NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
153
21
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 564
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 2 éve
Clifford iszonyú inkonzisztens. Láttam eleget. Kèpes nagy játèkra de nèha/gyakran olyan hülyesègeket csinál hogy ihaj. Valóban fejben rendbe kell tenni de ez mèg messze nem biztos hogy elèg bármire.Oké, nincs vita.
dande2
több mint 2 éve
Clifford iszonyú inkonzisztens. Láttam eleget. Kèpes nagy játèkra de nèha/gyakran olyan hülyesègeket csinál hogy ihaj. Valóban fejben rendbe kell tenni de ez mèg messze nem biztos hogy elèg bármire.
több mint 2 éve
Alapvetően nekem tetszik ez a draft , Van Ness hiányposztra jött és hatalmas potenciál van benne.Nekem is tetszik. JSN miatt káromkodtam erősen, de még az is lehet, kiderül majd, hogy az egészségi állapota miatt nem csaptunk le rá. (Kívánom, hogy ne így legyen.) Az alapján, amit Cliffordból láttam, őt se temetném. Nyilván nem véletlen, hogy nem vitték el az első körben, de jól futó, mobilis QB, a karjával sincs baj, szóval, a fizikai adottságai rendben vannak, valószínűleg a fejében kell rendet tenni. Gondolom, tarcsiként jön (egyelőre legalábbis), nem No.1-nak. Arra pedig szükség van.
Wr és Te jött egy rakat ha csak 2 beválik már fasza .
(...) 13 huzásból tényleg Cliford volt csak teljesen homály , az meg ennyi picknél belefér sztm.
Mostantól azzal már nem lehet majd takarózni ha Love gyenge lesz h nincs társ , attól viszont felkurom magam h ezt a szintű segítséget miért nem adtuk egyszer meg Aaronnak is ...
nando89
A 2-2 TE és WR papírforma volt. Az, hogy elkapóból eggyel több lett, a „na, bumm” kategória. Megjegyzem, tavaly is 3 WR érkezett. Amúgy emberemlékezet óta nem volt ilyen sok cetlink, ha jól tévedek, utoljára 2000-ben.
több mint 2 éve
Alapvetően nekem tetszik ez a draft , Van Ness hiányposztra jött és hatalmas potenciál van benne.Wr és Te jött egy rakat ha csak 2 beválik már fasza .
Wooden és Brooks sztm steal ,mélységet fognak adni védőfalnak .
Cliford az max poén lehet , nem vagyok Love feltétlen híve de nem látom h tud olyan rossz lenni h Cliford pályát fogjon .
Anderson sem tetszik igazán sztm volt még bent jobb K.
Azt értem h idén Ol-ba nem jött ember elöző két drafton hátsó körös projektekből jött egy csomo , meg amugy is megvagyunk .
Safety kérdés már érdekesebb , oda még jó volna vki piacról (Amos).
Nálam ez összeségében elsőre A- , 13 huzásból tényleg Cliford volt csak teljesen homály , az meg ennyi picknél belefér sztm.
Mostantól azzal már nem lehet majd takarózni ha Love gyenge lesz h nincs társ , attól viszont felkurom magam h ezt a szintű segítséget miért nem adtuk egyszer meg Aaronnak is ...
több mint 2 éve
Tegnap Gute azt mondta kapcsolatban vagyunk Amossal , így a draft után nem lepne meg ha végül visszajönne.Engem sem. A rosteren lévő társaság és az egy hetedikkörös rookie nem tűnik életbiztosításnak. Valamit lépni kell még ezen a poszton.
nando89
több mint 2 éve
Tegnap Gute azt mondta kapcsolatban vagyunk Amossal , így a draft után nem lepne meg ha végül visszajönne.
több mint 2 éve
UDFAk-ról valami?A Cheeseheatv.com szerint ez most a jelenlegi állás.
zacknorb
WR Duece Watts, Tulane, 7.00 RAS, per Tom Silverstein
WR Malik Heath, Mississippi, 6.58 RAS, per Aaron Wilson
TE Camren McDonald, Florida State, 2.52 RAS, per Tom Silverstein
TE Henry Pearson, Appalachian State, 4.51 RAS, per Zach Jacobson
OG Chuck Filiaga, Minnesota, 7.89 RAS, per Zach Jacobson
OT Kadeem Telfort, Alabama-Birmingham, 1.59 RAS, per Aaron Wilson
DL Jason Lewan, Illinois State, 8.54 RAS, per Aaron Wilson
EDGE Justin Ademilola, Notre Dame, 2.21 RAS, per Zach Jacobson
EDGE Keshawn Banks, San Diego State, 2.09 RAS, per Tom Silverstein
LB Jimmy Phillips, Southern Methodist, 3.44 RAS, per Zach Jacobson
DB Benny Sapp III, Northern Iowa, 4.40 RAS, per Aaron Wilson
S Christian Morgan, Baylor, 8.67 RAS, per Aaron Wilson
P Shane McDonough, NC State, per Tom Silverstein
cheeseheadtv.com/blog/tracking-the-packers-2023-post-draft-udfa-signings-510
több mint 2 éve
Grant DuBose-nak nagy sztorija van lásd a videót, elméletileg ott kezdődik, ahogy linkeltem. Remélem beválik az NFL-ben is. Nagyon feel good story lenne.www.youtube.com/watch?v=VJyEjq7xRmo&t=2423s
több mint 2 éve
Szeressen téged baromira alatriste, így akár még 56. is lehetsz.😉Nekem 56. volt a boardonom Reed. Baromira szerettem. 😊Megvan a TE/WR.Musgrave nagyon tetszik jó Pick és nagy needre.
Ez is valami.
esz-ki-mo
Reed már érdekes elég reach szagú a dolog sok jobbra értékelt wr volt meg bent valamiert ő nálunk előrébb volt boardon .
A két le csere meg hasznos lesz holnap !
nando89
alatriste
több mint 2 éve
Brooks nekem lieblingem voltCliffordnál csak Spencer Petras lett volna rosszabbHát az valóban wtf pick volt ma , viszont a többi mai pick nagyon tetszik , két dl pick főleg fizikálisak gyorsak .
Újabb remek Gute ötlet
zacknorb
nando89
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Cliffordnál csak Spencer Petras lett volna rosszabbHát az valóban wtf pick volt ma , viszont a többi mai pick nagyon tetszik , két dl pick főleg fizikálisak gyorsak .
Újabb remek Gute ötlet
zacknorb
több mint 2 éve
Cliffordnál csak Spencer Petras lett volna rosszabbÚjabb remek Gute ötlet
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Na erre a Clifford projektre kíváncsi leszek szidtam eleget a PSUban meglepődnèk ha Loveot lenyomná de az MLFnek is nagy faceplam lenne.En azon is meglepodnek, ha o lenne az elso szamu backup…
dande2
több mint 2 éve
Na erre a Clifford projektre kíváncsi leszek szidtam eleget a PSUban meglepődnèk ha Loveot lenyomná de az MLFnek is nagy faceplam lenne.
több mint 2 éve
Meglátjátok, jó lesz ez
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
én is most értem a végéreNeztem a műsort , látszott nagyon h nagyon tetszik 😀reméljük bejön , masodik koros wr nálunk csak jó lehet !Nekem 56. volt a boardonom Reed. Baromira szerettem. 😊Megvan a TE/WR.Musgrave nagyon tetszik jó Pick és nagy needre.
Ez is valami.
esz-ki-mo
Reed már érdekes elég reach szagú a dolog sok jobbra értékelt wr volt meg bent valamiert ő nálunk előrébb volt boardon .
nando89
alatriste
nando89
azt szűrtem le, hogy a követős csöcsk nagyon inspiráltak az élős meztelenkedésre
amúgy én már Musgrave helyett is Kraftet húztam volna és hátsóban Whyle-t a Bearcatsből, de ez rendben volt
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Neztem a műsort , látszott nagyon h nagyon tetszik 😀reméljük bejön , masodik koros wr nálunk csak jó lehet !Nekem 56. volt a boardonom Reed. Baromira szerettem. 😊Megvan a TE/WR.Musgrave nagyon tetszik jó Pick és nagy needre.
Ez is valami.
esz-ki-mo
nando89
alatriste
több mint 2 éve
Nekem 56. volt a boardonom Reed. Baromira szerettem. 😊Megvan a TE/WR.Musgrave nagyon tetszik jó Pick és nagy needre.
Ez is valami.
esz-ki-mo
nando89

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Nagyon gyűjtjük a pickeket, már 2 letrade volt Musgrave után.ez konkrétan elég szép mozgásteret jelenthet - hátralévő pick-ek (ebből egy comp.):
pecsi92
116th (4th)
149th (5th)
159th (5th)
179th (6th)
207th (6th)
232nd (7th)
235th (7th)
242nd (7th)
256th (7th)
Szerkesztette: gamerkr
több mint 2 éve
Megvan a TE/WR.Musgrave nagyon tetszik jó Pick és nagy needre.
Ez is valami.
esz-ki-mo
több mint 2 éve
Butler megmondta: mindig remek elkapókat húzunk a 2. körben.Megnyugodtam.
több mint 2 éve
Nagyon gyűjtjük a pickeket, már 2 letrade volt Musgrave után.
több mint 2 éve
Sehogyan se jó ez.nagylaza, főpohárnokha mondjuk az első körös WR-ek bustok lesznek, az segít 😊
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.