Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 819 — beers & Packers
Nehéz szavakat találni arra, amit az elmúlt két meccsen produkált a csapat... A KC ellen nem egyszerűen csak nyertünk, hanem végig vezetve nyertünk.
Csendben jelzem, hogy PO-helyen állunk. (Remélem, Watson nem dőlt ki.)
több mint 2 éve
twitch(4thline) Alabama Crimson Tide 835 — twitch@citromail.hu
Ez megint impressziv volt! Nagyon tetszett az O play hívás! És a kivitelezés is meggyőző volt. Végre megint lehetett izgulni, meg ezek ilyen mini PO hangulatot hozó meccsek voltak számomra. Watson állandó sérülése ami egyrészt szomorú, másrészt elgondolkodtató.
több mint 2 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 439
Ez extra volt , az elmúlt két hétben két fix playoff csapatot vertunk meg . Love pedig hétről hétre egyre jobb… már 65% playoff esélyünk .
Ahogy ígértem a délelőtt az espn playoffmachinnal fog kezdődni 😀
több mint 2 éve
Rubens Green Bay Packers 921
7th seed
Tactful Cactus
Run the table
több mint 2 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 628
7th seed

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 649 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
2 érv a W mellett:

több mint 2 éve
20 százalék esélyt adunk magunknak a KC ellen, szóval, lélekben készülök a hajnali vereségre. | (Miközben titokban reménykedem a csodában.🙂 Ha megint úgy kijön a lépés, mint az előző fordulóban, akkor bármi megtörténhet.) |
Utána viszont mind az öt meccs reálisan nyerhető, ha nem is mindegyik könnyen. De szép lenne...
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 649 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Savage aktiválva lett IR-ről
több mint 2 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 946 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
visszavonult D-Jax, akinek (is) megköszönhetjük, hogy bejutottunk a PO-ban abban a bizonyos évben 😊 😊

Jó pihit DeSean!

több mint 2 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 647
Ha esetleg van Orvos a csoportban? 😀

Az hogy lehetséges, h A-rod 79 nappal Achilles ín szakadás után dobál??? Számomra hihetetlen.
gerappa
Pontosan ezt kérdeztem a gyógytornászomtól múlt héten. Konkrét választ adott: "fogalmam sincs". Annyit tett hozzá, hogy az élsportolók nyilván gyorsabban regenerálódnak.
(Nekem augusztusban - több mint két héttel Rodgers sérülése előtt - volt részleges Achilles-szakadásom. Nem műtötték, hét hétig gipsz + még mindig mankóval járok. Ahogyan elnézem, pár hónapig ez így is marad.)
nagylaza, főpohárnok
azt olvastam erről, hogy a részleges olyan szempontból rosszabb, hogy nem műtik, emiatt lassabb a regeneráció. de ezt az internet mondta szóval ¯\_(ツ)_/¯
Fontos_Vidra
Nekem az orvos, a röntgenes és a gyógytornász is azt mondta, a körülményekhez képest szerencsém van, hogy nem kell műteni. Franc se tudja.🙂 (Azt, hogy az ellátásom során milyen élményekkel gazdagodtam, inkább nem kezdem el mesélni. Hosszú OFF lenne...🙂)
nagylaza, főpohárnok
jó persze, ez a magyar EÜ és úgy sejtem nem vagy milliárdos. Arod el is mondta a McAfee show-ban, hogy kivételes helyzetben van a pénze, összeköttetései és amiatt, hogy neki az az egyedüli “munkája” jelenleg, hogy visszatérjen
több mint 2 éve

Az hogy lehetséges, h A-rod 79 nappal Achilles ín szakadás után dobál??? Számomra hihetetlen.
gerappa
Pontosan ezt kérdeztem a gyógytornászomtól múlt héten. Konkrét választ adott: "fogalmam sincs". Annyit tett hozzá, hogy az élsportolók nyilván gyorsabban regenerálódnak.
(Nekem augusztusban - több mint két héttel Rodgers sérülése előtt - volt részleges Achilles-szakadásom. Nem műtötték, hét hétig gipsz + még mindig mankóval járok. Ahogyan elnézem, pár hónapig ez így is marad.)
nagylaza, főpohárnok
azt olvastam erről, hogy a részleges olyan szempontból rosszabb, hogy nem műtik, emiatt lassabb a regeneráció. de ezt az internet mondta szóval ¯\_(ツ)_/¯
Fontos_Vidra
Nekem az orvos, a röntgenes és a gyógytornász is azt mondta, a körülményekhez képest szerencsém van, hogy nem kell műteni. Franc se tudja.🙂 (Azt, hogy az ellátásom során milyen élményekkel gazdagodtam, inkább nem kezdem el mesélni. Hosszú OFF lenne...🙂)
több mint 2 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 647

gerappa
nagylaza, főpohárnok

Szerkesztette: Fontos_Vidra
több mint 2 éve

gerappa
több mint 2 éve
Plusz csinálják meg a Metlifeban a talajt
több mint 2 éve

gerappa
Volt achilesz szakadásom , és a magyar eü-t nem hasonlítanám az amcsihoz , de ez még így is brutális , én 2-3 hónap után tudtam manko nélkül szép lassan sétálni , és most 3 évvel utána érzem kb ugy h hasonlo a vádlim a sérülés előttihez, ha ez tényleg muködik mármint ez az uj eljárás akkor ez valami egészen forradalmi dolog .

Viszont én a helyében biztosan nem játszanék már idén , egészen minimális a sansz h ez a Jetts bejut a po-ba , inkább jövőre toljon , egy full egészséges Last dancet , azt nagyon tudnám élni , jah és a Jetts Fo nyáron rakjon elé egy falat .

Szerkesztette: nando89
több mint 2 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 954

gerappa
Elvileg valami nagyon új kísérleti műtétet hajtottak rajta végre, de így is durva számomra
zacknorb
A rehabjához elég sok új kütyüt használ, közte pl antigravitációs futópadot. A speed bridge nevű új eljárással műtötték, ami eleve gyorsítja a rehabot. Mindenesetre egy átlagembernél 6-9 hónap a teljes rehab, de a sportolóknál ezt rövidíteni tudják, bár arra senki nem gondolt, hogy ennyivel.
Mindenesetre ez is azt bizonyítja, hogy Áron nem ember 😊

Lesz benne kockázat, nem is kicsi..
több mint 2 éve

gerappa
Elvileg valami nagyon új kísérleti műtétet hajtottak rajta végre, de így is durva számomra
több mint 2 éve
gerappa Green Bay Packers 163

több mint 2 éve
Lássuk be, a mi szempontunkból nem alakult rosszul ez a Vikings-Bears meccs...
több mint 2 éve
twitch(4thline) Alabama Crimson Tide 835 — twitch@citromail.hu
Várjatok már, nincs még vége a szezonnak. Miért kell most a drafton agyalni?🙂
nagylaza, főpohárnok
Már a jövő héten meglehet a pillanatnyi 7. kiemelés, jó tudom, tudom.
Tactful Cactus
Ha nyernénk véletlen vasárnap olyan dolog történne amire egy hónappal ezelőtt semmi esély nem volt , befogom ütni a keresőbe h Espn playoff machine 😀
nando89
Elvileg Lafleurel 15:0 a decemberi mérlegünk. 🤫
több mint 2 éve
gbol Green Bay Packers 475
nagylaza, főpohárnok
Miért ne? Mini bye week van 😊
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 036 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Love jól halad előre a Packers Franchise QB válássá vezető úton.

több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
Ha nyernénk véletlen vasárnap olyan dolog történne amire egy hónappal ezelőtt semmi esély nem volt , befogom ütni a keresőbe h Espn playoff machine 😀
több mint 2 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 628
nagylaza, főpohárnok

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve