt zadaval az élen , az offens össze fog állni és nem zárom ki h oda határidőig nem jön még erősítés .Védelem az jobban zavart főleg a secondary igazából csak Jeffersont kellett volna kicsit megfogni ,látványosan nem tudtunk mit kezdeni vele .
Pozitívum így elsőre spec team nem lett jo vagy extra , de ez a mostani esgység talán már nem bukta volna el az sf elleni Po meccsett .
Bearst verni kell így vagy úgy nincs mese.
Szerkesztette: nando89
több mint 2 éve
esz-ki-mo
305
Az offense dadogott, ez de azért betudható részben a hiányzóknak, meg ugye Watson is tehetett volna róla, hogy az elején elkapjuk a ritmust... lesz ez majd sokkal jobb is, biztos vagyok benne.Ami jobban aggaszt, hogy a MIN rendesen beárazta a szépreményű védelmünket...remélem, összekapják magukat, mert nem erről volt szó! 😉
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 879
Kulcscsont nem törött, kb. ez az egyetlen pozitívum.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Sajnos, neked lett igazad.L-re számítok. Nem szokott épp a legélesebb lenni a csapat amikor sokat készülhetett 1 meccsre. Ritmusból jobban megy... 😀én egy elég sima vereséget várok vasárnapEz komoly? Értem, amit írsz, de akkor is... Én már teljesen ráhangoltam magam a W-re. Az oddsok alapján is inkább nekünk áll a zászló.
alatriste
nagylaza, főpohárnok
alatriste
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Basszus, most nézem, megfordult a világ, a mixen már a Vikingeknek adják a meccset. Nem teccik.
több mint 2 éve
Bold prediction a szezonra:Most azt hiszed, hogy viccelsz. Pedig az ST TD-t fog szerezni a Super Bowlon, csak az nem biztos, hogy a KC ellen.
Az ST több TD-t szerez mint amennyit benyel.
A 2. legtöbb elkapott yardja A. Jones-nak lesz.
Az ST TD-t szerez a Super Bowlon a Kansas ellen.
Legalább 2 OL tag IR-re kerül a szezonban.
A védelem 20 pont alatt átlagol.
III. Károly kilátogat a londoni meccsünkre, de mivel semmit sem ért a szabályokból félidőben hazaviszik.
Jordan Love majomhimlős lesz.
Tactful Cactus
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 879
Bold prediction a szezonra:Az ST több TD-t szerez mint amennyit benyel.
A 2. legtöbb elkapott yardja A. Jones-nak lesz.
Az ST TD-t szerez a Super Bowlon a Kansas ellen.
Legalább 2 OL tag IR-re kerül a szezonban.
A védelem 20 pont alatt átlagol.
III. Károly kilátogat a londoni meccsünkre, de mivel semmit sem ért a szabályokból félidőben hazaviszik.
Jordan Love majomhimlős lesz.
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
casaubon
2 412
Azt írják hogy Bakh-Jenkins-Lazard trió nélkül leszünk este.Persze. A jovo heten, vagy ket het mulva, kulonben IR-en lenne, vagy PUP-n, ha meg kesobbre lenne varhato.
Utóbbin persze nem lepődünk meg, de én Bakhtiari miatt kezdek aggódni. Ugye fogjuk még látni pályán? Ugye?
gamerkr
(#optimizmus)
több mint 2 éve
Azt írják hogy Bakh-Jenkins-Lazard trió nélkül leszünk este.Utóbbin persze nem lepődünk meg, de én Bakhtiari miatt kezdek aggódni. Ugye fogjuk még látni pályán? Ugye?
több mint 2 éve
esz-ki-mo
305
www.theplayerstribune.com/posts/marcedes-lewis-nfl-football-green-bay-packersVégtelenül szimpatikus játékos, végtelenül szimpatikus hozzáállás.
SGBP
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Én jobban tartanék egy utolsó fordulókban kiengedős zacsitól a csoporton belül, mint addig bármilyentőlL-re számítok. Nem szokott épp a legélesebb lenni a csapat amikor sokat készülhetett 1 meccsre. Ritmusból jobban megy... 😀én egy elég sima vereséget várok vasárnapEz komoly? Értem, amit írsz, de akkor is... Én már teljesen ráhangoltam magam a W-re. Az oddsok alapján is inkább nekünk áll a zászló.
alatriste
nagylaza, főpohárnok
alatriste
több mint 2 éve
SGBP
278
www.theplayerstribune.com/posts/marcedes-lewis-nfl-football-green-bay-packers
több mint 2 éve
Azt én sem állítottam, hogy a WR-eknek lesz köszönhető a győzelem (ha lesz győzelem). Javaslom, a 3. pontot felejtsük el.😊Ha megnyerjük, csodálkoznék, ha a főleg WR-ek miatt tennénk.Az, hogy "nem szokott", költői túlzás. Szezon közben - bye után és a PO-ban - tényleg nem nagyon használ a szabad hét (mindig félek is tőle rendesen), de a szezonnyitó meccsekre ez már jóval kevésbé igaz. Úgy látszik, túl mély nyomokat hagyott a tavalyi csúnya zakó a Saints ellen. Nehéz lenne elfelejteni azt a 3:38-at, kétségtelen. Előtte azonban a Packers hat éven keresztül zsinórban nyert az első fordulóban, két éve történetesen éppen idegenben a Vikingek ellen.L-re számítok. Nem szokott épp a legélesebb lenni a csapat amikor sokat készülhetett 1 meccsre. Ritmusból jobban megy... 😀én egy elég sima vereséget várok vasárnapEz komoly? Értem, amit írsz, de akkor is... Én már teljesen ráhangoltam magam a W-re. Az oddsok alapján is inkább nekünk áll a zászló.
alatriste
nagylaza, főpohárnok
alatriste
Számomra nem is annyira az a kérdés, hogy milyen formában kezdi a csapat a szezont, hanem az (amit gbol is írt), hogy mennyire képes jól működni a WR-garnitúra, főleg akkor, ha Lázár valóban nem tud pályára lépni. Másrészt: bármennyire is kedvelem, régen rossz, ha az ő játéka a meghatározó. Rajta kívül van még hat WR a rosteren. Nagyon kíváncsi leszek, mit sikerült összebarkácsolni Adams után.
nagylaza, főpohárnok
Látható volt a Rams meccsen is, hogy egy Kupp nem csinál nyarat, akármilyen jó elkapó is.
Szerintem akkor nyerhetünk, ha:
1. Az offense jó fal mellett kreatív játékokkal, a futókat és Tonyant is bevonva , kevés eladott labdával feltesz 2-3 TD-t.
2. A védelem teljesítve az elvárásokat megfogja a futást, nem enged nagy játékokat Jeffersonéknak, s talán 1-2 labdát is szerez.
3. A ST nem cseszi el, amit a védelem és a támadók összeraknak.
esz-ki-mo
több mint 2 éve
esz-ki-mo
305
Ha megnyerjük, csodálkoznék, ha a főleg WR-ek miatt tennénk.Az, hogy "nem szokott", költői túlzás. Szezon közben - bye után és a PO-ban - tényleg nem nagyon használ a szabad hét (mindig félek is tőle rendesen), de a szezonnyitó meccsekre ez már jóval kevésbé igaz. Úgy látszik, túl mély nyomokat hagyott a tavalyi csúnya zakó a Saints ellen. Nehéz lenne elfelejteni azt a 3:38-at, kétségtelen. Előtte azonban a Packers hat éven keresztül zsinórban nyert az első fordulóban, két éve történetesen éppen idegenben a Vikingek ellen.L-re számítok. Nem szokott épp a legélesebb lenni a csapat amikor sokat készülhetett 1 meccsre. Ritmusból jobban megy... 😀én egy elég sima vereséget várok vasárnapEz komoly? Értem, amit írsz, de akkor is... Én már teljesen ráhangoltam magam a W-re. Az oddsok alapján is inkább nekünk áll a zászló.
alatriste
nagylaza, főpohárnok
alatriste
Számomra nem is annyira az a kérdés, hogy milyen formában kezdi a csapat a szezont, hanem az (amit gbol is írt), hogy mennyire képes jól működni a WR-garnitúra, főleg akkor, ha Lázár valóban nem tud pályára lépni. Másrészt: bármennyire is kedvelem, régen rossz, ha az ő játéka a meghatározó. Rajta kívül van még hat WR a rosteren. Nagyon kíváncsi leszek, mit sikerült összebarkácsolni Adams után.
nagylaza, főpohárnok
Látható volt a Rams meccsen is, hogy egy Kupp nem csinál nyarat, akármilyen jó elkapó is.
Szerintem akkor nyerhetünk, ha:
1. Az offense jó fal mellett kreatív játékokkal, a futókat és Tonyant is bevonva , kevés eladott labdával feltesz 2-3 TD-t.
2. A védelem teljesítve az elvárásokat megfogja a futást, nem enged nagy játékokat Jeffersonéknak, s talán 1-2 labdát is szerez.
3. A ST nem cseszi el, amit a védelem és a támadók összeraknak.
több mint 2 éve
Az, hogy "nem szokott", költői túlzás. Szezon közben - bye után és a PO-ban - tényleg nem nagyon használ a szabad hét (mindig félek is tőle rendesen), de a szezonnyitó meccsekre ez már jóval kevésbé igaz. Úgy látszik, túl mély nyomokat hagyott a tavalyi csúnya zakó a Saints ellen. Nehéz lenne elfelejteni azt a 3:38-at, kétségtelen. Előtte azonban a Packers hat éven keresztül zsinórban nyert az első fordulóban, két éve történetesen éppen idegenben a Vikingek ellen.L-re számítok. Nem szokott épp a legélesebb lenni a csapat amikor sokat készülhetett 1 meccsre. Ritmusból jobban megy... 😀én egy elég sima vereséget várok vasárnapEz komoly? Értem, amit írsz, de akkor is... Én már teljesen ráhangoltam magam a W-re. Az oddsok alapján is inkább nekünk áll a zászló.
alatriste
nagylaza, főpohárnok
alatriste
több mint 2 éve
gbol
377
Ha Lazard nem játszik, amire nagy az esély, akkor simán benne van a vereség. Még enélkül is rozsdás szokott lenni a támadás az első meccsen...talán a védelem meccsben tarthat.én egy elég sima vereséget várok vasárnapEz komoly? Értem, amit írsz, de akkor is... Én már teljesen ráhangoltam magam a W-re. Az oddsok alapján is inkább nekünk áll a zászló.
alatriste
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
L-re számítok. Nem szokott épp a legélesebb lenni a csapat amikor sokat készülhetett 1 meccsre. Ritmusból jobban megy... 😀én egy elég sima vereséget várok vasárnapEz komoly? Értem, amit írsz, de akkor is... Én már teljesen ráhangoltam magam a W-re. Az oddsok alapján is inkább nekünk áll a zászló.
alatriste
nagylaza, főpohárnok
Liverpool Fc
több mint 2 éve
én egy elég sima vereséget várok vasárnapEz komoly? Értem, amit írsz, de akkor is... Én már teljesen ráhangoltam magam a W-re. Az oddsok alapján is inkább nekünk áll a zászló.
alatriste
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Amúgy ajándék pénzre hajtók: 1,5-szeres pénz a csoportgyőzelem, 2,25-ért lehet kockáztatni egy csoporton belüli 4,5 w overrel is 😊
több mint 2 éve
James007
1 855
Oh, pardon.., korrigálva 😊Az első Injury report 2002-ben: 11 játékos..2002 végül is rég volt 😊
Régi szép időket idéz..
Lazard DNP (boka)
Bakh, Jenkins, Savage és Tonyan limited,
A többiek legalább fullba nyomták.
James007
Wyatt
De szép is volt.. Még aktívan toltam a Mennyei Megyeiben, pont ilyenkor, szeptember környékén kezdtem el ráhajtani arra a luvnyára, akitől aztán a mai napig hidegrázásom, illetve idegrángásom van és még azt sem tudtam, hogy ki az a Brett Favre.