Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Az idei menetrend:Első héten megejtjük a kötelező Vikings idegenbeli vereséget, utána bears ellen kötelező prime time W, Bucs ellen szintén nyalóka, a szezon többi részében már csak a Rams lesz L mert 1. kurvajó csapat egy remek edzővel, 2. mi meg bye-ról jövünk, ami eddig több vereséget hozott, mint győzelmet.
iktriad
Menetrendszerű 13-4 😀 Kikapunk a főcsoportdöntőn. 😀
Szerk.: Nem jön ki a matek, főnök! (Ti meg nem is szóltok 😕 ) 3 L-t számoltam csupán miközben a jóslat 13-4 lett. Szóval még valahol belefutunk a késbe, mert azt muszáj. Mondjuk utolsó héten megint kikapunk a Lionstól, így meg is van a 4 L.
Szerkesztette: Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Az idei menetrend:több mint 2 éve
casaubon
2 417
Ehhez mit szólnátok??Landry es Cobb ugyanaz a poszt (slot), es utobbinak eros “hatszele” van
Én támogatnám, csak nem tudom miből.
kepkuldes.com/image/LMLonL
gerappa
OBJ ki tudja, jatszik-e iden, egy ilyen serules utan a felepules lehet akar egy ev is
Jones az utobbi idoben tobbet serult, mint nem, de o akar megerne egy probat, ha hajlando viszonylag olcson jatszani. Alexander uj szerzodesevel lehetne penzt szerezni ra.
több mint 2 éve
több mint 2 éve
gerappa
107
Ehhez mit szólnátok??Én támogatnám, csak nem tudom miből.
kepkuldes.com/image/LMLonL
több mint 2 éve
Tervez valaki jönni a londoni meccsre? Van érdeklődés közös szurkolást illetően?Én mennék
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
nando89
3 905
Tervez valaki jönni a londoni meccsre? Van érdeklődés közös szurkolást illetően?Én mindenképp ha jegyhez jutok , 2 haverom szintén , ha sikerül miért ne 😊
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Tervez valaki jönni a londoni meccsre? Van érdeklődés közös szurkolást illetően?Én igen, ha számít csapaton kívüli is 😊
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Tervez valaki jönni a londoni meccsre? Van érdeklődés közös szurkolást illetően?
több mint 2 éve
pecsi92
505
Csak a packersös hírben volt hogy limitált számban adnak majd a bérleteseknek, akik jelezzék az igényüket. Eladásról még én sem tudok semmit, nincs info.Hol kell nézni? Úgy tudtam még nincs eladás.2022. október 9.Még csak a bérleteseknek látok jegyeladást, szerintem utána jön majd az NFLes infó.
Giants @ Packers
London, Tottenham Hotspurs Stadium
Fontos_Vidra
pecsi92
Köszi
ozibozi
több mint 2 éve
ozibozi
17 172
Hol kell nézni? Úgy tudtam még nincs eladás.2022. október 9.Még csak a bérleteseknek látok jegyeladást, szerintem utána jön majd az NFLes infó.
Giants @ Packers
Fontos_Vidra
pecsi92
Köszi
több mint 2 éve
pecsi92
505
2022. október 9.Még csak a bérleteseknek látok jegyeladást, szerintem utána jön majd az NFLes infó.
Giants @ Packers
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
2022. október 9.Giants @ Packers
több mint 2 éve
Vobox
635
Hát vele nem sokra mentek..OFFENSEFelkészül Kyle Rudolph 😀
A WR1 needre nem biztos, hogy érkezett megoldás, de erről nem tehetünk, olyan nagy volt az első körös WR run, hogy még a lehetséges 13-15. helyre történő felcserével sem tudunk volna igazán nagyot húzni. Így logikus volt a 2-3. napra hagyni az elkapókat, ahhoz képest kihoztuk belőle kb. a maximumot.
Ettől függetlenül még reménykedem valami leeeső trade-ben...
Oline - ez kb. A+, a 2 magasabb pickünk kiegészülve a meglevő corpsal, elég kell hogy legyen.
TE - hát ez a legnagyobb talány, nem húztunk senkit (mondjuk pechünk is volt, mert pont előttünk húztak ki több esetben is TE-ket), szóval ide kell hozni valakit, csak nem igazán látom, hogy honnan....
DEFENSE
Ez nagyon jól sikerült, a Front 7-es needeket kb. teljesen megoldottuk, DT-Edge-LB - jött minden, megfelelő minőségben, szóval számomra a Clark - Wyatt - -Reed - Lowry - Campbell - Walker - Barnes - Smiths - Gary - Enagbare váz több, mint ígéretes!
A secondaryba sok erősítés nem jött (talán Carpenter?) , oda még kellene egy kis mélység.
Összességében B+/A- körüli lett a draft szerintem, a legnagyobb kérdőjel pedig a TE.....
esz-ki-mo
SGBP
több mint 2 éve
Tru Hollywood Story 😊The Packers drafted Tim Watson (6th round) in 1993. Last weekend they drafted Christian Watson (2nd).
— Rob Demovsky (@RobDemovsky) May 3, 2022
The story of a crazy beginning to a career 29 years ago and how it will be different for the son now:https://t.co/aaSJ2uMkkX
több mint 2 éve
Történelmi esemény:Július 23-án Manchester City VS Bayern München soccer game lesz a Lambeau Fielden
több mint 2 éve
SGBP
278
OFFENSEFelkészül Kyle Rudolph 😀
A WR1 needre nem biztos, hogy érkezett megoldás, de erről nem tehetünk, olyan nagy volt az első körös WR run, hogy még a lehetséges 13-15. helyre történő felcserével sem tudunk volna igazán nagyot húzni. Így logikus volt a 2-3. napra hagyni az elkapókat, ahhoz képest kihoztuk belőle kb. a maximumot.
Oline - ez kb. A+, a 2 magasabb pickünk kiegészülve a meglevő corpsal, elég kell hogy legyen.
TE - hát ez a legnagyobb talány, nem húztunk senkit (mondjuk pechünk is volt, mert pont előttünk húztak ki több esetben is TE-ket), szóval ide kell hozni valakit, csak nem igazán látom, hogy honnan....
DEFENSE
Ez nagyon jól sikerült, a Front 7-es needeket kb. teljesen megoldottuk, DT-Edge-LB - jött minden, megfelelő minőségben, szóval számomra a Clark - Wyatt - -Reed - Lowry - Campbell - Walker - Barnes - Smiths - Gary - Enagbare váz több, mint ígéretes!
A secondaryba sok erősítés nem jött (talán Carpenter?) , oda még kellene egy kis mélység.
Összességében B+/A- körüli lett a draft szerintem, a legnagyobb kérdőjel pedig a TE.....
esz-ki-mo
több mint 2 éve
OFFENSEA TE pick elmaradása miatt bennem is van hiányérzet, de hajlok arra, hogy ezúttal tényleg nem a GM töketlenkedett, hanem a „külső körülmények” alakultak rosszul. Tonyan remélhetőleg 100 százalékosan meggyógyul, Deguara talán beérik és formába lendül. Bizakodjunk.
DEFENSE
esz-ki-mo
Kétesélyes, hogy a három rookie WR + Watkins – Cobbal, Lázárral és a rosteren lévő többi elkapóval kiegészülve – pótolni tudja-e a távozókat. (Nem ragozom, hogy Adams mekkora űrt hagy maga után. MVS-nek viszont nagyobb volt arca, mint a teljesítménye. St. Brown statjait nem böngésztem át, de vele kapcsolatban olyan érzésem van, mintha nem kapott volna elég lehetőséget. Persze, én nem láttam, mit produkál az edzéseken. Arról már letettem, hogy WR1-nek hozunk egy nagy nevet.)
A futás rendben lesz, a D pofásan néz ki. Összességében: az O lutri, a D kifejezetten jól mutat, az ST pedig csak jobb lehet annál, amilyen tavaly volt.
több mint 2 éve
esz-ki-mo
305
OFFENSEA WR1 needre nem biztos, hogy érkezett megoldás, de erről nem tehetünk, olyan nagy volt az első körös WR run, hogy még a lehetséges 13-15. helyre történő felcserével sem tudunk volna igazán nagyot húzni. Így logikus volt a 2-3. napra hagyni az elkapókat, ahhoz képest kihoztuk belőle kb. a maximumot.
DEFENSE
több mint 2 éve
UDFA-k semmi extra eddig
több mint 2 éve
James007
1 855
Első nap után el voltam kenődve, most már kezdem jól érezni magam.Ha az első körösök mellé hozzávesszük Enagbare picket is, akkor nekem a védelemmel kapcsolatban nagyon jó érzéseim vannak.
nagylaza
Az O-ba is érkeztek ígéretes tehetségek, majd meglátjuk, hogy ez passzjáték szempontjából Watkinsszal kiegészülve mire lesz elég. Persze, más lesz mint
Adamsszel, de úgy érzem, hogy működni fog, mert hát Rodgers, az Rodgers..
A spec team talány, remélem a hátsó körös húzások elmozdítják a nulláról.
Mindent összevetve ez egy jó draft volt. Magunkhoz viszonyítva "B+"-t adnék rá😀
több mint 2 éve
Kampman
28 326
Első nap után el voltam kenődve, most már kezdem jól érezni magam.Nem rossz, félig-meddig komolyan azért reménykedtem egy K/P pickben is.
nagylaza
több mint 2 éve
Első nap után el voltam kenődve, most már kezdem jól érezni magam.
több mint 2 éve
Enagbare a második kör utolsó pickel lett volna helyén, nem ötödik kör legvégénGIGASTEAL nálam az ember