NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 666 — beers & Packers
Clifford iszonyú inkonzisztens. Láttam eleget. Kèpes nagy játèkra de nèha/gyakran olyan hülyesègeket csinál hogy ihaj. Valóban fejben rendbe kell tenni de ez mèg messze nem biztos hogy elèg bármire.
dande2
Oké, nincs vita.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 156 — Így remélem megfelelek nektek.....
Clifford iszonyú inkonzisztens. Láttam eleget. Kèpes nagy játèkra de nèha/gyakran olyan hülyesègeket csinál hogy ihaj. Valóban fejben rendbe kell tenni de ez mèg messze nem biztos hogy elèg bármire.
több mint 2 éve
Alapvetően nekem tetszik ez a draft , Van Ness hiányposztra jött és hatalmas potenciál van benne.
Wr és Te jött egy rakat ha csak 2 beválik már fasza .
(...) 13 huzásból tényleg Cliford volt csak teljesen homály , az meg ennyi picknél belefér sztm.
Mostantól azzal már nem lehet majd takarózni ha Love gyenge lesz h nincs társ , attól viszont felkurom magam h ezt a szintű segítséget miért nem adtuk egyszer meg Aaronnak is ...
nando89
Nekem is tetszik. JSN miatt káromkodtam erősen, de még az is lehet, kiderül majd, hogy az egészségi állapota miatt nem csaptunk le rá. (Kívánom, hogy ne így legyen.) Az alapján, amit Cliffordból láttam, őt se temetném. Nyilván nem véletlen, hogy nem vitték el az első körben, de jól futó, mobilis QB, a karjával sincs baj, szóval, a fizikai adottságai rendben vannak, valószínűleg a fejében kell rendet tenni. Gondolom, tarcsiként jön (egyelőre legalábbis), nem No.1-nak. Arra pedig szükség van.
A 2-2 TE és WR papírforma volt. Az, hogy elkapóból eggyel több lett, a „na, bumm” kategória. Megjegyzem, tavaly is 3 WR érkezett. Amúgy emberemlékezet óta nem volt ilyen sok cetlink, ha jól tévedek, utoljára 2000-ben.
több mint 2 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 347
Alapvetően nekem tetszik ez a draft , Van Ness hiányposztra jött és hatalmas potenciál van benne.
Wr és Te jött egy rakat ha csak 2 beválik már fasza .
Wooden és Brooks sztm steal ,mélységet fognak adni védőfalnak .
Cliford az max poén lehet , nem vagyok Love feltétlen híve de nem látom h tud olyan rossz lenni h Cliford pályát fogjon .
Anderson sem tetszik igazán sztm volt még bent jobb K.
Azt értem h idén Ol-ba nem jött ember elöző két drafton hátsó körös projektekből jött egy csomo , meg amugy is megvagyunk .
Safety kérdés már érdekesebb , oda még jó volna vki piacról (Amos).

Nálam ez összeségében elsőre A- , 13 huzásból tényleg Cliford volt csak teljesen homály , az meg ennyi picknél belefér sztm.

Mostantól azzal már nem lehet majd takarózni ha Love gyenge lesz h nincs társ , attól viszont felkurom magam h ezt a szintű segítséget miért nem adtuk egyszer meg Aaronnak is ...
több mint 2 éve
SBL Green Bay Packers 2 607
Tegnap Gute azt mondta kapcsolatban vagyunk Amossal , így a draft után nem lepne meg ha végül visszajönne.
nando89
Engem sem. A rosteren lévő társaság és az egy hetedikkörös rookie nem tűnik életbiztosításnak. Valamit lépni kell még ezen a poszton.
több mint 2 éve
Tegnap Gute azt mondta kapcsolatban vagyunk Amossal , így a draft után nem lepne meg ha végül visszajönne.
több mint 2 éve
SBL Green Bay Packers 2 607
UDFAk-ról valami?
zacknorb
A Cheeseheatv.com szerint ez most a jelenlegi állás.

WR Duece Watts, Tulane, 7.00 RAS, per Tom Silverstein

WR Malik Heath, Mississippi, 6.58 RAS, per Aaron Wilson

TE Camren McDonald, Florida State, 2.52 RAS, per Tom Silverstein

TE Henry Pearson, Appalachian State, 4.51 RAS, per Zach Jacobson

OG Chuck Filiaga, Minnesota, 7.89 RAS, per Zach Jacobson

OT Kadeem Telfort, Alabama-Birmingham, 1.59 RAS, per Aaron Wilson

DL Jason Lewan, Illinois State, 8.54 RAS, per Aaron Wilson

EDGE Justin Ademilola, Notre Dame, 2.21 RAS, per Zach Jacobson

EDGE Keshawn Banks, San Diego State, 2.09 RAS, per Tom Silverstein

LB Jimmy Phillips, Southern Methodist, 3.44 RAS, per Zach Jacobson

DB Benny Sapp III, Northern Iowa, 4.40 RAS, per Aaron Wilson

S Christian Morgan, Baylor, 8.67 RAS, per Aaron Wilson

P Shane McDonough, NC State, per Tom Silverstein

cheeseheadtv.com/blog/tracking-the-packers-2023-post-draft-udfa-signings-510
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
UDFAk-ról valami?

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Grant DuBose-nak nagy sztorija van lásd a videót, elméletileg ott kezdődik, ahogy linkeltem. Remélem beválik az NFL-ben is. Nagyon feel good story lenne.
 www.youtube.com/watch?v=VJyEjq7xRmo&t=2423s
több mint 2 éve
Megvan a TE/WR.
Ez is valami.
esz-ki-mo
Musgrave nagyon tetszik jó Pick és nagy needre.
Reed már érdekes elég reach szagú a dolog sok jobbra értékelt wr volt meg bent valamiert ő nálunk előrébb volt boardon .
A két le csere meg hasznos lesz holnap !
nando89
Nekem 56. volt a boardonom Reed. Baromira szerettem. 😊
alatriste
Szeressen téged baromira alatriste, így akár még 56. is lehetsz.😉
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
Cliffordnál csak Spencer Petras lett volna rosszabb
Újabb remek Gute ötlet
zacknorb
Hát az valóban wtf pick volt ma , viszont a többi mai pick nagyon tetszik , két dl pick főleg fizikálisak gyorsak .
nando89
Brooks nekem lieblingem volt

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Újabb remek Gute ötlet
zacknorb
Hát az valóban wtf pick volt ma , viszont a többi mai pick nagyon tetszik , két dl pick főleg fizikálisak gyorsak .
több mint 2 éve
Újabb remek Gute ötlet

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
casaubon Green Bay Packers 3 532
Na erre a Clifford projektre kíváncsi leszek szidtam eleget a PSUban meglepődnèk ha Loveot lenyomná de az MLFnek is nagy faceplam lenne.
dande2
En azon is meglepodnek, ha o lenne az elso szamu backup…
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 156 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na erre a Clifford projektre kíváncsi leszek szidtam eleget a PSUban meglepődnèk ha Loveot lenyomná de az MLFnek is nagy faceplam lenne.
több mint 2 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 354 — Packers Suicide Squad
Meglátjátok, jó lesz ez

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Megvan a TE/WR.
Ez is valami.
esz-ki-mo
Reed már érdekes elég reach szagú a dolog sok jobbra értékelt wr volt meg bent valamiert ő nálunk előrébb volt boardon .
nando89
alatriste
Neztem a műsort , látszott nagyon h nagyon tetszik 😀reméljük bejön , masodik koros wr nálunk csak jó lehet !
nando89
én is most értem a végére
azt szűrtem le, hogy a követős csöcsk nagyon inspiráltak az élős meztelenkedésre
amúgy én már Musgrave helyett is Kraftet húztam volna és hátsóban Whyle-t a Bearcatsből, de ez rendben volt

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Megvan a TE/WR.
Ez is valami.
esz-ki-mo
nando89
alatriste
Neztem a műsort , látszott nagyon h nagyon tetszik 😀reméljük bejön , masodik koros wr nálunk csak jó lehet !
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Megvan a TE/WR.
Ez is valami.
esz-ki-mo
nando89

Liverpool Fc
több mint 2 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 515 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Nagyon gyűjtjük a pickeket, már 2 letrade volt Musgrave után.
pecsi92
ez konkrétan elég szép mozgásteret jelenthet - hátralévő pick-ek (ebből egy comp.):

116th (4th)
149th (5th)
159th (5th)
179th (6th)
207th (6th)
232nd (7th)
235th (7th)
242nd (7th)
256th (7th)

Szerkesztette: gamerkr

több mint 2 éve
Megvan a TE/WR.
Ez is valami.
esz-ki-mo
több mint 2 éve
esz-ki-mo Green Bay Packers 367
Butler megmondta: mindig remek elkapókat húzunk a 2. körben.
Megnyugodtam.
több mint 2 éve
esz-ki-mo Green Bay Packers 367
Megvan a TE/WR.
Ez is valami.
több mint 2 éve
pecsi92 Green Bay Packers 512
Nagyon gyűjtjük a pickeket, már 2 letrade volt Musgrave után.
több mint 2 éve
törölt kristof New York Giants Miami Hurricanes 1 261 — Browns GM
Sehogyan se jó ez.nagylaza, főpohárnok
ha mondjuk az első körös WR-ek bustok lesznek, az segít 😊

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.