Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 2 éve
nando89
3 902
Az első három drive Aj fumbleig extra volt aztán teljesen ledobtuk a láncot , vedelem rendben de az utcso tampa drivot nagyon kicentiztek.Ami tetszett a fal egy jó vedelem ellen egeszen jó volt néha ha Bakh és Jenkins formaba lendül ez top egység lehet .
Doubs alakul, ő a szezon végére kinőheti magát .
Spec team már csinál egeszen jo dolgokat bár továbbra is vannak érthetetlen szituk is .
Ami nem tetszett
MLF sztm nagyon rosszul hívott játékot több esetben is .
Campbell a végén nagyot ment de nagyon nem tavalyi szinten jatszik egyelőre
2-1 játék azért meg rendesen döcög most jön a sorsolás kényelmesebb része lehet előre lepni.
több mint 2 éve
Olyan meccsre számítottam, amilyen a második félidő volt (abban a reményben, hogy mi jövünk ki jól belőle). Túl szép lett volna mindkét félidőt úgy dominálni, ahogyan az elsőt sikerült.
több mint 2 éve
Az offense már kb. playoff szinten játszott, szerencsére a defense és ST még nem annyira.
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 879
A védelem elég bíztató. St-ről nem is beszélve. Rodgers meg game manager.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Bakhtiari játszani fog, remélem nem lesz nagyon rozsdás, hátha több ideje lesz Rodgersnek oldalra kidobni a labdát.
több mint 2 éve
Nincs mese, szólni kell Jordynak a farmra, hogy jöjjön.Most azonnal aláírom mindkettőt.
Meg James Jones is a kapucnijával.
Kampman
több mint 2 éve
Kampman
28 326
Nincs mese, szólni kell Jordynak a farmra, hogy jöjjön.Meg James Jones is a kapucnijával.
több mint 2 éve
Az ég kék, a fű zöld, Sammy Watkins IR
több mint 2 éve
Most látom, hogy Fournette is kérdéses, tőlünk pedig még Merci. Bármi lesz is a vége, jó eséllyel az jön majd, hogy "ebből a meccsből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni".
több mint 2 éve
nando89
3 902
Watkins out, csodálkoztam is, hogy zsinórban nyomott 2 meccsetEz is zavar de a Bakhtiari körüli ködösítés sokkal jobban ! Jenkins 10 hónap után a hétvégén pályán volt Bakh decemberben már 2 éve lesz h szakadt ,és nagyon nem jo jel ha edz is 1et limitáltan másnap már tuti nem , valaki tud erről vmi pontosat h mi is a baj térdével?! Azt tudom h több műtét is volt már .
pecsi92
több mint 2 éve
Minden jól alakulWatkins out, csodálkoztam is, hogy zsinórban nyomott 2 meccsetutolsó meccsekre még visszatérhet..
pecsi92
Harmadik meccs és már kilométeres az injury report, megjelentek a hamstringek.
Beindult a szezon, hivatalos. 😊
gamerkr
Innentől lesz érdekes és jó a szezon, buktatókkal persze
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
esz-ki-mo
305
Watkins out, Watson és Cobb questionable.Watkins out, csodálkoztam is, hogy zsinórban nyomott 2 meccsetutolsó meccsekre még visszatérhet..
pecsi92
gamerkr
A másik oldalon ugye Evans eltiltva, Godwin out, Gage, Julio és Perriman questionable.
Jó kis roncsderbi lesz az elkapóknál..
több mint 2 éve
Watkins out, csodálkoztam is, hogy zsinórban nyomott 2 meccsetutolsó meccsekre még visszatérhet..
pecsi92
több mint 2 éve
pecsi92
505
Watkins out, csodálkoztam is, hogy zsinórban nyomott 2 meccset
több mint 2 éve
Ha nincs WR, majd Rodgers előveszi Don Camillo playbookjáttöbb mint 2 éve
esz-ki-mo
305
A WR-ek közül tegnap már csak Cobb, Lazard, Watkins és Watson nem edzett..Szerintem elmentek együtt moziba....
James007
több mint 2 éve
James007
1 855
A WR-ek közül tegnap már csak Cobb, Lazard, Watkins és Watson nem edzett..
több mint 2 éve
JéBé
7 035
Masodik koros ekapoktol elso heten varni a megvaltast irrealis, decemberben nezzuk meg tudnak e hozza tenni.
több mint 2 éve
esz-ki-mo
305
Szerintem lassan belenyugodhatunk, hogy ezzel az elkapósorral kell végigjátszanunk ezt a szezont. De szerintem ez nem akkora tragédia, mert nyilván jó lenne egy-két klasszis WR a csapatban, és jó lenne a nagy játékokat, elkapásokat nézni, de ha ez nincs, akkor is működhet a csapat egy jó OL-al, hatékony futójátékkal és okos, rövidebb passzokra koncentráló taktikával, amire viszont a jelenlegi elkapósor is képes lehet. Adjunk nekik még pár hetet, én látok rá esélyt, hogy közülük néhányan felnőnek a feladathoz.
több mint 2 éve
casaubon
2 412
Mar ha egyaltalan jatszhat idenOBJ szerintem fix visszamegy a RamsbeOBJ és Will Fuller még elérhetö. Fullert eskü bepróbálnám vet. minért a helyetekben.Na, szerencsére a Tom bácsi hívó szavára rögtön ugrott az egyik legjobb FA, akivel már hál isten ez a csapategység sem a mi javunkra dől. Nem mintha nem írtam volna már be tollal az L-t Beasley ide vagy oda. 😀Akartam is írni, nem hiszem el, hogy ide nem lehet hozni legalább 1 normálisabb FA elkapót, nagyon liga alja az az egység.
alatriste
pecsi92
Toto21
zacknorb
több mint 2 éve
OBJ szerintem fix visszamegy a RamsbeOBJ és Will Fuller még elérhetö. Fullert eskü bepróbálnám vet. minért a helyetekben.Na, szerencsére a Tom bácsi hívó szavára rögtön ugrott az egyik legjobb FA, akivel már hál isten ez a csapategység sem a mi javunkra dől. Nem mintha nem írtam volna már be tollal az L-t Beasley ide vagy oda. 😀Akartam is írni, nem hiszem el, hogy ide nem lehet hozni legalább 1 normálisabb FA elkapót, nagyon liga alja az az egység.
alatriste
pecsi92
Toto21
több mint 2 éve
Toto21
5 955
OBJ és Will Fuller még elérhetö. Fullert eskü bepróbálnám vet. minért a helyetekben.Na, szerencsére a Tom bácsi hívó szavára rögtön ugrott az egyik legjobb FA, akivel már hál isten ez a csapategység sem a mi javunkra dől. Nem mintha nem írtam volna már be tollal az L-t Beasley ide vagy oda. 😀Akartam is írni, nem hiszem el, hogy ide nem lehet hozni legalább 1 normálisabb FA elkapót, nagyon liga alja az az egység.
alatriste
pecsi92
több mint 2 éve
pecsi92
505
Na, szerencsére a Tom bácsi hívó szavára rögtön ugrott az egyik legjobb FA, akivel már hál isten ez a csapategység sem a mi javunkra dől. Nem mintha nem írtam volna már be tollal az L-t Beasley ide vagy oda. 😀Akartam is írni, nem hiszem el, hogy ide nem lehet hozni legalább 1 normálisabb FA elkapót, nagyon liga alja az az egység.
alatriste
több mint 2 éve
Na, szerencsére a Tom bácsi hívó szavára rögtön ugrott az egyik legjobb FA, akivel már hál isten ez a csapategység sem a mi javunkra dől. Nem mintha nem írtam volna már be tollal az L-t Beasley ide vagy oda. 😀
Liverpool Fc