Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 2 éve
Jól van, MLF nyilatkozata alapján ő sem erőlteti: "He’s getting the treatment and hopefully it’ll be sooner rather than later."Látott valaki valamit Watson állapotáról? Biztosan ügyetlen vagyok, én csak annyit találtam, hogy questionable, de ez még dec. 4-e.www.sportskeeda.com/nfl/christian-watson-injury-update-latest-packers-wr-week-14-fantasy-football
nagylaza, főpohárnok
Ez a legújabb amit olvastam.
Bár mivel hétfő a meccs, lehet van rá esély, de ha úgy van én nem erőltetném a Giants ellen.
zacknorb
több mint 2 éve
Watson eddigi karrierje alatt mi volt a leghosszabb streak, amíg egészséges tudott maradni?Látott valaki valamit Watson állapotáról? Biztosan ügyetlen vagyok, én csak annyit találtam, hogy questionable, de ez még dec. 4-e.www.sportskeeda.com/nfl/christian-watson-injury-update-latest-packers-wr-week-14-fantasy-football
nagylaza, főpohárnok
Bár mivel hétfő a meccs, lehet van rá esély, de ha úgy van én nem erőltetném a Giants ellen.
zacknorb
több mint 2 éve
Teljesen igaz, én sem erőltetném. Általában is úgy vagyok vele, hogy sérült játékos ne öltözzön be. Persze, napestig lehet vitatkozni arról, hogy különösen nagy téttel bíró meccsek esetén lehet-e/szabad-e kockázatot vállalni, ha igen, mekkorát. (Láttam azt a Redskins-Seattle PO-meccset, amikor Griffin III sántikálva is pályán maradt. Mély nyomokat hagyott bennem. A Washington kiesett, a QB utána már soha nem volt önmaga.)Látott valaki valamit Watson állapotáról? Biztosan ügyetlen vagyok, én csak annyit találtam, hogy questionable, de ez még dec. 4-e.www.sportskeeda.com/nfl/christian-watson-injury-update-latest-packers-wr-week-14-fantasy-football
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
több mint 2 éve
Látott valaki valamit Watson állapotáról? Biztosan ügyetlen vagyok, én csak annyit találtam, hogy questionable, de ez még dec. 4-e.www.sportskeeda.com/nfl/christian-watson-injury-update-latest-packers-wr-week-14-fantasy-football
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Látott valaki valamit Watson állapotáról? Biztosan ügyetlen vagyok, én csak annyit találtam, hogy questionable, de ez még dec. 4-e.
több mint 2 éve
Jellemző, most már azt nézegetem, milyen jó lenne a PO-ban elkerülni a Ninerst (jelen állás szerint ez a párosítás), pedig pár hete még eszembe se jutott, hogy rájátszásba kerülhetünk.🙂 Akkor már menjünk inkább újra az Oroszlánokhoz.Amennyiben a hátralevő, nem túl nehéznek kinéző sorsolást megoldjuk. Stabil, kiegyensúlyozott játékkal! Én már boldog/ bizakodó leszek! Szóval remélem nem lesz már az idei alapszakaszban lejtmenet... Ezen felül minden más elvárások feletti bónusz.
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Crosby végül a Ramsben kötött ki
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Jellemző, most már azt nézegetem, milyen jó lenne a PO-ban elkerülni a Ninerst (jelen állás szerint ez a párosítás), pedig pár hete még eszembe se jutott, hogy rájátszásba kerülhetünk.🙂 Akkor már menjünk inkább újra az Oroszlánokhoz.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Félig kómában töltött nap után most jutottam hozzá, hogy megnézzem az összefoglalót, és legalább részben átéljem újra a hajnali élményt. Nem hittem volna, hogy a Lions után egy még magasabban polcon lévő ellenféllel szemben is képes lesz a GB ilyen színvonalon és mentális állapotban játszani. Love és az elkapók szinte hiba nélkül teljesítettek (rossz passz, drop alig volt), a D – bár azt nem állítom, hogy megingások nélkül – szintén átlagon felülit nyújtott. És emlékezzünk meg Carlsonról is!🙂Azt hiszem, hogy ez a KC elleni W vízválasztó lehet. Joggal hiheti el a csapat, hogy koncentrált játékkal képes bárkit legyőzni. Akár úgy is, hogy a No.1 futónk pályán sincs. MLF-nek ebben valóban hatalmas érdemei vannak. (Ettől még tartom, hogy az első félidő végén az utolsó drive-unk elhibázott volt.🙂)
Annak külön örülök, hogy akármi lesz is, Love már bizonyította: nem voltak teljesen vakon a Packersnél, amikor felcserével elhozták első körösként és három évig kitartottak mellette.
több mint 2 éve
Én kinti szempontból irigykedtem.Azért ez magyar idő szerint január 1. 2:20-as kezdést jelent. Pont buliból hazaérve meg lehet nézni.Irány a Super Bowl?Majd legkésőbb az utolsó előtti fordulóban eldől.. 😊
PatrickSKOL
Egyelőre 50%-os csapat vagyunk. De az októberi kilátástalanság helyett már megint van miért felkelni hajnalban.
Most néztem csak, hogy a Vikings elleni meccs dec 31., SNF.
Az mekkora szilveszteri buli lesz! Hosszabbítás esetén szépen át is csúszhat a vége 2024-re.
James007
gbol
Hazai idő szerint nem valószínű, hogy érteni fogom a történteket, de majd az ismétlést is megtekintem.. 😊
több mint 2 éve
Azért ez magyar idő szerint január 1. 2:20-as kezdést jelent. Pont buliból hazaérve meg lehet nézni.Irány a Super Bowl?Majd legkésőbb az utolsó előtti fordulóban eldől.. 😊
PatrickSKOL
Egyelőre 50%-os csapat vagyunk. De az októberi kilátástalanság helyett már megint van miért felkelni hajnalban.
Az mekkora szilveszteri buli lesz! Hosszabbítás esetén szépen át is csúszhat a vége 2024-re.
James007
több mint 2 éve
Na, betartva ígéretemet, engem megvett Love.Az egész o szét volt akkor, a fal se muzsikált szépen, az elkapok droppoltak meg sérültek voltak... most értek össze szerintem
Csak azt tudnám, hogy tudott októberben ilyen kilátástalanul játszani...
(3.-7. forduló közt 5 TD, 8 INT, 58%-os passzpontosság, 9.-13. közt 11 TD, 2 INT, 66% ... de nem is csak a számok, hanem a mutatott játék az, ami gyökeresen változott, pedig közel nem az utóbbi időben voltak a gyengébb ellenfelek...)
Az offense meg ismét zseniálisan kezdte a meccset, s bár kicsit lelassultak, annyit épp sikerült beletenni, ami a győzelemhez elég volt. Hej, ha a def. is végre úgy játszana egész meccsen, ahogy várjuk tőlük...
Nyilván nem akarom elkiabálni, de a hátralevő meccsekben 3-5 W benne van, ami jó eséllyel PO-t jelenthet...igazából a 6. vagy a 7. seed lehet a nagyobb kérdés
esz-ki-mo
több mint 2 éve
Nehéz szavakat találni arra, amit az elmúlt két meccsen produkált a csapat... A KC ellen nem egyszerűen csak nyertünk, hanem végig vezetve nyertünk.Jajjajaj, most látom, hogy Tactful Cactus már írta. Bocseszka.🙂
Csendben jelzem, hogy PO-helyen állunk. (Remélem, Watson nem dőlt ki.)
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Na, betartva ígéretemet, engem megvett Love.Csak azt tudnám, hogy tudott októberben ilyen kilátástalanul játszani...
(3.-7. forduló közt 5 TD, 8 INT, 58%-os passzpontosság, 9.-13. közt 11 TD, 2 INT, 66% ... de nem is csak a számok, hanem a mutatott játék az, ami gyökeresen változott, pedig közel nem az utóbbi időben voltak a gyengébb ellenfelek...)
Az offense meg ismét zseniálisan kezdte a meccset, s bár kicsit lelassultak, annyit épp sikerült beletenni, ami a győzelemhez elég volt. Hej, ha a def. is végre úgy játszana egész meccsen, ahogy várjuk tőlük...
Nyilván nem akarom elkiabálni, de a hátralevő meccsekben 3-5 W benne van, ami jó eséllyel PO-t jelenthet...igazából a 6. vagy a 7. seed lehet a nagyobb kérdés
több mint 2 éve
Nekünk ez még messze van , jött most két extra underdog győzelem , most jön 1-2 kötelező meccs reméljük azzal is boldogul a csapat .Amúgy nézegetve a dolgokat ebből lehet hatodik hely és Ford Field a wild cardonMár most aláírtam, gyertek
zacknorb
MacPhisto
több mint 2 éve
Amúgy nézegetve a dolgokat ebből lehet hatodik hely és Ford Field a wild cardonMár most aláírtam, gyertek
zacknorb
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 2 éve
(...) utolsó KC drive-ban a büntetés véleményes volt, a kontakt - ahogy láttam - még a pályán kezdődött.Dobtak ránk több kamu flaget, a legvégén viszont elmaradt ellenünk egy DPI zászló. Szóval, tévedtek ide is, oda is a sporik, azt hiszem, összességében kvittek vagyunk.
Gergőbácsi
Most néztem csak, hogy a Vikings elleni meccs dec 31., SNF.Bennem pedig most tudatosult, hogy jövő héten megint hány órakor játszunk. Elszoktam már ettől...🙂
Az mekkora szilveszteri buli lesz!
James007
több mint 2 éve
Irány a Super Bowl?Majd legkésőbb az utolsó előtti fordulóban eldől.. 😊
PatrickSKOL
több mint 2 éve
Irány a Super Bowl?Bocs h örülünk kicsit h az nfl legfiatalabb rostere elkapta a regnáló bajnokot 😁
PatrickSKOL
több mint 2 éve
Amúgy nézegetve a dolgokat ebből lehet hatodik hely és Ford Field a wild cardon
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
LaFleur jo, kezdjuk el elfogadni. Jo edzo, jo mentor. Mindenkinek fejlodnie kell, ez alap de nem olyan bus a jovokep mint mondjuk New Englandben.
több mint 2 éve
Irány a Super Bowl?
több mint 2 éve
A meccs utáni locker room video most is epic , nagyon egyben vagyunk most , nagyon tetszik Mlf mentalitása , voltak vannnak és lesznek is itt hibák , de azért én mostmár hajlok rá h ő Aarod nélkül is liga elejében van mint edző , tényleg extrán keverte a lapokat éjszaka .16:0 decemberben! Nagyon durván meg voltak szerkesztve a játékok! A meccs első felében, rendre első olvasásra voltak teljesen üres célpontok.
nando89
több mint 2 éve
Szép kezdés után erős visszaesés majd run the tableTavalyi szezonra hajaz elég erősen
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
A meccs utáni locker room video most is epic , nagyon egyben vagyunk most , nagyon tetszik Mlf mentalitása , voltak vannnak és lesznek is itt hibák , de azért én mostmár hajlok rá h ő Aarod nélkül is liga elejében van mint edző , tényleg extrán keverte a lapokat éjszaka .