NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Adamset? 🙃DeSean Jackson ->Ravens 😅Én nem feltétlenül sérülékeny , visszavonulás előtt álló WR-ben gondolkoznék... hanem igenis fizessünk meg ( akár 1-2. napos pick-ekkel) egy épkézláb, pályája zenitjén levő, elszakadni és elkapni tudó WR1-et.
JéBé
Ha már a drafton ez nem sikerült.
esz-ki-mo
több mint 2 éve
esz-ki-mo
305
DeSean Jackson ->Ravens 😅Én nem feltétlenül sérülékeny , visszavonulás előtt álló WR-ben gondolkoznék... hanem igenis fizessünk meg ( akár 1-2. napos pick-ekkel) egy épkézláb, pályája zenitjén levő, elszakadni és elkapni tudó WR1-et.
JéBé
Ha már a drafton ez nem sikerült.
több mint 2 éve
Kikaptunk a rézbőrűektől igen. Prestonnak volt vagy 2 sackje akkor még vörösben Rodgersen.4 évvel ezelőtt volt szerencsém kint lenni a fővárosban egy Packers meccsen.Ha jól emlékszem, az a négy évvel ezelőtti bukta volt. Lehet, hogy jobb is, ha nem mész.😊
Kicsi a világ alapon persze mikor leszek újra kint a hanyatló nyugaton? Amikor a Packers újfent Washingtonban játszik. 😀 Ezuttal azonban nem szerveztem extra kitérőt DC-be, így LA-ben nézem meg a Chargers - Seattle-t. Közeledve az eseményhez egyre kevésbé bánom ezt a döntésem. A 4 csapatból úgy érzem a 2 jobbat sikertül kiválasztani, ami valahol nagyon szomorú.
alatriste
nagylaza, főpohárnok
Liverpool Fc
több mint 2 éve
JéBé
7 035
Ha ez a postgame interjubol van ott erintettek ezt a temat kb egy mondatban es egyaltalan nem volt ilyen narrativa. Vegig arrol beszelt hogy bizik Brianben.Most éppen:Nem mondhatnám, hogy Rodgers nyilatkozatai sokat visznek előre.mit mondott?
nagylaza, főpohárnok
Fontos_Vidra
fuzovelkifele.com/2022/10/aaron-rodgers-ha-elerhetove-valik-valaki-akkor-elvarom-hogy-a-packers-is-ott-legyen/
Bevallom, nem néztem utána az eredetinek.
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Most éppen:Nem mondhatnám, hogy Rodgers nyilatkozatai sokat visznek előre.mit mondott?
nagylaza, főpohárnok
Fontos_Vidra
fuzovelkifele.com/2022/10/aaron-rodgers-ha-elerhetove-valik-valaki-akkor-elvarom-hogy-a-packers-is-ott-legyen/
Bevallom, nem néztem utána az eredetinek.
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Nem mondhatnám, hogy Rodgers nyilatkozatai sokat visznek előre.mit mondott?
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Nem mondhatnám, hogy Rodgers nyilatkozatai sokat visznek előre.
több mint 2 éve
4 évvel ezelőtt volt szerencsém kint lenni a fővárosban egy Packers meccsen.Ha jól emlékszem, az a négy évvel ezelőtti bukta volt. Lehet, hogy jobb is, ha nem mész.😊
Kicsi a világ alapon persze mikor leszek újra kint a hanyatló nyugaton? Amikor a Packers újfent Washingtonban játszik. 😀 Ezuttal azonban nem szerveztem extra kitérőt DC-be, így LA-ben nézem meg a Chargers - Seattle-t. Közeledve az eseményhez egyre kevésbé bánom ezt a döntésem. A 4 csapatból úgy érzem a 2 jobbat sikertül kiválasztani, ami valahol nagyon szomorú.
alatriste
több mint 2 éve
ThySoul
1 622
Moore anyagilag sem érné meg a Panthersnek, meg fiatal, jó játékos fontos pozícióban, szóval ő valszeg sosem volt mozdítható (meg hát valaki kéne majd az újonc QB-nak is jövőre 😀)meg így a kérdés DJ Moore mozdítható-e még, szükül a kör az elérhetö WR-nél.és Robby Andersont már el is felejthetjük, ment ArizonabaIgazabol csak arra lennek kivancsi tettunk e barmit azert hogy ide jojjon. Felek a valasztol.
zacknorb
JéBé
Toto21
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 879
A WR-ek nem tudnak elkapni labdákat (már ha feléjük megy egyáltalán), a GB nem tud elkapni WR-eket. System fit.meg így a kérdés DJ Moore mozdítható-e még, szükül a kör az elérhetö WR-nél.és Robby Andersont már el is felejthetjük, ment ArizonabaIgazabol csak arra lennek kivancsi tettunk e barmit azert hogy ide jojjon. Felek a valasztol.
zacknorb
JéBé
Toto21
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Toto21
5 955
meg így a kérdés DJ Moore mozdítható-e még, szükül a kör az elérhetö WR-nél.és Robby Andersont már el is felejthetjük, ment ArizonabaIgazabol csak arra lennek kivancsi tettunk e barmit azert hogy ide jojjon. Felek a valasztol.
zacknorb
JéBé
több mint 2 éve
4 évvel ezelőtt volt szerencsém kint lenni a fővárosban egy Packers meccsen.Kicsi a világ alapon persze mikor leszek újra kint a hanyatló nyugaton? Amikor a Packers újfent Washingtonban játszik. 😀 Ezuttal azonban nem szerveztem extra kitérőt DC-be, így LA-ben nézem meg a Chargers - Seattle-t. Közeledve az eseményhez egyre kevésbé bánom ezt a döntésem. A 4 csapatból úgy érzem a 2 jobbat sikertül kiválasztani, ami valahol nagyon szomorú.
Liverpool Fc
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
és Cobb IR-re került
több mint 2 éve
JéBé
7 035
és Robby Andersont már el is felejthetjük, ment ArizonabaIgazabol csak arra lennek kivancsi tettunk e barmit azert hogy ide jojjon. Felek a valasztol.
zacknorb
több mint 2 éve
és Robby Andersont már el is felejthetjük, ment Arizonaba
több mint 2 éve
@JacobMorley·
Zach Wilson earned a @pff grade of 35.5 (Really bad)
That is the lowest grade a starting QB has received while his team won by 2+ scores that I have found.
több mint 2 éve
golladay mozdítható lenne new yorkból szvsz, csak nála az a kérdés, hogy végérvényesen szarik bele az egészbe vagy csak a giantsben nem hajlandó focizni
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
nando89
3 901
Tényleg azt várom h történjen valami egyik vagy másik irányba , csak lássam h van vmi terv ...mert az nem az h ettől azt várjuk h majd megjavul .
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
tulajdonképpen ott tartunk hogy Tom Grossi is segítség lenne, ami egy éve vicc volt, de most bazdmeg (ง'̀-'́)งszerintem Johnson is egyböl upgrade lenne, de igen DJ Moore egy polccal magasabb a másik kettönél. Cooks is jobb az ittenieknél, de nem tudom mennyi van még nála a tankban, de tavaly tolt egy 1000 yard-os szezont így miért ne?Nekem is Moore jutott eszembe leginkább.szerintem be kéne próbálniuk DJ Moore-t mindenképp, de talán a Steelers-nél D. Johnson, vagy Texans és Cooks. Ez a 3 aki nekem eszembe jutna. OBJ nagyon lutri még, de novembertöl öt is.LaFleur ugy dontott feladja a passzjatekot, mert futassal megold mindent. Mostanra kielemztek. Leveszik a futast, csak ilyenkor nincs WR 1 aki kihuzza a szarbol, mint az elmult evekben! Akarmennyire is nehez kimondani, gaz lenne, ha igy menne le Rodgers utolso eve. Kell valahonnan egy WR 1, de gyorsan. Se Watson, se Lazard, se Doubs nem megoldas.Ezt leírni könnyű, de honnan hozol ilyenkor ilyen szintű elkapót?
Toto21
Aki mozdítható az a Panthers WR duója vagy leigazolod OBJ-t.
Bazzani
Toto21
Johnson és Cooks szerintem nem az a szint ami ide kellene.
Bazzani
Toto21
több mint 2 éve
JéBé
7 035
If we believe we have the right players we just have to simplify and execute better. If we believe we don't, well that's another conversation- Rodgers postgame
több mint 2 éve
Toto21
5 955
szerintem Johnson is egyböl upgrade lenne, de igen DJ Moore egy polccal magasabb a másik kettönél. Cooks is jobb az ittenieknél, de nem tudom mennyi van még nála a tankban, de tavaly tolt egy 1000 yard-os szezont így miért ne?Nekem is Moore jutott eszembe leginkább.szerintem be kéne próbálniuk DJ Moore-t mindenképp, de talán a Steelers-nél D. Johnson, vagy Texans és Cooks. Ez a 3 aki nekem eszembe jutna. OBJ nagyon lutri még, de novembertöl öt is.LaFleur ugy dontott feladja a passzjatekot, mert futassal megold mindent. Mostanra kielemztek. Leveszik a futast, csak ilyenkor nincs WR 1 aki kihuzza a szarbol, mint az elmult evekben! Akarmennyire is nehez kimondani, gaz lenne, ha igy menne le Rodgers utolso eve. Kell valahonnan egy WR 1, de gyorsan. Se Watson, se Lazard, se Doubs nem megoldas.Ezt leírni könnyű, de honnan hozol ilyenkor ilyen szintű elkapót?
Toto21
Bazzani
Toto21
Bazzani
több mint 2 éve
Nekem is Moore jutott eszembe leginkább.szerintem be kéne próbálniuk DJ Moore-t mindenképp, de talán a Steelers-nél D. Johnson, vagy Texans és Cooks. Ez a 3 aki nekem eszembe jutna. OBJ nagyon lutri még, de novembertöl öt is.LaFleur ugy dontott feladja a passzjatekot, mert futassal megold mindent. Mostanra kielemztek. Leveszik a futast, csak ilyenkor nincs WR 1 aki kihuzza a szarbol, mint az elmult evekben! Akarmennyire is nehez kimondani, gaz lenne, ha igy menne le Rodgers utolso eve. Kell valahonnan egy WR 1, de gyorsan. Se Watson, se Lazard, se Doubs nem megoldas.Ezt leírni könnyű, de honnan hozol ilyenkor ilyen szintű elkapót?
Toto21
Bazzani
Toto21
több mint 2 éve
Vicces érdekesség.Már a Pats elleni meccsnél leírtam, hogy kb minden szar. De az nem mentség arra, hogy egyszerűen skippeljük az offseasonokat. Hill helyére 3 embert hoztak, mi kettő helyett? A D-ben legalább van tehetséges. Itt rank 1 defenset emlegettek a szezon előtt! Most meg annyi látszik belőle, mintha egy 0-16os ezdő vezetné őket...Mindegy, ki mire fogja, milyen okot lát, ez akkor is szégyen.Másfél meccs, 10 pont.Azt lehetett sejteni, hogy egy wr1-el meg egy wr2-vel talán többet is lehetne termelni...
Gergőbácsi
twitch(4thline)
Gergőbácsi
twitch(4thline)
A 0-16-os csapat támadó kordinátora Jim Colletto sehol nem kapott edzői munkát azóta míg Barrynek ti vagytok a 6.csapata a nagy rekord óta.
több mint 2 éve
Toto21
5 955
szerintem be kéne próbálniuk DJ Moore-t mindenképp, de talán a Steelers-nél D. Johnson, vagy Texans és Cooks. Ez a 3 aki nekem eszembe jutna. OBJ nagyon lutri még, de novembertöl öt is.LaFleur ugy dontott feladja a passzjatekot, mert futassal megold mindent. Mostanra kielemztek. Leveszik a futast, csak ilyenkor nincs WR 1 aki kihuzza a szarbol, mint az elmult evekben! Akarmennyire is nehez kimondani, gaz lenne, ha igy menne le Rodgers utolso eve. Kell valahonnan egy WR 1, de gyorsan. Se Watson, se Lazard, se Doubs nem megoldas.Ezt leírni könnyű, de honnan hozol ilyenkor ilyen szintű elkapót?
Toto21
Bazzani